Printerë shumëfunksionalë me ngjyra

Canon i-SENSYS X C1333i

Specifikimet

Specifikimet në detaje

Specifikimet e përgjithshëm

 • Lloji i pajisjes
  Të-gjitha-në-një me ngjyra lazer
 • Funksionet e disponueshme
  Printim, kopjim dhe skanim

Specifikimet e printimit

 • Shpejtësia e printimit
  1-anëshe: Deri 33 ppm (A4)
  Deri 60 ppm (A5 horizontal)
  2-anëshe: Deri 29.5 ipm (A4)
 • Metoda e printimit
  Printim me dritë lazeri me ngjyra
 • Rezolucioni i printimit
  Deri në 1200 x 1200 dpi
 • Koha e ngrohjes
  Afro 14 sekonda ose më pak nga ndezja
 • Koha e nxjerrjes së printimit të parë
  Rreth: 7,1 sekonda ose më pak
 • Gjuhët e printerit
  UFRII, PCL 5e1, PCL6, Adobe® PostScript3
 • Fontet
  93 fonte PCL
  136 fonte PostScript
 • Kufijtë e printimit
  5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas
  10 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas (Zarf)
 • Modalitet kursimi të tonerit
  Po
 • Funksionet e përparuara të printimit
  Encrypted Secure Print
  Printim i Sigurt
  Printoni nga pajisja e memories USB (JPEG/TIFF/PDF)
  Printoni nga reja kompjuterike2: uniFLOW Online, Dropbox,
  GoogleDrive, OneDrive (PDF/JPEG)
  Mbështetje për Microsoft Universal Print
  Printim barkodesh3
  iOS: AirPrint, aplikacion Canon PRINT Business
  Android; certifikuar për Mopria, Canon Print Service
  Plug-in, programi Canon PRINT Business

Specifikimet e fotokopjimit

 • Shpejtësia e kopjimit
  1-anëshe (A4): deri 33 ppm
  2-anëshe (A4): deri 29 ipm
 • Koha e kopjimit të parë
  ADF (A4):
  Ngjyra përafër. 8.8 sekonda e poshtë
  Mono përafër. 7.6 sekonda e poshtë
  Xhami (A4):
  Ngjyra përafër. 9.4 sekonda e poshtë
  Mono përafër. 8.3 sekonda e poshtë
 • Rezolucioni i kopjimit
  Deri në 600 x 600 dpi
 • Modalitetet e kopjimit
  Teks/Fotografi/Hartë (E paracaktuar),Teks/Fotografi/Hartë (cilësia), Imazhi i printuar, Tekst
 • Kopjimi dyanësh
  2-anësh në 2-anësh (automatik)
 • Kopje të shumëfishta
  Deri në 999 kopje
 • Zvogëlimi / Zmadhimi
  25-400% në rritje 1%
 • Veçori të tjera
  Fshirje kornize, bashkim, 2-në-1, 4-në-1, fotokopje dokumentesh identiteti, përmbysje e fotokopjes

Specifikimet e skanimit

 • Lloji standard
  Ngjyra
 • Rezolucioni i skanimit
  Optik: Deri në 600 x 600 dpi
  I përmirësuar: Deri në 9600 x 9600 dpi
 • Shpejtësia e skanimit
  Njëanësh (mono/ngjyra, 300x300dpi): 50/40ipm
  Dyanësh (mono/ngjyra, 300x300dpi): 100/80ipm
  Njëanësh (mono/ngjyra, 300x600dpi): 40/20ipm
  Dyanësh (mono/ngjyra, 300x600dpi): 80/40ipm
 • Thellësia e ngjyrës së skanimit
  24 bit/24 bit (hyrje/dalje)
 • Shkallë gri
  256 nivele
 • Pajtueshmëria
  TWAIN, WIA, ICA
 • Gjerësia maksimale e skanimit
  216mm
 • Skanim në Email
  TIFF/JPEG/PDF/Compact PDF/Searchable PDF/
  Encrypted PDF4/PDF (nënshkrim digjital)5
 • Skanimi te kompjuteri
  TIFF/JPEG/PDF/Compact PDF/Searchable PDF/
  Encrypted PDF6/PDF (nënshkrim digjital)7
 • Skanim drejt memorieve USB
  TIFF/JPEG/PDF/Compact PDF/Searchable PDF/
  Encrypted PDF8/PDF (nënshkrim digjital)9
 • Skanimi në FTP
  TIFF/JPEG/PDF/Compact PDF/Searchable PDF/
  Encrypted PDF10/PDF (nënshkrim digjital)11
 • Skanimi në renë kompjuterike
  TIFF/JPEG/PDF/PNG12
 • iFAX
  ITU-T.37

Përdorimi i materialit

 • Lloji i skanerit
  Platen, ADF me 2 anë (një kalim i vetëm)
 • Futja e letrës (standarde)
  Kasetë me 250 fletë
  Sirtar me shumë funksione me 50 fletë
  ADF me 50 fletë
 • Futja e letrës (opsionale)
  Kasetë me 550 fletë
 • Kapaciteti maksimal i futjes së letrës
  850
 • Dalja e letrës
  150 fletë
 • Lloji i materialit
  Letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër e hollë, letër me ngjyra, letër e veshur, etiketë, kartolinë, zarf
 • Madhësia e materialit
  Kasetë (Standarde):
  A4, A5, A5 (Landscape), A6, B5, Legal, Letter, Executive, Statement, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, Post card, Envelop (COM10, DL, C5, Monarch), përmasa të posaçme: Min. 98 x 148 mm Maks. 216.0 x 356.0 mm.

  Sirtari shumëfunksional:
  A4, A5, A5 (Landscape), A6, B5, Legal, Letter, Executive, Statement, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, Post card, Indexcard, Envelope (COM10, DL, C5, Monarch), përmasa të posaçme: Min. 76,0 x 127 mm Maks. 216.0 x 356.0 mm.

  Kasetë (Opsionale):
  A4, A5, A5 (Landscape), A6, B5, Legal, Letter, Executive, Statement, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, Post card, përmasa të posaçme: Min. 100 x 148 mm Maks. 216.0 x 356.0 mm.

  ADF:
  A4, A5, A6, B5, Legal, Letter, Statement, të posaçme: min. 48 x 85,0 mm maks. 216.0 x 355.6 mm
 • Pesha e materialit
  Kaseta (standarde dhe opsionale): 60 deri 163 g/m² (deri 200 g/m² me letër të veshur)
  Sirtari shumëfunksional: 60 deri 176 g/m² (deri në 200 g/m² me letër të veshur)
  ADF: 50 deri në 105 g/m²
 • Printimi në dy anë
  A4, A5, B5, Legal, Letter, Executive, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K
  Madhësi e posaçme - min. 148 x 148 mm maks. 216 x 356 mm
  60 deri 200 g/m²

Ndërfaqja dhe Programi kompjuterik

 • Lloji i ndërfaqes
  USB 2.0 Hi-Speed, 10BASE-T/100BASE-TX/1000Base-T, Wireless 802.11b/g/n, Wireless Direct Connection
 • Pajtueshmëria me sistemin operativ
  Windows® 11 / 10 / 8.1 / Server® 2022 / 2019 / 2016 / 2012R2 / 2012
  Mac OS X version 10.12 e lart
  Linux6
 • Protokolli i rrjetit
  Printo:
  TCP/IP (LPD/Port9100/IPP/IPPS/WSD)
  Skano:
  Skanim me dhënie: Skedar: FTP (TCP/IP), SMB3.0 (TCP/IP)
  Email/Faks interneti: SMTP (dërgim), POP3 (marrje)
  Skanim me marrje: TCP/IP
  Menaxhimi: SNMPv1, SNMPv3 (IPv4,IPv6)
  Siguria (me kabëll):
  TLS 1.3, IPSec, filtrim adresash IP/Mac, IEEE802.1X,
  SNMPv3, SSL (HTTPS, IPPS)
  Siguri (me valë): IEEE802.1X
  Modaliteti i infrastrukturës: WEP(64/128 bit),
  WPA-PSK(TKIP/AES), WPA2-PSK(TKIP/AES)
  Modaliteti i pikëhyrjes: WPA2-PSK(AES)
 • Administrimi i printerit dhe softuerët
  Shërbimi i skanimit MF,
  Ndërfaqe Përdorimi në Distancë (RUI),
  Menaxhim ID Departamenti,
  Mjet i Statusit të Tonerit,
  Program me bazë iW Enterprise Management Console Server për menaxhimin e centralizuar të një flote pajisjesh
  eMaintenance: RDS i integruar bën të mundur shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull matjen,
  menaxhimin e pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimet në distancë.
  Mbështetje për "Universal Log-in Manager / uniFLOW online / uniFLOW online Express / uniFLOW"
  Katalogu i aplikacioneve

Funksione të përgjithshme

 • Vëllimi i printimit i rekomanduar në muaj
  750 - 4 000 faqe në muaj
 • Cikli i punës
  Maks. 50,000 faqe në muaj13
 • Shpejtësia e procesorit
  1,200MHz x 2
 • Memoria
  1GB
 • Memoria
  4GB eMMC
 • Paneli i kontrollit
  Ekran 12.7 cm LCD me prekje, me ngjyra
 • Përmasat me sirtarë (gj-th-l)
  425 mm x 461 mm x 430 mm
 • Hapësira e instalimit (Gj x Th x L)
  625 mm x 1.117 mm x 991 mm
 • Pesha
  Afro 21.7 Kg (pa tonerin)
 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)
  Lagështira: 20 deri 80% RH (pa kondensim)
 • Energjia
  220-240V(±10%) 50/60Hz (±2Hz)
 • Konsumi i energjisë
  Maksimumi: afro 1.380W
  Printim aktiv: afro 700W
  Në Pritje: Afërsisht 24 W
  Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 1,0 W
  Konsumi tipik i elektricitetit (TEC): 0,30 kWh/javë (230 V)14
  Për informacion të detajuar në lidhje me rregulloren Lot26, shihni: http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx
 • Nivelet e zhurmës
  Presioni i tingullit15:
  Aktiv: 1-anësh 51dB, 2-anëshe 51dB (BW), 50dB (CL)
  Pasiv: 29 dB

  Fuqia zanore16:
  Aktiv: 65dB e poshtë
  Në pritje: 41dB ose më pak

Pjesët e konsumit

 • Fishekë boje
  TONER T12 me të zezë (7,400 faqe17)
  TONER T12 me të kaltër (5,300 faqe18)
  TONER T12 me rozë (5,300 faqe 19)
  TONER T12 me të verdhë (5,300 faqe20)

Aksesorë dhe opsione

 • Artikujt
  PAPER FEEDER PF-K1 (kasetë 550-fletëshe)
  Barcode Printing Kit-E1E
  MiCard Multi (Lexues karte për identifikim me RFID ose karta magnetike uniFLOW)
  MiCard Plus (Lexues karte për identifikim me RFID ose karta magnetike uniFLOW)
  MiCard Attachment Kit- B1
  Paketa e veçorisë së sigurisë së dërgimit të PDF-së-E1
  Copy Card Reader-F1
  Copy Card Reader Attachment-J1
  Copy Control Interface Kit-C1
 1. Mbështeten vetëm komandat. Kërkohet drajver i palëve të treta ose printim nga aplikacioni.
 2. Nevojitet abonim me shërbim reje kompjuterike pale të tretë dhe sipas kushteve të palës së tyre.
 3. Nevojitet aksesori Barcode Printing Kit-E1E.
 4. Nevojitet aksesori Send PDF Security Feature Set-E1.
 5. Nevojitet aksesori Send PDF Security Feature Set-E1.
 6. Nevojitet aksesori Send PDF Security Feature Set-E1.
 7. Nevojitet aksesori Send PDF Security Feature Set-E1.
 8. Nevojitet aksesori Send PDF Security Feature Set-E1.
 9. Nevojitet aksesori Send PDF Security Feature Set-E1.
 10. Nevojitet aksesori Send PDF Security Feature Set-E1.
 11. Nevojitet aksesori Send PDF Security Feature Set-E1.
 12. Skanim me MF Scan Utility ose Canon PRINT Business.
 13. Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të pakësojë jetën e produktit.
 14. Sipas US ENERGY STAR® versioni 3.0.
 15. Emetimi i deklaruar i zhurmës në përputhje me ISO 7779.
  Bazuar në ISO9296, shifra e mëposhtme është e ndryshme.
  Aktiv: 62dB e poshtë.
 16. Emetimi i deklaruar i zhurmës në përputhje me ISO 7779.
  Bazuar në ISO9296, shifra e mëposhtme është e ndryshme.
  Aktiv: 62dB e poshtë.
 17. Bazuar në ISO/IEC 19798.
 18. Bazuar në ISO/IEC 19798.
 19. Bazuar në ISO/IEC 19798.
 20. Bazuar në ISO/IEC 19798.