Printerë shumëfunksionalë, bardhezi, për zyra

Canon imageRUNNER ADVANCE DX 8905i

Specifikimet

Specifikimet në detaje

Njësia kryesore

 • Lloji i pajisjes
  Shumëfunksionale, laser, njëngjyrëshe, formati A3
 • Funksionet kryesore
  Printim, fotokopje, skaner, dërgim, ruajtje dhe faks opsional
 • Shpejtësia e procesorit
  Procesor dybërthamësh 1,8GHz
 • Paneli i kontrollit
  Panel me prekje, me ngjyra, 10.1" TFT LCD WSVGA
 • Memoria
  Standard: 4.0GB RAM
 • Memoria
  Standarde: (SSD) 256 GB
  Opsionale: (SSD) 1TB
 • Lidhja e ndërfaqes
  Rrjeti
  Standard: 1000Base-T/100Base-TX/10Base-T
  Opsionale: LAN me valë (IEEE 802.11 b/g/n)
  Të tjera
  Standarde: USB 2.0 (pritësi) x1, USB 3.0 (pritësi) x1, USB 2.0 (pajisja) x1;
  Opsionale: ndërfaqja seriale, ndërfaqja e kontrollit të kopjimit
 • Kapaciteti i mbushjes së letrës (A4, 80 g/m²)
  Standardi: 4200 fletë
  1 sirtar 100-fletësh shumëfunksional
  2 mbajtëse letre 1500-fletëshe,
  2 kaseta letre 550-fletëshe,
  Maksimumi: 7700 fletë (me POD Deck Lite-C1 ose Paper Deck Unit-E1)
 • Kapaciteti i daljes së letrës (A4, 80 g/m²)
  250 fletë (me Copy Tray-R2).
  Maksimumi: 5,000 fletë (modalitet aktiv stivimi për volume të larta me Staple Finisher-AG1 ose Booklet Finisher-AG1)
 • Kapaciteti i finicionit
  Me opsionet: Collate, Group, Offset, Staple, Saddle Stitch, Hole Punch, Eco Staple, Staple On Demand, Document Insertion, Z-fold, Half-fold, C-fold, Accordion-Z fold, Double Parallel-fold, Trimming
 • Llojet e mbështetura të materialit
  Sirtari shumëfunksional:
  E hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, e rëndë, kalk, me lidhje, transparencë, etiketa, me shpim paraprak, me kokë, skedë, kalk"
  Mbajtëse letre (djathtas/majtas):
  E hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, e rëndë, me lidhje, me shpim paraprak, me kokë
  Kasetat e letrës (e sipërme/poshtme):
  E hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, e rëndë, me shpim paraprak, me kokë, skedë1
 • Përmasat e mbështetura të materialit
  Sirtari shumëfunksional:
  Madhësi standarde: SRA3, A3, A4, A4R, A52, A5R, A6R3, B4, B5, B5R
  Madhësia e personalizuar: 100,0 x 148,0 mm deri në 330,2 x 487,7 mm
  Përmasa të lira: 100,0×148,0 mm deri në 330,2×487,7 mm
  Mbajtëse letre (djathtas/majtas):
  Madhësia standarde: A4, B5
  Kasetat e letrës (e sipërme/poshtme):
  Madhësi standarde: SRA3, A3, A4, A4R, A5R, B4, B5, B5R
  Madhësia e personalizuar: 139,7 x 182,0 mm deri në 330,2 x 487,7 mm
 • Peshat e mbështetura të materialit
  Sirtari me shumë qëllime: 52 deri në 256 gsm
  Mbajtëset e letrës (djathtas/majtas): 52-220 g/m²
  Kasetat e letrës (e sipërme/poshtme): 52 deri në 220 g/m²
  Nga të dyja anët: 52 deri në 220 gsm
 • Koha e ngrohjes
  Modaliteti i nisjes së shpejtë: 4 sekonda ose më pak4

  Nga modaliteti i thellë pasiv: 60 sekonda e poshtë
  Nga ndezja: 60 sekonda e poshtë5
 • Përmasat (gjer.×thell.×lar.)
  670×770×1185 mm
 • Hapësira e instalimit (gjer.×thell.)
  Bazë: 1533 x 1353 mm (me sirtarin me shumë funksione/kapakun lart djathtas të hapur + kapakun përpara të hapur + sirtarin e kopjimit)
  Konfigurim i plotë: 5,068 x 1,409 mm (me POD Deck Lite-C1 + Document Insertion Unit-R1 + Multifunction Professional Puncher-C1 + Paper Folding Unit-K1 + Booklet Finisher-AG1 + Booklet Trimmer-G1 + kapakun e parë të njësisë kryesore të hapur)
 • Pesha
  Afro 221 kg6

Specifikimet e printimit

 • Shpejtësia e printimit
  Deri në 105 fq/min (A4), deri në 54 fq/min (A3), deri në 76 fq/min (A4R), deri në 105 fq/min (A5R)
 • Rezolucioni i printimit (dpi)
  1200 x 1200
 • Gjuhët e faqeve të përshkrimit
  Standarde: UFR II
  Opsionale: PCL 6, Adobe®PostScript®3TM
 • Direct Print
  Llojet e skedarëve të mbështetur: PDF, EPS, TIFF/JPEG dhe XPS
 • Printimi në pajisje celulare dhe renë kompjuterike
  "AirPrint", "Mopria", "Google Cloud Print", "Canon PRINT Business" dhe "uniFLOW Online"

  Një sërë programesh kompjuterike dhe zgjidhje të mbështetura në MEAP është e disponueshme për të siguruar printim nga pajisje të lëvizshme ose pajisje të lidhura me internetin e pajisje të mbështetura në re në varësi të kërkesave tuaja.
  Kontaktoni me përfaqësuesin tuaj të shitjeve për informacione të mëtejshme.
 • Fontet
  Fontet PS: 136 Roman
  Fontet PCL: 93 Roman, 10 fonte Bitmap, 2 OCR fonte, Andalé Mono WTJ/K/S/T7 (japonisht, koreanisht, kinezishte e thjeshtuar dhe tradicionale), fontet e barkodit8
 • Veçoritë e printimit
  Printim i siguruar, filigran i siguruar, ballinë/fund faqeje, strukturë faqeje, printim dyanësh, përmasa/orientime të përzierja letre, kapakë të parmë dhe të pasmë, reduktim toneri, printim afishesh, printim me mbajtje të detyruar, datë printimi, printim me orar, printim me printer virtual
 • Sistemet e përdorimit
  UFRII: Windows® 10/11/Server 2012/Server 2012 R2/Server 2016/Server 2019/Server 2022, Mac OS X (10.13 e lart)
  PCL: Windows® 10/11/Server 2012/Server 2012 R2/Server 2016/Server 2019/Server 2022
  PS: Windows® 10/11/Server2012/Server2012 R2/Server 2016/Server 2019/Server 2022, Mac OS X (10.13 e lart)
  PPD: Windows® 10/11, Mac OS X (10.13 e lart)

Specifikimet e fotokopjimit

 • Shpejtësia e kopjimit
  Deri në 105 fq/min (A4), deri në 54 fq/min (A3), deri në 76 fq/min (A4R), deri në 105 fq/min (A5R)
 • Koha e kopjimit të parë
  Afro 2.7 sekonda e poshtë(A4)
 • Rezolucioni i fotokopjimit (dpi)
  600×600
 • Kopje të shumëfishta
  Deri në 9999 kopje
 • Dendësia e kopjimit
  Automatik ose manual (9 nivele)
 • Zmadhimi
  25% deri 400% (rritje prej 1%)
 • Zvogëlimet e paracaktuara
  25%, 50%, 70%, 100% (1:1)
 • Rritjet e paracaktuara
  141%, 200%, 400%
 • Veçoritë bazë të kopjimit
  Profile të raporteve R/E sipas zonës, dyanëshe, rregullim dendësie, përzgjedhje tipi origjinal, modalitet ndërprerjeje, libër në dy faqe, origjinal dyanësh, version pune, N në 1, shtim kapaku, futje fletësh, origjinale të përmasave të ndryshme, numërim faqesh, numërim grupi fotokopjimi, qartësia, fshirje kornize, filigran i siguruar, datë printimi, hapësira ndërmjetëse, printim e kontroll, negativ/pozitiv, përsëritje figurash, bashkim grupesh punësh, pasqyrim figure, ruajtje në kutinë e emaileve, mbivendosje figure, fotokopjim letërnjoftimi, anashkalim faqesh bosh, origjinal në përmasa të lira, anasjellje fotokopjeje, shembull fotokopjimi

Specifikimet e skanimit

 • Tipi
  Vetëmbushëse dokumentesh njëkalimëshe dhe dyanëshe [2-anëshe me 2-anëshe (automatike)]9
 • Specifikimet e tërheqjes së skanimit
  ScanGear2 me ngjyra në rrjet Për TWAIN dhe për WIA
  Sistemi i mbështetur operativ: Windows® 10/11/Server 2012/Server 2012 R2/Server 2016/Server 2019/Server 2022
 • Rezolucioni i skanimit (dpi)
  Skanim për fotokopjim: 600×600
  Skanim për dërgim: (dhënie) 600×600 (SMB/FTP/WebDAV/IFAX), (marrje) 600×600
  Skanim për faks: 600×600
 • Kapaciteti i letrës së mbushëses (80 g/m2)
  deri në 200 fletë
 • Origjinalet e pranueshme/peshat
  Pllaka: fletë, libër dhe sende 3-përmasore

  Pesha e materialit për mbushësin e dokumenteve10:
  Skanimi në 1 anë: 38 deri në 220 gm2 (BW), 64 deri në 220 gm2 (CL)
  Skanimi 2-anësh: 38-220 g/m² (bardhezi), 64-220 g/m² (ngjyra)
 • Përmasat e mbështetura të materialit
  Madhësia e xhamit të skanimit: deri në 297.0 x 431.8 mm
  Madhësia e medias për furnizuesin e dokumenteve:
  A3, A4, A4R, A5, A5R, A6R, B4, B5, B5R, B6R,
  Përmasa të posaçme: 70,0×139,7 mm deri në 304,8×431,8 mm
 • Metoda e skanimit
  Skanim me dhënie, skanim me marrje, skanim në kuti, skanim në hapësirë të avancuar, skanim në rrjet, skanim në fishë memorieje USB, skanim në pajisje portative, skanim në renë kompjuterike (uniFLOW Online)
 • Shpejtësia e skanimit
  135/135 (300×300 dpi, dërgim), 135/80 (600×600 dpi, fotokopjim)
 • Skanim dyanësh
  270/270 (300×300 dpi, dërgim), 165/90 (600×600 dpi, fotokopjim)

Specifikimet e dërgimit

 • Destinacioni
  Standarde: Email/internet FAX (SMTP) SMB3.0 FTP WebDAV Mail Box
  Opsionale: Super G3 FAX, IP Fax
 • Libri i adresave / Thirrjet e shpejta
  LDAP (2,000)/Lokal (1,600)/Numrat e shpejtë (200)
 • Rezolucioni i dërgimit (dpi)
  Dhënie: deri në 600×600
  Marrje: deri në 600×600
 • Protokolli i komunikimit
  Skedari: FTP(TCP/IP), SMB3.1.1 (TCP/IP), WebDAV
  Email/I-Fax: SMTP, POP3
 • Formati i skedarit
  Standarde: TIFF, JPEG, PDF (kompakt, me kërkim, zbatim rregulloreje, optimizim për internet, PDF A/1-b, konturim-lëmim, enkriptim, me nënshkrim të pajisjes, me nënshkrim të përdoruesit), XPS (kompakt, me kërkim, me nënshkrim të pajisjes, me nënshkrim të përdoruesit), Office Open XML (PowerPoint, Word)
 • Veçoritë universale të dërgimit
  Zgjedhje e llojit të origjinalit, origjinal në dy anë, libër në dy faqe, origjinale të përmasave të ndryshme, rregullim i dendësisë, qartësi, raport kopjimi, spastrim i kornizës, version pune, dërgim i vonuar, shqyrtim, njoftim përfundimi pune, emri i skedarit, subjekti/mesazhi, përgjigje për, përparësi e emailit, raport TX, orientim i përmbajtjes së origjinalit, shmangie e faqeve boshe

Specifikimet e faksit

 • Opsional/Standard
  Opsional
 • Numri maksimal i linjave të lidhjes
  2
 • Shpejtësia e modemit
  Super G3: 33.6 kbps
  G3: 14,4 kbps
 • Metoda e ngjeshjes
  MH, MR, MMR, JBIG
 • Rezolucioni (dpi)
  400×400 (ultra i imët), 200×400 (super i imët), 200×200 (i imët), 200×100 (normal)
 • Madhësia në dërgim/marrje
  Dërgim: A3, A4, A4R, A511, A5R12, B4, B513, B5R14
  Marrje: A3, B4, A4, A4R, A5R, B5, B5R
 • Memoria FAX
  Deri në 30 000 faqe (2000 punë)
 • Numrat e shpejtë
  Maks. 200
 • Thirrjet në grup/Destinacionet
  Maks. 199 formime numri
 • Transmetimi i njëpasnjëshëm
  Maks. 256 adresa
 • Rezerva e memories
  Po
 • Veçoritë e faksit
  Emri i dërguesit (TTI), zgjedhja e linjës telefonike (kur dërgohet faksi), dërgim i drejtpërdrejtë, dërgim i vonuar, shqyrtim, njoftim përfundimi pune, raport TX, ndërprerje transmetimi, transmetim i njëpasnjëshëm, dërgim fjalëkalimi/nënadrese, kuti konfidenciale emaili, evidencë 2 në 1

Specifikimet e ruajtjes

 • Kuti postare
  100 kuti përdoruesish,
  1 kuti RX memorieje,
  50 kuti hyrëse për faks konfidenciale
  Ruajtje për maksimumi 30 000 faqe (2000 punë)
 • Hapësira e përparuar
  Protokolli i komunikimit: SMB ose WebDAV
  Kompjuetri i mbështetur klient: Windows® 10/11
  Lidhjet e njëkohshme (maks.): SMB: 64, WebDAV: 3
 • Hapësira e avancuara - Hapësira e lirë e diskut
  Standarde: 16 GB
  (Me opsionin: maks. 480GB)
 • Veçoritë e hapësirës së përparuar
  Autentikimi për identifikimin në hapësirën e avancuar, funksion renditjeje, printim në skedar PDF me fjalëkalim, mbështetje për "imageWARE Secure Audit Manager", kërkim, shqyrtim skedarësh, administrim autentikimi, hapur ndaj publikut, URI TX, rezervim/rikthim

Specifikimet e sigurisë

 • Autentikimi dhe kontrolli i hyrjes
  Standarde:
  Autentikim përdoruesi (autentikim me figurë, autentikim me figurë dhe PIN, autentikim me kartë, autentikim me emër përdoruesi dhe fjalëkalim, autentikim në nivel funksioni, autentikim me celular), autentikim me kod reparti (identifikim me kod reparti dhe PIN, identifikim në nivel funksioni), uniFLOW Online (identifikim me PIN, identifikim me figurë, identifikim me figurë dhe PIN, identifikim me kartë, identifikim me kartë dhe PIN, identifikim me emër përdoruesi dhe fjalëkalim, identifikim me kod reparti dhe PIN, identifikim në nivel funksioni), sistem për menaxhimin e hyrjes (kontrolli i hyrjes)
 • Siguria e rrjetit
  TLS 1.3, IPSec, autentikim IEEE802.1X, SNMP V3.0, funksion muri mbrojtës (filtrim adresash IP/MAC), mbështetje për rrjet dyshe (LAN tel-valë, LAN tel-tel), çaktivizim i funksioneve të papërdorura (aktivizim/çaktivizim i protokolleve/aplikacioneve, aktivizim/çaktivizim i ndërfaqes në distancë, aktivizim/çaktivizim i ndërfaqes USB Interface), ndarje e linjës së komunikimit (G3 FAKS, fole USB, hapësirë e avancuar, skanim-dërgim - kujdes ndaj viruseve për marrjen e emaileve)
 • Siguria e dokumenteve
  Siguri printimi (printim i siguruar, printim i siguruar me enkriptim, printim me mbajtje të detyruar, printim i siguruar "uniFLOW"15),
  Siguri në marrjen e të dhënave (përcjellje automatike e dokumenteve të marra në kutinë konfidenciale të fakseve),
  Siguri skanimi (PDF të enkriptuara, PDF/XPS me nënshkrim pajisjeje, PDF/XPS me nënshkrim përdoruesi, integrim me "Adobe LiveCycle® Rights Management ES2.5"), siguri e KUTISË (kutia e emaileve e mbrojtur me fjalëkalim, kontroll i hyrjes në hapësirën e avancuar), siguri në dërgimin e të dhënave (cilësim për kërkimin e vendosjes së fjalëkalimit për transmetim, mbështetje për WPA3, funksione të kufizuara dërgimi emailesh/skedarësh, konfirmim i numrit FAKSIT, lejim/kufizim i transmetimeve për drejtuesin e softuerit të faksit, lejim/kufizim për dërgimin nga historiku, mbështetje për S/MIME), kyçje skanimi (kod QR), gjurmim dokumentesh (filigran i siguruar)
 • Siguria e pajisjes
  Mbrojtje e të dhënave të SSD [enkriptim i të dhënave të SSD (verifikim FIPS 140-2/140-316), kyçje e SSD], nisje standarde e HDD, modul platforme të besuar (TPM), funksion për fshehjen e evidencës së punëve, mbrojtje e integritetit të softuerit MFD, kontroll integriteti softueri MFP (Verify System at Startup, rikuperim automatik, pikasje intruzioni në programe), certifikim për kritere të përbashkëta (HCD-PP) (në pritje të konfirmimit)
 • Menaxhimi dhe auditimi i pajisjes
  Fjalëkalim administratori, administrim kodesh dhe certifikate digjitale, evidencë auditi, bashkëpunim me sistem të jashtëm auditi sigurie (informacion sigurie dhe administrim rastesh), regjistrim të dhënash imazhi, cilësim politike sigurie, autentikim shumëfaktorësh administrimi në distancë

Specifikimet e mjedisit

 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 10 deri në 30ºC
  Lagështia: 20 deri në 80 % RH (lagështia relative)
 • Energjia
  220-240 V, 50/60 Hz, 10 A
 • Konsumi i energjisë
  Maksimumi: afro 2400 W
  Në gatishmëri: afro 217 W17
  Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 0,9 W18

  Konsumi tipik i korrentit (TEC): 9,2 kWh

  Shënim:
  Sipas "USA Energy Star 3.0"

  Për informacion të detajuar në lidhje me rregulloren Lot26, shihni: https://www.canon-europe.com/for_work/lot26/
 • Nivelet e zhurmës
  Niveli i fuqisë të tingullit (LwAd)19
  Aktiv (1-anësh): 7.3 B, Kv 0.3 B

  Trysnia e tingullit (LpAm)
  Pozicioni në afërsi:
  Aktiv (1-anësh): 58 dB20,
  Në gatishmëri: 36 dB21

Softueri dhe menaxhimi i printerit

 • Gjurmimi dhe raportimi
  Universal Login Manager (ULM)
  uniFLOW Online
 • Mjetet e menaxhimit në largësi
  iW Management Console
  eMaintenance
  Content Delivery System
 • Softueri i skanimit
  ScanGear i rrjetit
 • Mjetet e optimizimit
  Mjet i Konfigurimit të Drajverit Canon
  Instalatori i pajisjesNetSpot
 • Platforma
  MEAP (Multifunctional Embedded Application Platform)
 • Botimi i dokumentit
  Kofax Power PDF

Pjesët e konsumit

 • Kutia/kutitë e bojës
  Toneri i zi C-EXV 35
 • Rendimenti i vlerësuar i tonerit
  70 000 faqe

Opsionet e furnizimit të letrës

 • Pako Letrash
  PAPER DECK UNIT-E1:
  Kapaciteti i letrës: 3500 fletë (80 g/m2)
  Tipi i letrës: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, e rëndë, me lidhje, me shpim paraprak, me kokë
  Madhësia e letrës: A4, B5
  Pesha e letrës: 52 deri në 256 gsm
  Burimi elektrik: nga njësia kryesore
  Përmasat (Gje x The x La): 340 x 630 x 572 mm (lidhur me njësinë kryesore)
  Pesha: Rreth 34 kg

  POD Deck Lite-C1
  Kapaciteti i letrës: 3500 fletë (80 g/m2)
  Tipi i letrës: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, e rëndë, kalk, me lidhje, transparencë, etiketë, me shpim paraprak, me kokë, skedë
  Përmasat e letrës:
  SRA3, A3, A4, A4R, A5R, B4, B5, B5R
  Përmasa të posaçme (139,7×182,0 mm deri në 330,2×487,7 mm)
  Pesha e letrës: 52 deri në 256 gsm
  Furnizimi me energji: 220-240V, 5060Hz, 1,2A
  Përmasat (Gje x The x La): 633 x 686 x 574 mm (lidhur me njësinë kryesore)
  Pesha: Rreth 68 kg

Aksesorët harduerikë

 • Lexuesit e kartave
  MiCARD PLUS PËR LEXUESIN E KARTËS SË AFËRSISË ULM
  Copy Card Reader-F1
  Copy Card Reader Attachment-A5
 • Të tjera
  Utility Tray-B1
  Tab Feeding Attachment Kit-B1
  Numeric Keypad-A2
  Finisher Jogger Kit-A1

Opsionet e sigurisë

 • Sigurua e të dhënave
  Memory Mirroring Kit-A1
  1TB SSD-A1
  250GB SSD-A1 (përdorimi me "Memory Mirroring Kit-A1")

Opsionet e sistemit dhe të kontrollorit

 • Aksesorët e printimit
  PCL International Font Set-A1
  PCL PRINTER KIT-BD1
  PS PRINTER KIT-BD1
 • Printimi i barkodeve
  Barcode Printing Kit-D1
 • Printim direkt
  PDF1.7, EPS, TIFF6, JDF1.4/JMF (opsionale)
 • Aksesorët e sistemit
  Copy Control Interface Kit-A1
  Serial Interface Kit-K3
 • Aksesorët e faksit
  Super G3 FAX Board-AS1
  Super G3 2nd Line Fax Board-AS1
  Remote Fax Kit-A1
  IP FAX Expansion Kit-B1

Opsione të tjera

 • Fisheku i kapëses
  Staple-N1
  Staple-P1
  Staple Cartridge-X1
  Staple Cartridge-Y1
 • Aksesorët e aksesit
  ADF Access Handle-A1
  Voice Guidance Kit-G1
  Voice Operation Kit-D1
 1. Nevojitet Tab Feeding Attachment-B1
 2. Peshat e mbështetura të materialit: mbi 64 gsm
 3. Peshat e mbështetura të materialit: mbi 91 gsm
 4. Koha nga ndezja e pajisjes deri kur shfaqet ikona e fotokopjimit dhe aktivizohet për veprime në ekranin me prekje.
 5. Koha nga ndezja e pajisjes, deri kur kopjimi është gati (pa rezervimin e printimit)
 6. Me vetëmbushësen e dokumenteve dhe shishen e tonerit.
 7. Nevojitet PCL International Font Set-A1 opsional.
 8. Nevojitet Barcode Printing Kit-D1 opsional.
 9. Pikasje mbushjeje shumëfletëshe.
 10. Një peshë e pranueshme për A6R e poshtë është 50 deri 220gsm.
 11. Dërguar si A4
 12. Dërguar si A4
 13. Dërguar si B4 e shkurtër
 14. Dërguar si A4
 15. Nevojitet uniFLOW Online/uniFLOW
 16. Në pritje të verifikimit
 17. Vlera e referencës: një njësi e matur
 18. Modaliteti i fjetjes 0.9 W mund të mos jetë i mundur në të gjitha rrethanat për shkak të cilësimeve të caktuara.
 19. Vlera referencë: matur vetëm një njësi me ISO7779, përshkruar me ISO9296 (2017)
 20. Vlera referencë: matur vetëm një njësi me ISO7779, përshkruar me ISO9296 (2017)
 21. Vlera referencë: matur vetëm një njësi me ISO7779, përshkruar me ISO9296 (2017)