Seria "imageRUNNER ADVANCE DX C257/C357"
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Njësia kryesore

Lloji i pajisjes

A4, me ngjyra, me laser, shumëfunksionale

Funksionet kryesore

Printim, fotokopje*, skanim*, dërgim*, ruajtje dhe faks opsional*
* Nuk vlen për iR-ADV DX C357P (modeli me printer)

Processor

Procesor dybërthamësh 1,75 GHz

Paneli i kontrollit

Panel me prekje, me ngjyra, 10.1" TFT LCD WSVGA

Kujtesa

Standarde: 3,0 GB RAM

Hard disku

Standarde*: 320 GB (hapësirë disku: 250 GB)
* Mund të përdoret HDD tjetër fillestar.

Lidhja e ndërfaqes

RRJETI
Standarde: 1000Base-T/100Base-TX/10Base-T, LAN pa tela (IEEE 802.11 b/g/n)
Opsionale: NFC, Bluetooth me nivel të ulët energjie
TË TJERA
Standarde: USB 2.0 (pritësi) x1, USB 3.0 (pritësi) x1, USB 2.0 (pajisja) x1;
Opsionale: ndërfaqja seriale, ndërfaqja e kontrollit të kopjimit

Kapaciteti i mbushjes së letrës (A4, 80 g/m²)

Standarde: 650 fletë
Sirtar shumëfunksional 100-fletësh
1 kasetë letre 550-fletëshe
Maksimumi: 2300 fletë (me "Cassette Feeding Unit-AK1")

Kapaciteti i daljes së letrës (A4, 80 g/m²)

Standardi: 250 fletë
Maksimumi: 500 fletë (with Staple Finisher-Z1)

Aftësitë e përfundimit

Standard: Ngjit, Grup
Me finitor: mbledhje, grupim, ofset, kapëse

Llojet e mbështetura të medias

Sirtari shumëfunksional:
Thin, Plain, Heavy, Recycled, Color, Transparency, Pre-punched, Bond, Label, Envelope

Kaseta e letrës:
E hollë, e thjeshtë, e rëndë, e ricikluar, me ngjyrë, e parashpuar, e lidhur, zarf*

Madhësitë e mbështetura të medias

Sirtari shumëfunksional:
Përmasat standarde: A4, A5, A5R, A6, B5,
Madhësia e personalizuar: 98,0 x 148,0 mm deri në 216,0 x 355,6 mm
Zarfe: COM10 No.10, Monarch, DL, ISO-C5
Madhësia e përshtatur e zarfit: 98,0 x 148,0 mm deri në 216,0 x 355,6 mm

Kaseta e letrës:
Përmasat standarde: A4, A5, A5R, A6, B5,
Përmasa të posaçme: 98,0×190,5 mm deri në 216,0×355,6 mm
Zarfe: COM10 No.10, Monarch, DL, ISO-C5

Peshat e mbështetura të medias

Sirtari me shumë qëllime: 60 deri në 220 gsm
Kaseta: 60 deri në 163 g/m2
Dyanëshe: 60 deri 163 g/m2

Koha e ngrohjes

Modaliteti i nisjes së shpejtë: 4 sekonda e poshtë* (vlen për C357i/C257i)
* Koha nga ndezja e pajisjes deri kur shfaqet ikona e fotokopjimit dhe aktivizohet për veprime në ekranin me prekje.

Nga modaliteti i fjetjes: 10 sekonda e poshtë

Nga ndezja: 10 sekonda e poshtë*
* iR-ADV DX C357i/C257i: Koha nga ndezja e pajisjes, deri kur është gati për fotokopjim (pa rezervim printimi)
* iR-ADV DX C357P: Koha nga ndezja e pajisjes, deri kur është gati për printim (pa rezervim printimi)

Përmasat (Gj x Th x L)

iR-ADV DX C357i/C257i: 519×658×638 mm
iR-ADV DX C357P: 519×658×525 mm

Hapësira e instalimit (Gje x The)

Bazë: 852×908 mm (me sirtarin shumëfunksional të hapur + kasetën e letrës të hapur)
Me konfigurim të plotë: 1407×908 mm (me "Staple Finisher-Z1" + sirtarin shumëfunksional të hapur + kasetën e letrës të hapur)

Pesha

iR-ADV DX C357i/C257i: afro 48 kg (me toner)
iR-ADV DX C357P: afro 41 kg (duke përfshirë tonerin)

Specifikimet e kopjimit

Shpejtësia e fotokopjimit* (bardhezi/ngjyra)

iR-ADV DX C357i
35 fq/min (A4), 26 fq/min (A5R), 61 fq/min (A5), 23 fq/min (A6)
iR-ADV DX C257i
25 fq/min (A4), 26 fq/min (A5R), 46 fq/min (A5), 23 fq/min (A6)
* 1-anësh

Koha për fotokopjen e parë (A4) (BW/CL)

iR-ADV DX C357i: afro 5,1/6,9 sekonda ose më pak
iR-ADV DX C257i: afro 6,9/9,4 sekonda ose më pak

Rezolucioni i kopjimit (dpi)

600×600, 300×600

Kopje të shumëfishta

Deri në 999 kopje

Dendësia e kopjimit

Automatik ose manual (9 nivele)

Magnification

Zmadhim i ndryshueshëm: 25-400% (rritje 1%)
Profile zvogëlimi/zmadhimi: 25%, 50%, 70%, 100% (1:1), 141%, 200%, 400%

Funksionet e fotokopjimit

Profile të raporteve R/E sipas zonës, dyanëshe, rregullim dendësie, përzgjedhje tipi origjinal, modalitet ndërprerjeje, origjinal dyanësh, version pune, N në 1, numërim faqesh, numërim grupi fotokopjimi, qartësia, fshirje kornize, filigran i siguruar, datë printimi, fotokopjim letërnjoftimi, anashkalim faqesh bosh, modalitet ngjyrash, fotokopje e rezervuar, shembull fotokopjimi

Specifikimet e skanimit

Lloji standard

Vetëmbushëse dokumentesh njëkalimëshe dhe dyanëshe* [2-anëshe me 2-anëshe (automatike)]
* Pikasje mbushjeje shumëfletëshe.

Kapaciteti i letrës për furnizuesin e dokumenteve (80 gsm)

100 fletë

Origjinalet dhe peshat e pranueshme

Pllaka: fletë, libër dhe sende 3-përmasore

Pesha e medias për furnizuesin e medias:
Skanimi 1-anësh: 42-128 g/m² (bardhezi), 64-128 g/m² (ngjyra)
Skanimi 2-anësh: 50-128 g/m2 (bardhezi), 64-128 g/m2 (ngjyra)

Shënim:
Kartëvizitë: 80–220 g/m²
Gjerësia e origjinalit më e ngushtë se A6 përveç kartëvizitës: 50–128 g/m²

Madhësitë e mbështetura të medias

Përmasat e presës: deri në 216,0×355,6 mm
Madhësia e medias për furnizuesin e dokumenteve:
A4, A5R, A6, B5,
Përmasa të posaçme: 48,0×128,0 mm deri në 216,0×355,6 mm
Kartëvizitë: 48,0×85,0 mm deri në 55,0×91,0 mm

Shpejtësia e skanimit (ipm: BW/CL, A4)

Dërgim (300×300 dpi):
deri në 95/190 kur vetëzgjedhja e ngjyrës “JOAKTIVE”:
Skanim 1-anësh: 95
Skanim 2-anësh: 190
Vetëzgjedhja e ngjyrave "AKTIVE":
Skanim 1-anësh: 50
Skanim 2-anësh: 100
Kopjimi
Prioritet për shpejtësinë e skanimit (300×600 dpi):
Skanim 1-anësh: 50
Skanim 2-anësh: 100
Prioritet për cilësinë e figurës (600×600 dpi):
Skanim 1-anësh: 30
Skanim 2-anësh: 50

Rezolucioni i skanimit (dpi)

Skanim për fotokopjim: deri në 600×600
Skanim për dërgim: (dhënie) deri në 600×600 (SMB/FTP/WebDAV/IFAX), (marrje) deri në 600×600
Skanim për faks: deri në 600×600

Specifikimet e tërheqjes së skanimit

ScanGear2 me ngjyra në rrjet Për TWAIN dhe për WIA
Sistemi i mbështetur operativ: Windows®7/ 8.1/ 10/ Server2008/ Server2008 R2/ Server2012/ Server2012 R2/ Server 2016
Nga shkurti 2020

Metoda e skanimit

Skanim me dhënie, skanim me marrje, skanim në kuti, skanim në hapësirë të avancuar, skanim në rrjet, skanim në fishë memorieje USB, skanim në pajisje portative, skanim në renë kompjuterike (uniFLOW Online - opsional)

Specifikimet e dërgimit

Destinacioni

Standarde: email/internet FAX (SMTP), SMB SMB3.0, FTP, WebDAV, Mail Box
Opsionale: Super G3 FAX, IP Fax (për "iR-ADV DX C357i/C257i")

Adresari

LDAP (2,000)/Lokale (1600)/Formimi i shpejtë (200)

Rezolucioni i dërgimit (dpi)

Dhënie: deri në 600×600
Marrje: deri në 600×600

Protokolli i komunikimit

Skedari: FTP(TCP/IP), SMB3.0 (TCP/IP), WebDAV
Email/I-Fax: SMTP, POP3

Formati i skedarit

Standarde: TIFF, JPEG, PDF (kompakt, me kërkim, zbatim rregulloreje, optimizim për internet, PDF A/1-b, konturim-lëmim, enkriptim, me nënshkrim të pajisjes, me nënshkrim të përdoruesit), XPS (kompakt, me kërkim, me nënshkrim të pajisjes, me nënshkrim të përdoruesit), Office Open XML (PowerPoint, Word)

Veçoritë universale të dërgimit

Zgjedhje e llojit të origjinalit, origjinal në dy anë, rregullim i dendësisë, qartësi, spastrim i kornizës, version pune, dërgim i vonuar, shqyrtim, njoftim përfundimi pune, emri i skedarit, subjekti/mesazhi, përgjigje për, përparësi e emailit, raport TX, orientim i përmbajtjes së origjinalit, anashkalim i faqeve boshe

Specifikimet e faksit

Numri maksimal i linjave të lidhjes

2 (vija e 2-të opsionale)

Shpejtësia e modemit

Super G3: 33.6 kbps
G3: 14,4 kbps

Metoda e ngjeshjes

MH, MR, MMR, JBIG

Rezolucioni (dpi)

400×400 (ultra e imët), 200×400 (super e imët), 200×200 (e imët), 200×100 (normale)

Madhësia e dërgimit/marrjes

A4, A5*, A6*, B5*/A4, A5, B5
*Dërguar si A4

Kujtesa e FAX-it

Deri në 30 000 faqe (2000 punë)

Numrat e shpejtë

Maks. 200

Thirrjet në grup/destinacionet

Maks. 199 formime numri

Transmetimi me Sekuencë

Maks. 256 adresa

Kopje rezervë e kujtesës

Po

Veçoritë e faksit

Emri i dërguesit (TTI), zgjedhja e linjës telefonike (kur dërgohet faksi), dërgim i drejtpërdrejtë, dërgim i vonuar, shqyrtim, njoftim përfundimi pune, raport TX, ndërprerje transmetimi, transmetim i njëpasnjëshëm, dërgim fjalëkalimi/nënadrese, kuti konfidenciale emaili, evidencë 2 në 1

Specifikimet e ruajtjes

Kutia postare (numri i mbështetur)

100 kuti përdoruesish,
1 kuti RX memorieje,
50 kuti hyrëse për faks konfidenciale
Ruajtje për maksimumi 10 000 faqe (2000 punë)

Hapësira e përparuar

Protokolli i komunikimit: SMB ose WebDAV
Kompjuteri i mbështetur klient: Windows® 8.1/10
Lidhjet e njëkohshme (maks.): SMB: 64, WebDAV: 3

Hapësia e disponueshme e diskut për hapësirën e përparuar

Afro 16 GB

Veçoritë e hapësirës së përparuar

Autentikimi për identifikimin në hapësirën e avancuar, funksion renditjeje, printim në skedar PDF me fjalëkalim, mbështetje për "imageWARE Secure Audit Manager", kërkim, shqyrtim skedarësh, administrim autentikimi, hapur ndaj publikut, URI TX, rezervim/rikthim

Specifikimet e sigurisë

Autentikimi dhe kontrolli i hyrjes

Autentikim përdoruesi (autentikim me figurë, autentikim me figurë dhe PIN, autentikim me kartë, autentikim me emër-fjalëkalim, autentikim në nivel funksioni, autentikim me celular), autentikim me kod reparti (identifikim me kod reparti dhe PIN, identifikim në nivel funksioni), uniFLOW Online Express (identifikim me PIN, identifikim me figurë, identifikim me figurë dhe PIN, identifikim me kartë, identifikim me kartë dhe PIN, identifikim me emër-fjalëkalim, identifikim me kod reparti dhe PIN, identifikim në nivel funksioni), sistem për administrimin e hyrjes (kontroll i hyrjes)

Siguria e dokumenteve

Siguri printimi (printim i siguruar, printim i siguruar me enkriptim, printim me mbajtje të detyruar, printim i siguruar "uniFLOW" *1),
Siguri në marrjen e të dhënave (përcjellje automatike e dokumenteve të marra në kutinë konfidenciale të fakseve),
Siguri skanimi (PDF të enkriptuara, PDF/XPS me nënshkrim pajisjeje, PDF/XPS me nënshkrim përdoruesi, integrim me "Adobe LiveCycle® Rights Management ES2.5"), siguri e KUTISË (kutia e emaileve e mbrojtur me fjalëkalim, kontroll i hyrjes në hapësirën e avancuar), siguri në dërgimin e të dhënave (cilësim për kërkimin e vendosjes së fjalëkalimit për transmetim, funksione të kufizuara dërgimi emailesh/skedarësh, konfirmim i numrit FAKSIT, lejim/kufizim i transmetimeve për drejtuesin softuerit të faksit, lejim/kufizim për dërgimin nga historiku, mbështetje për S/MIME), gjurmim dokumentesh (filigran i siguruar)
*1 Nevojitet "uniFLOW Online / uniFLOW"

Siguria e rrjetit

TLS 1.3, IPSec, autentikim IEEE802.1X, SNMP V3.0, funksion muri mbrojtës (filtrim adresash IP/MAC), mbështetje për rrjet dyshe (LAN tel-valë, LAN tel-tel), çaktivizim i funksioneve të papërdorura (aktivizim/çaktivizim i protokolleve/aplikacioneve, aktivizim/çaktivizim i ndërfaqes në distancë, aktivizim/çaktivizim i ndërfaqes USB), ndarje e FAKSIT G3 nga LAN, ndarje e folesë USB nga LAN, ndalim i ekzekutimit të skedarëve të ruajtur në "Advanced Space" në MFP, skanim-dërgim - kujdes ndaj viruseve për marrjen e emaileve

Siguria e pajisjes

Mbrojtje e të dhënave të diskut HDD (enkriptim i të dhënave të HDD (verifikim FIPS140-2), fshirje me mbishkrim të dhënash në HDD, kyçje e HDD), nisje standarde e HDD, modul platforme të besuar (TPM), funksion për fshehjen e evidencës së punëve, mbrojtje e integritetit të softuerit MFD, kontroll integriteti softueri MFD (verifikim sistemi në nisje, pikasje intruzioni në programe), IEEE2600.2 (certifikim për kriteret e përgjithshme) (në vlerësim)

Menaxhimi dhe auditimi i pajisjes

Fjalëkalim administratori, administrim kodesh dhe certifikate dixhitale, evidencë auditi,
Bashkëpunim me sistem të jashtëm auditi sigurie (informacion sigurie dhe administrim rastesh), regjistrim i të dhënave të figurave, cilësim politike sigurie, administrim i pajisjeve dhe fjalëkalime për administrimin e sigurisë

Specifikimet e mjedisit

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC
Lagështia: 20 deri në 80 % RH (lagështia relative)

Burimi i Energjisë

220-240 V, 50/60 Hz, 3,9 A

Konsumi i energjisë

Maksimumi: afro 1.500 W
Fotokopjimi (iR-ADV DX C357i/C257i me skanim të vazhduar të vetëmbushëses së dokumenteve): 575,4 W*1
Printimi (iR-ADV DX C357P) [printim nga LAN (modaliteti me ngjyra, dyanësh, me "Cassette Feeding unit-AK1")]: 488,5 W*1
Në gatishmëri: afro 40,3 W*1
Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 0,8 W*2
*1 Vlera e referencës: një njësi e matur
*2 Modaliteti pasiv 0,8 W nuk ofrohet në të gjitha rrethanat për shkak të cilësimeve të caktuara.

Konsumi tipik i korrentit (TEC)*:
iR-ADV DX C357i/C357P: 0,35 kW/o
iR-ADV DX 257i: 0,23 kWh
* Në përputhje me "USA Energy Star 3.0"

Për informacion të detajuar në lidhje me rregulloren Lot26, shihni: https://www.canon-europe.com/for_work/lot26/

Nivelet e zhurmës

Niveli i fuqisë së zërit (LWA, m)*
Aktiv (bardhezi) (1-anëshe):
iR-ADV DX C357i/C357P: 6,5 B, Kv 0,3 B
iR-ADV DX C257i: 6,2 B, Kv 0,3 B
*Vlera referencë: matur vetëm një njësi me ISO7779, përshkruar me ISO9296 (2017)

Trysnia e tingullit (LpAm)
Pozicioni në afërsi:
Aktiv (bardhezi) (1-anëshe):
iR-ADV DX C357i/C357P: 52 dB*
iR-ADV DX C257i: 49 dB*
Në pritje:
iR-ADV DX C357i/C357P/C257i: 8 dB
*Vlera referencë: matur vetëm një njësi me ISO7779, përshkruar me ISO9296 (2017)

Standardet

Blue Angel

Pjesët e konsumueshme

Kutitë e tonerit

Toner C-EXV 55 BK/C/M/Y

Toneri (rendimenti i vlerësuar me mbulim 5%)

C-EXV 55 Toner BK: 23,000 faqe
C-EXV 55 Toner C/M/Y: 18,000 faqe

Menaxhimi i printerit dhe softuerët

Monitorimi dhe raportimi

Universal Login Manager (ULM)
uniFLOW online Express

Mjetet e menaxhimit në largësi

iW Management Console
eMaintenance
Content Delivery System

Softueri i skanimit

ScanGear i rrjetit

Platforma

MEAP (Multifunctional Embedded Application Platform)

Botimi i dokumentit

Kofax PowerPDF (opsional)

Opsionet e furnizimit të letrës

CASSETTE MODULE-AE1

Kapaciteti i letrës: 550 fletë (80 g/m2)
Lloji i letrës: e hollë, e thjeshtë, e rëndë, me ngjyra, e ricikluar, e parashpuar, e lidhur
Përmasat e letrës:
A4, A5R, B5,
Përmasa të posaçme: 98,0×190,5 mm deri në 216,0×355,6 mm
Pesha e letrës: 60-163 g/m2
Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore
Përmasat (Gje x The x La): 484 x 450 x 159 mm (lidhur me njësinë kryesore)
Pesha: Rreth 10 kg

Njësia e furnizimit të kasetës-AJ1

Kapaciteti i letrës: 550 fletë (80 g/m2)
Tipi i letrës: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e rëndë, me ngjyrë, e parashpuar, e lidhur
Përmasat e letrës:
A4, A5R, B5
Përmasa të posaçme: 98,0×190,5 mm deri në 216,0×355,6 mm
Pesha e letrës: 60-163 g/m2
Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore
Përmasat (Gje x The x La): 511 x 508 x 425 mm (lidhur me njësinë kryesore)
Pesha: Rreth 16 kg

Njësia e furnizimit të kasetës-AK1

Kapaciteti i letrës: 550 fletë (80 g/m²) × 3 kaseta
Tipi i letrës: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e rëndë, me ngjyrë, e parashpuar, e lidhur
Përmasat e letrës:
A4, A5R, B5
Përmasa të posaçme: 98,0×190,5 mm deri në 216,0×355,6 mm
Pesha e letrës: 60-163 g/m2
Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore
Përmasat (Gje x The x La): 511 x 508 x 425 mm (lidhur me njësinë kryesore)
Pesha: Rreth 19 kg

Opsionet e daljes*

Staple Finisher-Z1

Kapaciteti i sirtarit (80 g/m²):
A4, A5, A5R, A6, B5: 500 fletë
Pesha e letrës: 60 deri në 220 gsm
Pozicioni i Kapëses: Cep
Kapaciteti i kapëses:
A4, B5: 30 fletë (60–105 g/m²)
Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore
Përmasat (gj-th-l): 555×459×301 mm (masa e njësisë)
Pesha: Rreth 14 kg
* Kapaciteti i letrës mund të ndryshojë me lloje/përmasa të ndryshme letre.

Aksesorët harduerë

Lexuesit e kartave

Ka disa lexues kartash p.sh. "MiCard Plus". Për më shumë, kontaktoni me zyrën vendore të "Canon".
Copy Card Reader-F1
Copy Card Reader Attachment-B5

Opsionet e sistemit dhe të kontrolluesit

Aksesorët e printimit

PCL International Font Set-A1

Printimi i barkodeve

Barcode Printing Kit-D1

Aksesorët e sistemit

Copy Control Interface Kit-A1
"Connection Kit-A2" për "Bluetooth LE"
NFC Kit-E1
Serial Interface Kit-K3

Aksesorët e faksit

Super G3 FAX Board-AT1
Super G3 2nd Line Fax Board-AT1
Remote Fax Kit-A1
IP FAX Expansion Kit-B1

Opsione të tjera

Aksesorët e aksesit

ADF Access Handle-A1

Pjesët e konsumueshme

Staple-P1