Seria "Canon i-SENSYS MF640"
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Lloji i pajisjes

Pajisje të-gjitha-në-një me laser me ngjyra

Funksionet e disponueshëm

MF641Cw/MF643Cdw: Printim, fotokopjim dhe skanim
MF645Cx: Printim, fotokopjim, skanim dhe faks

Printer

Shpejtësia e shtypjes

MF641Cw: Njëanëshe: deri në 18 fq/min (A4)
Deri në 38 fq/min (A5 horizontale)
MF643Cdw/MF645Cx: Njëanëshe: deri në 21 fq/min (A4)
Deri në 38 fq/min (A5-horizontal)
Dyanëshe: deri në 12,7 inç/m (A4)

Metoda e printimit

Printim me rreze lazer, me ngjyra

Rezolucioni i printimit

600 x 600 dpi

Cilësi printimi me teknologji rafinimi të figurës

Deri në 1200 x 1200 dpi

Koha e ngrohjes

Rreth 13 sekonda ose më pak nga ndezja

Koha e nxjerrjes së printimit të parë

Me ngjyra afro: 10,5 sekonda ose më pak
Mono afro: 10,4 sekonda ose më pak

Gjuhët e printerit

MF641Cw: UFRII MF643Cdw: UFRII, PCL 5c*, PCL6 MF645Cx: UFRII, PCL 5c*, PCL6, Adobe® PostScript

* Mbështeten vetëm komandat. Kërkohet një softuer drajver i palëve të treta ose printimi i drejtpërdrejtë nga aplikacioni.

Gërmat

MF643Cdw: 45 fonte PCL
MF645Cx: 93 fonte PCL
136 fonte PostScript

Kufijtë e printimit

5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas
10 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas (zarf)

Modaliteti i ruajtjes së bojës

Po

Veçori të avancuara të printimit

MF641Cw/MF643Cdw:
Printimi i sigurt
Printoni nga njësia e memories USB (JPEG/TIFF/PDF)
Gati për Google Cloud Print
iOS: AirPrint, aplikacioni Canon PRINT Business
Android; i certifikuar për Mopria, Shtesa e shërbimit të printimit nga Canon, aplikacioni Canon PRINT Business

MF645Cx:
Printimi i sigurt
Printoni nga njësia e memories USB (JPEG/TIFF/PDF)
Printimi i barkodeve2
Gati për Google Cloud Print
iOS: AirPrint, aplikacioni Canon PRINT Business
Android; i certifikuar për Mopria, Shtesa e shërbimit të printimit nga Canon, aplikacioni Canon PRINT Business

Fotokopjues

Shpejtësia e kopjimit

MF641Cw: njëanëshe (A4): deri në 18 fq/min
MF643Cdw/MF645Cx: Njëanëshe (A4): deri në 21 fq/min
Dyanëshe (A4): deri në 12,7 fq/min

Koha e nxjerrjes së kopjes së parë (FCOT)

MF641Cw:
Platen (A4):
Me ngjyra afro 13,4 sek ose më pak
Mono afro 11,4 sek ose më pak

MF643Cdw/MF645Cx:
ADF (A4):
Me ngjyra afro 13,4 sek ose më pak
Mono afro 11,4 sek ose më pak
Platen (A4):
Me ngjyra afro 14,5 sek ose më pak
Mono afro 12,3 sek ose më pak

Rezolucioni i kopjimit

Deri në 600 x 600 dpi

Modalitetet e kopjimit

Tekst/fotografi/hartë (parazgjedhja),Tekst/fotografi/hartë (cilësia), Imazh i printuar, Tekst

Kopjim nga të dy anët

MF643Cdw: 1-anësh në 2-anësh (automatik)
MF645Cx: 2-anësh në 2-anësh (automatik)

Kopjimi i shumëfishtë

Deri në 999 kopje

Zvogëlimi/Zmadhimi

25-400% me rritje 1%

Karakteristika të tjera

Spastrimi i kornizës, sistemimi, 2 në 1, 4 në 1, kopjimi i kartës së identifikimit

Skaner

Tipi

Ngjyra

Rezolucioni i skanimit

Optike: Deri në 600 x 600 dpi
E përmirësuar: Deri në 9600 x 9600 dpi

Shpejtësia e skanimit

MF641Cw:
Mono: 27 ipm (300x600dpi),
Ngjyra: 14 in/min (300×600 dpi)

MF643Cdw:
Në një anë mono: 27 ipm (300x600 dpi)
Në një anë me ngjyra: 14 ipm (300x600 dpi)

MF645Cx:
Në një anë mono: 27 ipm (300x600 dpi)
Në një anë me ngjyra: 14 ipm (300x600 dpi)
Në dy anë mono: 47 ipm (300x600 dpi)
Në dy anë me ngjyra: 27 ipm (300x600dpi)

Thellësia e skanimit me ngjyra

24 bitë/24 bitë (hyrje/dalje)

Shkallë gri

256 nivele

Pajtueshmëria

TWAIN , WIA, ICA

Maks. Gjerësia e skanimit

216 mm

Skanim në Email

MF641Cw/MF643Cdw: TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte/PDF me kërkim

MF645Cx: TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte/PDF me kërkim/PDF e enkriptuar*/PDF (nënshkrim elektronik)*

* Aksesor - Kërkohet paketa "Send PDF Security Set-E1"

Skanimi te kompjuteri

MF641Cw/MF643Cdw: TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte/PDF me kërkim

MF645Cx: TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte/PDF me kërkim/PDF e enkriptuar*/PDF (nënshkrim elektronik)*

* Aksesor - Kërkohet paketa "Send PDF Security Set-E1"

Skanim në memorie USB

MF641Cw/MF643Cdw: TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte/PDF me kërkim

MF645Cx: TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte/PDF me kërkim/PDF e enkriptuar*/PDF (nënshkrim elektronik)*

* Aksesor - Kërkohet paketa "Send PDF Security Set-E1"

Skanim për në FTP

MF641Cw/MF643Cdw: TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte/PDF me kërkim

MF645Cx: TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte/PDF me kërkim/PDF e enkriptuar*/PDF (nënshkrim elektronik)*

* Aksesor - Kërkohet paketa "Send PDF Security Set-E1"

Skanimi në renë kompjuterike

TIFF/JPEG/PDF/PNG*

* Skanim me "MF Scan Utility" ose "Canon PRINT Business"

iFAX

MF645Cx: ITU-T.37

Faks

Shpejtësia e modemit

33,6 kbps (deri në 3 sekonda/faqe1))

Modaliteti i marrjes

Vetëm faks, Ndërrimi automatik faks/tel, Modaliteti i përgjigjes, Manual

Rezolucioni i faksit

Standard: 200 x 100 dpi
E mirë: 200 x 200 dpi
E shkëlqyeshme: 200 x 400 dpi
Jashtëzakonisht e mirë: 400 x 400 dpi

Kujtesa e FAX-it

Deri në 512 faqe2

Numrat e shpejtë

Deri në 281 numra të shpejtë

Thirrjet në grup/destinacionet

Gjatësia maksimale 299 numra të shpejtë / maks. 299 destinacione

Transmetimi me Sekuencë

Gjatësia maksimale 310 destinacione

Kopje rezervë e kujtesës

Rezervimi i memories së përhershme të faksit (rezervimi me memorien flash)

Faks dyanësh

Po (transmetimi dhe marrja)

Karakteristika të tjera

Transferimi në numër faksi, Aksesi i dyfishtë, Marrja në largësi, Faksi në kompjuter (vetëm tekst), DRPD, ECM, Ritelefonimi automatik, Raportet e aktivitetit të faksit, Raportet e rezultatit të aktivitetit të faksit, Raportet e menaxhimit të aktivitetit të faksit

Mbajtja e medias

Lloji i skanerit

MF641Cw: Platen
MF643Cdw: Platen, ADF
MF645Cx: Platen, ADF 2-anëshe (njëkalimëshe)

Dalja e letrës

100 fletë

Llojet e mediave

Letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër e hollë, letër me ngjyra, letër e veshur, etiketë, kartolinë, zarf

Madhësia e mediave

Kaseta:
A4, A5, A5 (horizontale), B5, ligjore, letër, ekzekutive, deklaratë, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, kartolinë, skedë indeksi, zarf (COM10, DL, C5, Monarch), madhësi e personalizuar: min. 76,2 x 127 mm  Maks. 216×355,6 mm.

Sirtari shumëfunksional:
A4, A5, A5 (horizontale), B5, ligjore, letër, ekzekutive, deklaratë, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, kartolinë, letër indeksi, zarf (COM10, DL, C5, Monarch), madhësi e personalizuar: min 76,2 x 127 mm maks. 216×355,6 mm.

ADF (vetëm MF643Cdw/MF645Cx):
A4, A5, B5, ligjore, letër, deklaratë, madhësi të personalizuara: Min. 128×139,7 mm, maks. 215,9×355,6 mm

Pesha e materialeve

Kasetë: 60 deri në 163 g/m² (deri në 200 g/m²)
Sirtari shumëfunksional: 60 deri në 163 g/m² (deri në 200 g/m²)
ADF: 50 deri në 105 g/m² (MF643Cdw/MF645Cx)

Printimi dyanësh

MF643Cdw/MF645Cx:
Automatik
Kaseta:
A4, B5, ligjore, letër, ekzekutive, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K
Madhësi e personalizuar - Min. 182 x 257 mm maks. 215,9 x 355,6 mm
60 deri në 200 g/m2

Ndërfaqja dhe Programi kompjuterik

Lloji i ndërfaqes

USB 2.0 me shpejtësi të lartë, 10BASE-T/100BASE-TX/1000Base-T, 802.11b/g/n pa tel, Lidhja e drejtpërdrejtë pa tel

Pajtueshmëria e Sistemit të Funksionimit

Windows® 10 / Windows® 8.1 // Windows® 7 / Server® 2016 / Server® 2012R2 / Server® 2012 / Server® 2008R2 / Server® 2008 / Mac OS X versioni 10.9.5 e lart / Mac OS 10.14 e lart, Linux3

Protokollet e rrjetit

Printimi:
LPD, RAW, WSD-Print (IPv4,IPv6), IPP, IPPS

Skanimi: Email, SMB, WSD-Scan (IPv4, IPv6), FTP-Scan, iFAX

Shërbime aplikacionesh TCP/IP: Bonjour (mDNS), HTTP, HTTPS, POP përpara SMTP (IPv4,IPv6) DHCP, ARP+PING, auto IP, WINS (IPv4) DHCPv6 (IPv6)

Menaxhimi:
SNMPv1, SNMPv3 (IPv4,IPv6)

Siguria (me kabllo): filtrim me adresë IP/Mac, IEEE802.1X, SNMPv3, SSL (HTTPS, IPPS)

Siguria (pa tel):
Modaliteti i infrastrukturës:
WEP(64/128 bit), WPA-PSK(TKIP/AES), WPA2-PSK(TKIP/AES)

Modaliteti i pikëhyrjes: WPA2-PSK(AES)

Administrimi i programit kompjuterik dhe printerit

MF641Cw/MF643Cdw:
Shërbimi i skanimit MF,
Ndërfaqja e përdoruesit në largësi (RUI),
Menaxhimi i ID-së së departamentit,
Mjeti i statusit të tonerit,
iW Management Console: Softeur me bazë serveri për menaxhimin e centralizuar të një sërë pajisjesh.
eMaintenance: RDS e integruar lejon shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull kapjen e matjeve, menaxhimin automatik të pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimin në distancë.
Katalogu i aplikacioneve

MF645Cx:
Shërbimi i skanimit MF,
Ndërfaqja e përdoruesit në largësi (RUI),
Menaxhimi i ID-së së departamentit,
Mjeti i statusit të tonerit,
iW Management Console: Softeur me bazë serveri për menaxhimin e centralizuar të një sërë pajisjesh.
eMaintenance: RDS e integruar lejon shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull kapjen e matjeve, menaxhimin automatik të pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimin në distancë.
Mbështetje për "Universal Log-in Manager / uniFLOW online / uniFLOW online Express / uniFLOW"
Katalogu i aplikacioneve

Veçori të përgjithshme

Volumi mujor i rekomanduar i printimit

250 - 2500 faqe në muaj

Cikli i punës

Gjatësia maksimale 30 000 faqe në muaj4

Shpejtësia e procesorit

800 MHz x 2

Kujtesa

1 GB

Paneli i kontrollit

Ekrani LCD me ngjyra dhe me prekje 12,7 cm

Përmasat (Gj x Th x L)

MF641Cw: 451×460×360 mm
MF643Cdw/MF645Cx: 451×460×413 mm

Hapësira e instalimit (Gj x Th x L)

MF641Cw: 651×1210×680 mm
MF643Cdw/MF645Cx: 651×1210×789 mm

Pesha

MF641Cw: afro 18,9 kg
MF643Cdw/MF645Cx: afro 22,6 kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)
Lagështira: 20 deri në 80 % RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

220-240V(±10%) 50/60Hz (±2Hz)

Konsumi i energjisë

Maximumi: Afro 850 W
Printim aktiv: afro 370W
Në gatishmëri: Afro 11,0 W
Modaliteti i fjetjes: Afro 0,8 W
Konsumi tipik i korrentit (TEC)5:
i-SENSYS MF641Cw = 0,5 kWh/javë
i-SENSYS MF643Cdw / MF645Cx = 0,6 kWh/javë

Për informacione të detajuara në lidhje me rregulloren Lot26, vizitoni: http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx

Niveli i zhurmës

MF641Cw:
Presioni i tingullit*:
Aktiv: 49 dB
Në gatishmëri: i padëgjueshëm

Fuqia e tingullit*
Aktiv: 64 dB ose më pak
Në gatishmëri: i padëgjueshëm

MF643Cdw/MF645Cx:
Presioni i tingullit*:
Aktiv: njëanëshe 51 dB / dyanëshe 50 dB
Në gatishmëri: i padëgjueshëm

Fuqia e tingullit*
Aktiv: njëanësh 65 dB ose më pak / dyanësh 67 dB ose më pak
Në gatishmëri: i padëgjueshëm

* Emetimi i deklaruar i zhurmës në përputhje me ISO 9296

Artikujt e konsumit

Fishekë boje

Fisheku 054 me të zezë (1500 faqe *)**
Fisheku 054H me të zezë (3100 faqe *)**
Fisheku 054 me të kaltër (1200 faqe *)**
Fisheku 054H me të kaltër (2300 faqe *)**
Fisheku 054 me rozë (1200 faqe *)**
Fisheku 054H me rozë (2300 faqe *)**
Fisheku 054 me të verdhë (1200 faqe *)**
Fisheku 054H me të verdhë (2300 faqe *)**

* Sipas ISO/IEC 19798
** Printeri dërgohet me fishekët fillestarë (B:1.500 fq, C/M/Y: 680 fq)

Pajisje shtesë / opsione

Artikuj

Kordon i gjatë TEL 6 Kit (receptori)
Barcode Printing Kit-E1E (vetëm për MF645Cx)
MiCard Multi (lexues karte për identifikimin me RFID ose kartat magnetike me uniFLOW)
Micard Plus (lexues karte për identifikimin me RFID ose kartat magnetike me uniFLOW)
MiCard Attachment Kit-B1
Paketa e veçorisë së sigurisë së dërgimit të PDF-së-E1

  1. Sipas nr. të grafikut standard ITU-T. 1
  2. Sipas nr. të grafikut standard ITU-T. 1
  3. Shpërndarja vetëm në ueb. Printimi i mbështetur vetëm për Linux.
  4. Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të shkurtojë jetën e produktit
  5. Sipas US ENERGY STAR® versioni 2.0