Canon i-SENSYS LBP325x
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Motori i printimit

Shpejtësia e printimit

Në një anë (A4): Deri në 43 faqe/min
Dyanëshe (A4): deri në 36,0 in/min
Në një anë (A5-horizontale): Deri në 65,2 faqe/min

Metoda e printimit

Printim monokromatik me rreze lazer

Rezolucioni i printimit

Deri në 600 x 600 dpi

Cilësi printimi me teknologji rafinimi të figurës

Deri në 1200×1200 dpi

Koha e ngrohjes

Afro 30 sekonda ose më pak nga ndezja (parazgjedhje)
Afro 3 sekonda ose më pak nga ndezja (modaliteti i shpejtë)1

Koha e nxjerrjes së faqes së parë

Afro 5,7 sekonda

Volumi mujor i rekomanduar i printimit

2000 - 7500 faqe në muaj

Cikli i punës

Maks. 150 000 faqe në muaj2

Marzhi i printimit

5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas
10 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas (zarf)

Veçori të avancuara të printimit

Printimi i sigurt3
Printoni nga njësia e memories USB (JPEG/TIFF/PDF/XPS)
Printimi i barkodeve4
Gati për Google Cloud Print
iOS: AirPrint, aplikacioni Canon PRINT Business
Android; i certifikuar për Mopria, Shtesa e shërbimit të printimit nga Canon, aplikacioni Canon PRINT Business

Mbajtja e medias

Futja e letrës (Standarde)

Kasetë me 550 fletë
Sirtar me shumë funksione me 100 - fletë

Futja e Letrës (Opsion)

Kasetë me 550 fletë x 3

Dalja e letrës

150 fletë përmbys

Llojet e mediave

Letër e thjeshtë, letër e rëndë, letër e ricikluar, letër me ngjyra, letër lidhëse,
etiketë, zarf, kartolinë

Madhësia e mediave

Kaseta (standarde):
A4, B5, A5, A5 (horizontale), A6, LTR, LGL, EXE, STMT, FLS, K16
Përmasa të posaçme - gjerësi: 105,0 deri në 216,0 mm, gjatësi: 148,0 deri në 355,6 mm

Sirtari shumëfunksional:
A4, B5, A5, A5 (horizontal), A6, LTR, LGL, EXE, STMT, FLS, K16, Zarf (COM10, Monarch, DL, ISO-C5), Skedë (3""x5"")
Përmasa të posaçme - gjerësi: 76,2 deri në 216,0 mm, gjatësi: 127,0 deri në 355,6mm

Kaseta (opsionale):
A4, B5, A5, A5 (horizontale), A6, LTR, LGL, EXE, STMT, FLS, K16
Përmasa të posaçme - gjerësi: 105,0 deri në 216,0 mm, gjatësi: 148,0 deri në 355,6 mm

Peshat e mediave

Kaseta: 60 deri në 120 g/m²
Sirtari shumëfunksional: 60 deri në 199 g/m²

Printimi dyanësh

Automatik
Kaseta (standarde dhe opsionale):
A4, LTR, LGL, FLS
Përmasa të posaçme - gjerësi: 210,0 deri në 216,0 mm, gjatësi: 279,4 deri në 355,6 mm
60 deri në 120 g/m2

Veçori të përgjithshme

Kërkesat për energjinë

220-240V (±10%) 50/60Hz (±2Hz)

Konsumi i energjisë

Maksimumi: afro 1380 W e poshtë
Aktiv: afro 600 W e poshtë
Në gatishmëri: afro 10,1 W e poshtë
Në gjumë: Afro 1,2W ose më pak
Konsumi tipik i elektricitetit (TEC): 1,5 kWh/javë5
Për informacion të detajuar në lidhje me rregulloren Lot26, shihni: https://www.canon-europe.com/for_work/lot26/

Nivelet e zhurmës

Fuqia e tingullit6
Aktiv: 69 dB
Në gatishmëri: i padëgjueshëm

Presioni i tingullit7
Aktiv: 54 dB
Në gatishmëri: i padëgjueshëm

Përmasat (Gj x Th x L)

409 mm x 376 mm x 275 mm

Pesha

Afro 12,3 kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)
Lagështia 20 deri 80% lagështi relative (RH) (pa kondensim)

Paneli i kontrollit

LCD 5 linja, LED 5 (në linjë, gati, mesazh, detyra dhe kursimi i energjisë), Butonat, tastiera numerike me 10 taste

Kontrolluesi

Shpejtësia e procesorit

528 MHz + 264 MHz

Kujtesa

1 GB

Gjuhët e printerit

UFRII (Interpretimi ultra i shpejtë), PCL5e8, PCL6, Adobe® PostScript3

Gërmat

105 fonte PCL, 136 fonte PS

Ndërfaqja dhe lidhshmëria

USB 2.0 me shpejtësi të lartë, 10BASE-T/100 BASE-TX/1000BASE-T

Administrimi i programit kompjuterik dhe printerit

Ndërfaqja e përdoruesit në largësi (RUI),
Menaxhimi i ID-së së departamentit,
Konsola e menaxhimit iW: Softueri i bazuar në server për një menaxhim të centralizuar të grupit të pajisjeve
eMaintenance: RDS e integruar lejon shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull kapjen e matjeve, menaxhimin automatik të pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimin në distancë.
Përputhshmëria e uniFLOW me Klientin e pajisjes së hyrjes uniFLOW për SFP MEAP

Pajtueshmëria e Sistemit të Funksionimit

Windows® 10 / Windows® 8.1 / Windows® 8 / Windows® 7 / Windows® Vista / Server® 2019 / Server® 2016 / Server® 2012R2 / Server® 2012 / Server® 2008R2 / Server® 2008 / Server® 2003R2 / Server® 2003
Mac OS X versioni 10.9.5 e lart / Mac OS 10.14 
Linux7/Citrix

Pjesët e konsumueshme

Kuti boje Të-Gjitha-Në-Një

Fisheku 056L (5100 faqe*)**
Fisheku 056 (10 000 faqe*)**
Fisheku 056H (21 000 faqe*)**

*Bazuar në ISO/IEC 19752
** Printeri vjen me fishek 056L për 5100 faqe

Pajisje shtesë / opsione

Artikuj

Paper Feeder PF-C1 (kaseta me 550 fletë) x 3
Karta SD-C1 (memoria e kartës SD 8 GB)
Barcode Printing Kit-F1 (mundëson aftësinë e printimit të barkodeve)9
PCL Font Set-C1 (mundëson aftësinë e printimit Unicode në SAP dhe mbështet fontin Andale)10
MiCard Multi (lexues karte për identifikimin me RFID ose kartat magnetike me uniFLOW)
Micard Plus (lexues karte për identifikimin me RFID ose kartat magnetike me uniFLOW)
Plain Pedestal Type-V2
Plain Pedestal Type-AB1

  1. Kërkohet ndryshimi i parametrit te modaliteti i shpejtë
  2. Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të shkurtojë jetën e produktit
  3. Kërkohet aksesori - karta SD-C1
  4. Kërkohet aksesori - Barcode Printing Kit-F1
  5. Sipas US ENERGY STAR® versioni 2.0.
  6. Emetimi i zhurmës i deklaruar në përputhje me ISO 9296
  7. Emetimi i zhurmës i deklaruar në përputhje me ISO 9296
  8. Mbështeten vetëm komandat. Kërkohet një softuer drajver i palëve të treta ose printimi i drejtpërdrejtë nga aplikacioni.
  9. Barcode Printing Kit-F1 dhe PCL Font Set-C1 nuk mund të instalohen në të njëjtën kohë
  10. Barcode Printing Kit-F1 dhe PCL Font Set-C1 nuk mund të instalohen në të njëjtën kohë