Seria Canon imageRUNNER Advance C7500 II
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Njësia kryesore

Lloji i pajisjes

Pajisje shumëfunksionale laser me ngjyra

Funksionet kryesore

Printim, fotokopje, skaner, dërgim, ruajtje dhe faks opsional

Shpejtësia e procesorit

Canon Dual Custom Processor (Shared) 1.75 Ghz

Paneli i kontrollit

Standard: Paneli me prekje me ngjyra WSVGA LCD TFT 25,6 cm (10,1")
Opsional: Paneli i kontrollit SVGA me ngjyra vertikal 26,4 cm (10,4")

Kujtesa

Standard: 4.0GB RAM

Hard disku

Standarde: 250 GB
Maksimumi: 1 TB

Njësia pasqyruese e diskut të ngurtë

Opsional: 250 GB, 1 TB

Lidhja e ndërfaqes

RRJETI
Standarde: 1000Base-T/100Base-TX/10Base-T, LAN pa tela (IEEE 802.11 b/g/n)
Opsionale: NFC, Bluetooth me nivel të ulët energjie

TË TJERA
Standarde: USB 2.0 (pritësi) x2, USB 3.0 (pritësi) x1, USB 2.0 (pajisja) x1
Opsionale: ndërfaqja seriale, ndërfaqja e kontrollit të kopjimit

Protokollet e rrjetit

TCP/IP, Tipi i kuadrit: Ethernet II
Aplikacionet e printimit: LPD/Raw/IPP/IPPS/FTP/WSD/Mopria/GCP/AirPrint/Windows10 Mobile Print
AppleTalk, tipi i kuadrit: Ethernet SNAP
Aplikacioni i printimit: PAP (Protokolli i askesit të printerit)
Shfletuesi i uebit

Futja e letrës (Standarde)

2 kaseta x 1100 fletë (80 g/m2) + 2 kaseta x 550 fletë (80 gm2)
Sirtari me shumë funksione me 250 fletë (80 gm2)

Futja e Letrës (Opsion)

1 raft anësor i letrës me 3500 fletë (80 g/m2) (PAPER DECK UNIT-E1)
1 raft anësor i letrës me 3500 fletë (80 g/m2) (POD DECK LITE-C1)
1 raft anësor i letrës me shumë sirtarë me 6000 fletë (80 g/m2) (MULTI-DRAWER PAPER DECK-C1)

Kapaciteti maksimal i futjes të letrës

9.300 fletë (80 gm2)

Kapaciteti i daljes të letrës

Pa përfunduesin: 250 fletë (A4, 80 gm2)
Me Përfunduesin e jashtëm: 3500 fletë (A4, 80 g/m2) (STAPLE FINISHER-V2 ose BOOKLET FINISHER-V2)
4250 fletë (A4, 80 g/m2) (STAPLE FINISHER-X1 ose BOOKLET FINISHER-X1)

Aftësitë e përfundimit

Ngjitje, Grupim, Ofset
Me përfunduesin e jashtëm: Ngjit, Grup, Zhvendos, Kapëse, Qepje me mbështjellje, Shpuarje e vrimave (me shumë modele), Prerje, Futje, Palosje (palosje C-/Z-/Përgjysmë/Paralel e dyfishtë/Fizarmonikë-Z)

Llojet e mbështetura të medias

Kasetat 1/2:
Letër e hollë, letër e zakonshme, letër e ricikluar, letër me ngjyra, letër me vrima paraprakisht, letër e trashë, letër e lidhur, fletë transparente, letër me kokë

Kasetat 3/4:
Letër e hollë, letër e zakonshme, letër e ricikluar, letër me ngjyra, letër me vrima paraprakisht, letër e trashë, letër e lidhur, fletë transparente, zarf, letër me kokë, letër me skeda, kartolinë

Sirtari shumëfunksional:
Letër e hollë, letër e zakonshme, letër e ricikluar, letër me ngjyra, letër me vrima paraprakisht, letër e trashë, letër e lidhur, fletë transparente, etiketa, zarfe, letër me kokë, letër me skeda, letër gjurmimi, letër e veshur, kartolinë, letër me reliev

Tryeza opsionale të letrës:
Letër e hollë, letër e zakonshme, letër e ricikluar, letër me ngjyra, letër me vrima paraprakisht, letër e trashë, letër e lidhur, fletë transparente**, etiketa**, zarfe*, letër me kokë, letër gjurmimi*, letër e veshur**, kartolinë dyfishe*, kartolinë katërfishe*, letër me reliev**, indeks**

*Kërkon POD DECK LITE-C1
**Kërkon POD DECK LITE-C1 ose MULTIDRAWER PAPER DECK-C1

Madhësitë e mbështetura të medias

Kasetat 1/2:
A4, B5

Kaseta 3/4:
Madhësia standarde: A4, A4R, A3, B4, B5R, B5, A5R, SRA3, 13”x19” (330 mm x 483 mm), zarf (Nr.10 (COM10), Monarch, ISO-C5, DL)
Madhësia e personalizuar: 139,7 mm x 182 mm deri në 330,2 mm x 487,7 mm
Madhësia e personalizuar e zarfit: 98 mm x 148 mm deri në 330,2 mm x 487,7 mm

Sirtari shumëfunksional:
Madhësia standarde: A4, A4R, A3, B4, B5R, B5, A5R, SRA3, 13”x19” (330 mm x 483 mm), zarfe: Nr.10 (COM10), Monarch, ISO-C5, DL, Madhësia e personalizuar e zarfit: 90 mm x 148 mm deri në 330,2 mm x 487,7 mm
Madhësia e personalizuar: 100,0 mm x 148,0 mm deri në 330,2 mm x 487,7 mm
Madhësia e lirë: 100 mm x 182 mm deri në 330,2 mm x 487,7 mm

NJËSIA E LETRËS-E1
A4, B5

POD DECK LITE-C1:
A4, A4R, A3, B4, B5, B5R, A5R, SRA3, 13”x19” (330 mm x 483 mm)
Zarfe: (Nr.10 (COM10), Monarch, ISO-C5, DL)
Madhësia e personalizuar: 139,7 mm x 148 mm deri në 330,2 mm x 487,7 mm

MULTI-DRAWER PAPER DECK-C1:
A4, A4R, A3, B4, B5, B5R, A5R, SRA3, 13”x19” (330 mm x 483 mm)
Madhësia e personalizuar: 139,7 mm x 182 mm deri në 330,2 mm x 487,7 mm

Peshat e mbështetura të medias

Kaseta 1/2:
52 deri në 220 gm2

Kaseta 3/4:
52 deri në 256 gm2

Sirtari shumëfunksional:
52 deri në 300 gsm

Në dy anë:
52 deri në 220 gm2

Koha e ngrohjes

Nga ndezja: 30 sekonda ose më pak1
Nga modaliteti i gjumit: 30 sekonda ose më pak
Modaliteti i nisjes së shpejtë: 4 sekonda ose më pak

Përmasat (Gj x Th x L)

689 mm x 941 mm x 1.220 mm

Hapësira e instalimit (Gje x The)

1913 mm x 1524 mm (Baza: Sirtari me shumë përdorime i hapur + Booklet Finisher-V2)
3818 mm x 1524 mm (Konfigurimi i plotë: MULTI-DRAWER PAPER DECK-C1 + DOCUMENT INSERTION UNIT-N1 + MULTI FUNCTION PROFESSIONAL PUNCHER-A1 + PAPER FOLDING UNIT-J1 + BOOKLET FINISHER-X1)

Pesha

Rreth 270 kg me tonerin

Specifikimet e kopjimit

Shpejtësia e kopjimit

iR-ADV C7565i II*: 65/60 faqe/min (A4), 32/30 faqe/min (A3), 46/42 faqe/min (A4R), 65/60 faqe/min (A5R)
iR-ADV C7570i II*: 70/65 faqe/min (A4), 35/32 faqe/min (A3), 49/46 faqe/min (A4R), 70/65 faqe/min (A5R)
iR-ADV C7580i II*: 80/70 faqe/min (A4), 40/35 faqe/min (A3), 56/49 faqe/min (A4R), 80/70 faqe/min (A5R)

Koha për fotokopjen e parë (BW/CL)

iR-ADV C7565i II*: Afro 4,8/5,9 sekonda ose më pak
iR-ADV C7570i II*: Afro 4,8/5,9 sekonda ose më pak
iR-ADV C7580i II*: Afro 4,4/5,4 sekonda ose më pak

Rezolucioni i kopjimit

Leximi: 600 dpi x 600 dpi
Printimi: Deri në 1,200 dpi x 1,200 dpi

Kopje të shumëfishta

Deri në 9999 kopje

Magnification

25% - 400% (me hapa rritës 1%)

Specifikimet e skanimit

Lloji standard

Standarde: Lexuesi dhe Furnizuesi automatik i dokumenteve në dy anë me një kalim (DADF)

Specifikimet e tërheqjes së skanimit

ScanGear2 me ngjyra në rrjet Për TWAIN dhe për WIA
Sistemi operativ i mbështetur: Windows Vista/7/8.1/10/Server 2008/Server 2008 R2/Server 2012/Server 2012 R2/Server 2016

Rezolucioni i skanimit

100 x 100 dpi, 150 x 150 dpi, 200 x 100 dpi, 200 x 200 dpi, 200 x 400 dpi, 300 x 300 dpi, 400 x 400 dpi, 600 x 600 dpi

Origjinalet e pranueshme

Madhësia e medias Platen: Fletë, Libër, Objekte 3-dimensionale (deri në 2kg)

Madhësia e medias për furnizuesin e dokumenteve: A4, A4R, A3, B4, B5, B5R, A5, A5R, B6R

Pesha e medias për furnizuesin e medias:
Skanimi në një anë: 38 deri në 220 gm2/64 deri në 220 gm2 (BW/CL)
Skanimi në dy anë: 50 deri në 220 gm2/64 deri në 220 gm2 (BW/CL)

Metoda e skanimit

Funksionueshmëria e dërgimit e disponueshme në të gjitha modelet
Skanimi në USB Memory Key: Po, në të gjitha modelet
Skanim në pajisje të lëvizshme ose pajisje të lidhura me internetin: Një sferë zgjidhjesh është e disponueshme për të siguruar skanim në pajisje të lëvizshme ose pajisje të lidhura me internetin në varësi të kërkesave tuaja. Kontaktoni me përfaqësuesin tuaj të shitjeve për informacione të mëtejshme.
Skanimi në shërbimet e mbështetura në re: Një sërë zgjidhjesh janë të disponueshme për të siguruar skanim në shërbimet e mbështetura në re në varësi të kërkesave tuaja. Ju lutemi kontaktoni përfaqësuesin tuaj të shitjeve për informacion të mëtejshëm.
Tërheqja e skanimit TWAIN/WIA e disponueshme në të gjitha modelet

Shpejtësia e skanimit (BW/CL; A4)

Skanimi në një anë (bardhë e zi): 120 ipm (300pi) / 120 ipm (600 dpi)
Skanimi në një anë (me ngjyra): 120 ipm (300pi) / 70 ipm (600 dpi)
Skanimi në dy anë (bardhë e zi): 240 ipm (300pi) / 150 ipm (600 dpi)
Skanimi në dy anë (me ngjyra): 220 ipm (300pi) / 90 ipm (600 dpi)

Kapaciteti i letrës

300 fletë (80 gm2)

Skanimi nga të dyja anët

Në 2 anë në 2 anë (automatik)

Specifikimet e dërgimit

Opsionale / Standarde

Standard në të gjithë modelet

Destinacioni

Email/Internet FAX (SMTP), SMB, FTP, WebDAV, Mail Box, Super G3 FAX (opsional), IP Fax (opsional)

Modaliteti i ngjyrave

Zgjedhja automatike e ngjyrave (ngjyra të plota, shkalla gri),
Zgjedhja automatike e ngjyrave (ngjyra të plota, bardhë-e-zi)
Ngjyra të plota, shkalla gri dhe bardhë-e-zi

Libri i Adresave/Numrat e shpejtë

LDAP (2,000)/Lokal (1,600)/Numrat e shpejtë (200)

Rezolucioni i dërgimit

100 x 100 dpi, 150 x 150 dpi, 200 x 100 dpi, 200 x 200 dpi, 200 x 400 dpi, 300 x 300 dpi, 400 x 400 dpi, 600 x 600 dpi

Protokolli i komunikimit

Skedari: FTP, SMB v3.0, WebDAV
Email/faks në internet: SMTP, POP3, I-Fax (i thjeshtë, i plotë)

Formati i skedarit

Standarde: TIFF, JPEG, PDF (Kompakt, I kërkueshëm, Apliko politikën, Optimizo për ueb, PDF A/1-b, Enkriptuar), XPS (Kompakt, I kërkueshëm), Office Open XML (PowerPoint, Word), PDF/XPS (Nënshkrimi dixhital)
Opsional: PDF (Gjurmimi dhe zbutja)

Specifikimet e faksit

Opsionale / Standarde

Opsional në të gjitha modelet

Numri maksimal i linjave të lidhjes

2

Shpejtësia e modemit

Super G3: 33.6 kbps
G3: 14,4 kbps

Metoda e ngjeshjes

MH, MR, MMR, JBIG

Rezolucioni

400 x 400 dpi, 200 x 400 dpi, 200 x 200 dpi, 200 x 100 dpi

Madhësia e dërgimit/regjistrimit

A5 dhe A5R* deri në A3
*Dërguar si A4

Kujtesa e FAX-it

Deri në 30,000 faqe

Numrat e shpejtë

Gjatësia maksimale 200

Thirrjet në grup/destinacionet

Gjatësia maksimale 199 numra

Transmetimi me Sekuencë

Gjatësia maksimale 256 adresa

Kopje rezervë e kujtesës

Po

Specifikimet e ruajtjes

Kutia postare (numri i mbështetur)

100 kuti hyrëse përdoruesish, 1 kuti hyrëse Memory RX
50 kuti hyrëse për faks konfidenciale
Maksimumi 30,000 faqe të ruajtura

Hapësira e përparuar

Protokolli i komunikimit: SMB ose WebDAV
Kompjuteri klient i mbështetur: Windows (Windows Vista/7/8.1/10)
Lidhjet e njëkohshme (maks..): SMB: 64, WebDAV: 3 (sesionet aktive)

Hapësia e disponueshme e diskut për hapësirën e përparuar

Rreth 16 GB (HDD standard)
Rreth 480GB (me opsion 1TB HDD)

Veçoritë e hapësirës së përparuar

Çaktivizimi i hapësirës së përparuar, filtrimi i ruajtjes, vërtetimi për lidhjen në hapësirën e përparuar, funksioni i kërkimit, funksioni i renditjes, printimi i një skedari PDF me një fjalëkalim, mbështetja e menaxherit të auditit të sigurt të imageWARE

Media e memories

Standarde: Memoria USB

Specifikimet e sigurisë

Vërtetimi

Standarde: Menaxheri universal i hyrjes (hyrja në nivel pajisje dhe funksioni), softueri i menaxhimit bazuar në renë kompjuterike uniFLOW Online Express Cloud, vërtetimi i përdoruesit, ID-ja e departamentit, vërtetimi, sistemi i menaxhimit të aksesit
Opsionale: printimi i sigurt me My Print Anywhere (kërkohet uniFLOW)

Të dhënat

Standarde: Moduli i platformës së besuar (TPM), Kyçi me fjalëkalim i diskut të ngurtë, Spastrimi i njësisë së diskut të ngurtë, Mbrojtja me fjalëkalim e kutisë postare, Enkriptimi i diskut të ngurtë (me vërtetimin FIPS140-2), Certifikimi me kriteret e përbashkëta (DIN ISO 15408)
Opsionale: Pasqyrimi i njësisë së diskut të ngurtë, heqja e njësisë së diskut të ngurtë, parandalimi i humbjes së të dhënave (kërkon uniFLOW)

Rrjeti

Standard: Filtrimi i adresës IP/Mac, IPSEC, komunikimi i kriptuar TLS, SNMP V3.0, IEEE 802.1X, IPv6, vërtetimi me SMTP, vërtetimi i POP para SMTP

Dokumenti

Standarde: Printimi i sigurt, Integrimi i ES2.5 të menaxhimit të të drejtave të Adobe LiveCycle®, PDF me enkriptim, pritimi i sigurt i enkriptuar, nënshkrimi i pajisjes, shenjat ujore të sigurta
Opsionale: Nënshkrimi i përdoruesit, bllokimi i skanimit nga pëdoruesi

Specifikimet e mjedisit

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30 ºC (50 deri në 86 ºF)
Lagështira: 20 deri në 80 % RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

iR-ADV C7565i II*/C7570i II*: 220-240 V (±10 %), 50/60 Hz (±2 Hz), 10 Amp
iR-ADV C7580i II*: 220-240 V (±10 %), 50/60 Hz (±2 Hz), 11 Amp

Konsumi i energjisë

Maximumi: Afro iR-ADV C7570i II*/C7565i II*: 2,0 kW iR-ADV C7580i II*: 2,5 kW
Printim: Rreth 147,2 Wh ose më pak3
Në gatishmëri: Afro 136,6 Wh
Modaliteti i fjetjes: Afro 0,9 W4
Plugin i fikur: Rreth 0,3W5 *Modaliteti i nisjes së shpejtë JOAKTIV
Norma e konsumit tipik të elektricitetit (TEC) rating6:
4,5 kWh (iR-ADV C7565i II*)
4,8 kWh (iR-ADV C7570i II*)
5,6 kWh (iR-ADV C7580i II*)

Nivelet e zhurmës (BW/CL)

Niveli i fuqisë të tingullit (LwAd)7
Aktiv (bardhezi): 75 dB ose më pak8, Aktiv (CL): 75 dB ose më pak9, Në gatishmëri: 58 dB ose më pak10

Presioni i tingullit (LpAm)11
Pozicioni në afërsi:
Aktiv (bardhezi): 56 dB ose më pak12, Aktiv (CL): iR-ADV C7580i II*/C7565i II* 56 dB ose më pak, C7570i II* 55 dB ose më pak13, në gatishmëri: 34 dB ose më pak14

Standardet

Me kualifikimin ENERGY STAR®
Shenja e ekonomisë
Blerje ekologjike
Engjëlli blu
RoHS

Menaxhimi i printerit dhe softuerët

Monitorimi dhe raportimi

Menaxheri i hyrjes universale (ULM): Menaxhoni kostot tuaja me lehtësi duke përdorur aftësinë e integruar të raportimit për të identifiukuar dhe kontrolluar kostot në nivel përdoruesi sipas pajisjes.
uniFLOW Online Express: Në ndërthurje me ULM, mund të siguroni më shumë kontroll dhe të nënvizoni shpenzimet sipas përdoruesve/departamenteve dhe të përcaktoni se ku mund të minimizohen kostot nga një vendndodhje qendrore e bazuar në renë kompjuterike.

Mjetet e menaxhimit në largësi

Konsoli i menaxhimit iW:
Softuer i mbështetur në server për administrimin e centralizuar të një flote pajisjesh (përfshirë monitorimin e materialeve të konsumit, monitorimin e statusit dhe sinjalizimet, shpërndarjen e librave të adresave, parametrat e konfigurimit, aplikacionet e firmuerit dhe MEAP, regjistrimin e matësit dhe raportimin, administrimi i drajverit dhe burimeve)
Mirëmbajtja elektronike:
Në përputhje me shërbimet e Mirëmbajtjes elektronike nëpërmjet RDS të integruar (lejon regjistrimin e matësit, menaxhimin automatik të pjesëve të konsumit, diagnostikimin në largësi dhe raportimin për ofruesit e shërbimit për të ofruar një mirëmbajtje efikase, të shpejtë dhe proaktive)
Sistemi i dërgimit të përmbajtjes:
Lejon shpërndarjen në largësi të firmuerit, opsionet iR dhe aplikacionet MEAP; ndërfaqja në largësi e përdoruesit (RUI) e bazuar në ueb për çdo pajisje që ndihmon në sigurimin e menaxhimit dhe kontrollit të pajisjes në largësi

Softueri i skanimit

ScanGear i rrjetit:
Një softuer drejtues i skanerit i përputhshëm me TWAIN që bën të mundur që kompjuterët në një rrjet të përdorin funksionalitetin e tërheqjes së skanimit të pajisjes

Mjetet e optimizimit

Mjeti i konfigurimit të softuerit drejtues të Canon:
Një mjet për ndryshimin e parametrave të paracaktuar të fabrikës për softuerët drejtues të printimit të Canon (i disponueshëm vetëm nëpërmjet shërbimit)
Instaluesi i pajisjes NetSpot:
Një softuer i thjeshtë shërbimi që ju lejon të caktoni parametrat e protokollit të rrjetit për pajisjet e Canon të lidhura me rrjetin tuaj.

Platforma

MEAP (Platforma e aplikacionit të integruar shumëfunksional):
Një platformë JAVA e fuqishme e integruar për pajisjet e Canon që siguron një ndërthurje të fortë mes një game softuerësh dhe pajisjes.
MEAP në ueb:
Një shërbim në ueb si alternativë për MEAP që lejon që aplikacionet MFP të zhvillohen dhe të shpërndahen nëpërmjet shërbimeve të uebit

Botimi i dokumentit

IW DESKTOP:
Një softuer i fuqishëm i printimit për botim që kombinon me lehtësi dokumente nga burime dhe formate të ndryshme skedarësh, që zbaton procesin e përfundimit me shikimin paraprak dhe me shabllonë për të krijuar dokumente me pamje profesionale. Përfshin aftësitë e krijimit, shënimit dhe ngjeshje së skedarit PDF për flukse pune dixhitale të thjeshta, si korrigjimi dhe autorizimi.

Specifikimet e kontrollorit Fiery Print (I ngulitur)

Opsionale / Standarde

Opsional në të gjitha modelet

Emri

imagePASS-N1 (i integruar)

Rezolucioni i printimit

600 dpi x 600 dpi, 1 200 dpi x 1 200 dpi

Gjuha(ët) e përshkrimit të faqes

Adobe PS3, PCL6

Kujtesa

2 GB

Hard disku

500 GB

Shpejtësia e procesorit

Intel Cerelon G1820 2,7GHz

Sistem

Fiery FS200

Gërmat

PS: 138 Fonte
PCL: 113 Fonte

Sistemet e Operuese që mbështeten

Windows VISTA 32 dhe 64 bit / Windows 7 32 dhe 64 bit / Windows 8 32 dhe 64 bit / Windows 8.1 32 dhe 64 bit / Windows10 32 dhe 64 bit / Windows Server 2008 32 dhe 64 bit / Windows Server 2008 R2 vetëm 64 bitë / Windows Server 2012 vetëm 64 bitë / Windows Server 2012 R2 vetëm 64 bitë / MAC OS (10.7, 10.8, 10.9, 10.10, 10.11)

Përmasat (Gj x Th x L)

285 mm x 93 mm x 295 mm

Ndërfaqja

2 x Ethernet (1000Base-T/100Base-TX/10Base-T), USB3.0 x 2 (Mbrapa x 2), USB2.0 x 4 (Mbrapa x 4)

Veçoritë standarde të kontrollorit të printimit Fiery

Fiery Command WorkStation5 / Paper Catalog / Fiery Spot-On / Fiery Remote Scan / Hot Folders License

Opsione të kontrollorit Fiery Print

Fiery Impose / Fiery Compose / Fiery Impose and Compose / Productivity Package Web Activate (duke përfshirë Fiery JDF)

Protokollet e rrjetit

TCP/IP (LPR/ Port 9100/ SNMP / IPP / HTTP/HTTPs / SMB / FTP) / DNS

Specifikimet e kontrollorit Fiery Print (I jashtëm)

Opsionale / Standarde

Opsional në të gjitha modelet

Emri

COLORPASS-GX500 (i jashtëm)

Rezolucioni i printimit

600 dpi x 600 dpi, 1 200 dpi x 1 200 dpi

Gjuha(ët) e përshkrimit të faqes

Adobe PS 3, PCL5 (pa drajver)

Kujtesa

4 GB

Hard disku

1 TB

Shpejtësia e procesorit

Intel Core i5-4570S 2,9 GHz deri në 3,6 GHz me Turbo

Sistem

Fiery FS200 Pro

Gërmat

PS: 138 Fonte
PCL: 113 Fonte

Sistemet e Operuese që mbështeten

Windows VISTA 32 dhe 64 bit / Windows 7 32 dhe 64 bit / Windows 8 32 dhe 64 bit / Windows 8.1 32 dhe 64 bit / Windows10 32 dhe 64 bit / Windows Server 2008 32 dhe 64 bit / Windows Server 2008 R2 vetëm 64 bitë / Windows Server 2012 vetëm 64 bitë / Windows Server 2012 R2 vetëm 64 bitë / MAC OS (10.7, 10.8, 10.9, 10.10, 10.11)

Përmasat (L x Gje x Th)

215 mm x 483 mm x 485 mm

Ndërfaqja

2 x Ethernet (1000Base-T/100Base-TX/10Base-T), USB3.0 x 6 (Para x 2, Mbrapa x 4), USB2.0 x 2 (Para x 2)

Veçoritë standarde të kontrollorit të printimit Fiery

Fiery Hot Folders / Virtual Printers / Unity Display (kërkohet monitor) / Fiery JDF / Fiery Command WorkStation5 / Paper Catalog / Fiery Spot-On / Fiery Remote Scan

Opsione të kontrollorit Fiery Print

Fiery Impose / Fiery Compose / Fiery Impose and Compose / Graphic Arts Package Premium Web Activate / HDD Kit-B1 i lëvizshëm / Ndërfaqe integrimi dhe Mbajtëse (ekran 19", tastierë dhe maus)

Protokollet e rrjetit

TCP/IP (LPR/ Port 9100/ SNMP / IPP / HTTP/HTTPs / FTP / SMB) / DNS

Pjesët e konsumueshme

Kutia/kutitë e bojës

C-EXV 52 TONER BK/C/M/Y

Toneri (rendimenti i vlerësuar me mbulim 5%)

C-EXV 52 TONER BK: 82 500 faqe
C-EXV 52 TONER C/M/Y: 66 500 faqe

Opsionet e furnizimit të letrës

NJËSIA E LETRËS

Emri: PAPER DECK UNIT-E1
Madhësia e letrës: A4, B5
Pesha e letrës: 52 deri në 256 gsm
Kapaxciteti i letrës: 3500 fletë (80 gm2)
Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore
Përmasat (Gje x Th x L): 363 mm x 630 mm x 572 mm
Pesha: Rreth 34 kg

Emri: POD DECK LITE-C1
Madhësia e letrës: A4, A4R, A3, B4, B5, B5R, A5R, SRA3, 13" x 19", Zarf (Nr.10(COM10), Monarch, DL, ISO-C5)
Madhësia e personalizuar: 139,7 mm x 148,0 mm deri në 330,2 mm x 487,7 mm
Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2
Kapaxciteti i letrës: 3500 fletë (80 gm2)
Përmasat (Gje x Th x L): 656 mm x 686 mm x 570 mm
Pesha: Rreth 68 kg

Emri: MULTI-DRAWER PAPER DECK-C1
Madhësia e letrës: A4, A4R, A3, B4, B5, B5R, A5R, SRA3, 13" x 19", Madhësi e personalizuar: 139,7 mm x 182,0 mm deri në 330,2 mm deri në 487,7 mm
Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2
Kapaciteti i letrës: 2000 fletë x 3 sirtarë, totali 6000 fletë (80 g/m2)
Përmasat (Gj x Th x L): 950 mm x 797 mm x 1040 mm
Pesha: Rreth 155 kg

Opsionet e daljes

Përfundues me kapje

Emri: STAPLE FINISHER-V2 (i jashtëm)
Numri i sirtarëve: 3
Kapaciteti i sirtarit A (lart): A4, B5, A5R 250 fletë, A3, B4, A4R, B5R 125 fletë
Kapaciteti i sirtarit B (në mes): A4, B5, A5R 250 fletë, A3, B4, A4R, B5R 125 fletë
Kapaciteti i sirtarit C (poshtë): A4, B5, A5R 3000 fletë, A3, B4, B5R, A4R, SRA3, 13" x 19" 1500 fletë
Pesha e letrës: Sirtari i sipërm 52 deri në 256 gm2
Sirtari i mesit 52 deri në 256 gm2
Sirtari i poshtëm 52 deri në 300 gm2
Vendi i kapëses: Këndor, i dyfishtë
Kapaciteti i kapëses: kapje e dyfishtë dhe në kënde:
A4/B5: 65 fletë (52 deri në 90 g/m2)
A3, B4, A4R: 30 fletë ( 52 deri në 90 g/m2)
Kapësja ekonomike:
A3/A4: 5 fletë (52 deri në 64 g/m2)
4 fletë (65 deri në 81,4 gm2)
3 fletë (81,5 deri në 105 gm2)
Kapësja sipas kërkesës:
65 fletë (90 gm2)
Përmasat (Gj x Th x L): 656 mm × 623 mm × 1195 mm (kur zgjaten sirtari zgjatues dhe sirtari rrotullues)
Pesha: Rreth 35 kg

Përfundues me kapje - vazhdon

Emri: STAPLE FINISHER-X1 (i jashtëm)
Numri i sirtarëve: 3
Kapaciteti i sirtarit A (sipër): A4, B5, A5R 1500 fletë, A3, B4, B5R, A4R, 13" x 19" 750 fletë
Kapaciteti i sirtarit B (në mes): A4, B5, A5R 250 fletë, A3, B4, A4R, B5R 125 fletë
Kapaciteti i sirtarit C (poshtë): A4, B5 2500 fletë (në seri-ngarko më shumë)
Pesha e letrës: Sirtari i sipërm 52 deri në 300 gm2
Sirtari i mesit 52 deri në 300 gm2
Sirtari i poshtëm 52 deri në 300 gm2
Vendi i kapëses: Këndor, i dyfishtë
Kapaciteti i kapëses: kapje e dyfishtë dhe në kënde:
A4/B5: 100 fletë (52 deri në 80 gm2)
A3/B4/A4R: 50 fletë (52 deri në 80 gm2), 30 fletë (100 gm2)
Përmasat (Gje x The x La): 782 mm × 765 mm × 1.040 mm (kur sirtari i zgjerueshëm është i tërhequr)
Pesha: Rreth 64 kg

Përfunduesi i broshurave

Emri: BOOKLET FINISHER-V2 (i jashtëm)
Numri i sirtarëve: 3
Kapaciteti i sirtarit A (lart): A4, B5, A5R 250 fletë, A3, B4, A4R, B5R 125 fletë
Kapaciteti i sirtarit B (në mes): A4, B5, A5R 250 fletë, A3, B4, A4R, B5R 125 fletë
Kapaciteti i sirtarit C (poshtë): A4, B5, A5R 3000 fletë, A3, B4, B5R, A4R, SRA3, 13" x 19" 1500 fletë
Pesha e letrës: Sirtari i sipërm 52 deri në 256 gm2
Sirtari i mesit 52 deri në 256 gm2
Sirtari i poshtëm 52 deri në 300 gm2
Vendi i kapëses: Këndor, i dyfishtë
Kapaciteti i kapëses: kapje e dyfishtë dhe në kënde:
A4/B5: 65 fletë (52 deri në 90 g/m2)
A3, B4R, A4R: 30 fletë (52 deri në 90 gm2)
Kapësja ekonomike:
A3/A4: 5 fletë (52 deri në 64 g/m2)
4 fletë (65 deri në 81,4 gm2)
3 fletë (81,5 deri në 105 gm2)
Kapësja sipas kërkesës:
65 fletë (90 gm2)
Madhësia e letrës së lidhjes së broshurave
A3, B4, A4R, madhësi e përshtatur (195,0 mm x 270 mm deri në 304,8 mm x 457,2 mm)
Kapaciteti i kapëses së lidhjes së broshurave
20 fletë x 10 paketa (81 gm2) (përfshirë 1 fletë kapaku deri në 256 gm2)
Përmasat (Gj x Th x L): 656 mm × 623 mm × 1195 mm (kur zgjaten sirtari zgjatues dhe sirtari rrotullues)
Pesha: Rreth 58 kg

Përfunduesi i broshurave - vazhdon

Emri: BOOKLET FINISHER-X1 (i jashtëm)
Numri i sirtarëve: 3
Kapaciteti i sirtarit A (sipër): A4, B5, A5R 1500 fletë, A3, B4, B5R, A4R, SRA3, 13" x 19" 750 fletë
Kapaciteti i sirtarit B (në mes): A4, B5, A5R 250 fletë, A3, B4, A4R, B5R 125 fletë
Kapaciteti i sirtarit C (poshtë): A4, B5 2500 fletë (në seri-ngarko më shumë)
Pesha e letrës: Sirtari i sipërm 52 deri në 300 gm2
Sirtari i mesit 52 deri në 300 gm2
Sirtari i poshtëm 52 deri në 300 gm2
Vendi i kapëses: Këndor, i dyfishtë
Kapaciteti i kapëses: kapje e dyfishtë dhe në kënde:
A4/B5: 100 fletë (52 deri në 80 gm2)
A3/B4/A4R: 50 fletë (52 deri në 80 gm2)
Madhësia e letrës së lidhjes së broshurave
A3, B4, A4R, SRA3S, 13"x19", madhësia e përshtatur (210,0 mm x 279,4 mm deri në 330,2 mm x 487,7 mm)
Kapaciteti i kapëses së lidhjes së broshurave
20 fletë x 5 paketa (81 gm2) (përfshirë 1 fletë kapaku deri në 300 gm2)
Përmasat (Gje x The x La): 896 mm × 765 mm × 1.040 mm (kur sirtari i zgjerueshëm është i tërhequr)
Pesha: Rreth 110 kg

Prerësi i pjesës së brendshme të broshurës

Emri: INNER BOOKLET TRIMMER-A1
*Kërkon BOOKLET FINISHER-X1
Kapaciteti i sirtarit të harxhimit: 1500 fletë
Pesha e pranueshme e letrës: 60 deri në 300 g/m2
Burimi i energjisë: Nga përfunduesi i detyrave

Njësia/njësitë e shpimit

2/4 HOLE PUNCHER UNIT-A1:
Dy ose katër vrima
Kërkon STAPLE FINISHER-V2 ose BOOKLET FINISHER-V2
Pesha e pranueshme e letrës së shpimit: 52 deri në 300 gm2
Madhësia e pranueshme e letrës për shpimin: Dy vrima A3, B4, A4, A4R, B5, B5R; Katër vrima A3, A4
Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore

4 HOLE PUNCHER UNIT-A1:
Katër vrima
Kërkon STAPLE FINISHER-V2 ose BOOKLET FINISHER-V2
Pesha e pranueshme e letrës së shpimit: 52 deri në 300 gm2
Madhësia e pranueshme e letrës së shpimit: A3 me katër vrima, B4, A4, A4R, B5, B5R
Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore

PUNCHER UNIT-BG1 (2/F4H): Dy ose katër vrima
*Kërkon STAPLE FINISHER-X1 ose BOOKLET FINISHER-X1
Pesha e Pranueshme e Letrës së Shpimit: 52 deri në 256 gsm
Madhësia e pranueshme e letrës për shpimin: Dy vrima A3, A4, A4R, B5R Katër vrima A3, A4
Burimi i energjisë: Nga përfunduesi i detyrave

PUNCHER UNIT-BH1 (S4H): Katër vrima
*Kërkon STAPLE FINISHER-X1 ose BOOKLET FINISHER-X1
Pesha e Pranueshme e Letrës së Shpimit: 52 deri në 256 gsm
Madhësia e pranueshme e letrës së shpimit: A3 me katër vrima, B4, A4, A4R, B5, B5R
Burimi i energjisë: Nga përfunduesi i detyrave

Njësia/njësitë e shpimit - vazhdon

MULTI FUNCTION PROFESSIONAL PUNCHER-A1
*Kërkon STAPLE FINISHER-X1 ose BOOKLET FINISHER-X1
Madhësia e pranueshme e letrës së shpimit: A3, A4, A4R, SRA3
Pesha e pranueshme e letrës së shpuar:
Shmangie: 52 deri në 300 gm2
Shpim: 75 deri në 300 gm2
Stampat e mbështetura të shpimit (opsionale): Fletë e lirë (2 ose 4 vrima), Krehër plastik (21 vrima), lidhje Velo (12 vrima), spirale e dyfishtë (23, 34 vrima), spirale me ngjyra (47 vrima)
Përmasat (Gj x Th x L): 445 mm × 795 mm × 1040 mm
Pesha: Rreth 102 kg

NJËSIA E FUTJES SË DOKUMENTEVE

DOCUMENT INSERTION UNIT-Q1
Kërkon STAPLE FINISHER-V2 ose BOOKLET FINISHER-V2
Numri i sirtarëve: 1
Kapaciteti i sirtarit: 100 fletë (80 g/m2)
Pesha e Pranueshme e Letrës: 60 deri në 256 gsm
Lloji i pranueshëm i letrës: letër e hollë, letër e thjeshtë, letër e trashë, letër me ngjyra, letër e ricikluar, letër me reliev, letër me ngjitje, letër e veshur, letër me skeda, letër me kokë
Madhësitë e pranueshme të letrës: A3, A4, A4R, B4, B5, B5R, SRA3, 13" x 19"
Përmasat lidhur me pajisjen (Gj x Th x L): 247 mm × 679 mm × 1242 mm
Përmasat e aksesorit (Gj x Th x L): 662 mm × 679 mm × 1242 mm
Pesha: Rreth 40 kg

NJËSIA E FUTJES SË DOKUMENTIT-N1
*Kërkon STAPLE FINISHER-X1 ose BOOKLET FINISHER-X1
Numri i sirtarëve: 2
Kapaciteti i sirtarit: Sirtari i sipërm: 200 fletë (80 gm2)
Sirtari i poshtëm: 200 fletë (80 gm2)
Pesha e Pranueshme e Letrës: 52 deri në 300 gsm
Lloji i pranueshëm i letrës: letër e hollë, letër e thjeshtë, letër e trashë, letër me ngjyra, letër e ricikluar, letër me vrima paraprake, letër me reliev, letër me ngjitje, letër e veshur, letër me skeda, letër me kokë, letër me gjurmim
Madhësitë e pranueshme të letrës: A3, A4, A4R, B4, B5, B5R, SRA3, 13" x 19", madhësia e përshtatur (182,0 × 182,0mm - 330,2 × 487,7mm)
Përmasat lidhur me pajisjen (Gj x Th x L): 336 mm × 793 mm × 1.407 mm
Përmasat e aksesorit (Gj x Th x L): 746 mm × 793 mm × 1.407 mm
Pesha: Rreth 61 kg

Njësia e futjes/palosjes së dokumentit

DOCUMENT INSERTION/FOLDING UNIT-K1
Kërkon STAPLE FINISHER-V2 ose BOOKLET FINISHER-V2
Numri i sirtarëve: 1
Tipi i palosjes: palosje Z, palosje C
Pesha e pranueshme e letrës: Palosja Z/C: 60 deri në 105 gm2
Njësia e futjes: 60 deri në 256 gm2
Tipi i pranueshëm i letrës: Palosja Z/C: Letër e hollë, letër e zakonshme, letër me ngjyra, letër e ricikluar
Njësia e futjes: letër e hollë, letër e thjeshtë, letër e trashë, letër me ngjyra, letër e ricikluar, letër me reliev, letër me ngjitje, letër e veshur, letër me skeda, letër me kokë
Madhësitë e pranueshme të letrës: Palosja Z: A4R, B4, A3
Palosja C: A4R
Njësia e futjes: A3, A4, A4R, B4, B5, B5R, SRA3, 13" x 19"
Kërkesat për energjinë: 100-240V/50/60Hz 1.0A
Përmasat lidhur me pajisjen (Gj x Th x L): 247 mm × 679 mm × 1.242 mm
Përmasat e aksesorit (Gj x Th x L): 662 mm × 679 mm × 1242 mm
Pesha: Rreth 76 kg

NJËSIA E PALOSJES SË LETRËS-J1
*Kërkon STAPLE FINISHER-X1 ose BOOKLET FINISHER-X1
Tipi i palosjes: palosje Z, palosje Z fizarmonikë, palosje C, palosje në gjysmë, palosje paralele dyshe
Pesha e pranueshme e letrës: palosje Z, palosje Z fizarmonikë, palosje C, palosje në gjysmë:52 deri në 105 gm2
Palosja paralele e dyfishtë: 52 deri në 90 gm2
Tipi i pranueshëm i letrës: letër e hollë, letër e thjeshtë, letër me ngjyra, letër e ricikluar, letër me ngjitje
Madhësitë e pranueshme të letrës: Palosja Z: A4R, B4, A3
Palosja Z fizarmonikë, palosja C, palosja në gjysmë, palosja paralele e dyfishtë: A4R
Kërkesat për energjinë: Nga përfunduesi i detyrave
Përmasat (Gj x Th x L): 336 mm × 793 mm × 1.190 mm
Pesha: Rreth 71 kg

Sirtari i kopjimit

COPY TRAY-R2: siguron një sirtar të thjeshtë për nevojat bazë të daljes.
Kapaciteti: 250 fletë (80 gm2)
Përmasat (Gj x Th x L): 420 mm × 382 mm × 175 mm (kur zgjatet sirtari zgjatues) (kur lidhet me pajisjen)
Pesha: Rreth 1,1 kg

Aksesorët harduerë

Lexuesit e kartave

MiCARD PLUS PËR ULM - një lexuesi i kartës nga afër për verifikimin e përdoruesit sipas kartës që mbështet shumë teknologji të kartave (HID, HiTag, Casi Rusco, Indala dhe MiFare etj.). Integrohet me Menaxherin e hyrjes universale dhe uniFLOW

COPY CARD READER-F1 - Sistem fizik magnetik i aksesit të kartës. (Integrohet me ID i Departamentit, jo për përdorim me uniFLOW)

COPY CARD READER ATTACHMENT-A4 - paketa e lidhjes vetëm për Copy Card Reader-F1.

Të tjera

TAB FEEDING ATTACHMENT KIT-F1 - Lidhet me kasetën "2" për furnizim tabesh. I lejon përdoruesit të printojnë në letër tab me madhësi A4 të futur në kasetën e 2të të letrave. Letrat tab mund të kalohen gjithashtu përmes bajpasit të tufës.

BOJA E STAMPIMIT CRG-C1 - një fishek boje për printimin e pullave në origjinalet e skanuara dhe të dërguara

SIRTARI I SHËRBIMIT-B1 - një sirtar shtesë për të mbajtur një tastierë të jashtme USB.

Opsionet e sigurisë

Siguria e dokumenteve

DOCUMENT SCAN LOCK KIT-B1 - rrit sigurinë e dokumentit duke përfshirë një kod të fshehur të monitorimit dhe kyçit brenda dokumenteve të kopjuar ose të printuar për të kufizuar kopjimin, dërgimin dhe dërgimin me faks të paautorizuar.

Siguria e të dhënave

HDD MIRRORING KIT-J1 - bën të mundur kopjimin e të dhënave në rast të defekteve të harduerit të diskut për rikuperimin e të dhënave.

HDD 2,5INÇ/160GB-N1 - një HDD shtesë kërkohet për funksionin e pasqyrimit të diskut të ngurtë.

HDD 2,5INÇ/1TB-P1 - Një HDD zëvendësuese për të rritur hapësirën e ruajtjes në pajisje. Shënim: Funksioni i pasqyrimit kërkon një HDD të dytë 1TB.

REMOVABLE HDD KIT-AL1 - lejon heqjen fizike të diskut të ngurtë kur pajisja nuk është në përdorim për të mbrojtur të dhënat konfidenciale

Opsionet e sistemit dhe të kontrolluesit

Aksesorët e printimit

PCL INTERNATIONAL FONT SET-A1 - shton mbështetjen PCL për Andalé Mono WT J/K/S/T (japonisht / koreanisht / kinezishte e thjeshtuar / kinezishte tradicionale).

Opsionet e dërgimit

UNIVERSAL SEND DIGITAL USER SIGNATURE KIT-C1 - siguron vërtetësinë e një skedari PDF/XPS duke identifikuar përdoruesin që e ka dërguar dokumentin nëpërmjet një nënshkrimi dixhital të dukshëm dhe/ose të padukshëm.

UNIVERSAL SEND TRACE & SMOOTH PDF KIT-A1 - bën të mundur që pajisja të krijojë dhe të dërgojë skedarë PDF me gjurmim dhe zbutje

Printimi i barkodeve

BARCODE PRINTING KIT-D1 - ofron aftësinë për të printuar barkode 1D dhe 2D në dalje me anë të teknologjisë së kapsulave me hedhje.

OPSIONET E KONTROLLUESIT TË BAZUAR TEK EFI-FIERY (i integruar)

IMAGEPASS-PS1 - Canon dhe EFI zhvilluan së bashku kontrolluesin e printimit të bazuar në FIERY të projektuar për ambiente dhe grupe pune në zyra me ngarkesë të lartë që kërkojnë një rendiment të lartë përpunimi ose printime për të dhëna të ndryshme. Lejon PCL dhe printimin nga Adobe PS3.

OPSIONET E KONTR. TË BAZUAR TEK EFI-FIERY (i integruar)

PRODUCTIVITY PACKAGE WEB ACTIVATE - Shton veçori për menaxhim të avancuar të punëve dhe produktivitet përveç disa veçorive të edicionit premium për artet grafike. Komponentët përfshijnë: Hotfolders, Postflight, ImageViewer.

HOT FOLDERS LICENSE - Bën të mundur produktivitetin duke automatizuar paraqitjen e punëve me kërkesa të ngjashme konfigurimi. Ky opsion ndihmon gjithashtu në uljen e printimeve të këqija nga gabimet në rregullimin e punës. Hot Folders u lejojnë përdoruesve të hedhin skedat në një folder me parametra printimi të përcaktuara më parë.

OPSIONET E KONTROLLUESIT TË BAZUAR TEK EFI-FIERY (i jashtëm)

COLORPASS - Kontrollori GX500 EFI me bazë FIERY ofron pçroduktivitet të avancuar dhe menaxhim të sofistikuar të ngjyrave për ambientet me grafike intensive.

OPSIONET E KONTR. TË BAZUAR TEK EFI-FIERY (i jashtëm)

GRAPHIC ARTS PACKAGE PREMIUM WEB ACTIVATE- I ndihmon përdoruesit t'i përmbahen standardeve të industrisë dhe stimulon karakteristikat për procese të tjera duke siguruar ndërkohë lehtësira optimale për punën. Mbështetje për Window 7 OS.
STAND AND GUI KIT FOR SERVER - Përfshin monitorin, tastierën, mausin dhe mbajtësen për ColorPASS-GX500.
REMOVABLE HARD DISK DRIVE KIT-B1 - I jep përdoruesit aftësinë të heqë hard diskun e serverit (kur nuk përdoret) për ta mbajtur në një vend të sigurt.

OPSIONET E KONTROLLUESIT TË BAZUAR TEK EFI-FIERY (i integruar dhe i jashtëm)

FIERY IMPOSE - një zgjidhje e vendosjes së dokumentit mes platformave që është e disponueshme nëpërmjet Stacionit të punës të komandimit në kontrolluesin e bazuar në FIERY.
FIERY COMPOSE - një zgjidhje e hartimit dhe montimit të dokumentit mes platformave për kontrolluesin e bazuar në FIERY që është e disponueshme nëpërmjet Stacionit të punës të komandimit.
FIERY IMPOSE AND COMPOSE - një zgjidhje për vendosjen dhe hartimin e dokumenteve për kontrolluesin e bazuar në FIERY që përfshin SeeQuence Impose dhe SeeQuence Compose në një paketë të vetme.

Aksesorët e sistemit

COPY CONTROL INTERFACE KIT-A1: Lejon lidhjen (CCVI I/F) ndërmjet terminalit të kontrollit të kopjimit të palës së tretë dhe sferës iR-ADV të Canon për përdorimin e rimarrjes së kostos.
SERIAL INTERFACE KIT-K3 - Ndërfaqe seriale për zgjidhje të rikuperimit të kostos.
BLUETOOTH CONNECTION KIT - A1 - Çipi Bluetooth është një opsion për komunikimin midis njësisë kryesore dhe pajisjeve të tjera duke përdorur Bluetooth
NFC CONTROL PANEL-C1 - Paneli i kontrollit NFC është një paketë opsionale që bën të mundur komunikimin midis njësisë kryesore dhe pajisjeve të tjera duke përdorur NFC-në.

Aksesorët e faksit

SUPER G3 FAX BOARD-AS1 - shton funksionalitetin e faksit.
SUPER G3 2ND LINE FAX BOARD-AS1 - shton një linjë të dytë faksi
REMOTE FAX KIT-A1 - bën të mundur që pajisja të dërgojë dhe të marrë fakse nga një pajisje tjetër e lidhur me një panel të faksit.
IP FAX EXPANSION KIT-B1 - (Kërkon Super G3 FAX Board-AS1) U lejon përdoruesve të dërgojnë dhe marrin dokumente faksi përmes rrjetit IP Fax

Opsione të tjera

Aksesorët e aksesit

ADF ACCESS HANDLE-A1 - lidhet me furnizuesin e dokumenteve, duke e bërë më të lehtë aksesin për përdoruesit që janë ulur.
VOICE GUIDANCE KIT-G1 - zëri i regjistruar siguron konfirmimin e parametrave bazë të menusë, duke e bërë sistemin më të lehtë për t'u përdorur për njerëzit me dëmtime të shikimit.
VOICE OPERATION KIT-D1 - bën të mundur që përdoruesi të caktojë funksione të ndryshme duke përdorur udhëzime verbale dhe reagime me zë.

Fisheku i kapëses

STAPLE-P1 - Për kapëse (2 x 5000 copë)
STAPLE-N1 - Për kapëse (3 x 5000 copë)
STAPLE CARTRIDGE-Y1 - Për qepje (2 x 2,000 copë)
STAPLE CARTRIDGE-X1 - Për qepje (3 x 5000 copë)

 1. Koha midis ndezjes të pajisjes dhe kur aktivizohet butoni e nisjes
 2. Mbështetet vetëm printimi i skedarëve PDF nga sajtet e uebit
 3. Të dhënat e marra nga Shënimet e përdoruesit të certifikimit Blue Angel
 4. Modaliteti i gjumit 0,9W nuk është i disponueshëm në të gjitha rrethanat për shkak të parametrave të caktuara.
 5. Të dhënat e marra nga Shënimet e përdoruesit të certifikimit Blue Angel
 6. Vlera e konsumit tipik të elektricitetit (TEC) përfaqëson konsumin tipik të elektricitetit të konsumuar nga një produkt brenda 1 jave, të matur në kilovat-orë (kWh). Metodologjia e provës përkufizohet nga Energy Star (http://www.eu-energystar.org).
 7. Emetimi i zhurmës i deklaruar në përputhje me ISO 7779
 8. Të dhënat e marra nga Shënimet e përdoruesit të certifikimit Blue Angel
 9. Të dhënat e marra nga Shënimet e përdoruesit të certifikimit Blue Angel
 10. Të dhënat e marra nga deklarata ECO
 11. Vlera e konsumit tipik të elektricitetit (TEC) përfaqëson konsumin tipik të elektricitetit të konsumuar nga një produkt brenda 1 jave, të matur në kilovat-orë (kWh). Metodologjia e provës përkufizohet nga Energy Star (http://www.eu-energystar.org).
 12. Të dhënat e marra nga Shënimet e përdoruesit të certifikimit Blue Angel
 13. Të dhënat e marra nga Shënimet e përdoruesit të certifikimit Blue Angel
 14. Të dhënat e marra nga deklarata ECO