Printerë njëfunksionalë bardhezi

Canon i-SENSYS LBP122dw

Specifikimet

Specifikimet

 • 29ppm

 • Printimi nga të dyja anët

 • Lidhshmëria Wi-Fi

 • Printim portativ

 • Sigurim 360-gradësh

 • Mbështetja për materiale të vogla (A5, A6R)

Specifikimet në detaje

Specifikimet e përgjithshëm

 • Lloji i pajisjes
  Laser njëngjyrësh
 • Funksionet e disponueshme
  Printoni

Specifikimet e printimit

 • Shpejtësia e printimit
  Njëanshëm: deri 29 ppm (A4)
  Dyanshëm: deri 18.5 ipm (A4)
 • Metoda e printimit
  Printim monokromatik me rreze lazer
 • Rezolucioni i printimit
  Deri ekuivalente 2400 x 600 dpi
 • Koha e ngrohjes
  Afro 7,5 sekonda e poshtë nga ndezja
 • Koha e nxjerrjes së printimit të parë
  Afro: 5.4 sekonda e poshtë (400dpi)
  Afro: 7.1 sekonda e poshtë (600dpi)
 • Gjuhët e printerit
  UFR II
 • Kufijtë e printimit
  5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas
 • Funksionet e përparuara të printimit
  iOS: AirPrint, aplikacion Canon PRINT Business
  Android; i certifikuar për Mopria, Shtesa e shërbimit të printimit nga Canon, aplikacioni Canon PRINT Business
  Mbështetje për Microsoft Universal Print

Përdorimi i materialit

 • Futja e letrës (standarde)
  Kaseta me 150 fletë
 • Dalja e letrës
  50-fletëshe
 • Lloji i materialit
  Letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër e hollë, letër lidhjeje, etiketë, kartolinë, zarf
 • Madhësia e materialit
  Kaseta :
  A4, A5, B5, A6, Legal, Letter, Executive, Statement, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, zarf (COM10, Monarch, DL, C5), Përmasa të posaçme: Min. 76.0 x 127 mm Maks. 216.0 x 356.0 mm
 • Pesha e materialit
  Kaseta: 60 deri 163 g/m²

Ndërfaqja dhe Programi kompjuterik

 • Lloji i ndërfaqes
  USB 2.0 me shpejtësi të lartë, 10BASE-T/100BASE-TX, Pa tel 802.11b/g/n, Lidhja e drejtpërdrejtë pa tel
 • Pajtueshmëria me sistemin operativ
  Windows® 11 / Windows® 10 / Windows® 8.1 / Server® 2022 / Server® 2019 / Server® 2016 / Server® 2012R2 / Server® 2012 Mac OS X version 10.12 e lart Linux1
 • Protokolli i rrjetit
  Printo:
  TCP/IP (LPD/Port9100/WSD)

  Menaxhimi:
  SNMPv1, SNMPv3 (IPv4,IPv6)

  Siguria:
  TLS1.3, filtrim me adresa IP, IEEE802.1X, SNMPv3, SSL (HTTPS, IPPS)
  Siguria (me valë): IEEE802.1x
  Modaliteti i infrastrukturës:
  WEP(64/128 bit), WPA-PSK(TKIP/AES), WPA2-PSK(TKIP/AES), WPA-EAP(AES), WPA2-EAP(AES)
  Modaliteti i pikëhyrjes:
  WPA2-PSK(AES)
 • Administrimi i printerit dhe softuerët
  Ndërfaqja e përdoruesit në largësi (RUI),
  Mjeti i statusit të tonerit

Funksione të përgjithshme

 • Vëllimi i printimit i rekomanduar në muaj
  150 - 1,500 faqe në muaj
 • Cikli i punës
  Maks. 20,000 faqe në muaj2
 • Shpejtësia e procesorit
  1200 MHz
 • Memoria
  256MB
 • Paneli i kontrollit
  LCD 5 rreshta
 • Përmasat me sirtarë (gj-th-l)
  356mm x 283mm x 213mm
 • Pesha
  Afro 6.5kg
 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)
  Lagështira: 20 deri 80% RH (pa kondensim)
 • Energjia
  220-240V (±10%) 50/60Hz (±2Hz)
 • Konsumi i energjisë
  Maksimumi: afro 1300 W
  Printim aktiv: afro 530W
  Në gatishmëri: afro 3,5 W
  Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 1,0 W
  Konsumi tipik i korrentit (TEC): 0.21 kWh/javë3
  Për informacion të detajuar në lidhje me rregulloren Lot26, shihni: http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx
 • Nivelet e zhurmës
  Presioni i tingullit4:
  Aktive: 52 dB
  Pasiv: I padëgjueshëm5

  Fuqia zanore6:
  Aktive: 69.3 dB e poshtë
  Në gatishmëri: Nuk ka në dispozicion

Pjesët e konsumit

 • Fishekë boje
  Fisheku 071 (1,200 faqe 7)8
  Fisheku 071H (2500 faqe 8)9
 1. Shpërndarja vetëm në ueb.
 2. Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të shkurtojë jetën e produktit
 3. Sipas US ENERGY STAR® versioni 3.0.
 4. I padëgjueshëm do të thotë se niveli i fuqisë së emetimit të zërit për një person në afërsi është më i ulët se standardi absolut për zhurmën në sfond sipas ISO 7779
 5. I padëgjueshëm do të thotë se niveli i fuqisë së emetimit të zërit për një person në afërsi është më i ulët se standardi absolut për zhurmën në sfond sipas ISO 7779
 6. I padëgjueshëm do të thotë se niveli i fuqisë së emetimit të zërit për një person në afërsi është më i ulët se standardi absolut për zhurmën në sfond sipas ISO 7779
 7. Bazuar në ISO/IEC 19752
 8. Bazuar në ISO/IEC 19752
 9. Printeri dërgohet me fishekun fillestar (700 faqe)