Seria Canon imageRUNNER ADVANCE C5500 II
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Njësia kryesore

Lloji i pajisjes

Pajisje shumëfunksionale laser me ngjyra

Funksionet kryesore

Printim, fotokopje, skaner, dërgim, ruajtje dhe faks opsional

Shpejtësia e procesorit

Canon Dual Custom Processor (Shared) 1.75 Ghz

Paneli i kontrollit

Paneli me prekje me ngjyra WSVGA LCD TFT 25,6 cm (10,1")

Kujtesa

Standard: 4.0GB RAM

Hard disku

Standarde: 250 GB
Maksimumi: 1 TB

Njësia pasqyruese e diskut të ngurtë

Opsional: 250 GB, 1 TB

Lidhja e ndërfaqes

RRJETI
Standarde: 1000Base-T/100Base-TX/10Base-T, LAN pa tela (IEEE 802.11 b/g/n)
Opsionale: NFC, Bluetooth me nivel të ulët energjie

TË TJERA
Standarde: USB 2.0 (pritësi) x2, USB 3.0 (pritësi) x1, USB 2.0 (pajisja) x1
Opsionale: ndërfaqja seriale, ndërfaqja e kontrollit të kopjimit

Protokollet e rrjetit

TCP/IP, Tipi i kuadrit: Ethernet II
Aplikacionet e printimit: LPD/Raw/IPP/IPPS/FTP/WSD/Mopria/GCP/AirPrint/Windows10 Mobile Print
AppleTalk, tipi i kuadrit: Ethernet SNAP
Aplikacioni i printimit: PAP (Protokolli i askesit të printerit)
Shfletuesi i uebit

Futja e letrës (Standarde)

2 x kaseta 550-fletë (80gsm)
Sirtar me shumë funksione me 100 fletë (80 gm2)

Futja e Letrës (Opsion)

2 x kaseta 550-fletë (80gsm) (CASETTE FEEDING UNIT-AM1)
Kaseta 2,450-fletë (80gsm) (HIGH CAPACITY CASSETTE FEEDING UNIT-A1)
2,700 të tjera (80gsm) (PAPER DECK UNIT-F1)

Kapaciteti maksimal i futjes të letrës

6,350 fletë (80 gsm)

Kapaciteti i daljes të letrës

Pa përfunduesin: 250 fletë (A4, 80 gm2)
Me sirtar fotokopjeje: 100-fletë (A4, 80 gm2)
Me përfundues të brendshëm: Maks. 550 fletë (A4, 80 gm2)
Me përfundues të jashtëm: Maks. 3.250 fletë (A4, 80 gm2)

Aftësitë e përfundimit

Sistemim, grupim
Me përfunduesin e brendshëm: Kolazh, Grupim, Offset, Kapëse, Kapje pa kapëse, Kapëse sipas kërkesës, Shpim vrimash1,
Me përfunduesin e jashtëm: Sistemim, Grupim, Offset, Kapëse, Kapje pa kapëse, Kapëse sipas kërkesës, Broshurë2, Shpim vrimash3,

Llojet e mbështetura të medias

Kaseta 1:
Letër e hollë, letër e zakonshme, letër e ricikluar, letër me ngjyra, letër me vrima paraprakisht, letër e trashë, letër e lidhur, fletë transparente, zarfe, letër me kokë

Kaseta 2:
Letër e hollë, letër e zakonshme, letër e ricikluar, letër me ngjyra, letër me vrima paraprakisht, letër e trashë, letër e lidhur, fletë transparente, zarf, letër me kokë, letër me skeda*

*Kërkon TAB FEEDING ATTACHEMENT F1

Sirtari shumëfunksional:
Letër e hollë, letër e zakonshme, letër e ricikluar, letër me ngjyra, letër me vrima paraprakisht, letër e trashë, letër e lidhur, fletë transparente, etiketa, zarfe, letër me kokë, letër me skeda, letër gjurmimi4, letër e veshur

Kasetat 3/4 (CASSETTE FEEDING UNIT-AM1):
Letër e hollë, letër e zakonshme, letër e ricikluar, letër me ngjyra, letër me vrima paraprakisht, letër e trashë, letër e lidhur, fletë transparente, letër me kokë

HIGH CAPACITY CASSETTE FEEDING UNIT-A1:
Letër e hollë, letër e zakonshme, letër e ricikluar, letër me ngjyra, letër me vrima paraprakisht, letër e trashë, letër e lidhur, letër me kokë

PAPER DECK UNIT-F1:
Letër e hollë, letër e zakonshme, letër e ricikluar, letër me ngjyra, letër me vrima paraprakisht, letër e trashë, letër e lidhur, letër me kokë

Madhësitë e mbështetura të medias

Kaseta 1:
Madhësi standarde: A4, B5, A5, A5R
Madhësi e personalizuar: Min. 98.0 mm x 148 mm deri në 297 mm x 215.9 mm

Kaseta 2:
Madhësi standarde: A4, A4R, A3, B4, B5, B5R, A5R
Madhësi e personalizuar: Min. 98.0 mm x 182 mm deri në 304,8 mm x 457.2 mm

Sirtari shumëfunksional:
Madhësi standarde: A4, A4R, A3, B4, B5, B5R, A5, A5R, SRA3, zarfe (Nr. 10(COM 10),
Monarch, ISO-C5, DL), Zarfe me madhësi të personalizuar (Min. 98.0 mm x 98.4 mm deri në 320.0 mm x 457.2 mm)
Madhësi e lirë: Min. 98.0 mm x 139,7 mm deri në 320,0 mm x 457.2 mm

CASETTE FEEDING UNIT-AM1:
A4, A4R, A3, B4, B5, B5R, A5R, Madhësi e personalizuar (Min. 98.0 mm x 182.0 deri në 304.8 mm x 457.2 mm)

HIGH CAPACITY CASSETTE FEEDING UNIT-A1:
A4

PAPER DECK UNIT-F1:
A4, B5

Peshat e mbështetura të medias

Kasetat:
52 deri në 256 gm2

Sirtari shumëfunksional:
52 deri në 300 gsm

Në dy anë:
52 deri në 220 gm2

Rafti i letrave:
52 deri në 256 gm2

Koha e ngrohjes

Nga ndezja: 30 sekonda ose më pak5
Nga modaliteti i gjumit: 10 sekonda ose më pak

Përmasat (Gj x Th x L)

Modeli i pllakës së shtypjes: 620 mm x 726 mm x 827 mm
Modeli DADF: 620 mm x 742 mm x 950 mm

Hapësira e instalimit (Gje x The)

980 x 1160 mm (Bazë: Kapaku i pllakës së shtypjes + sirtari me shumë përdorime i zgjatur + sirtarët e kasetave të hapur)
1866 x 1160 mm (Konfigurimi i plotë: Kapaku i pllakës së shtypjes + BOOKLET FINISHER-V2 me sirtarin zgjatues të zgjatur + Paper Deck Unit-F1 të zgjatur)

980 x 1,176 mm (Bazë: DADF + sirtari me shumë përdorime i zgjatur + sirtarët e kasetave të hapur)
1866 x 1.176 mm (Konfigurimi i plotë: DADF + BOOKLET FINISHER-V2 me sirtarin zgjatues të zgjatur + Paper Deck Unit-F1 të zgjatur)

Pesha

Modeli i pllakës së shtypjes: afro 131 kg me tonerin
Modeli DADF: afro 142 kg me toner

Specifikimet e kopjimit

Shpejtësia e kopjimit

iR-ADV C5535 II*/C5535i II*: 35 faqe/min (A4), 18 faqe/min (A3), 23 faqe/min (A4R), 35 faqe/min (A5R)
iR-ADV C5540i II*: 40 faqe/min (A4), 22 faqe/min (A3), 24 faqe/min (A4R), 40 faqe/min (A5R)
iR-ADV C5550i II*: 50 faqe/min (A4), 27 faqe/min (A3), 30 faqe/min (A4R), 50 faqe/min (A5R)
iR-ADV C5560i II*: 60 faqe/min (A4), 32 faqe/min (A3), 36 faqe/min (A4R), 60 faqe/min (A5R)

Koha për fotokopjen e parë (BW/CL)

iR-ADV C5535 II*/C5535i II*: Afro 4.9/7.4 sekonda ose më pak
iR-ADV C5540i II*: Afro 4.1/6.1 sekonda ose më pak
iR-ADV C5550i II*: Afro 3.5/5.2 sekonda ose më pak
iR-ADV C5560i II*: Afro 2.9/4.5 sekonda ose më pak

Rezolucioni i kopjimit

Leximi: 600 dpi x 600 dpi
Printimi: Deri në 1,200 dpi x 1,200 dpi

Kopje të shumëfishta

Deri në 999 kopje

Magnification

25% - 400% (me hapa rritës 1%)

Specifikimet e skanimit

Lloji standard

Standarde: Lexuesi dhe Furnizuesi automatik i dokumenteve në dy anë me një kalim (DADF)7

Specifikimet e tërheqjes së skanimit

ScanGear2 me ngjyra në rrjet Për TWAIN dhe për WIA
Sistemi operativ i mbështetur: Windows Vista/7/8.1/10/Server 2008/Server 2008 R2/Server 2012/Server 2016

Rezolucioni i skanimit

100 x 100 dpi, 150 x 150 dpi, 200 x 100 dpi, 200 x 200 dpi, 200 x 400 dpi, 300 x 300 dpi, 400 x 400 dpi, 600 x 600 dpi

Origjinalet e pranueshme/peshat

Madhësia e medias Platen: Fletë, Libër, Objekte 3-dimensionale (deri në 2kg)

Madhësia e medias për furnizuesin e dokumenteve8: A3, B4, A4, A4R, B5, B5R, A5, A5R, B6

Pesha e medias për furnizuesin e medias9:
Skanimi në 1 anë: 38 deri në 157 gsm/64 deri në 157 gsm (BW/CL)
Skanimi në 2 anë: 50 deri në 157 gsm/64 deri në 157 gsm (BW/CL)

Metoda e skanimit

Funksionueshmëria e dërgimit e disponueshme në të gjitha modelet
Skanimi në USB Memory Key: Po, në të gjitha modelet
Skanim në pajisje të lëvizshme ose pajisje të lidhura me internetin: Një sferë zgjidhjesh është e disponueshme për të siguruar skanim në pajisje të lëvizshme ose pajisje të lidhura me internetin në varësi të kërkesave tuaja. Kontaktoni me përfaqësuesin tuaj të shitjeve për informacione të mëtejshme.
Skanimi në shërbimet e mbështetura në re: Një sërë zgjidhjesh janë të disponueshme për të siguruar skanim në shërbimet e mbështetura në re në varësi të kërkesave tuaja. Ju lutemi kontaktoni përfaqësuesin tuaj të shitjeve për informacion të mëtejshëm.
Tërheqja e skanimit TWAIN/WIA e disponueshme në të gjitha modelet

Shpejtësia e skanimit (BW/CL; A4)

Skanimi në një anë (bardhë e zi): 80 ipm (300pi) / 80 ipm (600 dpi)10
Skanimi në një anë (me ngjyra): 80 ipm (300pi) / 60 ipm (600 dpi)11
Skanimi në dy anë (bardhë e zi): 160 ipm (300pi) / 150 ipm (600 dpi)12
Skanimi në dy anë (me ngjyra): 160 ipm (300pi) / 80 ipm (600 dpi)13

Kapaciteti i letrës

150 fletë (80 gsm)14

Skanimi nga të dyja anët

2-anë në 2-anë (Automatik)15

Specifikimet e dërgimit

Opsionale / Standarde

Standard në të gjithë modelet

Destinacioni

E-mail/Internet FAX (SMTP), SMB, FTP, WebDAV, Mail Box, Super G3 FAX (Opsional), IP Fax (Opsional)

Modaliteti i ngjyrave

Zgjedhja automatike e ngjyrave (ngjyra të plota, shkalla gri),
Zgjedhja automatike e ngjyrave (ngjyra të plota, bardhë-e-zi)
Ngjyra të plota, shkalla gri dhe bardhë-e-zi

Libri i Adresave/Numrat e shpejtë

LDAP (2,000)/Lokal (1,600)/Numrat e shpejtë (200)

Rezolucioni i dërgimit

100 x 100 dpi, 150 x 150 dpi, 200 x 100 dpi, 200 x 200 dpi, 200 x 400 dpi, 300 x 300 dpi, 400 x 400 dpi, 600 x 600 dpi

Protokolli i komunikimit

Skedari: FTP, SMB v3.0 , WebDAV
Email/faks në internet: SMTP, POP3, I-Fax (i thjeshtë, i plotë)

Formati i skedarit

Standarde: TIFF, JPEG, PDF (Kompakt, I kërkueshëm, Apliko politikën, Optimizo për ueb, PDF A/1-b, Enkriptuar), XPS (Kompakt, I kërkueshëm), Office Open XML (PowerPoint, Word), PDF/XPS (Nënshkrimi dixhital)
Opsional: PDF (Gjurmimi dhe zbutja)

Specifikimet e faksit

Opsionale / Standarde

Opsional në të gjitha modelet

Numri maksimal i linjave të lidhjes

2

Shpejtësia e modemit

Super G3: 33.6 kbps
G3: 14,4 kbps

Metoda e ngjeshjes

MH, MR, MMR, JBIG

Rezolucioni

400 x 400 dpi, 200 x 400 dpi, 200 x 200 dpi, 200 x 100 dpi

Madhësia e dërgimit/regjistrimit

A5 dhe A5R* deri në A3
*Dërguar si A4

Kujtesa e FAX-it

Deri në 30,000 faqe

Numrat e shpejtë

Gjatësia maksimale 200

Thirrjet në grup/destinacionet

Gjatësia maksimale 199 numra

Transmetimi me Sekuencë

Gjatësia maksimale 256 adresa

Kopje rezervë e kujtesës

Po

Specifikimet e ruajtjes

Kutia postare (numri i mbështetur)

100 kuti hyrëse përdoruesish, 1 kuti hyrëse Memory RX
50 kuti hyrëse për faks konfidenciale
Maksimumi 30,000 faqe të ruajtura

Hapësira e përparuar

Protokolli i komunikimit: SMB ose WebDAV
Kompjuteri klient i mbështetur: Windows (Windows Vista/7/8.1/10)
Lidhjet e njëkohshme (maks..): SMB: 64, WebDAV: 3 (sesionet aktive)

Hapësia e disponueshme e diskut për hapësirën e përparuar

Rreth 16 GB (HDD standard)
Rreth 480GB (me opsion 1TB HDD)

Veçoritë e hapësirës së përparuar

Çaktivizimi i hapësirës së përparuar, filtrimi i ruajtjes, vërtetimi për lidhjen në hapësirën e përparuar, funksioni i kërkimit, funksioni i renditjes, printimi i një skedari PDF me një fjalëkalim, mbështetja e menaxherit të auditit të sigurt të imageWARE

Media e memories

Standarde: Memoria USB

Specifikimet e sigurisë

Vërtetimi

Standarde: Menaxheri universal i hyrjes (hyrja në nivel pajisje dhe funksioni), softueri i menaxhimit bazuar në renë kompjuterike uniFLOW Online Express Cloud, vërtetimi i përdoruesit, ID-ja e departamentit, vërtetimi, sistemi i menaxhimit të aksesit
Opsionale: printimi i sigurt me My Print Anywhere (kërkohet uniFLOW)

Të dhënat

Standarde: Moduli i platformës së besuar (TPM), Kyçi me fjalëkalim i diskut të ngurtë, Spastrimi i njësisë së diskut të ngurtë, Mbrojtja me fjalëkalim e kutisë postare, Enkriptimi i diskut të ngurtë (me vërtetimin AES-256bit/CBC, FIPS140-2), Certifikimi me kriteret e përbashkëta (DIN ISO 15408)
Opsionale: Pasqyrimi i njësisë së diskut të ngurtë, heqja e njësisë së diskut të ngurtë, parandalimi i humbjes së të dhënave (kërkon uniFLOW)

Rrjeti

Standard: Filtrim i adresës IP/Mac, IPSEC, Komunikim i enkriptuar TLS, SNMP V3.0, IEEE 802.1X, IPv6, Autentifikim SMTP, Autentifikim POP para SMTP, S/MIME

Dokumenti

Standarde: Printimi i sigurt, Integrimi i ES2.5 të menaxhimit të të drejtave të Adobe LiveCycle®, PDF me enkriptim, pritimi i sigurt i enkriptuar, nënshkrimi i pajisjes, shenjat ujore të sigurta
Opsionale: Nënshkrimi i përdoruesit, bllokimi i skanimit nga pëdoruesi

Specifikimet e mjedisit

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30 ºC (50 deri në 86 ºF)
Lagështira: 20 deri në 80 % RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

220-240 V (±10 %), 50/60 Hz (±2 Hz), 6 Amp

Konsumi i energjisë

Maximumi: Afro 1,8 kW
Printim: Rreth 849 W ose më pak16
Në gatishmëri: Afro 67,9 W
Modaliteti i fjetjes: Afro 0,8 W17
Plugin i fikur: Rreth 0,23W18
Norma e konsumit tipik të elektricitetit (TEC) rating19:
1,6 kWh (iR-ADV C5535 II*/C5535i II*)
2,0 kWh (iR-ADV C5540i II*)
2,5 kWh (iR-ADV C5550i II*)
3,1 kWh (iR-ADV C5560i II*)

Nivelet e zhurmës (BW/CL)

Niveli i fuqisë të tingullit (LwAd)20
iR-ADV C5535 II*/C5535i II*: Aktiv (bardhezi): 65,1 dB ose më pak21, Aktiv (CL): 65 dB ose më pak22, Në gatishmëri: 40 dB ose më pak23
iR-ADV C5540i II*: Aktiv (bardhezi): 65,6 dB ose më pak24, Aktiv (CL): 66,1 dB ose më pak25, Në gatishmëri: 40 dB ose më pak26
iR-ADV C5550i II*: Aktiv (bardhezi): 66,7 dB ose më pak27, Aktiv (CL): 67 dB ose më pak28, Në gatishmëri: 40 dB ose më pak29
iR-ADV C5560i II*: Aktiv (bardhezi): 67,5 dB ose më pak30, Aktiv (CL): 68,1 dB ose më pak31, Në gatishmëri: 40 dB ose më pak32
Presioni i tingullit (LpAm)33
Pozicioni në afërsi:
iR-ADV C5535 II*/5535i II: Aktiv (bardhezi): 47,6 dB ose më pak34, Aktiv (CL): 47,8 dB ose më pak35, Në gatishmëri: 24 dB ose më pak36
iR-ADV C5540i II*: Aktiv (bardhezi): 47,7 dB ose më pak37, Aktiv (CL): 48,2 dB ose më pak38, Në gatishmëri: 25 dB ose më pak39
iR-ADV C5550i II*: Aktiv (bardhezi): 48,8 dB ose më pak40, Aktiv (CL): 49,1 dB ose më pak41, Në gatishmëri: 24 dB ose më pak42
iR-ADV C5560i II*: Aktiv (bardhezi): 49,6 dB ose më pak43, Aktiv (CL): 50,2 dB ose më pak44, Në gatishmëri: 24 dB ose më pak45

Standardet

Me kualifikimin ENERGY STAR®
Shenja e ekonomisë
Engjëlli blu

Menaxhimi i printerit dhe softuerët

Monitorimi dhe raportimi

Menaxheri i hyrjes universale (ULM): Menaxhoni kostot tuaja me lehtësi duke përdorur aftësinë e integruar të raportimit për të identifiukuar dhe kontrolluar kostot në nivel përdoruesi sipas pajisjes. uniFLOW Online Express: Në ndërthurje me ULM, mund të siguroni më shumë kontroll dhe të nënvizoni shpenzimet sipas përdoruesve/departamenteve dhe të përcaktoni se ku mund të minimizohen kostot nga një vendndodhje qendrore e bazuar në renë kompjuterike.

Mjetet e menaxhimit në largësi

Konsoli i menaxhimit iW:
Softuer i mbështetur në server për administrimin e centralizuar të një flote pajisjesh (përfshirë monitorimin e materialeve të konsumit, monitorimin e statusit dhe sinjalizimet, shpërndarjen e librave të adresave, parametrat e konfigurimit, aplikacionet e firmuerit dhe MEAP, regjistrimin e matësit dhe raportimin, administrimi i drajverit dhe burimeve)
Mirëmbajtja elektronike:
Në përputhje me shërbimet e Mirëmbajtjes elektronike nëpërmjet RDS të integruar (lejon regjistrimin e matësit, menaxhimin automatik të pjesëve të konsumit, diagnostikimin në largësi dhe raportimin për ofruesit e shërbimit për të ofruar një mirëmbajtje efikase, të shpejtë dhe proaktive)
Sistemi i dërgimit të përmbajtjes:
Lejon shpërndarjen në largësi të firmuerit, opsionet iR dhe aplikacionet MEAP; ndërfaqja në largësi e përdoruesit (RUI) e bazuar në ueb për çdo pajisje që ndihmon në sigurimin e menaxhimit dhe kontrollit të pajisjes në largësi

Softueri i skanimit

ScanGear i rrjetit:
Një softuer drejtues i skanerit i përputhshëm me TWAIN që bën të mundur që kompjuterët në një rrjet të përdorin funksionalitetin e tërheqjes së skanimit të pajisjes

Mjetet e optimizimit

Mjeti i konfigurimit të softuerit drejtues të Canon:
Një mjet për ndryshimin e parametrave të paracaktuar të fabrikës për softuerët drejtues të printimit të Canon (i disponueshëm vetëm nëpërmjet shërbimit)
Instaluesi i pajisjes NetSpot:
Një softuer i thjeshtë shërbimi që ju lejon të caktoni parametrat e protokollit të rrjetit për pajisjet e Canon të lidhura me rrjetin tuaj.

Platforma

MEAP (Platforma e aplikacionit të integruar shumëfunksional):
Një platformë JAVA e fuqishme e integruar për pajisjet e Canon që siguron një ndërthurje të fortë mes një game softuerësh dhe pajisjes.
MEAP në ueb:
Një shërbim në ueb si alternativë për MEAP që lejon që aplikacionet MFP të zhvillohen dhe të shpërndahen nëpërmjet shërbimeve të uebit

Botimi i dokumentit

IW DESKTOP:
Një softuer i fuqishëm i printimit për botim që kombinon me lehtësi dokumente nga burime dhe formate të ndryshme skedarësh, që zbaton procesin e përfundimit me shikimin paraprak dhe me shabllonë për të krijuar dokumente me pamje profesionale. Përfshin aftësitë e krijimit, shënimit dhe ngjeshje së skedarit PDF për flukse pune dixhitale të thjeshta, si korrigjimi dhe autorizimi.

Specifikimet e kontrollorit Fiery Print (I ngulitur)

Opsionale / Standarde

Opsional në të gjitha modelet

Emri

imagePASS-P1 (i integruar)

Rezolucioni i printimit

600 dpi x 600 dpi, 1 200 dpi x 1 200 dpi

Gjuha(ët) e përshkrimit të faqes

Adobe PS3, PCL6

Kujtesa

2 GB

Hard disku

500 GB

Shpejtësia e procesorit

Intel Cerelon G1820 2,7GHz

Sistem

Fiery FS200

Gërmat

PS: 138 Fonte
PCL: 113 Fonte

Sistemet e Operuese që mbështeten

Windows VISTA 32 dhe 64 bit / Windows 7 32 dhe 64 bit / Windows 8 32 dhe 64 bit / Windows 8.1 32 dhe 64 bit / Windows10 32 dhe 64 bit / Windows Server 2008 32 dhe 64 bit / Windows Server 2008 R2 vetëm 64 bit / Windows Server 2012 vetëm 64bit / Windows Server 2012 R2 vetëm 64bit / MAC OS (10.7 , 10.8 , 10.9 , 10.10 , 10.11)

Përmasat (Gj x Th x L)

285 mm x 93 mm x 295 mm

Ndërfaqja

2 x Ethernet (1000Base-T/100Base-TX/10Base-T), USB3.0 x 2 (Mbrapa x 2), USB2.0 x 4 (Mbrapa x 4)

Veçoritë standarde të kontrollorit të printimit Fiery

Fiery Command WorkStation5 / Paper Catalog / Fiery Spot-On / Fiery Remote Scan

Opsione të kontrollorit Fiery Print

Fiery Impose / Fiery Compose / Fiery Impose and Compose / Productivity Package Web Activate (duke përfshirë Fiery JDF) / Licenca e dosjeve të monitorimit

Protokollet e rrjetit

TCP/IP (LPR/ Port 9100/ SNMP / IPP / HTTP/HTTPs / SMB / FTP) / DNS

Specifikimet e kontrollorit Fiery Print (I jashtëm)

Opsionale / Standarde

Opsional në imageRUNNER ADVANCE C5550i II*/C5560i II*

Emri

COLORPASS-GX500 (i jashtëm)

Rezolucioni i printimit

600 dpi x 600 dpi, 1200 dpi x 1200 dpi,

Gjuha(ët) e përshkrimit të faqes

Adobe PS 3, PCL5 (pa drajver)

Kujtesa

4 GB

Hard disku

1 TB

Shpejtësia e procesorit

Intel Core i5-4570S 2,9 GHz deri në 3,6 GHz me Turbo

Sistem

Fiery FS200 Pro

Gërmat

PS: 138 Fonte
PCL: 113 Fonte

Sistemet e Operuese që mbështeten

Windows VISTA 32 dhe 64 bit / Windows 7 32 dhe 64 bit / Windows 8 32 dhe 64 bit / Windows 8.1 32 dhe 64 bit / Windows10 32 dhe 64 bit / Windows Server 2008 32 dhe 64 bit / Windows Server 2008 R2 vetëm 64 bit / Windows Server 2012 vetëm 64bit / Windows Server 2012 R2 vetëm 64bit / MAC OS (10.7 , 10.8 , 10.9 , 10.10 , 10.11)

Përmasat (L x Gje x Th)

215 mm x 483 mm x 485 mm

Ndërfaqja

2 x Ethernet (1000Base-T/100Base-TX/10Base-T), USB3.0 x 6 (Para x 2, Mbrapa x 4), USB2.0 x 2 (Para x 2)

Veçoritë standarde të kontrollorit të printimit Fiery

Fiery Hot Folders / Virtual Printers / Unity Display (kërkohet monitor) / Fiery JDF / Fiery Command WorkStation5 / Paper Catalog / Fiery Spot-On / Fiery Remote Scan

Opsione të kontrollorit Fiery Print

Fiery Impose / Fiery Compose / Fiery Impose and Compose / Graphic Arts Package Premium Web Activate / HDD Kit-B1 i lëvizshëm / Ndërfaqe integrimi dhe Mbajtëse (ekran 19", tastierë dhe maus)

Protokollet e rrjetit

TCP/IP (LPR/ Port 9100/ SNMP / IPP / HTTP/HTTPs / FTP / SMB) / DNS

Pjesët e konsumueshme

Kutia/kutitë e bojës

C-EXV 51 TONER BK/C/M/Y
C-EXV 51L TONER C/M/Y

Toneri (rendimenti i vlerësuar me mbulim 5%)

C-EXV 51 TONER BK: 69,000 faqe
C-EXV 51 TONER C/M/Y: 60,000 faqe
C-EXV 51L TONER C/M/Y: 26,000 faqe

Opsionet e furnizimit të letrës

Pedestal opsional

Emri: Plain Pedestal Type - Q1
I zëvendësuar për njësinë e furnizimit të kasetës, piedestali e ngre pajisjen, pa shtuar më tej kapacitetin e letrës.

Kaseta opsionale

Emri: Cassette Feeding Unit-AM1
Madhësia e letrës: A4, A4R, A3, B4, B5, B5R, A5R
Pesha e letrës: 52 deri në 256 gsm
Kapaciteti: 2 x 550 fletë (80 gsm)
*Përmasat (Gje x The x La): 620 mm x 700 mm x 251 mm
Pesha: Rreth 22,5 kg
*Kur është i lidhur me njësinë kryesore
Emri: High Capacity Cassette Feeding Unit-A1
Madhësia e letrës: A4
Pesha e letrës: 52 deri në 256 gsm
Kapaciteti i letrës: 2,450 fletë (80 gsm)
Përmasat (Gje x The x La)*: 620 mm x 700 mm x 251 mm
Pesha: Rreth 30,0 kg
*Kur është i lidhur me njësinë kryesore

NJËSIA E LETRËS

Emri: PAPER DECK UNIT- F1
Madhësia e letrës: A4, B5
Pesha e letrës: 52 deri në 256 gsm
Kapaciteti i letrës: 2,700 fletë (80 gsm)
Përmasat (Gje x The x La)*: 400 mm x 630 mm x 440 mm
Pesha: Rreth 31 kg
*Kur është i lidhur me njësinë kryesore

Opsionet e daljes

Përfunduesi i brendshëm

Emri: INNER FINISHER-H1 (i brendshëm)
Numri i sirtarëve: 2
Kapaciteti i sirtarit A (sipër): A4, B5, A5, A5R 45 fletë, A3, B4, A4R, B5R, SRA3 45 fletë
Kapaciteti i sirtarit B (poshtë): A4, B5, A5, A5R 500 fletë, A3, B4, A4R, B5R, SRA3 250 fletë
Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2
Vendi i kapëses: Këndor, i dyfishtë
Kapaciteti i kapëses: kapje e dyfishtë dhe në kënde:
A4/B5: 50 fletë (52 deri në 90 g/m2)
A3/B4/A4R: 30 fletë (52 deri në 90 g/m2)
Kapësja ekonomike:
A3/A4/B4/B5: 5 fletë (52 deri në 64 g/m2)
4 fletë (65 deri në 81,4 gm2)
3 fletë (81,5 deri në 105 gm2)
Kapësja sipas kërkesës:
40 fletë (80 g/m2)
Përmasat (Gj x Th x L): 466 mm × 525 mm × 225 mm
Pesha: Rreth 8,6 kg

Përfundues me kapje

Emri: STAPLE FINISHER-Y1 (i jashtëm) (kërkon BUFFER PASS UNIT- L1)
Numri i sirtarëve: 2
Kapaciteti i sirtarit A (sipër): A4, B5, A5, A5R 250 fletë, A3, B4, A4R, B5R, SRA3 125 fletë
Kapaciteti i sirtarit B (poshtë): A4, B5, A5, A5R 3.000 fletë, A3, B4, A4R, B5R, SRA3 1.500 fletë
Pesha e letrës: Sirtari i sipërm 52 deri në 256 gm2
Sirtari i poshtëm 52 deri në 300 gm2
Vendi i kapëses: Këndor, i dyfishtë
Kapaciteti i kapëses: kapje e dyfishtë dhe në kënde:
A4/B5: 50 fletë (52 deri në 90 g/m2)
A3, B4, A4R: 30 fletë ( 52 deri në 90 g/m2)
Kapësja ekonomike:
A3/A4: 5 fletë (52 deri në 64 g/m2)
4 fletë (65 deri në 81,4 gm2)
3 fletë (81,5 deri në 105 gm2)
Kapësja sipas kërkesës:
50 fletë (90 g/m2)
Përmasat (Gje x The x La): 637 mm × 623 mm × 1142 mm (kur sirtari i zgjerueshëm është i tërhequr)
Pesha: Rreth 31 kg

Përfunduesi i broshurave

Emri: BOOKLET FINISHER-Y1 (i jashtëm) (kërkon BUFFER PASS UNIT- L1)
Numri i sirtarëve: 2
Kapaciteti i sirtarit A (sipër): A4, B5, A5, A5R 250 fletë, A3, B4, A4R, B5R, SRA3 125 fletë
Kapaciteti i sirtarit B (poshtë): A4, B5, A5, A5R 3.000 fletë, A3, B4, A4R, B5R, SRA3 1.500 fletë
Pesha e letrës: Sirtari i sipërm 52 deri në 256 gm2
Sirtari i poshtëm 52 deri në 300 gm2
Vendi i kapëses: Këndor, i dyfishtë
Kapaciteti i kapëses: kapje e dyfishtë dhe në kënde:
A4/B5: 50 fletë (52 deri në 90 g/m2)
A3, B4R, A4R: 30 fletë (52 deri në 90 gm2)
Kapësja ekonomike:
A3/A4: 5 fletë (52 deri në 64 g/m2)
4 fletë (65 deri në 81,4 gm2)
3 fletë (81,5 deri në 105 gm2)
Kapësja sipas kërkesës:
50 fletë (90 g/m2)
Madhësia e letrës së lidhjes së broshurave
A3, B4, A4R, madhësi e përshtatur (195,0 mm x 270 mm deri në 304,8 mm x 457,2 mm)
Kapaciteti i kapëses së lidhjes së broshurave
20 fletë x 10 paketa (81 gm2) (përfshirë 1 fletë kapaku deri në 256 gm2)
Përmasat (Gje x The x La): 637 mm × 623 mm × 1142 mm (kur sirtari i zgjerueshëm është i tërhequr)
Pesha: Rreth 57 kg

Njësia/njësitë e shpimit

2/4 HOLE PUNCHER UNIT-A1:
Dy ose katër vrima
* Kërkon STAPLE FINISHER-Y1 ose BOOKLET FINISHER-Y1
Pesha e pranueshme e letrës së shpimit: 52 deri në 300 gm2
Madhësia e pranueshme e letrës për shpimin: Dy vrima A3, B4, A4, A4R, B5, B5R; Katër vrima A3, A4
4 HOLE PUNCHER UNIT-A1:
Katër vrima
* Kërkon STAPLE FINISHER-Y1 ose BOOKLET FINISHER-Y1
Pesha e pranueshme e letrës së shpimit: 52 deri në 300 gm2
Madhësia e pranueshme e letrës së shpimit: A3 me katër vrima, B4, A4, A4R, B5, B5R
INNER 2/4 HOLE PUNCHER-B1: Dy ose katër vrima
*Kërkon INNER FINISHER-H1
Pesha e pranueshme e letrës së shpimit: 52 deri në 300 gm2
Madhësia e pranueshme e letrës për shpimin: Dy vrima A3, B4, A4, A4R, B5, B5R Katër vrima A3, A4
INNER 4 HOLE PUNCHER-B1: Katër vrima
*Kërkon INNER FINISHER-H1
Pesha e pranueshme e letrës së shpimit: 52 deri në 300 gm2
Madhësia e pranueshme e letrës së shpimit: A3 me katër vrima, B4, A4, A4R, B5, B5R

Sirtar 2-anësh i brendshëm

INNER 2-WAY TRAY-J1 bën të mundur ndarjen e fotokopjeve, printimeve dhe skanimeve. Shton një sirtar të dytë të brendshëm të daljes për të dhënë një kapacitet të kombinuar të prodhimit me 350 fletë (sirtari i sipërm 100 fletë / sirtari i poshtëm 250 fletë).

Sirtari i kopjimit

SIRTARI I KOPJIMIT J2: siguron një sirtar të thjeshtë për nevojat bazë të daljes.
Kapaciteti: 100 fletë (80 gsm)
Përmasat (Gje x The x La): 444 mm × 373 mm × 176 mm (kur zgjatet sirtari) (kur lidhet me pajisjen)
Pesha: Rreth 473 g

Aksesorët harduerë

Lexuesit e kartave

IC CARD READER BOX-C1 - (vetëm iR ADV C5535) Një opsion për të mbajtur lexuesin e kartave MiCARDPLUS FOR ULM
MiCARD PLUS PËR ULM - një lexuesi i kartës nga afër për verifikimin e përdoruesit sipas kartës që mbështet shumë teknologji të kartave (HID, HiTag, Casi Rusco, Indala dhe MiFare etj.). Integrohet me Menaxherin e hyrjes universale dhe uniFLOW
COPY CARD READER-F1 - Sistem fizik magnetik i aksesit të kartës. (Integrohet me ID i Departamentit, jo për përdorim me uniFLOW)
COPY CARD READER ATTACHMENT-B5 - Kit shtesë vetëm për Copy Card Reader-F1.

Të tjera

TAB FEEDING ATTACHMENT KIT-F1 - Lidhet me kasetën "2" për furnizim tabesh. I lejon përdoruesit të printojnë në letër tab me madhësi A4 të futur në kasetën e 2të të letrave. Letrat tab mund të kalohen gjithashtu përmes bajpasit të tufës.
BOJA E STAMPIMIT CRG-C1 - një fishek boje për printimin e pullave në origjinalet e skanuara dhe të dërguara
SIRTARI I SHËRBIMIT-B1 - një sirtar shtesë për të mbajtur një tastierë të jashtme USB.

Opsionet e sigurisë

Siguria e dokumenteve

PAKETA E KYÇIT TË SKANIMIT TË DOKUMENTEVE-B1 - rrit sigurinë e dokumentit duke përfshirë një kod të fshehur të monitorimit dhe kyçit brenda dokumenteve të kopjuar ose të printuar për të kufizuar kopjimin, dërgimin dhe dërgimin me faks të paautorizuar.

Siguria e të dhënave

HDD MIRRORING KIT-J1 - bën të mundur kopjimin e të dhënave në rast të defekteve të harduerit të diskut për rikuperimin e të dhënave.
HDD 2,5INÇ/160GB-N1 - një HDD shtesë kërkohet për funksionin e pasqyrimit të diskut të ngurtë.
HDD 2,5INÇ/1TB-P1 - Një HDD zëvendësuese për të rritur hapësirën e ruajtjes në pajisje. Shënim: Funksioni i pasqyrimit kërkon një HDD të dytë 1TB.
REMOVABLE HDD KIT-AL1 - lejon heqjen fizike të diskut të ngurtë kur pajisja nuk është në përdorim për të mbrojtur të dhënat konfidenciale

Opsionet e sistemit dhe të kontrolluesit

Aksesorët e printimit

PCL PRINTER KIT-BE1 (vetëm iR ADV C5535 II) - kontrolluesi i integruar i projektuar nga Canon që bën të mundur printimin në rrjet me mbështetje për PCL 5e/6.
PCL INTERNATIONAL FONT SET-A1 (Kërkon PCL PRINTER KIT-BE1 me iR-ADV C5535 II* iR ADV C5535 II*) - Shton mbështetje PCL për Andalé Mono WT J/K/S/T (japonisht/koreanisht/kinezishte e thjeshtuar/kinezishte tradicionale).
PS PRINTER KIT-BE1 (vetëm iR ADV C5535) - Siguron mbështetjen e printimit në rrjet për printimin Adobe PostScript 3.

Opsionet e dërgimit

UNIVERSAL SEND DIGITAL USER SIGNATURE KIT-C1 - siguron vërtetësinë e një skedari PDF/XPS duke identifikuar përdoruesin që e ka dërguar dokumentin nëpërmjet një nënshkrimi dixhital të dukshëm dhe/ose të padukshëm.
UNIVERSAL SEND TRACE & SMOOTH PDF KIT-A1 - bën të mundur që pajisja të krijojë dhe të dërgojë skedarë PDF me gjurmim dhe zbutje

Printimi i barkodeve

BARCODE PRINTING KIT-D1 - ofron aftësinë për të printuar barkode 1D dhe 2D në dalje me anë të teknologjisë së kapsulave me hedhje.

OPSIONET E KONTROLLUESIT TË BAZUAR TEK EFI-FIERY (i integruar)

IMAGEPASS-P1 - Canon dhe EFI zhvilluan së bashku kontrolluesin e printimit të bazuar në FIERY të projektuar për ambiente dhe grupe pune në zyra me ngarkesë të lartë që kërkojnë një rendiment të lartë përpunimi ose printime për të dhëna të ndryshme. Lejon PCL dhe printimin nga Adobe PS3.

OPSIONET E KONTR. TË BAZUAR TEK EFI-FIERY (i integruar)

PRODUCTIVITY PACKAGE WEB ACTIVATE - Shton veçori për menaxhim të avancuar të punëve dhe produktivitet përveç disa veçorive të edicionit premium për artet grafike. Komponentët përfshijnë: Hotfolders, Postflight, ImageViewer.
HOT FOLDERS LICENSE - Bën të mundur produktivitetin duke automatizuar paraqitjen e punëve me kërkesa të ngjashme konfigurimi. Ky opsion ndihmon gjithashtu në uljen e printimeve të këqija nga gabimet në rregullimin e punës. Hot Folders u lejojnë përdoruesve të hedhin skedat në një folder me parametra printimi të përcaktuara më parë.

OPSIONET E KONTROLLUESIT TË BAZUAR TEK EFI-FIERY (i jashtëm)

COLORPASS - Kontrollori GX500 EFI me bazë FIERY ofron pçroduktivitet të avancuar dhe menaxhim të sofistikuar të ngjyrave për ambientet me grafike intensive.

OPSIONET E KONTR. TË BAZUAR TEK EFI-FIERY (i jashtëm)

GRAPHIC ARTS PACKAGE PREMIUM WEB ACTIVATE- I ndihmon përdoruesit t'i përmbahen standardeve të industrisë dhe stimulon karakteristikat për procese të tjera duke siguruar ndërkohë lehtësira optimale për punën. Mbështetje për Window 7 OS.
STAND AND GUI KIT FOR SERVER - Përfshin monitorin, tastierën, mausin dhe mbajtësen për ColorPASS-GX500.
REMOVABLE HARD DISK DRIVE KIT-B1 - I jep përdoruesit aftësinë të heqë hard diskun e serverit (kur nuk përdoret) për ta mbajtur në një vend të sigurt.

OPSIONET E KONTROLLUESIT TË BAZUAR TEK EFI-FIERY (i integruar dhe i jashtëm)

FIERY IMPOSE - një zgjidhje e vendosjes së dokumentit mes platformave që është e disponueshme nëpërmjet Stacionit të punës të komandimit në kontrolluesin e bazuar në FIERY.
FIERY COMPOSE - një zgjidhje e hartimit dhe montimit të dokumentit mes platformave për kontrolluesin e bazuar në FIERY që është e disponueshme nëpërmjet Stacionit të punës të komandimit.
FIERY IMPOSE AND COMPOSE - një zgjidhje për vendosjen dhe hartimin e dokumenteve për kontrolluesin e bazuar në FIERY që përfshin SeeQuence Impose dhe SeeQuence Compose në një paketë të vetme.

Aksesorët e sistemit

COPY CONTROL INTERFACE KIT-A1: Lejon lidhjen (CCVI I/F) ndërmjet terminalit të kontrollit të kopjimit të palës së tretë dhe sferës iR-ADV të Canon për përdorimin e rimarrjes së kostos.
SERIAL INTERFACE KIT-K3 - Ndërfaqe seriale për zgjidhje të rikuperimit të kostos.
BLUETOOTH CONNECTION KIT - A1 - Çipi Bluetooth është një opsion për komunikimin midis njësisë kryesore dhe pajisjeve të tjera duke përdorur Bluetooth
NFC CONTROL PANEL-C1 - Paneli i kontrollit NFC është një paketë opsionale që bën të mundur komunikimin midis njësisë kryesore dhe pajisjeve të tjera duke përdorur NFC-në.

Aksesorët e faksit

SUPER G3 FAX BOARD-AS1 - shton funksionalitetin e faksit.
SUPER G3 2ND LINE FAX BOARD-AS1 - shton një linjë të dytë faksi
REMOTE FAX KIT-A1 - bën të mundur që pajisja të dërgojë dhe të marrë fakse nga një pajisje tjetër e lidhur me një panel të faksit.
IP FAX EXPANSION KIT-B1 - (Kërkon Super G3 FAX Board-AS1) U lejon përdoruesve të dërgojnë dhe marrin dokumente faksi përmes rrjetit IP Fax

Opsione të tjera

Aksesorët e aksesit

ADF ACCESS HANDLE-A1 - lidhet me furnizuesin e dokumenteve, duke e bërë më të lehtë aksesin për përdoruesit që janë ulur.
VOICE GUIDANCE KIT-G1 - zëri i regjistruar siguron konfirmimin e parametrave bazë të menusë, duke e bërë sistemin më të lehtë për t'u përdorur për njerëzit me dëmtime të shikimit.
VOICE OPERATION KIT-D1 - bën të mundur që përdoruesi të caktojë funksione të ndryshme duke përdorur udhëzime verbale dhe reagime me zë.

Fisheku i kapëses

STAPLE-P1 - Për kapëse (3 x 5000 copë)
STAPLE CARTRIDGE-Y1 - Për qepje (2 x 2,000 copë)

 1. Me INNER 2/4 HOLE PUNCHER-B1 ose INNER 4 HOLE PUNCHER-B1
 2. Vetëm përfunduesi i broshurës BOOKLET FINISHER-Y1
 3. Me 2/4 HOLE PUNCHER UNIT-A1 ose 4 HOLE PUNCHER UNIT-A1
 4. Disa lloje të letrës orientuese nuk mund të përdoren.
 5. Koha midis ndezjes të pajisjes dhe kur aktivizohet butoni e nisjes
 6. Mbështetet vetëm printimi i skedarëve PDF nga sajtet e uebit
 7. N/A iR ADV C5535 II* është vetëm model me pllakën e shtypjes
 8. N/A iR ADV C5535 II* është vetëm model me pllakën e shtypjes
 9. N/A iR ADV C5535 II* është vetëm model me pllakën e shtypjes
 10. N/A iR ADV C5535 II* është vetëm model me pllakën e shtypjes
 11. N/A iR ADV C5535 II* është vetëm model me pllakën e shtypjes
 12. N/A iR ADV C5535 II* është vetëm model me pllakën e shtypjes
 13. N/A iR ADV C5535 II* është vetëm model me pllakën e shtypjes
 14. N/A iR ADV C5535 II* është vetëm model me pllakën e shtypjes
 15. N/A iR ADV C5535 II* është vetëm model me pllakën e shtypjes
 16. Të dhënat merren nga informacionet e përdoruesit të certifikimit Blue Angel
 17. Modaliteti i gjumit 0,8 W nuk është i disponueshëm në të gjitha rrethanat për shkak të parametrave të caktuara.
 18. Të dhënat merren nga informacionet e përdoruesit të certifikimit Blue Angel
 19. Vlera e konsumit tipik të elektricitetit (TEC) përfaqëson konsumin tipik të elektricitetit të konsumuar nga një produkt brenda 1 jave, të matur në kilovat-orë (kWh). Metodologjia e provës përkufizohet nga Energy Star (http://www.eu-energystar.org).
 20. Emetimi i zhurmës i deklaruar në përputhje me ISO 7779
 21. Të dhënat merren nga informacionet e përdoruesit të certifikimit Blue Angel
 22. Të dhënat merren nga informacionet e përdoruesit të certifikimit Blue Angel
 23. Të dhënat e marra nga deklarata ECO
 24. Të dhënat merren nga informacionet e përdoruesit të certifikimit Blue Angel
 25. Të dhënat merren nga informacionet e përdoruesit të certifikimit Blue Angel
 26. Të dhënat e marra nga deklarata ECO
 27. Të dhënat merren nga informacionet e përdoruesit të certifikimit Blue Angel
 28. Të dhënat merren nga informacionet e përdoruesit të certifikimit Blue Angel
 29. Të dhënat e marra nga deklarata ECO
 30. Të dhënat merren nga informacionet e përdoruesit të certifikimit Blue Angel
 31. Të dhënat merren nga informacionet e përdoruesit të certifikimit Blue Angel
 32. Të dhënat e marra nga deklarata ECO
 33. Vlera e konsumit tipik të elektricitetit (TEC) përfaqëson konsumin tipik të elektricitetit të konsumuar nga një produkt brenda 1 jave, të matur në kilovat-orë (kWh).
 34. Të dhënat merren nga informacionet e përdoruesit të certifikimit Blue Angel
 35. Të dhënat merren nga informacionet e përdoruesit të certifikimit Blue Angel
 36. Të dhënat e marra nga deklarata ECO
 37. Të dhënat merren nga informacionet e përdoruesit të certifikimit Blue Angel
 38. Të dhënat merren nga informacionet e përdoruesit të certifikimit Blue Angel
 39. Të dhënat e marra nga deklarata ECO
 40. Të dhënat merren nga informacionet e përdoruesit të certifikimit Blue Angel
 41. Të dhënat merren nga informacionet e përdoruesit të certifikimit Blue Angel
 42. Të dhënat e marra nga deklarata ECO
 43. Të dhënat merren nga informacionet e përdoruesit të certifikimit Blue Angel
 44. Të dhënat merren nga informacionet e përdoruesit të certifikimit Blue Angel
 45. Të dhënat e marra nga deklarata ECO