Seria Canon MF730
Specifikimet

Tipi

Printer MFP me ngjyra A4

Shpejtësia e printimit

Deri në 27 faqe/min (A4)

Specifikimet

27 ppm

27 faqe/min

Printimi i shpejtë me laser me ngjyra

12.7 cm touchscreen

Ekrani me prekje 12,7 cm

Përdorimi me ekranin me prekje me ngjyra

Mobile printing

Printim portativ

Lidhja me Mopria, AirPrint

Laser technology

Teknologjia me laser

Rendimenti i përmirësuar i ngjyrave

Security

Siguria

Printimi i sigurt me kod PIN

Connectivity

Lidhshmëria

Lidhja Wireless Direct

Maintenance

Mirëmbajtja

Mbajtja e thjeshtë

Compact

Kompakte

Strukturë që kursen hapësirë

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Njësia kryesore

Lloji i pajisjes

Pajisje të-gjitha-në-një me laser me ngjyra

Funksionet e disponueshëm

i-SENSYS MF732Cdw:
Printim, kopjim dhe skanim

i-SENSYS MF734Cdw/i-SENSYS MF735Cx:
Printim, kopjim, skanim dhe faks

Printer

Shpejtësia e printimit

Në një anë: deri në 27 faqe/min (A4)
Deri në 49 faqe/min (A5-horizontale)
Në dy anë: deri në 21,9 inç/m (A4)

Metoda e printimit

Printim me rreze lazer, me ngjyra

Cilësia e printimit

Deri në 1200 x 1200 dpi

Rezolucioni i printimit

600 x 600 dpi

Koha e ngrohjes

Rreth 13 sekonda ose më pak nga ndezja

Koha e nxjerrjes së printimit të parë

Me ngjyra afro 8,6 sekonda ose më pak
Mono afro 8,3 sekonda ose më pak

Gjuhët e printerit

i-SENSYS MF732Cdw:
UFRII, PCL 5c*, PCL6

i-SENSYS MF734Cdw/i-SENSYS MF735Cx:
UFRII, PCL 5c*, PCL6, Adobe® PostScript

*Mbështeten vetëm komandat. Kërkohet një softuer drajver i palëve të treta ose printimi i drejtpërdrejtë nga aplikacioni.

Gërmat

i-SENSYS MF732Cdw:
45 fonte PCL

i-SENSYS MF734Cdw:
45 fonte PCL, 136 fonte PostScript

i-SENSYS MF735Cx:
93 fonte PCL, 136 fonte PostScript

Kufijtë e printimit

5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas
10 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas (zarf)

Modaliteti i ruajtjes së bojës

Po

Veçori të avancuara të printimit

i-SENSYS MF732Cdw:
Printimi i sigurt
Printoni nga njësia e memories USB (JPEG/TIFF/PDF)
Gati për Google Cloud Print
iOS: AirPrint, aplikacioni Canon PRINT Business
Android; i certifikuar për Mopria, Shtesa e shërbimit të printimit nga Canon, aplikacioni Canon PRINT Business

i-SENSYS MF734Cdw:
Printimi i sigurt
Printoni nga njësia e memories USB (JPEG/TIFF/PDF)
Printimi me prekje (NFC)
Gati për Google Cloud Print
iOS: AirPrint, aplikacioni Canon PRINT Business
Android; i certifikuar për Mopria, Shtesa e shërbimit të printimit nga Canon, aplikacioni Canon PRINT Business

i-SENSYS MF735Cx:
Printimi i sigurt
Printoni nga njësia e memories USB (JPEG/TIFF/PDF)
Printimi i barkodeve*
Printimi me prekje (NFC)
Gati për Google Cloud Print
iOS: AirPrint, aplikacioni Canon PRINT Business
Android; i certifikuar për Mopria, Shtesa e shërbimit të printimit nga Canon, aplikacioni Canon PRINT Business

*Aksesori - kërkohet Paketa e printimit të barkodeve-E1 ose Paketa e printimit të barkodeve-E1E

Fotokopjues

Shpejtësia e kopjimit

i-SENSYS MF732Cdw:
Në një anë (A4): Deri në 27 faqe/min

i-SENSYS MF734Cdw/i-SENSYS MF735Cx:
Në një anë (A4): Deri në 27 faqe/min
Në dy anë (A4): Deri në 21,9 ipm

Koha e nxjerrjes së kopjes së parë (FCOT)

ADF (A4):
Me ngjyra afro 12,0 sekonda ose më pak
Mono afro 10,2 sekonda ose më pak
Platen (A4):
Me ngjyra afro 11,3 sekonda ose më pak
Mono afro 9,8 sekonda ose më pak

Rezolucioni i kopjimit

Deri në 600 x 600 dpi

Modalitetet e kopjimit

Tekst/fotografi/hartë (parazgjedhja),Tekst/fotografi/hartë (cilësia), Imazh i printuar, Tekst

Kopjim nga të dy anët

i-SENSYS MF732Cdw:
1-anësh në 2-anësh (automatik)

i-SENSYS MF734Cdw/i-SENSYS MF735Cx:
Në 2 anë në 2 anë (automatik)

Kopjimi i shumëfishtë

Deri në Up to 999 kopje

Zvogëlimi/Zmadhimi

25-400% me rritje 1%

Karakteristika të tjera

Spastrimi i kornizës, sistemimi, 2 në 1, 4 në 1, kopjimi i kartës së identifikimit

Skaner

Tipi

Ngjyra

Rezolucioni i skanimit

Optike: Deri në 600 x 600 dpi
E përmirësuar: Deri në 9600 x 9600 dpi

Shpejtësia e skanimit

i-SENSYS MF732Cdw:
Në një anë mono: 27 ipm (300x600 dpi)
Në një anë me ngjyra: 14 ipm (300x600 dpi)

i-SENSYS MF734Cdw/i-SENSYS MF735Cx:
Në një anë mono: 27 ipm (300x600 dpi)
Në një anë me ngjyra: 14 ipm (300x600 dpi)
Në dy anë mono: 47 ipm (300x600 dpi)
Në dy anë me ngjyra: 27 ipm (300x600dpi)

Thellësia e skanimit me ngjyra

24 bitë/24 bitë (hyrje/dalje)

Shkallë gri

256 nivele

Pajtueshmëria

TWAIN , WIA, ICA

Maks. Gjerësia e skanimit

216 mm

Skanim në Email

i-SENSYS MF732Cdw/i-SENSYS MF734Cdw:
TIFF, JPEG, PDF, PDF kompakte, PDF e kërkueshme

i-SENSYS MF735Cx:
TIFF, JPEG, PDF, PDF kompakte, PDF e kërkueshme, PDF/PDF e enkriptuar (nënshkrimi dixhital)*

*Aksesori - Kërkohet Paketa e veçorisë së sigurisë së dërgimit të PDF-së E1

Skanimi te kompjuteri

i-SENSYS MF732Cdw/i-SENSYS MF734Cdw:
TIFF, JPEG, PDF, PDF kompakte, PDF e kërkueshme

i-SENSYS MF735Cx:
TIFF, JPEG, PDF, PDF kompakte, PDF e kërkueshme, PDF/PDF e enkriptuar (nënshkrimi dixhital)*

*Aksesori - Kërkohet Paketa e veçorisë së sigurisë së dërgimit të PDF-së E1

Skanimi te USB-ja

i-SENSYS MF732Cdw/i-SENSYS MF734Cdw:
TIFF, JPEG, PDF, PDF kompakte, PDF e kërkueshme

i-SENSYS MF735Cx:
TIFF, JPEG, PDF, PDF kompakte, PDF e kërkueshme, PDF/PDF e enkriptuar (nënshkrimi dixhital)*

*Aksesori - Kërkohet Paketa e veçorisë së sigurisë së dërgimit të PDF-së E1

Skanim për në FTP

i-SENSYS MF732Cdw/i-SENSYS MF734Cdw:
TIFF, JPEG, PDF, PDF kompakte, PDF e kërkueshme

i-SENSYS MF735Cx:
TIFF, JPEG, PDF, PDF kompakte, PDF e kërkueshme, PDF/PDF e enkriptuar (nënshkrimi dixhital)*

*Aksesori - Kërkohet Paketa e veçorisë së sigurisë së dërgimit të PDF-së E1

Skanimi në renë kompjuterike

TIFF/JPEG/PDF/PNG*

*Skanimi me Mjetin e skanimit MF ose aplikacionin Canon PRINT Business

iFAX

i-SENSYS MF734Cdw/i-SENSYS MF735Cx:
ITU-T.37

Faks

Shpejtësia e modemit

i-SENSYS MF734Cdw/i-SENSYS MF735Cx:
33,6 kbps (deri në 3 sekonda/faqe*)

*Bazuar në nr. e grafikut standard ITU-T. 1

Modaliteti i marrjes

i-SENSYS MF734Cdw/i-SENSYS MF735Cx:
Vetëm faks, Ndërrimi automatik faks/tel, Modaliteti i përgjigjes, Manual

Rezolucioni i faksit

i-SENSYS MF734Cdw/i-SENSYS MF735Cx:
Standard: 200 x 100 dpi
E mirë: 200 x 200 dpi
E shkëlqyeshme: 200 x 400 dpi
Jashtëzakonisht e mirë: 400 x 400 dpi

Kujtesa e FAX-it

i-SENSYS MF734Cdw/i-SENSYS MF735Cx:
Deri në 512 faqe*

*Bazuar në nr. e grafikut standard ITU-T. 1

Numrat e shpejtë

i-SENSYS MF734Cdw/i-SENSYS MF735Cx:
Deri në 281 numra të shpejtë

Thirrjet në grup/destinacionet

i-SENSYS MF734Cdw/i-SENSYS MF735Cx:
Maks. 199 numra të shpejtë / maks. 199 destinacione

Transmetimi me Sekuencë

i-SENSYS MF734Cdw/i-SENSYS MF735Cx:
Maks. 310 destinacione

Kopje rezervë e kujtesës

i-SENSYS MF734Cdw/i-SENSYS MF735Cx:
Rezervimi i memories së përhershme të faksit (rezervimi me memorien flash)

Faks dyanësh

i-SENSYS MF734Cdw/i-SENSYS MF735Cx:
Po (transmetimi dhe marrja)

Karakteristika të tjera

i-SENSYS MF734Cdw/i-SENSYS MF735Cx:
Transferimi në numër faksi, Aksesi i dyfishtë, Marrja në largësi, Faksi në kompjuter (vetëm tekst), DRPD, ECM, Ritelefonimi automatik, Raportet e aktivitetit të faksit, Raportet e rezultatit të aktivitetit të faksit, Raportet e menaxhimit të aktivitetit të faksit

Mbajtja e medias

Lloji i skanerit

i-SENSYS MF732Cdw:
Platen, ADF

i-SENSYS MF734Cdw/i-SENSYS MF735Cx:
Platen, ADF me 2 anë (një kalim i vetëm)

Futja e letrës (Standarde)

Kasetë me 250 fletë
Sirtar me shumë funksione me 50 fletë
ADF me 50 fletë

Futja e Letrës (Opsion)

Kasetë me 550 fletë

Dalja e letrës

150 fletë

Llojet e mediave

Letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër e hollë, letër me ngjyra, letër me shkëlqim, etiketë, kartolonë, zarf

Madhësia e mediave

Kaseta (standarde):
A4, A5, A5 (horizontale), B5, ligjore, letër, ekzekutive, deklaratë, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, kartolinë, zarf (COM10, DL, C5), madhësi e personalizuar: min. 100 x 148 mm Maks. 215,9 x 355,6 mm.

Sirtari shumëfunksional:
A4, A5, A5 (horizontale), B5, ligjore, letër, ekzekutive, deklaratë, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, kartolinë, letër indeksi, zarf (COM10, DL, C5, Monarch), madhësi e personalizuar: min 76,2 x 127 mm maks. 215,9 x 355,6 mm.

Kaseta (opsionale):
A4, A5, B5, ligjore, letër, ekzekutive, deklaratë, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, kartolinë, zarf (COM10, DL, C5), madhësi e personalizuar: min. 100 x 148 mm Maks. 215,9 x 355,6 mm.

ADF:
A4, A5, B5, ligjore, letër, deklaratë, madhësi të personalizuara: Min. 128 x 139.7 mm Maks 215.9 x 355.6 mm

Peshat e mediave

Kaseta (standarde dhe opsionale): 52 deri në 163 g/m² (deri në 200 g/m² me letër me shkëlqim)
Tabakaja për përdorim manual: 60 deri në 176 g/m² (deri në 200 g/m² me letër me shkëlqim)
ADF: 50 deri në 105 g/m²

Printimi dyanësh

Automatik
Kaseta:
A4, B5, ligjore, letër, ekzekutive, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K
Madhësi e personalizuar - Min. 176 x 250 mm maks. 215,9 x 355,6 mm
60 deri 163 g/m2

Ndërfaqja dhe Programi kompjuterik

Lloji i ndërfaqes

USB 2.0 me shpejtësi të lartë, 10BASE-T/100BASE-TX/1000Base-T, 802.11b/g/n pa tel, Lidhja e drejtpërdrejtë pa tel

Pajtueshmëria e Sistemit të Funksionimit

Windows® 10 / Windows® 8.1 / Windows® 8 / Windows® 7 / Server® 2016 / Server® 2012R2 / Server® 2012 / Server® 2008R2 / Server® 2008 / Vista
Mac OS X versioni 10.7.5 dhe më të lartë
Linux*/Citrix

*Shpërndarja vetëm në ueb. Printimi i mbështetur vetëm për Linux.

Protokollet e rrjetit

i-SENSYS MF732Cdw:
Printimi:
LPD, RAW, WSD-Print (IPv4,IPv6)
Skanimi:
Email, SMB, WSD-Scan(IPv4, IPv6), FTP-Scan
Shërbimet e aplikacioneve TCP/IP:
Bonjour(mDNS), HTTP, HTTPS, POP para SMTP (IPv4,IPv6)
DHCP, ARP+PING, Auto IP, WINS (IPv4)
DHCPv6 (IPv6)
Menaxhimi:
SNMPv1, SNMPv3 (IPv4,IPv6)
Siguria (me tel):
Filtrimi i adresave IP/Mac, IEEE802.1X, SNMPv3, SSL (HTTPS, IPPS)
Siguria (pa tel):
WEP(64/128 bitë), WPA-PSK(TKIP/AES), WPA2-PSK(AES)

i-SENSYS MF734Cdw/i-SENSYS MF735Cx:
Printimi:
LPD, RAW, WSD-Print (IPv4,IPv6)
Skanimi:
Email, SMB, WSD-Scan(IPv4, IPv6), FTP-Scan, iFAX
Shërbimet e aplikacioneve TCP/IP:
Bonjour(mDNS), HTTP, HTTPS, POP para SMTP (IPv4,IPv6)
DHCP, ARP+PING, Auto IP, WINS (IPv4)
DHCPv6 (IPv6)
Menaxhimi:
SNMPv1, SNMPv3 (IPv4,IPv6)
Siguria (me tel):
Filtrimi i adresave IP/Mac, IEEE802.1X, SNMPv3, SSL (HTTPS, IPPS)
Siguria (pa tel):
WEP(64/128 bitë), WPA-PSK(TKIP/AES), WPA2-PSK(AES)

Administrimi i programit kompjuterik dhe printerit

i-SENSYS MF732Cdw/i-SENSYS MF734Cdw:
Presto! Menaxheri i faqeve,
Shërbimi i skanimit MF,
Ndërfaqja e përdoruesit në largësi (RUI),
Menaxhimi i ID-së së departamentit,
Mjeti i statusit të tonerit,
iW Management Console: Softeur me bazë serveri për menaxhimin e centralizuar të një sërë pajisjesh.
eMaintenance: RDS e integruar lejon shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull kapjen e matjeve, menaxhimin automatik të pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimin në distancë.

i-SENSYS MF735Cx:
Presto! Menaxheri i faqeve,
Shërbimi i skanimit MF,
Ndërfaqja e përdoruesit në largësi (RUI),
Menaxhimi i ID-së së departamentit,
Mjeti i statusit të tonerit,
iW Management Console: Softeur me bazë serveri për menaxhimin e centralizuar të një sërë pajisjesh.
eMaintenance: RDS e integruar lejon shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull kapjen e matjeve, menaxhimin automatik të pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimin në distancë.
Përputhshmëria e uniFLOW me Klientin e integruar të hyrjes së pajisjes uniFLOW

Veçori të përgjithshme

Volumi mujor i rekomanduar i printimit

750 - 4000 faqe në muaj

Cikli i punës

Maks. 50.000 faqe në muaj

*Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të shkurtojë jetën e produktit

Shpejtësia e procesorit

800 MHz x 2

Kujtesa

1 GB

Paneli i kontrollit

Ekrani LCD me ngjyra dhe me prekje 12,7 cm

Dimensionet me sirtaret (Gj x Th x L)

i-SENSYS MF732Cdw:
451 mm x 469 mm x 460 mm

i-SENSYS MF734Cdw/i-SENSYS MF735Cx:
471 mm x 469 mm x 460 mm

Hapësira e instalimit (Gj x Th x L)

671 mm x 1.312 mm x 966 mm

Pesha

Rreth 26,5 Kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)
Lagështira: 20 deri në 80 % RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

220-240V(±10%) 50/60Hz (±2Hz)

Konsumi i energjisë

Maximumi: Afro 1400 W
Në gatishmëri: Afro 17,7 W
Modaliteti i fjetjes: Afro 0,8 W
Konsumi tipik i elektricitetit (TEC): 1,0 kWh/javë (230V)
Për informacione të detajuara në lidhje me rregulloren Lot26, shkoni te: http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx

Niveli i zhurmës

i-SENSYS MF732Cdw/i-SENSYS MF734Cdw:
Presioni i tingullit*:
Aktiv: 48 dB
Në pritje: 28 dB

Fuqia e tingullit*
Aktiv: 63 dB ose më pak
Në pritje: 42 dB ose më pak

i-SENSYS MF735Cx:
Presioni i tingullit*:
Aktiv: 48 dB
Në pritje: 29 dB

Fuqia e tingullit8:
Aktive: 62dB ose më pak
Në pritje: 42 dB ose më pak

*Emetimi i zhurmës i deklaruar në përputhje me ISO 9296

Pjesët e konsumueshme

Fishekë boje

Boja e zezë 046 (2200 faqe *)**
Boja e zezë 046H (6300 faqe *)**
Boja e kaltër 046 (2300 faqe *)**
Boja e kaltër 046H (5000 faqe *)**
Boja e purpurt 046 (2300 faqe *)**
Boja e purpurt 046H (5000 faqe *)**
Boja e verdhë 046 (2300 faqe *)**
Boja e verdhë 046H (5000 faqe *)**

*Bazuar në ISO/IEC 19798 
**Printeri dërgohet me bojërat fillestare të zeza: 2200 faqe, C/M/Y: 1200 faqe

Pajisje shtesë / opsione

Artikuj

i-SENSYS MF732Cdw:
CST.Feeding Module-AF1 (kaseta me 550 fletë)

i-SENSYS MF734Cdw:
CST.Feeding Module-AF1 (kaseta me 550 fletë)
Kordon i gjatë TEL 6 Kit (receptori)

i-SENSYS MF735Cx:
CST.Feeding Module-AF1 (kaseta me 550 fletë)
Kordon i gjatë TEL 6 Kit (receptori)
Grup printimi barkodi -E1
Grup printimi barkodi -E1E
MiCard Multi (lexues karte për identifikimin me RFID ose kartat magnetike me uniFLOW)
Micard Plus (lexues karte për identifikimin me RFID ose kartat magnetike me uniFLOW)
Paketa e aksesorit MiCard-B1
Paketa e veçorisë së sigurisë së dërgimit të PDF-së-E1

Awards