Printerë shumëfunksionalë, bardhezi, për zyra

Canon imageRUNNER ADVANCE DX 529iZ

Specifikimet

Specifikimet në detaje

Njësia kryesore

 • Lloji i pajisjes
  Shumëfunksionale, laser, njëngjyrëshe, formati A4
 • Funksionet kryesore
  Printim, fotokopje, skaner, dërgim, ruajtje dhe faks opsional
 • Shpejtësia e procesorit
  Procesor dybërthamësh 1,8GHz
 • Paneli i kontrollit
  Panel me prekje, me ngjyra, 10.1 in, TFT LCD WSVGA
 • Memoria
  Standarde: RAM 3.5GB
 • Memoria
  Standarde: (SSD) 256 GB
 • Lidhja e ndërfaqes
  RRJETI
   Standard: 1000Base-T/100Base-TX/10Base-T
   Opsionale: LAN me valë (IEEE 802.11 b/g/n)
  TË TJERA
   Standarde: USB 2.0 (pritësi) x2, USB 3.0 (pritësi) x1, USB 2.0 (pajisja) x1;
   Opsionale: Ndërfaqja e kontrollit të kopjimit
 • Kapaciteti i mbushjes së letrës (A4, 80 g/m²)
  Standarde: 650 fletë
  Sirtar shumëfunksional 100-fletësh
  1 kasetë letre 550-fletëshe
  Maksimumi: 3200 fletë
  (me "High Capacity Cassette Feeding Unit-D1")
 • Kapaciteti i daljes së letrës (A4, 80 g/m²)
  1000 fletë
 • Kapaciteti i finicionit
  Mbledhje, grupim, ofset1, kapëse
 • Llojet e mbështetura të materialit
  Sirtari shumëfunksional: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e rëndë, me ngjyra, transparente, me lidhje, zarf
  Kaseta e letrës: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e rëndë, me ngjyrë, etiketa, e lidhur, me shpim paraprak
 • Përmasat e mbështetura të materialit
  Sirtari shumëfunksional:
  Përmasat standarde: A4, A5, A5R, A6, B5
  Përmasa të posaçme: 76,2×127,0 mm deri në 216,0×355,6 mm
  Zarf: COM10 No.10, Monarch, DL, ISO-C5
  Kaseta e letrës:
  Përmasat standarde: A4, A5, A5R, A6, B5
  Përmasa të posaçme: 99,0×148,0 mm deri në 216,0×297,0 mm
 • Peshat e mbështetura të materialit
  Sirtar multifunksional: 60 deri 200 gsm
  Kaseta e letrës: 60-135 g/m2
  Dyanëshe: 60 deri në 120 g/m2
 • Koha e ngrohjes
  Modaliteti i nisjes së shpejtë: 4 sekonda ose më pak2
  Nga modaliteti pasiv: 10 sekonda e poshtë
  Nga ndezja: 10 sekonda ose më pak3
 • Përmasat (gjer.×thell.×lar.)
  502 x 598 x 814 mm
 • Hapësira e instalimit (gjer.×thell.)
  1,052×823 mm (me derën e majtë të CRG hapur + derën e djathtë hapur + sirtarin e kasetës hapur)
 • Pesha
  Afro 46 kg me tonerin

Specifikimet e printimit

 • Shpejtësia e printimit
  1-anëshe: 52 ppm (A4), 80 ppm (A5), 35 ppm (A5R, A6)
  2-anëshe: 50ipm/53ipm (A4/LTR)
 • Rezolucioni i printimit (dpi)
  600×600 deri në 1200×1200 (barasvlerë)
 • Gjuhët e faqeve të përshkrimit
  Standard: UFRII, PCL6
  Opsionale: Adobe® PostScript®3TM
 • Direct Print
  PDF, EPS, TIFF/JPEG, XPS
 • Printimi në pajisje celulare dhe renë kompjuterike
  AirPrint, Mopria, Universal Print by Microsoft, programi Canon PRINT Business dhe uniFLOW Online (opsional) Një sërë programesh dhe zgjidhjesh të bazuara në MEAP janë të disponueshme për të ofruar printim nga pajisjet celulare ose pajisjet e lidhura me internetin dhe shërbimet e bazuara në renë kompjuterike, në varësi të kërkesave tuaja.
  Kontaktoni me përfaqësuesin tuaj të shitjeve për informacione të mëtejshme.
 • Printim standard nga sistemi operativ
  Android, Windows® 10/11, Chrome OS, macOS (11.2.2 e lart), iOS (15.2 e lart), iPadOS
 • Fontet
  Fontet PS: 136 Roman
  Fontet PCL: 93 Roman, 10 fonte Bitmap, 2 fonte OCR, Andalé Mono WT J/K/S/T4 (japonisht, koreanisht, kinezishte e thjeshtuar dhe tradicionale), fontet e barkodit5
 • Veçoritë e printimit
  Printim i siguruar, filigran i siguruar, ballinë/fund faqeje, strukturë faqeje, printim dyanësh, përmasa/orientime të përzierja letre, kapakë të parmë dhe të pasmë, reduktim toneri, printim afishesh, printim me mbajtje të detyruar, datë printimi, printim me orar, printim me printer virtual
 • Sistemet e përdorimit
  UFRII:Windows®10/11/Server 2012/Server 2012 R2/Server2016/Server2019/Server2022, Mac OS X (10.13 e lart)
  PCL: Windows® 10/11/Server2012/Server2012 R2/ Server2016/Server2019/Server2022
  PS: Windows® 10/11/Server2012/Server2012 R2/ Server2016/Server2019/Server2022, Mac OS X (10.13 e lart)
  PPD: Windows® 10/11, Mac OS X (10.13 e lart)

Specifikimet e fotokopjimit

 • Shpejtësia e kopjimit
  52 fq/min (A4), 80 fq/min (A5), 35 fq/min (A5R, A6)
 • Koha e kopjimit të parë
  Rreth: 5 sekonda ose më pak
 • Rezolucioni i fotokopjimit (dpi)
  600×600
 • Kopje të shumëfishta
  Deri në 9999 kopje
 • Dendësia e kopjimit
  Automatik ose manual (9 nivele)
 • Zmadhimi
  Zmadhim i ndryshueshëm: 25-400% (rritje 1%)
  Profile zvogëlimi/zmadhimi: 25%, 50%, 70%, 100% (1:1), 141%, 200%, 400%
 • Veçoritë bazë të kopjimit
  Profile të raporteve R/E sipas zonës, dyanëshe, rregullim dendësie, përzgjedhje tipi origjinal, modalitet ndërprerjeje, origjinal dyanësh, version pune, N në 1, numërim faqesh, numërim grupi fotokopjimi, qartësia, fshirje kornize, filigran i siguruar, datë printimi, fotokopjim letërnjoftimi, anashkalim faqesh bosh, fotokopje e rezervuar, shembull fotokopjimi

Specifikimet e skanimit

 • Tipi
  Vetëmbushëse dokumentesh njëkalimëshe dhe dyanëshe6 [2-anëshe me 2-anëshe (automatike)]
 • Specifikimet e tërheqjes së skanimit
  ScanGear2 me ngjyra në rrjet Për TWAIN dhe për WIA
  Sistemi i mbështetur operativ: Windows® 10/11/Server2012/Server2012 R2/Server 2016/Server 2019/Server 2022
 • Rezolucioni i skanimit (dpi)
  Skanim për fotokopjim: 600×600
  Skanim për dërgim: (dhënie) 600×600 (SMB/FTP/WebDAV/IFAX), (marrje) 600×600
  Skanim për faks: 600×600
 • Kapaciteti i letrës së mbushëses (80 g/m2)
  deri në 100 fletë
 • Origjinalet e pranueshme/peshat
  Pllaka: fletë, libër dhe sende 3-përmasore

  Pesha e materialit në mbushëse:
  Skanimi 1-anësh: 42-128 g/m² (bardhezi), 64-128 g/m² (ngjyra)
  Skanimi 2-anësh: 50-128 g/m2 (bardhezi), 64-128 g/m2 (ngjyra)

  Shënim:
  Kartëvizitë: 80–220 g/m²
  Gjerësia e origjinalit më e ngushtë se A6: 50–128 g/m²
 • Përmasat e mbështetura të materialit
  Përmasat e presës: deri në 216,0×355,6 mm

  Përmasat e materialit të mbushëses: A4, A5R, A6, B5, të posaçme (48,0×128,0 mm deri në 216,0×355,6 mm)
  Kartëvizitë: 48,0×85,0 mm deri në 55,0×91,0 mm
 • Metoda e skanimit
  Skanim me dhënie, skanim me marrje, skanim në kuti, skanim në hapësirë të avancuar, skanim në rrjet, skanim në fishë memorieje USB, skanim në pajisje portative, skanim në renë kompjuterike (uniFLOW Online - opsional)
 • Shpejtësia e skanimit
  Dërgim (300×300 dpi):
  deri në 95/190 kur vetëzgjedhja e ngjyrës “JOAKTIVE”:
  Skanim 1-anësh: 95
  Skanim 2-anësh: 190
  Vetëzgjedhja e ngjyrave "AKTIVE":
  Skanim 1-anësh: 50
  Skanim 2-anësh: 100

  Fotokopjim (600×600 dpi, vetëm bardhezi):
  Skanim 1-anësh: 95
  Skanim 2-anësh: 140

Specifikimet e dërgimit

 • Destinacioni
  Standard: Email/Internet FAX (SMTP), SMB 3.1.1, FTP, WebDAV, Mail Box
  Opsionale: Super G3 FAX, IP Fax
 • Libri i adresave / Thirrjet e shpejta
  LDAP (2,000)/Lokale (1600)/Formimi i shpejtë (200)
 • Rezolucioni i dërgimit (dpi)
  Dhënie: deri në 600×600
  Marrje: deri në 600×600
 • Protokolli i komunikimit
  FTP: (TCP/IP), SMB3.1.1 (TCP/IP), WebDAV
  Email/iFax: SMTP (dërgim), POP3 (marrje)
 • Formati i skedarit
  Standarde: TIFF, JPEG, PDF (kompakt, me kërkim, zbatim rregulloreje, optimizim për internet, PDF A/1-b, konturim-lëmim, enkriptim, me nënshkrim të pajisjes, me nënshkrim të përdoruesit), XPS (kompakt, me kërkim, me nënshkrim të pajisjes, me nënshkrim të përdoruesit), Office Open XML (PowerPoint, Word)
 • Veçoritë universale të dërgimit
  Zgjedhje e llojit të origjinalit, origjinal në dy anë, libër në dy faqe, origjinale të përmasave të ndryshme, rregullim i dendësisë, qartësi, raport kopjimi, spastrim i kornizës, version pune, dërgim i vonuar, shqyrtim, njoftim përfundimi pune, emri i skedarit, subjekti/mesazhi, përgjigje për, përparësi e emailit, raport TX, orientim i përmbajtjes së origjinalit, shmangie e origjinaleve boshe

Specifikimet e faksit

 • Numri maksimal i linjave të lidhjes
  1
 • Shpejtësia e modemit
  Super G3: 33.6 kbps
  G3: 14,4 kbps
 • Metoda e ngjeshjes
  MH, MR, MMR, JBIG
 • Rezolucioni (dpi)
  400×400 (ultra i imët), 200×400 (super i imët), 200×200 (i imët), 200×100 (normal)
 • Madhësia në dërgim/marrje
  0
 • Memoria FAX
  Deri në 30 000 faqe (2000 punë)
 • Numrat e shpejtë
  Maks. 200
 • Thirrjet në grup/Destinacionet
  Maks. 199 formime numri
 • Transmetimi i njëpasnjëshëm
  Maks. 256 adresa
 • Rezerva e memories
  Po
 • Veçoritë e faksit
  Emri i dërguesit (TTI), zgjedhja e linjës telefonike (kur dërgohet faksi), dërgim i drejtpërdrejtë, dërgim i vonuar, shqyrtim, njoftim përfundimi pune, raport TX, ndërprerje transmetimi, transmetim i njëpasnjëshëm, dërgim fjalëkalimi/nënadrese, kuti konfidenciale emaili, evidencë 2 në 1

Specifikimet e ruajtjes

 • Kuti postare
  100 kuti përdoruesish,
  1 kuti RX memorieje,
  50 kuti hyrëse për faks konfidenciale
  Ruajtje për maksimumi 10 000 faqe (2000 punë)
 • Hapësira e përparuar
  Protokolli i komunikimit: SMB ose WebDAV
  Kompjuetri i mbështetur klient: Windows® 10/11
  Lidhjet e njëkohshme (maks.): SMB: 64, WebDAV: 3
 • Hapësira e avancuara - Hapësira e lirë e diskut
  Standard: 16 GB
 • Veçoritë e hapësirës së përparuar
  Autentikimi për identifikimin në hapësirën e avancuar, funksion renditjeje, printim në skedar PDF me fjalëkalim, mbështetje për "imageWARE Secure Audit Manager", kërkim, shqyrtim skedarësh, administrim autentikimi, hapur ndaj publikut, URI TX, rezervim/rikthim

Specifikimet e sigurisë

 • Autentikimi dhe kontrolli i hyrjes
  Autentikim përdoruesi (autentikim me figurë, autentikim me figurë dhe PIN, autentikim me kartë, autentikim me emër përdoruesi dhe fjalëkalim, autentikim në nivel funksioni, autentikim me celular), autentikim me kod reparti (identifikim me kod reparti dhe PIN, identifikim në nivel funksioni), uniFLOW Online (identifikim me PIN, identifikim me figurë, identifikim me figurë dhe PIN, identifikim me kartë, identifikim me kartë dhe PIN, identifikim me emër përdoruesi dhe fjalëkalim, identifikim me kod reparti dhe PIN, identifikim në nivel funksioni), sistem për menaxhimin e hyrjes (kontrolli i hyrjes)
 • Siguria e rrjetit
  TLS 1.3, IPSec, autentikim IEEE802.1X, SNMP V3.0, funksion muri mbrojtës (filtrim adresash IP/MAC), mbështetje për WPA3, mbështetje për rrjet dyshe (LAN tel-valë, LAN tel-tel), çaktivizim i funksioneve të papërdorura (aktivizim/çaktivizim i protokolleve/aplikacioneve, aktivizim/çaktivizim i ndërfaqes në distancë, aktivizim/çaktivizim i ndërfaqes USB Interface), ndarje e linjës së komunikimit (G3 FAKS, fole USB, hapësirë e avancuar, skanim-dërgim - kujdes ndaj viruseve për marrjen e emaileve)
 • Siguria e dokumenteve
  siguri printimi (printim i siguruar, printim i siguruar me enkriptim, printim me mbajtje të detyruar, printim i siguruar uniFLOW Secure Print7), siguri në marrjen e të dhënave (përcjellje automatike e dokumenteve të marra në kutinë konfidenciale të fakseve), siguri skanimi (PDF të enkriptuara, PDF/XPS me nënshkrim pajisjeje, PDF/XPS me nënshkrim përdoruesi, integrim me "Adobe LiveCycle® Rights Management ES2.5"), siguri e KUTISË (kutia e emaileve e mbrojtur me fjalëkalim, kontroll i hyrjes në hapësirën e përparuar), siguri në dërgimin e të dhënave (cilësim për kërkimin e vendosjes së fjalëkalimit për transmetim, funksione të kufizuara dërgimi emailesh/skedarësh, konfirmim i numrit FAKSIT, lejim/kufizim i transmetimeve për drejtuesin e softuerit të faksit, lejim/kufizim për dërgimin nga historiku, mbështetje për S/MIME), gjurmim dokumentesh (filigran i siguruar)
 • Siguria e pajisjes
  Mbrojtja e të dhënave SSD [Enkriptimi i të dhënave SSD (FIPS 140-2/140-38), kyçje e SSD], Inicializimi standard i SSD, Moduli i Besuar i Platformës (TPM 2.0), Trusted Platform Module (TPM 2.0), Job Log Conceal Function, Protecting MFP Software Integrity, Checking MFD Software Integrity & Platform Firmware Resiliency (NIST SP800-193) me Automatic System Recovery (Verify System at Startup, Runtime Intrusion Detection), Common Criteria Certification (HCD-PP)
 • Menaxhimi dhe auditimi i pajisjes
  Fjalëkalim administratori, autentikim dyfaktorësh menaxhimi në distancë, administrim kodesh dhe certifikate digjitale, evidencë auditi, bashkëpunim me sistem të jashtëm auditi sigurie (informacion sigurie dhe administrim rastesh), regjistrim i të dhënave të figurave, cilësim politike sigurie

Specifikimet e mjedisit

 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 10 deri në 30ºC
  Lagështia: 20 deri në 80 % RH (lagështia relative)
 • Energjia
  220-240 V, 50/60 Hz, 5A
 • Konsumi i energjisë
  Maksimumi: afro 1.500 W
  Fotokopjimi (me skanimin e vazhduar të vetëmbushëses së dokumenteve): 783.1 W9
  Printim rrjeti: 728.5 W10
  Në gatishmëri: afro 28.92 W11
  Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 1.0 W12

  Vlerat e konsumit tipik të korrentit (TEC)13: 0.49 kWh

  Për informacion të detajuar në lidhje me rregulloren Erp:Lot6/26, shihni: https://www.canon-europe.com/for_work/lot26/
 • Nivelet e zhurmës
  Niveli i fuqisë së zërit (LWA, m)14
  Aktiv (1-anëshe): 68 dB, Kv 3 dB

  Presioni i tingullit (LpAm)15 
  Pozicioni në afërsi:
  Aktiv (BW) (1-anëshe): 54 dB
  Pasiv: 25 dB
 • Standardet
  Blue Angel

Softueri dhe menaxhimi i printerit

 • Gjurmimi dhe raportimi
  Universal Login Manager (ULM)
  uniFLOW Online
 • Mjetet e menaxhimit në largësi
  iWEMC
  eMaintenance
  Content Delivery System
 • Softueri i skanimit
  ScanGear 2 rrjeti me ngjyra
 • Mjetet e optimizimit
  Mjet i Konfigurimit të Drajverit Canon
 • Platforma
  MEAP (Multifunctional Embedded Application Platform)
 • Botimi i dokumentit
  Kofax Power PDF Advanced (opsional)

Pjesët e konsumit

 • Kutia/kutitë e bojës
  T03, e zezë
 • Rendimenti i vlerësuar i tonerit
  51,500 faqe

Opsionet e furnizimit të letrës

 • Njësia e Furnizimit të Kasetës
  Cassette Module-AG1
  Kapaciteti i letrës: 550 fletë (80 g/m2)
  Tipi i letrës: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e rëndë, me ngjyrë, etiketa, e lidhur, e parashpuar
  Përmasat e letrës: A4, A5, A5R, A6, B5,
  Përmasa të posaçme: 99.0 x 148.0 mm deri 216.0 x 355.6 mm
  Pesha e letrës: 60-135 g/m2
  Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore
  Përmasat (gjer.×thell.×lar.): 484×450×127 mm
  (lidhur me njësinë kryesore)
  Pesha: Rreth 7 kg

  Envelope Cassette Module-A1
  Kapaciteti i letrës: 75 zarfe
  Madhësia e zarfit: COM10 No.10, Monarch, DL, ISO-C5 Pesha e letrës: 80 deri 100 gsm
  Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore
  Përmasat (gjer.×thell.×lar.): 484×450×127 mm
  (lidhur me njësinë kryesore)
  Pesha: Rreth 7 kg

  Cassette Feeding Unit-AX1
  Kapaciteti i letrës: 1.650 fletë (80 g/m2)
  Tipi i letrës: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e rëndë, me ngjyrë, etiketa, e lidhur, e parashpuar
  Përmasat e letrës: A4, A5, A5R, A6, B5, të posaçme (99,0×148,0 mm deri në 216,0×355,6 mm)
  Pesha e letrës: 60-135 g/m2
  Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore
  Përmasat (gjer.×thell.×lar.): 642×657×456 mm
  (lidhur me njësinë kryesore)
  Pesha: Rreth 45 kg

  Cassette Feeding Unit-AR1
  Kapaciteti i letrës: 550 fletë (80 g/m2)
  Tipi i letrës: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e rëndë, me ngjyrë, etiketa, e lidhur, e parashpuar
  Përmasat e letrës: A4, A5, A5R, A6, B5, të posaçme (99,0×148,0 mm deri në 216,0×355,6 mm)
  Pesha e letrës: 60-135 g/m2
  Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore
  Përmasat (gjer.×thell.×lar.): 642×657×456 mm
  (lidhur me njësinë kryesore)
  Pesha: Rreth 19 kg
 • Njësia kasetë e mbushjes me kapacitet të lartë
  High Capacity Cassette Feeding Unit-D1
  Kaseta e sipërme:
  Kapaciteti i letrës: 550 fletë (80 g/m2)
  Tipi i letrës: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e rëndë, me ngjyrë, etiketa, e lidhur, e parashpuar
  Përmasat e letrës: A4, A5, A5R, A6, B5, të posaçme (99,0×148,0 mm deri në 216,0×355,6 mm)
  Pesha e letrës: 60-135 g/m2
  Kaseta e poshtme:
  Kapaciteti i letrës: 2.000 fletë (80 g/m2)
  Tipi i letrës: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e rëndë, me ngjyrë, e lidhur, e parashpuar
  Madhësia e letrës: A4
  Pesha e letrës: 60-135 g/m2
  Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore
  Përmasat (gjer.×thell.×lar.): 642×657×456 mm
  (lidhur me njësinë kryesore)
  Pesha: Rreth 27 kg

Aksesorët harduerikë

 • Lexuesit e kartave
  Ka disa lexues kartash p.sh. "MiCard Plus". Për më shumë, kontaktoni me zyrën vendore të "Canon".
  Copy Card Reader-F1
  Copy Card Reader Attachment-B5
 • Të tjera
  Single Pass DADF-C1
  DADF-BA1
  Platen Cover-Y3
  Utility Tray-B1
  Instant Stapler-B1 (opsional)
  Media Adjustment Kit-A1
  Numeric Keypad-A2

Opsionet e sistemit dhe të kontrollorit

 • Aksesorët e printimit
  PCL International Font Set-A1
 • Printimi i barkodeve
  Barcode Printing Kit-D1
 • Aksesorët e sistemit
  Copy Control Interface Kit-A1
  Wireless LAN Board-F1
 • Aksesorët e faksit
  Super G3 FAX Board-BM1
  Remote Fax Kit-A1
  IP FAX Expansion Kit-B1

Opsione të tjera

 • Fisheku i kapëses
  Staple-P1 (2 x 5,000pcs)
 • Aksesorët e aksesit
  ADF Access Handle-A1
 • Të tjera
  Mbrojtja e pajisjes: Membranë antimikrobiale16 - Fletë të ndryshme të krijuara për t'u përshtatur me pikat më të zakonshme të prekjes të pajisjeve.
 1. në dispozicion me sirtarin e sipërm
 2. Koha nga ndezja e pajisjes deri kur shfaqet ikona e fotokopjimit dhe aktivizohet për veprime në ekranin me prekje.
 3. Koha nga ndezja e pajisjes, deri kur kopjimi është gati (pa rezervimin e printimit)
 4. Nevojitet PCL International Font Set-A1 opsional.
 5. Nevojitet Barcode Printing Kit-D1 opsional.
 6. Pikasje mbushjeje shumëfletëshe
 7. Nevojitet uniFLOW Online/uniFLOW
 8. Në pritje të vlerësimit
 9. Vlera e referencës: një njësi e matur
 10. Vlera e referencës: një njësi e matur
 11. Vlera e referencës: një njësi e matur
 12. 1.0W nuk ofrohet në të gjitha rrethanat për shkak të cilësimeve të caktuara.
 13. Sipas "USA Energy Star 3.0"
 14. Vlera referencë: matur vetëm një njësi me ISO7779, përshkruar me ISO9296 (2017)
 15. Vlera referencë: matur vetëm një njësi me ISO7779, përshkruar me ISO9296 (2017)
 16. Rekomandohet vendosja nga një teknik shërbimi