Seria Canon MF630
Specifikimet

Tipi

Printer MFP me ngjyra A4

Shpejtësia e printimit

Deri në 18 fnm (A4)

Specifikimet

27 ppm

18 faqe/min

Printimi i shpejtë me laser me ngjyra

12.7 cm touchscreen

Ekrani me prekje 12,7 cm

Përdorimi me ekranin me prekje me ngjyra

Mobile printing

Printim portativ

Lidhja me Mopria, AirPrint

Laser technology

Teknologjia me laser

Rendimenti i përmirësuar i ngjyrave

Security

Siguria

Printimi i sigurt me kod PIN

Uptime

Koha e përdorimit

Toner boje me kapacitet të lartë

Maintenance

Mirëmbajtja

Mbajtja e thjeshtë

Compact

Kompakte

Strukturë që kursen hapësirë

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Njësia kryesore

Lloji i pajisjes

Pajisje të-gjitha-në-një me laser me ngjyra

Funksionet e disponueshëm

i-SENSYS MF631Cn/i-SENSYS MF633Cdw:
Printim, kopjim dhe skanim

i-SENSYS MF635Cx:
Printim, kopjim, skanim dhe faks

Printer

Shpejtësia e printimit

i-SENSYS MF631Cn:
Në një anë: deri në 18 faqe/min (A4)
Deri në 32 faqe/min (A5-horizontale)

i-SENSYS MF633Cdw/i-SENSYS MF635Cx:
Në një anë: deri në 18 faqe/min (A4)
Deri në 32 faqe/min (A5-horizontale)
Në dy anë: deri në 11 inç/m (A4)

Metoda e printimit

Printim me rreze lazer, me ngjyra

Cilësia e printimit

Deri në 1200 x 1200 dpi

Rezolucioni i printimit

600 x 600 dpi

Koha e ngrohjes

Rreth 13 sekonda ose më pak nga ndezja

Koha e nxjerrjes së printimit të parë

Me ngjyra afro 12 sekonda ose më pak
Mono afro 10,9 sekonda ose më pak

Gjuhët e printerit

i-SENSYS MF631Cn:
UFRII

i-SENSYS MF633Cdw:
UFRII, PCL5c*, PCL6

i-SENSYS MF635Cx:
UFRII, PCL 5c*, PCL6, Adobe® PostScript

*Mbështeten vetëm komandat. Kërkohet një softuer drajver i palëve të treta ose printimi i drejtpërdrejtë nga aplikacioni.

Gërmat

i-SENSYS MF633Cdw:
45 fonte PCL

i-SENSYS MF635Cx:
93 fonte PCL
136 fonte PostScript

Kufijtë e printimit

5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas
10 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas (zarf)

Modaliteti i ruajtjes së bojës

Po

Veçori të avancuara të printimit

i-SENSYS MF631Cn/i-SENSYS MF633Cdw:
Printimi i sigurt
Printoni nga njësia e memories USB (JPEG/TIFF/PDF)
Gati për Google Cloud Print
iOS: AirPrint, aplikacioni Canon PRINT Business
Android; i certifikuar për Mopria, Shtesa e shërbimit të printimit nga Canon, aplikacioni Canon PRINT Business

i-SENSYS MF635Cx:
Printimi i sigurt
Printoni nga njësia e memories USB (JPEG/TIFF/PDF)
Printimi i barkodeve*
Gati për Google Cloud Print
iOS: AirPrint, aplikacioni Canon PRINT Business
Android; i certifikuar për Mopria, Shtesa e shërbimit të printimit nga Canon, aplikacioni Canon PRINT Business

*Aksesori - kërkohet Paketa e printimit të barkodeve-E1 ose Paketa e printimit të barkodeve-E1E

Fotokopjues

Shpejtësia e kopjimit

i-SENSYS MF631Cn/i-SENSYS MF633Cdw:
Në një anë (A4): Deri në 18 faqe/min

i-SENSYS MF635Cx:
Në një anë (A4): Deri në 18 faqe/min
Në dy anë (A4): Deri në 11 ipm

Koha e nxjerrjes së kopjes së parë (FCOT)

i-SENSYS MF631Cn:
Platen (A4):
Me ngjyra afro 14,0 sekonda ose më pak
Mono afro 12,0 sekonda ose më pak

i-SENSYS MF633Cdw/i-SENSYS MF635Cx:
ADF (A4):
Me ngjyra afro 14,2 sekonda ose më pak
Mono afro 12,4 sekonda ose më pak
Platen (A4):
Me ngjyra afro 14,0 sekonda ose më pak
Mono afro 12,0 sekonda ose më pak

Rezolucioni i kopjimit

Deri në 600 x 600 dpi

Modalitetet e kopjimit

Tekst/fotografi/hartë (parazgjedhja),Tekst/fotografi/hartë (cilësia), Imazh i printuar, Tekst

Kopjim nga të dy anët

i-SENSYS MF631Cn/i-SENSYS MF633Cdw:
1-anësh në 2-anësh (automatik)

i-SENSYS MF635Cx:
Në 2 anë në 2 anë (automatik)

Kopjimi i shumëfishtë

Deri në Up to 999 kopje

Zvogëlimi/Zmadhimi

25-400% me rritje 1%

Karakteristika të tjera

Spastrimi i kornizës, sistemimi, 2 në 1, 4 në 1, kopjimi i kartës së identifikimit

Skaner

Tipi

Ngjyra

Rezolucioni i skanimit

Optike: Deri në 600 x 600 dpi
E përmirësuar: Deri në 9600 x 9600 dpi

Shpejtësia e skanimit

i-SENSYS MF631Cn/i-SENSYS MF633Cdw:
Në një anë mono: 27 ipm (300x600 dpi)
Në një anë me ngjyra: 14 ipm (300x600 dpi)

i-SENSYS MF635Cx:
Në një anë mono: 27 ipm (300x600 dpi)
Në një anë me ngjyra: 14 ipm (300x600 dpi)
Në dy anë mono: 47 ipm (300x600 dpi)
Në dy anë me ngjyra: 27 ipm (300x600dpi)

Thellësia e skanimit me ngjyra

24 bitë/24 bitë (hyrje/dalje)

Shkallë gri

256 nivele

Pajtueshmëria

TWAIN , WIA, ICA

Maks. Gjerësia e skanimit

216 mm

Skanim në Email

i-SENSYS MF631Cn/i-SENSYS MF633Cdw:
TIFF, JPEG, PDF, PDF kompakte, PDF e kërkueshme

i-SENSYS MF635Cx:
TIFF, JPEG, PDF, PDF kompakte, PDF e kërkueshme, PDF/PDF e enkriptuar (nënshkrimi dixhital)*

*Aksesori - Kërkohet Paketa e veçorisë së sigurisë së dërgimit të PDF-së E1

Skanimi te kompjuteri

i-SENSYS MF631Cn/i-SENSYS MF633Cdw:
TIFF, JPEG, PDF, PDF kompakte, PDF e kërkueshme

i-SENSYS MF635Cx:
TIFF, JPEG, PDF, PDF kompakte, PDF e kërkueshme, PDF/PDF e enkriptuar (nënshkrimi dixhital)*

*Aksesori - Kërkohet Paketa e veçorisë së sigurisë së dërgimit të PDF-së E1

Skanimi te USB-ja

i-SENSYS MF631Cn/i-SENSYS MF633Cdw:
TIFF, JPEG, PDF, PDF kompakte, PDF e kërkueshme

i-SENSYS MF635Cx:
TIFF, JPEG, PDF, PDF kompakte, PDF e kërkueshme, PDF/PDF e enkriptuar (nënshkrimi dixhital)*

*Aksesori - Kërkohet Paketa e veçorisë së sigurisë së dërgimit të PDF-së E1

Skanim për në FTP

i-SENSYS MF631Cn/i-SENSYS MF633Cdw:
TIFF, JPEG, PDF, PDF kompakte, PDF e kërkueshme

i-SENSYS MF635Cx:
TIFF, JPEG, PDF, PDF kompakte, PDF e kërkueshme, PDF/PDF e enkriptuar (nënshkrimi dixhital)*

*Aksesori - Kërkohet Paketa e veçorisë së sigurisë së dërgimit të PDF-së E1"

Skanimi në renë kompjuterike

TIFF/JPEG/PDF/PNG* *Skanimi me Mjetin e skanimit MF ose Canon PRINT Business

iFAX

i-SENSYS MF635Cx:
ITU-T.37

Faks

Shpejtësia e modemit

i-SENSYS MF635Cx:
33,6 kbps (deri në 3 sekonda/faqe)*

*Bazuar në nr. e grafikut standard ITU-T. 1"

Modaliteti i marrjes

i-SENSYS MF635Cx:
Vetëm faks, Ndërrimi automatik faks/tel, Modaliteti i përgjigjes, Manual

Rezolucioni i faksit

i-SENSYS MF635Cx:
Standard: 200 x 100 dpi
E mirë: 200 x 200 dpi
E shkëlqyeshme: 200 x 400 dpi
Jashtëzakonisht e mirë: 400 x 400 dpi

Kujtesa e FAX-it

i-SENSYS MF635Cx:
Deri në 512 faqe*

*Bazuar në nr. e grafikut standard ITU-T. 1

Numrat e shpejtë

i-SENSYS MF635Cx:
Deri në 281 numra të shpejtë

Thirrjet në grup/destinacionet

i-SENSYS MF635Cx:
Maks. 199 numra të shpejtë / maks. 199 destinacione

Transmetimi me Sekuencë

i-SENSYS MF635Cx:
Maks. 310 destinacione

Kopje rezervë e kujtesës

i-SENSYS MF635Cx:
Rezervimi i memories së përhershme të faksit (rezervimi me memorien flash)

Kopjim nga të dy anët

i-SENSYS MF635Cx:
Po (transmetimi dhe marrja)

Karakteristika të tjera

i-SENSYS MF635Cx:
Transferimi në numër faksi, Aksesi i dyfishtë, Marrja në largësi, Faksi në kompjuter (vetëm tekst), DRPD, ECM, Ritelefonimi automatik, Raportet e aktivitetit të faksit, Raportet e rezultatit të aktivitetit të faksit, Raportet e menaxhimit të aktivitetit të faksit

Mbajtja e medias

Lloji i skanerit

i-SENSYS MF631Cn:
Platen

i-SENSYS MF633Cdw:
Platen, ADF

i-SENSYS MF635Cx:
Platen, ADF me 2 anë (një kalim i vetëm)

Futja e letrës (Standarde)

i-SENSYS MF631Cn:
Kasetë me 150 fletë
Foleja e furnizimit manual me 1 fletë

i-SENSYS MF633Cdw/i-SENSYS MF635Cx:
Kasetë me 150 fletë
Foleja e furnizimit manual me 1 fletë
ADF me 50 fletë

Dalja e letrës

100 fletë

Llojet e mediave

Letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër e hollë, letër me ngjyra, letër me shkëlqim, etiketë, kartolonë, zarf

Madhësia e mediave

i-SENSYS MF631Cn:
Kaseta:
A4, A5, A5 (horizontale), B5, ligjore, letër, ekzekutive, deklaratë, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, kartolinë, skedë indeksi, zarf (COM10, DL, C5, Monarch), madhësi e personalizuar: min. 76,2 x 127 mm maks. 215,9 x 355,6 mm.

Foleja e furnizimit manual:
A4, A5, A5 (horizontale), B5, ligjore, letër, ekzekutive, deklaratë, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, kartolinë, letër indeksi, zarf (COM10, DL, C5, Monarch), madhësi e personalizuar: min 76,2 x 127 mm maks. 215,9 x 355,6 mm.

i-SENSYS MF633Cdw/i-SENSYS MF635Cx:
Kaseta:
A4, A5, A5 (horizontale), B5, ligjore, letër, ekzekutive, deklaratë, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, kartolinë, skedë indeksi, zarf (COM10, DL, C5, Monarch), madhësi e personalizuar: min. 76,2 x 127 mm maks. 215,9 x 355,6 mm.

Foleja e furnizimit manual:
A4, A5, A5 (horizontale), B5, ligjore, letër, ekzekutive, deklaratë, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, kartolinë, letër indeksi, zarf (COM10, DL, C5, Monarch), madhësi e personalizuar: min 76,2 x 127 mm maks. 215,9 x 355,6 mm.

ADF:
A4, A5, B5, ligjore, letër, deklaratë, madhësi të personalizuara: Min. 128 x 139,7 mm 

Maks. 215,9 x 355,6 mm

Peshat e mediave

i-SENSYS MF631Cn:
Kaseta: 52 deri në 163 g/m² (deri në 200 g/m² me letër me shkëlqim)
Foleja e furnizimit manual: 52 deri në 163 g/m² (deri në 200 g/m² me letër me shkëlqim)

i-SENSYS MF633Cdw/i-SENSYS MF635Cx:
Kaseta: 52 deri në 163 g/m² (deri në 200 g/m² me letër me shkëlqim)
Foleja e furnizimit manual: 52 deri në 163 g/m² (deri në 200 g/m² me letër me shkëlqim)
ADF: 50 deri në 105 g/m²

Printimi dyanësh

i-SENSYS MF633Cdw/i-SENSYS MF635Cx:
Automatik
Kaseta:
A4, B5, ligjore, letër, ekzekutive, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K
Madhësi e personalizuar - Min. 182 x 257 mm maks. 215,9 x 355,6 mm
60 deri 163 g/m2

Ndërfaqja dhe Programi kompjuterik

Lloji i ndërfaqes

i-SENSYS MF631Cn:
USB 2.0 me shpejtësi të lartë, 10BASE-T/100BASE-TX/1000Base-T

i-SENSYS MF633Cdw/i-SENSYS MF635Cx:
USB 2.0 me shpejtësi të lartë, 10BASE-T/100BASE-TX/1000Base-T, 802.11b/g/n pa tel, Lidhja e drejtpërdrejtë pa tel

Pajtueshmëria e Sistemit të Funksionimit

Windows® 10 / Windows® 8.1 / Windows® 8 / Windows® 7 / Server® 2016 / Server® 2012R2 / Server® 2012 / Server® 2008R2 / Server® 2008 / Vista
Mac OS X versioni 10.7.5 dhe më të lartë
Linux*/Citrix

*Shpërndarja vetëm në ueb. Printimi i mbështetur vetëm për Linux.

Protokollet e rrjetit

i-SENSYS MF631Cn:
Printimi:
LPD, RAW, WSD-Print (IPv4,IPv6)
Skanimi:
Email, SMB, WSD-Scan(IPv4, IPv6), FTP-Scan
Shërbimet e aplikacioneve TCP/IP:
Bonjour(mDNS), HTTP, HTTPS, POP para SMTP (IPv4,IPv6)
DHCP, ARP+PING, Auto IP, WINS (IPv4)
DHCPv6 (IPv6)
Menaxhimi:
SNMPv1, SNMPv3 (IPv4,IPv6)
Siguria:
Filtrimi i adresave IP/Mac, IEEE802.1X, SNMPv3, SSL (HTTPS, IPPS)

i-SENSYS MF633Cdw:
Printimi:
LPD, RAW, WSD-Print (IPv4,IPv6)
Skanimi:
Email, SMB, WSD-Scan(IPv4, IPv6), FTP-Scan
Shërbimet e aplikacioneve TCP/IP:
Bonjour(mDNS), HTTP, HTTPS, POP para SMTP (IPv4,IPv6)
DHCP, ARP+PING, Auto IP, WINS (IPv4)
DHCPv6 (IPv6)
Menaxhimi:
SNMPv1, SNMPv3 (IPv4,IPv6)
Siguria (me tel):
Filtrimi i adresave IP/Mac, IEEE802.1X, SNMPv3, SSL (HTTPS, IPPS)
Siguria (pa tel):
WEP (64/128 bit), WPA-PSK (TKIP/AES), WPA2-PSK (AES)

i-SENSYS MF635Cx:
Printimi:
LPD, RAW, WSD-Print (IPv4,IPv6)
Skanimi:
Email, SMB, WSD-Scan(IPv4, IPv6), FTP-Scan
Shërbimet e aplikacioneve TCP/IP:
Bonjour(mDNS), HTTP, HTTPS, POP para SMTP (IPv4,IPv6)
DHCP, ARP+PING, Auto IP, WINS (IPv4)
DHCPv6 (IPv6)
Menaxhimi:
SNMPv1, SNMPv3 (IPv4,IPv6)
Siguria (me tel):
Filtrimi i adresave IP/Mac, IEEE802.1X, SNMPv3, SSL (HTTPS, IPPS)
Siguria (pa tel):
WEP (64/128 bit), WPA-PSK (TKIP/AES), WPA2-PSK (AES)

Administrimi i programit kompjuterik dhe printerit

i-SENSYS MF631Cn/i-SENSYS MF633Cdw:
Presto! Menaxheri i faqeve,
Shërbimi i skanimit MF,
Ndërfaqja e përdoruesit në largësi (RUI),
Menaxhimi i ID-së së departamentit,
Mjeti i statusit të tonerit,
iW Management Console: Softeur me bazë serveri për menaxhimin e centralizuar të një sërë pajisjesh.
eMaintenance: RDS e integruar lejon shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull kapjen e matjeve, menaxhimin automatik të pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimin në distancë.

i-SENSYS MF635Cx:
Presto! Menaxheri i faqeve,
Shërbimi i skanimit MF,
Ndërfaqja e përdoruesit në largësi (RUI),
Menaxhimi i ID-së së departamentit,
Mjeti i statusit të tonerit,
iW Management Console: Softeur me bazë serveri për menaxhimin e centralizuar të një sërë pajisjesh.
eMaintenance: RDS e integruar lejon shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull kapjen e matjeve, menaxhimin automatik të pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimin në distancë.
Përputhshmëria e uniFLOW me Klientin e integruar të hyrjes së pajisjes uniFLOW

Veçori të përgjithshme

Volumi mujor i rekomanduar i printimit

250 - 2500 faqe në muaj

Cikli i punës

Maks. 30 000 faqe në muaj*

*Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të shkurtojë jetën e produktit

Shpejtësia e procesorit

800 MHz x 2

Kujtesa

1 GB

Paneli i kontrollit

Ekrani LCD me ngjyra dhe me prekje 12,7 cm

Dimensionet me sirtaret (Gj x Th x L)

i-SENSYS MF631Cn:
451 mm x 460 mm x 347 mm

i-SENSYS MF633Cdw/i-SENSYS MF635Cx:
451 mm x 460 mm x 400 mm

Hapësira e instalimit (Gj x Th x L)

i-SENSYS MF631Cn:
651 mm x 1.210 mm x 667 mm

i-SENSYS MF633Cdw/i-SENSYS MF635Cx:
651 mm x 1.210 mm x 776 mm

Pesha

i-SENSYS MF631Cn:
Rreth 19,5 Kg

i-SENSYS MF633Cdw/i-SENSYS MF635Cx:
Rreth 22 Kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)
Lagështira: 20 deri në 80 % RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

220-240V(±10%) 50/60Hz (±2Hz)

Konsumi i energjisë

i-SENSYS MF631Cn:
Maximumi: Afro 850 W
Në gatishmëri: Afro 13,6 W
Modaliteti i fjetjes: Afro 0,94 W
Konsumi tipik i elektricitetit (TEC): 0,5 kWh/javë (230V)
Për informacione të detajuara në lidhje me rregulloren Lot26, shkoni te: http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx

i-SENSYS MF633Cdw/i-SENSYS MF635Cx:
Maximumi: Afro 850 W
Në gatishmëri: Afro 13,6 W
Modaliteti i fjetjes: Afro 0,94 W*
Konsumi tipik i elektricitetit (TEC): 0,5 kWh/javë (230V)
Për informacione të detajuara në lidhje me rregulloren Lot26, shkoni te: http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx

*Kur është në modalitetin pa tela, konsumi do të jetë 0,98 W

Niveli i zhurmës

Presioni i tingullit*:
Aktiv: 49 dB
Në gatishmëri: i padëgjueshëm

Fuqia e tingullit*
Aktiv: 64 dB ose më pak
Në gatishmëri: i padëgjueshëm

*Emetimi i zhurmës i deklaruar në përputhje me ISO 9296

Pjesët e konsumueshme

Fishekë boje

Boja e zezë 045 (1400 faqe *)**
Boja e zezë 045H (2800 faqe *)**
Boja e kaltër 045 (1300 faqe *)**
Boja e kaltër 045H (2200 faqe *)**
Boja e purpurt 045 (1300 faqe *)**
Boja e purpurt 045H (2200 faqe *)**
Boja e verdhë 045 (1300 faqe *)**
Boja e verdhë 045H (2200 faqe *)**

*Bazuar në ISO/IEC 19798
**Printeri dërgohet me bojërat fillestare të zeza: 1.400 faqe, C/M/Y: 690 faqe

Pajisje shtesë / opsione

Artikuj

i-SENSYS MF635Cx:
Kordon i gjatë TEL 6 Kit (receptori)
Grup printimi barkodi -E1
Grup printimi barkodi -E1E
MiCard Multi (lexues karte për identifikimin me RFID ose kartat magnetike me uniFLOW)
Micard Plus (lexues karte për identifikimin me RFID ose kartat magnetike me uniFLOW)
Paketa e aksesorit MiCard-B1
Paketa e veçorisë së sigurisë së dërgimit të PDF-së-E1

Awards