Seria "imageRUNNER ADVANCE DX C7700"
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Njësia kryesore

Lloji i pajisjes

Shumëfunksionale laser me ngjyra A3

Funksionet kryesore

Printim, fotokopje, skaner, dërgim, ruajtje dhe faks opsional

Processor

Procesor dybërthamësh 1,75 GHz

Paneli i kontrollit

Standarde: panel me prekje, me ngjyra, 10,1" TFT LCD WSVGA
Opsionale: panel vertikal me prekje, me ngjyra, 10,4" TFT LCD SVGA

Kujtesa

Standard: 4.0GB RAM

Hard disku

Standarde*: 320 GB (hapësirë e lirë disku: 250 GB),
Opsionale: 250 GB, 1 TB
* Mund të përdoret HDD tjetër fillestar.

Njësia pasqyruese e diskut të ngurtë

Opsional

Lidhja e ndërfaqes

RRJETI
Standarde: 1000Base-T/100Base-TX/10Base-T, LAN me valë (IEEE 802.11 b/g/n)
Opsionale: NFC, Bluetooth me nivel të ulët energjie
TË TJERA
Standarde: 1 fole USB 2.0 (pritësi), 1 fole USB 3.0 (pritësi), 1 fole USB 2.0 (pajisja);
Opsionale: ndërfaqja seriale, ndërfaqja e kontrollit të kopjimit

Kapaciteti i mbushjes së letrës (A4, 80 g/m²)

Standarde: 3550 fletë
Sirtar shumëfunksional 250-fletësh, 2 mbajtëse letre 1100-fletëshe, 2 kaseta letre 550-fletëshe
Maksimumi: 7050 fletë (me "Paper Deck Unit-E1" ose "POD Deck Lite-C1")

Kapaciteti i daljes së letrës (A4, 80 g/m²)

250 fletë (me Copy Tray-R2).
Maksimumi: 3500 fletë (me "Staple Finisher-AC1" ose "Booklet Finisher-AC1")

Aftësitë e përfundimit

Me opsionet: Collate, Group, Offset, Staple, Saddle Stitch, Hole Punch, Eco Staple, Staple On Demand, Document Insertion, Z-fold, Half-fold, C-fold

Llojet e mbështetura të medias

Sirtari shumëfunksional: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, e rëndë, me veshje, me reliev, kalk, me lidhje, transparencë, etiketë, me shpim paraprak, me kokë, skedë, zarf

Mbajtëset e letrës (djathtas/majtas): e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, e rëndë, kalk, me lidhje, transparencë, me lidhje, me shpim paraprak, me kokë

Kasetat e letrës (e sipërme/poshtme): e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e rëndë, me lidhje, transparencë, me shpim paraprak, me kokë, skedë*1, zarf*2

*1 Nevojitet "Tab Feeding Attachment-F1"
*2 Nevojitet "Envelope Feeder Attachment-F1".

Madhësitë e mbështetura të medias

Sirtari shumëfunksional:
Madhësi standarde: SRA3, A3, A4, A4R, A5, A5R, A6R, B4, B5, B5R
Madhësia e personalizuar: 100,0 x 148,0 mm deri në 330,2 x 487,7 mm
Përmasa të lira: 100,0×148,0 mm deri në 330,2×487,7 mm
Zarf: COM10 No.10, Monarch, DL, ISO-C5
Madhësia e përshtatur e zarfit: 90,0 x 148 mm deri në 330,2 x 487,7 mm

Mbajtëse letre (djathtas/majtas):
Madhësia standarde: A4, B5

Kasetat e letrës (e poshtme/sipërme):
Madhësi standarde: SRA3, A3, A4, A4R, A5, A5R, A6R, B4, B5, B5R
Përmasa të posaçme: 139,7×182,0 deri në 330,2×487,7mm
Zarf: COM10 No.10, Monarch, DL, ISO-C5
Madhësia e përshtatur e zarfit: 98,0 x 148,0mm deri në 330,2 x 487,7mm

Peshat e mbështetura të medias

Sirtar multifunksional: 52 deri në 300 gsm
Mbajtësja e letrës (djathtas/majtas): 52-220 g/m²
Kaseta e letrës (e sipërme/poshtme): 52-256 g/m²
Nga të dyja anët: 52 deri në 220 gsm

Koha e ngrohjes

Modaliteti i nisjes së shpejtë: 4 sekonda e poshtë*
*Koha nga ndezja e pajisjes deri kur shfaqet ikona e fotokopjimit dhe aktivizohet për veprime në ekranin me prekje

Nga modaliteti i gjumit: 30 sekonda e poshtë

Nga ndezja: 30 sekonda e poshtë*
* Koha nga ndezja e pajisjes, deri kur kopjimi është gati (pa rezervimin e printimit)

Përmasat (Gj x Th x L)

689×937×1.185 mm

Hapësira e instalimit (Gje x The)

Bazë: 2026×1524 mm (me derën e parme të hapur + sirtarin shumëfunksional/kapakun e sipërm djathtas të hapur + "Buffer Pass-M1" + "Booklet Finisher-AC1"/sirtarin zgjatues dhe sirtarin rrotullues të hapur) Konfigurim i plotë: 2621×1524 mm (me "POD Deck Lite-C1" + "Buffer Pass-M1" + "Document Insertion Unit-Q1" + "Booklet Finisher-AC1"/sirtarin zgjatues të hapur)

Pesha

Afro 255 kg (duke përfshirë tonerin)

Specifikimet e kopjimit

Shpejtësia e kopjimit (BW/CL)

iR-ADV DX C7780i:
Deri në 80/70 fq/min (A4, A5*, A5R, A6R*), deri në 40/35 fq/min (A3), deri në 56/49 fq/min (A4R)

iR-ADV DX C7770i:
Deri në 70/65 fq/min (A4, A5*, A5R, A6R*), deri në 35/32 fq/min (A3), deri në 49/46 fq/min (A4R)

iR-ADV DX C7765i:
Deri në 65/60 fq/min (A4, A5*, A5R, A6R*), deri në 32/30 fq/min (A3), deri në 46/42 fq/min (A4R)

*A5/A6R (1-anëshe)

Koha për fotokopjen e parë (A4) (BW/CL)

iR-ADV DX C7780i: afro 4,4/5,4 sekonda ose më pak

iR-ADV DX C7770i: afro 4,8/5,9 sekonda ose më pak

iR-ADV DX C7765i: afro 4,8/5,9 sekonda ose më pak

Rezolucioni i kopjimit (dpi)

600×600

Kopje të shumëfishta

Deri në 9999 kopje

Dendësia e kopjimit

Automatik ose manual (9 nivele)

Magnification

Zmadhim i ndryshueshëm: 25-400% (rritje 1%)
Profile zvogëlimi/zmadhimi: 25%, 50%, 70%, 100% (1:1), 141%, 200%, 400%

Funksionet e fotokopjimit

Profile të raporteve R/E sipas zonës, dyanëshe, rregullim dendësie, përzgjedhje tipi origjinal, modalitet ndërprerjeje, libër në dy faqe, origjinal dyanësh, version pune, N në 1, shtim kapaku, futje fletësh, origjinale të përmasave të ndryshme, numërim faqesh, numërim grupi fotokopjimi, qartësia, fshirje kornize, filigran i siguruar, datë printimi, hapësira ndërmjetëse, printim e kontroll, negativ/pozitiv, përsëritje figurash, bashkim grupesh punësh, pasqyrim figure, ruajtje në kutinë e emaileve, mbivendosje figure, fotokopjim letërnjoftimi, anashkalim faqesh bosh, origjinal në përmasa të lira, modalitet ngjyrash, anasjellje fotokopjeje, shembull fotokopjimi

Specifikimet e skanerit

Tipi

Vetëmbushëse dokumentesh njëkalimëshe dhe dyanëshe* [2-anëshe me 2-anëshe (automatike)] 
* Pikasje mbushjeje shumëfletëshe.

Kapaciteti i letrës për furnizuesin e dokumenteve (80 gsm)

deri në 200 fletë

Origjinalet dhe peshat e pranueshme

Pllakë: fletë, libër dhe sende 3-përmasore

Pesha e materialit në mbushëse:
Skanim 1-anësh: 38-220 gsm (bardhezi/ngjyra)
Skanim 2-anësh: 38-220 gsm (bardhezi/ngjyra)
* Pesha të pranueshme të A6R e poshtë janë 50 deri në 220 gsm.

Madhësitë e mbështetura të medias

Xhami: madhësia maks. e skanimit deri në 297.0 x 431.8 mm

Madhësia e medias për furnizuesin e dokumenteve:
A3, A4, A4R, A5, A5R, A6R, B4, B5, B5R, B6R,
Përmasa të posaçme: 70,0×139,7 mm deri në 304,8×431,8 mm

Shpejtësia e skanimit (ipm: BW/CL, A4)

Skanim 1-anësh:
135/135 (300×300 dpi, dërgim), 80/80 (600×600 dpi, fotokopjim),
Skanim 2-anësh:
270/270 (300×300 dpi, dërgim), 160/90 (600×600 dpi, fotokopjim)

Rezolucioni i skanimit (dpi)

Skanim për fotokopjim: 600×600
Skanim për dërgim: (dhënie) 600×600 (SMB/FTP/WebDAV/IFAX), (marrje) 600×600
Skanim për faks: 600×600

Specifikimet e tërheqjes së skanimit

"ScanGear2" rrjeti, me ngjyra. Për TWAIN dhe për WIA

Sistemi i mbështetur operativ: Windows®7/8.1/10/Server2008/Server2008 R2/Server2012/Server2012 R2/Server 2016

Metoda e skanimit

Skanim me dhënie, skanim me marrje, skanim në kuti, skanim në hapësirë të avancuar, skanim në rrjet, skanim në fishë memorieje USB, skanim në pajisje portative, skanim në renë kompjuterike (uniFLOW Online)

Specifikimet e dërgimit

Destinacioni

Standarde: email/internet FAX (SMTP), SMB SMB3.0, FTP, WebDAV, Mail Box
Opsionale: Super G3 FAX, IP Fax

Adresari

LDAP (2000)/lokale(1600)/formim i shpejtë numri(200)

Rezolucioni i dërgimit (dpi)

Dhënie: deri në 600×600
Marrje: deri në 600×600

Protokolli i komunikimit

Skedarët: FTP(TCP/IP), SMB3.0 (TCP/IP), WebDAV E-mail/I-Fax: SMTP, POP3

Formati i skedarit

Standarde: TIFF, JPEG, PDF (ngjyra të kufizuara, kompakt, me kërkim, zbatim rregulloreje, optimizim për internet, PDF A/1-b, konturim-lëmim, enkriptim, me nënshkrim të pajisjes, me nënshkrim të përdoruesit), XPS (kompakt, me kërkim, me nënshkrim të pajisjes, me nënshkrim të përdoruesit), Office Open XML (PowerPoint, Word)

Veçoritë universale të dërgimit

Zgjedhje e llojit të origjinalit, origjinal në dy anë, libër në dy faqe, origjinale të përmasave të ndryshme, rregullim i dendësisë, qartësi, raport kopjimi, spastrim i kornizës, version pune, dërgim i vonuar, shqyrtim, njoftim përfundimi pune, emri i skedarit, subjekti/mesazhi, përgjigje për, përparësi e emailit, raport TX, orientim i përmbajtjes së origjinalit, shmangie e faqeve boshe

Specifikimet e faksit

Numri maksimal i linjave të lidhjes

2

Shpejtësia e modemit

Super G3: 33.6 kbps
G3: 14,4 kbps

Metoda e ngjeshjes

MH, MR, MMR, JBIG

Rezolucioni (dpi)

400×400 (ultra e imët), 200×400 (super e imët), 200×200 (e imët), 200×100 (normale)

Madhësia e dërgimit/regjistrimit

Dërgim: A3, A4, A4R, A5*1, A5R*1, B4, B5*2, B5R*1
Marrja: A3, A4, A4R, A5R , B4, B5, B5R
*1 Dërguar si A4
*2 Dërguar si B4 e shkurtër

Kujtesa e FAX-it

Deri në 30 000 faqe (2000 punë)

Numrat e shpejtë

Maks. 200

Thirrjet në grup/destinacionet

Maks. 199 formime numri

Transmetimi me Sekuencë

Maks. 256 adresa

Kopje rezervë e kujtesës

Po

Veçoritë e faksit

Emri i dërguesit (TTI), zgjedhja e linjës telefonike (kur dërgohet faksi), dërgim i drejtpërdrejtë, dërgim i vonuar, shqyrtim, njoftim përfundimi pune, raport TX, ndërprerje transmetimi, transmetim i njëpasnjëshëm, dërgim fjalëkalimi/nënadrese, kuti konfidenciale emaili, evidencë 2 në 1

Specifikimet e ruajtjes

Kutia postare (numri i mbështetur)

100 kuti përdoruesish,
1 kuti RX memorieje,
50 kuti hyrëse për faks konfidenciale
Ruajtje për maksimumi 10 000 faqe (2000 punë)

Hapësira e përparuar

Protokolli i komunikimit: SMB ose WebDAV
Kompjuteri i mbështetur klient: Windows® 7.1/10
Lidhjet e njëkohshme (maks.): SMB: 64, WebDAV: 3

Hapësia e disponueshme e diskut për hapësirën e përparuar

Standarde: 16 GB
(Me opsionin: maks. 480GB.)

Veçoritë e hapësirës së përparuar

Autentikimi për identifikimin në hapësirën e avancuar, funksion renditjeje, printim në skedar PDF me fjalëkalim, mbështetje për "imageWARE Secure Audit Manager", kërkim, shqyrtim skedarësh, administrim autentikimi, hapur ndaj publikut, URI TX, rezervim/rikthim

Specifikimet e sigurisë

Autentikimi dhe kontrolli i hyrjes

Standarde:
Autentikim përdoruesi (autentikim me figurë, autentikim me figurë dhe PIN, autentikim me kartë, autentikim me emër-fjalëkalim, autentikim në nivel funksioni, autentikim me celular), autentikim me kod reparti (identifikim me kod reparti dhe PIN, identifikim në nivel funksioni), uniFLOW Online Express (identifikim me PIN, identifikim me figurë, identifikim me figurë dhe PIN, identifikim me kartë, identifikim me kartë dhe PIN, identifikim me emër-fjalëkalim, identifikim me kod reparti dhe PIN, identifikim në nivel funksioni), sistem për administrimin e hyrjes (kontroll i hyrjes)

Siguria e dokumenteve

Siguri printimi (printim i siguruar, printim i siguruar me enkriptim, printim me mbajtje të detyruar, printim i siguruar "uniFLOW" *1),
Siguri në marrjen e të dhënave (përcjellje automatike e dokumenteve të marra në kutinë konfidenciale të fakseve),
Siguri skanimi (PDF të enkriptuara, PDF/XPS me nënshkrim pajisjeje, PDF/XPS me nënshkrim përdoruesi, integrim me "Adobe LiveCycle® Rights Management ES2.5"), siguri e KUTISË (kutia e emaileve e mbrojtur me fjalëkalim, kontroll i hyrjes në hapësirën e avancuar), siguri në dërgimin e të dhënave (cilësim për kërkimin e vendosjes së fjalëkalimit për transmetim, funksione të kufizuara dërgimi emailesh/skedarësh, konfirmim i numrit FAKSIT, lejim/kufizim i transmetimeve për drejtuesin softuerit të faksit, lejim/kufizim për dërgimin nga historiku, mbështetje për S/MIME), kyçje skanimi (kod QR), gjurmim dokumentesh (filigran i siguruar)
*1 Nevojitet "uniFLOW Online / uniFLOW"

Siguria e rrjetit

TLS 1.3, IPSec, autentikim IEEE802.1X, SNMP V3.0, funksion muri mbrojtës (filtrim adresash IP/MAC), mbështetje për rrjet dyshe (LAN tel-valë, LAN tel-tel), çaktivizim i funksioneve të papërdorura (aktivizim/çaktivizim i protokolleve/aplikacioneve, aktivizim/çaktivizim i ndërfaqes në distancë, aktivizim/çaktivizim i ndërfaqes USB Interface), ndarje e linjës së komunikimit (G3 FAKS, fole USB, hapësirë e avancuar, skanim-dërgim - kujdes ndaj viruseve për marrjen e emaileve)

Siguria e pajisjes

Mbrojtje e të dhënave të diskut HDD (enkriptim i të dhënave të HDD (verifikim FIPS140-2), fshirje me mbishkrim të dhënash në HDD, sigurim i HDD), nisje standarde e HDD, modul platforme të besuar (TPM), funksion për fshehjen e evidencës së punëve, mbrojtje e integritetit të softuerit MFD, kontroll integriteti softueri MFD (verifikim sistemi në nisje, pikasje intruzioni në programe), IEEE2600.2 (certifikim për kriteret e përgjithshme) (TBD)

Menaxhimi dhe auditimi i pajisjes

Fjalëkalim administratori, administrim kodesh dhe certifikate dixhitale, evidencë auditi,
Bashkëpunim me sistem të jashtëm auditi sigurie (informacion sigurie dhe administrim rastesh), regjistrim i të dhënave të figurave, cilësim politike sigurie

Specifikimet e mjedisit

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC
Lagështia: 20 deri në 80 % RH (lagështia relative)

Burimi i Energjisë

iR-ADV DX C7780i: 220-240 V, 50/60 Hz, 11 A
iR-ADV DX C7770i/C7765i: 220-240 V, 50/60 Hz, 10 A

Konsumi i energjisë

Maksimumi: afro iR-ADV DX C7780i: 2500 W, iR-ADV DX C7770i/C7765i: 2000 W

Në gatishmëri: afro 119,6 W*1
Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 0,9 W*2
*1 Vlera referencë: matur një njësi
*2 Modaliteti i fjetjes 0,9 W nuk ofrohet në të gjitha rrethanat për shkak të cilësimeve të caktuara.

Konsumi tipik i korrentit (TEC):
iR-ADV DX C7780i: (BW): 1,35 kWh
iR-ADV DX C7770i: (BW): 1,19 kWh
iR-ADV DX C7765i: (BW): 1,14 kWh

Shënim:

Sipas "USA Energy Star 3.0"

Nivelet e zhurmës (BW/CL)

Niveli i fuqisë së zërit (LWA,m)
Aktiv (bardhezi) (1-anëshe)
iR-ADV DX C7780i/C7770i/C7765i: Aktiv (bardhezi): 5,1 B*, Kv 0,3 B*

* Vlera referencë: matur vetëm një njësi me ISO7779, përshkruar me ISO9296 (2017)

Trysnia e tingullit (LpAm)
Pozicioni në afërsi:
Aktiv (bardhezi/ngjyra) (1-anëshe)
iR-ADV DX C7780i: 57 dB*/56 dB*
iR-ADV DX C7770i: 56 dB*/56 dB*
iR-ADV DX C7765i: 56 dB*/55 dB*
Pasiv
iR-ADV DX C7780i/C7770i/C7765i: 36 dB*

*Vlera referencë: matur vetëm një njësi me ISO7779, përshkruar me ISO9296 (2017)

Standardet

Blue Angel

Pjesët e konsumueshme

Kutia e tonerit

Toner C-EXV 52 BK/C/M/Y

Rendimenti i tonerit (vlerësohet në 5% të mbulimit)

Toner C-EXV 52 BK: 82 000 faqe
Toner C-EXV 52 C/M/Y: 66 500 faqe

Menaxhimi i printerit dhe softuerët

Monitorimi dhe raportimi

Universal Login Manager (ULM)
uniFLOW online Express

Mjetet e menaxhimit në largësi

iW Management Console
eMaintenance
Content Delivery System

Softueri i skanimit

ScanGear i rrjetit

Mjetet e optimizimit

Mjet i Konfigurimit të Drajverit Canon
Instalatori i pajisjesNetSpot

Platforma

MEAP (Multifunctional Embedded Application Platform)

Administrimi i dokumenteve

Kofax Power PDF

Specifikimet e kontrollorit Fiery Print (I ngulitur)

Opsionale / Standarde

Opsional

Emri

imagePASS-N2 V1.1 (i integruar)

Rezolucioni i printimit (dpi)

1200 x 1200, 600 x 600

Gjuha(ët) e përshkrimit të faqes

Adobe PS3, PCL6

Kujtesa

4GB (1 x 4GB)

Hard disku

500 GB SATA

Shpejtësia e procesorit

Intel Pentium G4400 (3,3 GHz)

Sistem

FS350

Gërmat

PS: 138 Fonte
PCL: 113 Fonte

Sistemet e Operuese që mbështeten

Windows® 7 64 bit/Windows 8.1 64 bit/Windows10 vetëm 64 bit/Windows Server 2008 R2 vetëm 64bit/Windows Server 2012 vetëm 64bit (vetëm mbështetje për drejtuesit softuerikë të printerit)/ Windows Server 2012 R2 vetëm 64bit/Windows Server 2016 R2 vetëm 64bit / MAC OS (10.11, 10.12, 10.13, 10.14)

Ndërfaqja

2 x Ethernet (1000Base-T/100Base-TX/10Base-T), USB3.0 x 2 (prapa), USB2.0 x 4 (prapa)

Protokollet e rrjetit

TCP/IP (FTP, SMTP, POP, HTTP, SNMP, LDAP, SLP, SMB, LPD, IPP, WS-Discovery, Bonjour, Direct Mobile Printing, Port9100, SNTP, 802.1X, DHCP, DNS, NTP)

Printimi i Drejtpërdrejtë

PDF1.7, EPS, TIFF6, JDF1.4/JMF (opsionale)

VDP

FreeForm v1, v2.1

Veçoritë standarde të kontrollorit të printimit Fiery

Fiery Command WorkStation 6/Paper Catalog/Fiery Spot-On/Fiery Remote Scan/Fiery Hot Folders & Virtual Printers

Opsione të kontrollorit Fiery Print

Fiery Impose/Fiery Compose/Fiery Impose and Compose/Productivity Package Web Activate (Include Fiery JDF)

Platforma HW

E400

Base OS

Debian of Linux

Burimi i Energjisë

AC100-240V, 50Hz/60Hz, 3.0A (100V) - 1.3A (240V)

Konsumi maksimal i energjisë

47 W

Përmasat (Gj x Th x L)

285 x 93 x 295 mm

Pesha

Vetëm njësia "Fiery" (me pllakë): afro 5 kg

Opsionet e furnizimit të letrës

NJËSIA E LETRËS-E1

Kapaciteti i letrës: 3500 fletë (80 g/m2)
Tipi i letrës: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, e rëndë, me lidhje, me shpim paraprak, me kokë
Madhësia e letrës: A4, B5
Pesha e letrës: 52 deri në 256 gsm
Burimi elektrik: nga njësia kryesore
Përmasat (Gje x The x La): 340 x 630 x 572 mm (lidhur me njësinë kryesore)
Pesha: Rreth 34 kg

Rafti POD Deck Lite-C1

Kapaciteti i letrës: 3500 fletë (80 g/m2)
Lloji i letrës: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, e rëndë, me veshje, me reliev, kalk, me lidhje, transparencë, etiketë, me shpim paraprak, me kokë, skedë, zarf*
Përmasat e letrës:
SRA3, A3, B4, A4, A4R, A5R, B5, B5R, zarf (COM10 No10, Monarch, DL, ISO-C5), përmasa të posaçme: 139,7×148,0 mm deri në 330,2 deri në 487.7 mm
Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2
Burimi i energjisë: 220-240V/1,2A 50/60Hz
Përmasat (Gje x The x La): 633 x 686 x 574 mm (lidhur me njësinë kryesore)
Pesha: Rreth 68 kg

* Nevojitet "Envelope Feeder Attachment-G1".

Opsionet e daljes

Sirtari i kopjimit-R2

Siguron një sirtar të thjeshtë për nevojat bazë të daljes.
Kapaciteti: 250/100 fletë (1 anë/2 anë, 80 gm2)
Përmasat (gj-th-l): 420×382×175 mm

STAPLE FINISHER-AC1 (i jashtëm)

Kapaciteti i sirtarit (me letër 80 gsm):
Sirtari i sipërm: A4, A5, A5R, A6R, B5: 250 fletë SRA3, A3, A4R, B4, B5R: 125 fletë Zarf: 30 fletë
Sirtari i mesëm: njësoj si sirtari i sipërm
Sirtari i poshtëm: A4, A5, A5R, B5: 3000 fletë SRA3, A3, A4R, B4, B5R: 1500 fletë A6R: 250 fletë Zarf: Monarch: 30 fletë, COM10 No.10, DL, ISO-C5: 100 fletë
Pesha e letrës: 52 deri në 256 gsm
Pozicioni i kapëses: këndor, dysh
Kapaciteti i kapëses: A4/B5: 65 fletë (52-90 g/m²) A3/A4R/B4: 40 fletë (52-90 g/m²)
Kapësja ekonomike:
A3/A4: 5 fletë (52-64 g/m²) 4 fletë (65-81,4 g/m²) 3 fletë (82-105 g/m²)
Kapëse sipas kërkesës: 65 fletë (52-90 g/m²)
Ushqimi elektrik: nga njësia kryesore
Përmasat (Gj x Th x L): 656 mm × 623 mm × 1195 mm (kur zgjaten sirtari zgjatues dhe sirtari rrotullues)
Pesha: Rreth 36 kg

BOOKLET FINISHER-AC1 (i jashtëm)

(Përfshin specifikimet e mësipërme bazë të kapëses "Staple Finisher-AC1".)
Madhësia e letrës së qepjes: A3, A4R, B4, madhësi e personalizuar (195,0 x 270,0 mm deri në 304,8 x 457,2 mm)
Kapaciteti i kapëseve të qepjes: 20 fletë × 10 komplete (52-81,4 g/m²) (duke përfshirë 1 letër kapaku deri në 256 g/m²)
Kapaciteti i tufës së palosur pa kapëse: deri në 3 fletë (52 deri në 105 gm2)
Ushqimi elektrik: nga njësia kryesore
Përmasat (Gj x Th x L): 656 mm × 623 mm × 1195 mm (kur zgjaten sirtari zgjatues dhe sirtari rrotullues)
Pesha: Rreth 60 kg

2/4 HOLE PUNCHER UNIT-A1

(Nevojitet "Staple Finisher-AC1" ose "Booklet Finisher-AC1")
Dy ose katër vrima
Pesha e pranueshme e letrës së shpimit: 52 deri në 300 gm2
Madhësia e pranueshme e letrës së shpuar:
Dy vrima A3, A4, A4R, A5, B4, B5, B5R
Katër vrima A3, A4
Burimi i energjisë: Nga finitori

4 HOLE PUNCHER UNIT-A1

(Nevojitet "Staple Finisher-AC1" ose "Booklet Finisher-AC1")
Katër vrima
Pesha e pranueshme e letrës së shpimit: 52 deri në 300 gm2
Madhësia e pranueshme e letrës së shpuar:
Katër vrima: A3, A4, A4R, A5, B4, B5, B5R
Burimi i energjisë: Nga finitori

DOCUMENT INSERTION UNIT-Q1

(Nevojitet "Staple Finisher-AC1" ose "Booklet Finisher-AC1")
Numri i sirtarëve: 1
Kapaciteti i sirtarit: deri në 100 fletë (80 g/m²)
Lloji i letrës së pranueshme: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, e rëndë, me veshje, me lidhje, me kokë, skedë
Madhësitë e pranueshme të letrës: SRA3, A3, A4, A4R, B4, B5, B5R
Pesha e Pranueshme e Letrës: 60 deri në 256 gsm
Burimi i energjisë: 100-240V/50/60Hz 1,0A
Përmasat (gj-th-l): 247×679×1242 mm (montuar në pajisje: duke përjashtuar sirtarin e dokumenteve)
Pesha: Rreth 40 kg

DOCUMENT INSERTION/FOLDING UNIT-K1

(Nevojitet "Staple Finisher-AC1" ose "Booklet Finisher-AC1")
Numri i sirtarëve: 1
Tipi i mbështetur i palosjes: palosje Z, palosje C
Lloji i pranueshëm i letrës:
Njësia e futjes: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, e rëndë, me veshje, me lidhje, me kokë, skedë
Palosje Z/C: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra
Madhësitë e pranueshme e letrës:
Njësia e futjes: SRA3, A3, A4, A4R, B4, B5, B5R
Palosje Z: A3, A4R, B4
Palosja C: A4R
Pesha e pranueshme e letrës:
Njësia e futjes: 60 deri në 256 gm2
Palosja Z/C: 60-105 g/m²
Kapaciteti i sirtarit (me letër 80 g/m²):
Futja: deri në 100 fletë
Palosja Z*: A3, B4: 30 fletë
A4R: 10 fletë
Palosja C: A4R: 40 fletë
* Dalja e palosjes Z te "Staple Finisher-AC1" ose "Booklet Finisher-AC1"
Burimi i energjisë: 100-240V/50/60Hz 1,0A
Përmasat (gj-th-l): 247×679×1242 mm (montuar në pajisje: duke përjashtuar sirtarin e dokumenteve)
Pesha: Rreth 76 kg

Aksesorët harduerë

Lexuesit e kartave

MiCARDPLUS FOR ULM

Copy Card Reader-F1

Copy Card Reader Attachment-A4

Të tjera

Utility Tray-B1

Printer Cover-H2

Tab Feeding Attachment-F1

Upright Control Panel-J1

Numeric Keypad-A1

Finisher Jogger Kit-A1

Envelope Feeder Attachment-F1

Envelope Feeder Attachment-G1

Opsionet e sigurisë

Siguria e të dhënave

HDD Mirroring Kit-J1
2,5 in/250 GB HDD-N1
2,5 in/1TB HDD-P1

Opsionet e sistemit dhe të kontrolluesit

Aksesorët e printimit

PCL International Font Set-A1

Printimi i barkodeve

Barcode Printing Kit-D1

KONTROLLUESI I BAZUAR NË EFI-FIERY

imagePASS-N2 V1.1

OPSIONET E KONTROLLUESIT TË BAZUAR TEK EFI-FIERY

Fiery Impose
Fiery Compose
Fiery Impose and Compose

Aksesorët e sistemit

Copy Control Interface Kit-A1

"Connection Kit-A2" për "Bluetooth LE"

Serial Interface Kit-K3

NFC Kit-E1

Aksesorët e faksit

Super G3 FAX Board-AS1

Super G3 2nd Line Fax Board-AS1

Remote Fax Kit-A1

IP FAX Expansion Kit-B1

Opsione të tjera

Aksesorët e aksesit

ADF Access Handle-A1

Voice Guidance Kit-G1

Voice Operation Kit-D1

Fisheku i kapëses

Staple-N1

Staple-P

Staple Cartridge-X1

Staple Cartridge-Y1