Seria Canon imageRUNNER ADVANCE 525/615/715 II
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Njësia kryesore

Lloji i pajisjes

Pajisje shumëfunksionale monokrom A4 me laser

Funksionet kryesore

Printim, Kopjim, Skanim, Dërgim dhe Faks opsional

Processor

Procesori i personalizuar i dyfishtë i Canon

Paneli i kontrollit

Paneli me prekje me ngjyra WSVGA 25,6 cm (10,1")

Kujtesa

Standarde: 3 GB RAM

Hard disku

250 GB

Njësia pasqyruese e diskut të ngurtë

Lidhja e ndërfaqes

Rrjeti
Standarde: 1000Base-T/100BaseT/10Base-T, LAN pa tela (IEEE 802.11b/g/n) Opsionale: NFC, Bluetooth
Të tjerë
Standarde: USB 2.0 x 2 (pritësi), USB 3.0 x 1 (pritësi), USB 2.0 x 1 (pajisja) Opsionale: Ndërfaqja e kontrollit të kopjimit

Network-Protocols

Kapaciteti i mbushjes së letrës (A4, 80 g/m²)

Standardi: 650 fletë
Kaseta e letrës: kaseta me 550 fletë, sirtari me shumë funksione me 100 fletë Maksimumi 3200 fletë1 (me High Capacity Cassette Feeding Unit-D1)

Kapaciteti i daljes së letrës (A4, 80 g/m²)

Standarde (iR-ADV 715i II/615i II/525i II): 500 fletë
Modeli standard i përfunduesit (iR-ADV 715iZ II/615iZ II/525iZ II): 1000 fletë2

Aftësitë e përfundimit

Modeli standard: mbledhje, grupim
Modeli i përfunduesit: mbledhje, grupim, zhvendosje3, kapëse

Llojet e mediave të mbështetura (standarde)

Sirtari shumëfunksional:
E hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e trashë, me ngjyra, transparente, me ngjitje, zarfe
Kaseta 1:
E hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e trashë, me ngjyra, etiketa, me ngjitje, me shpim paraprak

Madhësitë e mbështetura të medias (standarde)

Sirtari shumëfunksional:
Madhësia standarde: A4, A5, A5R, A6, B5, zarf [No.10 (COM10), Monarch, DL, ISO-C5]
Madhësia e përshtatur: 76,2 x 127,0 mm deri në 215,9 x 355,6 mm
Kaseta 1:
Madhësia standarde: A4, A5, A5R, A6, B5
Madhësia e përshtatur: 99 x 148,0 mm deri në 215,9 x 297 mm

Peshat e mbështetura të medias

Sirtari me shumë përdorime: 60 deri në 199 gm2
Kaseta 1: 60 deri në 135 g/m2
Nga të dyja anët: 60 deri në 120 gsm

Koha e ngrohjes

Nga ndezja: 30 sekonda ose më pak4
Nga modaliteti i gjumit: 10 sekonda
Modaliteti i nisjes së shpejtë: 4 sekonda ose më pak5

Përmasat (Gj x Th x L)

Modeli standard: 513 x 601 x 617 mm
Modeli standard i përfunduesit: 515 x 601 x 814 mm

Kur lidhet njësia e furnizimit të letrës ose njësia e furnizimit të letrës me kapacitet të lartë:
Modeli standard: 642 x 668 x 1.073 mm
Modeli standard i përfunduesit: 642 x 668 x 1.270 mm

Hapësira e instalimit (Gje x The)

Standarde/maksimale: 1052 x 823 mm (me derën CRG majtas, derën djathtas dhe raftin e kasetës të hapur)

Modeli standard: 733 x 823 mm (me derën CRG majtas të mbyllur, sirtarin e kasetës të hapur dhe sirtarin e zgjatimit të hapur)
Modeli i përfunduesit: 735 x 823 mm (me derën CRG majtas të mbyllur, sirtarin e kasetës të hapur dhe sirtarin e zgjatimit të hapur)

Pesha

Modeli standard: afro 37 kg (duke përfshirë tonerin)
Modeli standard i përfunduesit: Afro 46 kg (duke përfshirë tonerin)

Specifikimet e kopjimit

Shpejtësia e kopjimit

iR ADV 715i II/715iZ II: 71 faqe/min (A4), 40 faqe/min (A5R), 113 faqe/min (A5)
iR ADV 615i II/615iZ II: 61 faqe/min (A4), 35 faqe/min (A5R), 99 faqe/min (A5)
iR ADV 525i II/525iZ II: 52 faqe/min (A4), 35 faqe/min (A5R), 80 faqe/min (A5)

Koha e kopjimit të parë (A4)

Rreth 5 sekonda ose më pak (A4)

Rezolucioni i kopjimit

Leximi: deri në 600 dpi x 600 dpi
Printimi: deri në 2400 dpi (e barasvlershme) x 600 dpi

Kopje të shumëfishta

Deri në 999 kopje

Ekspozimi i kopjeve

Automatik ose manual (9 nivele)

Magnification

25% - 400% (me hapa rritës 1%)

Zvogëlimet e paracaktuara

25%, 50%, 70%

Rritjet e paracaktuara

141%, 200%, 400%

Veçoritë bazë të kopjimit

Raportet e paracaktuara R/E sipas zonës, përcaktimi i letrës, përcaktimi i mëparshëm, përcaktimi i preferuar, përfundimi, në dy anë, rregullimi i dendësisë, rregullimi i ekspozimit, zgjedhja e llojit të origjinalit, modaliteti i ndërprerjes, konfirmimi/anulimi i përcaktimit

Veçoritë speciale të kopjimit

Origjinali në dy anë, përfundimi, ndërtimi i punës, N në 1, Origjinale me madhësi të ndryshme, rregullimi i dendësisë, zgjedhja e tipit të origjinalit, numërimi i faqeve, numërimi i grupit të kopjeve, mprehtësia, spastrimi i kuadrit, shenja ujore e sigurt, printimi i datës, zhvendosja, njoftimi i realizimit të punës, kopjimi i kartës së identifikimit, zbulimi i furnizimit të shumë fletëve të furnizuesit

Specifikimet e skanimit

Lloji standard

Furnizuesi automatik i dokumenteve me një kalim në dy anë [2 anë në 2 anë (automatik)]

Kapaciteti i letrës për furnizuesin e dokumenteve

100 fletë (80 gm2)

Origjinalet e pranueshme/peshat

Pllaka: fletë, libër, objekte 3-dimensionale (lartësia: deri në 30 mm, pesha: deri në 2 kg)
42 deri në 128 gm2/64 deri në 128 gm2 (BW/CL)9

Madhësitë e mbështetura të medias

Pllaka: maks. madhësia e skanimit: 216,0 x 355,6 mm
Madhësia e medias së furnizimit të dokumenteve: A4, A5, A6, B5, madhësi e përshtatur: 105,0 x 148 mm deri në 216,0 x 355,6 mm

Shpejtësia e skanimit (BW/CL; A4)

Skanimi në një anë: 50 ipm/50 ipm (300 dpi), 50 ipm (600 dpi: BW)
Skanimi në dy anë: 100 ipm/100 ipm (300 dpi), 100 ipm (600 dpi: BW)

Rezolucioni i skanimit

600 x 600 dpi, 400 x 400 dpi, 300 x 300 dpi, 200 x 400 dpi, 200 x 200 dpi, 200 x 100 dpi, 150 x 150 dpi, 100 x 100dpi

Specifikimet e tërheqjes së skanimit

ScanGear2 me ngjyra në rrjet Për TWAIN dhe për WIA

Sistemi operativ i mbështetur: Windows 7/8.1/10
Windows Server 2008/Server 2008 R2/Server 2012/Server 2012 R2/Server 2016

Metoda e skanimit

Funksionueshmëria e dërgimit e disponueshme në të gjitha modelet
Skanimi në USB Memory Key: Po, në të gjitha modelet
Skanim në pajisje të lëvizshme ose pajisje të lidhura me internetin: Një sferë zgjidhjesh është e disponueshme për të siguruar skanim në pajisje të lëvizshme ose pajisje të lidhura me internetin në varësi të kërkesave tuaja. Kontaktoni me përfaqësuesin tuaj të shitjeve për informacione të mëtejshme.
Skanimi në shërbimet e mbështetura në re: Një sërë zgjidhjesh janë të disponueshme për të siguruar skanim në shërbimet e mbështetura në re në varësi të kërkesave tuaja. Ju lutemi kontaktoni përfaqësuesin tuaj të shitjeve për informacion të mëtejshëm.
Tërheqja e skanimit TWAIN/WIA e disponueshme në të gjitha modelet

Specifikimet e dërgimit

Destinacioni

E-mail/Internet FAX (SMTP), SMB, FTP, WebDAV, Mail Box, Super G3 FAX (Opsional), IP Fax (Opsional)

Libri i Adresave/Numrat e shpejtë

LDAP (2,000)/Lokal (1,600)/Numrat e shpejtë (200)

Rezolucioni i dërgimit

600 x 600 dpi, 400 x 400 dpi, 300 x 300 dpi, 200 x 400 dpi, 200 x 200 dpi, 200 x 100 dpi, 150 x 150 dpi, 100 x 100 dpi

Protokolli i komunikimit

Skedari: FTP, SMB v3.0, WebDAV
Email/faks në internet: SMTP, POP3, I-Fax (i thjeshtë, i plotë)

Formati i skedarit

Standarde: TIFF, JPEG, PDF (kompakte, e kërkueshme, apliko politikën, optimizo për ueb, PDF A/1-b, e enkriptuar), XPS (kompakt, e kërkueshme), Office Open XML (PowerPoint, Word), PDF/XPS (nënshkrimi dixhital)
Opsionale: PDF (gjurmimi dhe zbutja), PDF/XPS (nënshkrimi i përdoruesit)

Veçoritë universale të dërgimit

Zgjedhja e llojit të origjinalit, origjinali në dy anë, origjinale me madhësi të ndryshme, rregullimi i dendësisë, qartësia, spastrimi i kornizës, krijimi i detyrës, emri i dërguesit (TTI), dërgimi i drejtpërdrejtë, dërgimi i vonuar, pamja paraprake, vula e përfundimit, njoftimi i punës së kryer, emri i skedarit, subjekti/mesazhi, përgjigje për, përparësia e emailit, raporti TX, orientimi i përmbajtjes së origjinalit, shmangia e origjinaleve boshe, zbulimi i furnizuesit, furnizimi i fletëve të shumëfishta

Specifikimet e faksit

Numri maksimal i linjave të lidhjes

1

Shpejtësia e modemit

Super G3: 33,6 kbps
G3: 14,4 kbps

Metoda e ngjeshjes

MH, MR, MMR, JBIG

Rezolucioni

400 x 400 dpi, 200 x 400 dpi, 200 x 200 dpi, 200 x 100 dpi

Madhësia e dërgimit/regjistrimit

A4, B5*, A5* dhe A6* /A4, B5, A5
*Dërguar si A4

Kujtesa e FAX-it

Deri në 30,000 faqe

Numrat e shpejtë

Gjatësia maksimale 200

Thirrjet në grup/destinacionet

Gjatësia maksimale 199 numra

Transmetimi me Sekuencë

Gjatësia maksimale 256 adresa

Kopje rezervë e kujtesës

Po

Veçoritë e faksit

Zgjedhja e llojit të origjinalit, origjinali në dy anë, dendësia për skanimin, qartësia, spastrimi i kornizës, krijimi i detyrës, specifikimi i emrit të dërguesit (kur dërgoni faks), emri i dërguesit (TTI), zgjedhja e linjës së telefonit (kur dërgoni faks), dërgimi i drejtpërdrejtë, dërgimi i vonuar, pamja paraprake, njoftimi i punës së kryer, raporti TX, zbulimi i furnizuesit, furnizimi i fletëve të shumëfishta.

Specifikimet e ruajtjes

Kutia postare (numri i mbështetur)

100 kuti hyrëse përdoruesish, 1 kuti hyrëse Memory RX,
50 kuti hyrëse për faks konfidenciale
Maksimumi 30,000 faqe të ruajtura

Hapësira e përparuar

Protokolli i komunikimit: SMB ose WebDAV
Kompjuteri klient i mbështetur: Windows (Windows 7/8.1/10)
Lidhjet njëkohësisht (maks.): Lidhjet njëkohësisht (maks.): SMB: 64,
WebDAV: 3 (sesionet aktive)

Hapësia e disponueshme e diskut për hapësirën e përparuar

Rreth 16 GB (HDD standard)

Veçoritë e hapësirës së përparuar

Çaktivizimi i hapësirës së përparuar, vërtetimi për lidhjen në hapësirën e përparuar, funksioni i renditjes, printimi i një skedari PDF me një fjalëkalim, mbështetja e menaxherit të auditit të sigurt të imageWARE

Media e memories

Standarde: Memoria USB

Specifikimet e sigurisë

Vërtetimi

Standarde: Menaxheri universal i hyrjes (hyrja e nivelit të pajisjes dhe funksionit), vërtetimi i përdoruesit, ID-ja e departamentit, vërtetimi, sistemi i menaxhimit të aksesit, softueri i menaxhimit në renë kompjuterike uniFLOW Online Express, Opsional: Hyrja për fotografinë

Të dhënat

Standarde: Moduli i platformës së besuar (TPM), Kyçi me fjalëkalim i diskut të ngurtë, Spastrimi i njësisë së diskut të ngurtë, Mbrojtja me fjalëkalim e kutisë postare, Enkriptimi i diskut të ngurtë (me vërtetimin FIPS140-2), Certifikimi me kriteret e përbashkëta
Opsionale: Parandalimi i humbjes së të dhënave (kërkon uniFLOW)

Rrjeti

Standard: Filtrimi i adresës IP/Mac, IPSEC, komunikimi i kriptuar TLS, SNMP V3.0, IEEE 802.1X, IPv6, vërtetimi me SMTP, vërtetimi i POP para SMTP

Dokumenti

Standarde: Printimi i sigurt, Integrimi i ES2.5 të menaxhimit të të drejtave të Adobe LiveCycle®, PDF me enkriptim, pritimi i sigurt i enkriptuar, nënshkrimi i pajisjes, shenjat ujore të sigurta
Opsionale: Nënshkrimi i përdoruesit

Specifikimet e mjedisit

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30 ºC
Lagështia: 20 deri në 80 % RH (lagështia relative)

Burimi i Energjisë

220-240 V (±10 %), 50/60 Hz (±2 Hz), 4,8 Amp

Lidhja (njësia kryesore)

CEE7/7

Konsumi i energjisë

Maximumi: Afro 1,5 kw
Printimi: 749,7 W* (iR-ADV 715i II/715iZ II), 717,7 W* (iR-ADV 615i II/615iZ II), 681,9 W* (iR-ADV 525i II/525iZ II)
*Vlera e referencës
Në gatishmëri: Afro 29,53 W*10
*Vlera e referencës
Modaliteti i fjetjes: Afro 0,44 W*11
Plugin i fikur: Rreth 0,4W* *Modaliteti i nisjes së shpejtë AKTIV
Norma e konsumit tipik të elektricitetit (TEC)*12:
3,0 kWh (iR-ADV 715i II/715iZ II)
2,4 kWh (iR-ADV 615i II/615iZ II)
2,0 kWh (iR-ADV 525i II/525iZ II)

Nivelet e zhurmës (BW/CL)

Niveli i fuqisë të tingullit (LwAd)
Aktiv(BW): 75,6 dB ose më pak (iR-ADV 715i II/715iZ II), 74,8 dB ose më pak (iR-ADV 615i II/615iZ II), 73,9 dB ose më pak (iR-ADV 525i II/525iZ II)
Në gatishmëri: 58 dB ose më pak
Trysnia e tingullit (LpAm)
Pozicioni në afërsi:
Aktive (BW): 56 dB* (iR-ADV 715i II/715iZ II), 55 dB* (iR-ADV 615i II/525i II/525iZ II)
Në gatishmëri: 21 dB* (iR-ADV 715i II/615i II/525i II), 25 dB* (iR-ADV 715iZ II/615iZ II/525iZ II)
*Vlera e referencës

Standardet

Blue Angel*13

Pjesët e konsumueshme

Kutia/kutitë e bojës

T03, e zezë

Toneri (rendimenti i vlerësuar)

E zezë: 51 500 faqe (A4)
Rendimenti i kutisë së tonerit në përputhje me ISO/IEC 19752*14.

Menaxhimi i printerit dhe softuerët

Monitorimi dhe raportimi

Menaxheri universal i hyrjes (ULM):
Menaxheri universal i hyrjes (ULM): Menaxhoni kostot tuaja me lehtësi duke përdorur aftësinë e integruar të raportimit për të identifikuar dhe kontrolluar kostot në nivel përdoruesi sipas pajisjes. uniFLOW Online Express: Në ndërthurje me ULM, mund të siguroni më shumë kontroll dhe të nënvizoni shpenzimet sipas përdoruesve/departamenteve dhe të përcaktoni se ku mund të minimizohen kostot nga një vendndodhje qendrore e bazuar në renë kompjuterike.

Mjetet e menaxhimit në largësi

Konsoli i menaxhimit iW:
Softuer i mbështetur në server për administrimin e centralizuar të një flote pajisjesh (përfshirë monitorimin e materialeve të konsumit, monitorimin e statusit dhe sinjalizimet, shpërndarjen e librave të adresave, parametrat e konfigurimit, aplikacionet e firmuerit dhe MEAP, regjistrimin e matësit dhe raportimin, administrimi i drajverit dhe burimeve)
Mirëmbajtja elektronike:
Në përputhje me shërbimet e Mirëmbajtjes elektronike nëpërmjet RDS të integruar (lejon regjistrimin e matësit, menaxhimin automatik të pjesëve të konsumit, diagnostikimin në largësi dhe raportimin për ofruesit e shërbimit për të ofruar një mirëmbajtje efikase, të shpejtë dhe proaktive)
Sistemi i dërgimit të përmbajtjes:
Lejon shpërndarjen në largësi të firmuerit, opsionet iR dhe aplikacionet MEAP; ndërfaqja në largësi e përdoruesit (RUI) e bazuar në ueb për çdo pajisje që ndihmon në sigurimin e menaxhimit dhe kontrollit të pajisjes në largësi

Softueri i skanimit

ScanGear i rrjetit:
Një softuer drejtues i skanerit i përputhshëm me TWAIN që bën të mundur që kompjuterët në një rrjet të përdorin funksionalitetin e tërheqjes së skanimit të pajisjes

Mjetet e optimizimit

Mjeti i konfigurimit të softuerit drejtues të Canon:
Një mjet për ndryshimin e parametrave të paracaktuar të fabrikës për softuerët drejtues të printimit të Canon (i disponueshëm vetëm nëpërmjet shërbimit)
Instaluesi i pajisjes NetSpot:
Një softuer i thjeshtë shërbimi që ju lejon të caktoni parametrat e protokollit të rrjetit për pajisjet e Canon të lidhura me rrjetin tuaj.

Platforma

MEAP (Platforma e aplikacionit të integruar shumëfunksional):
Një platformë JAVA e fuqishme e integruar për pajisjet e Canon që siguron një ndërthurje të fortë mes një game softuerësh dhe pajisjes.
MEAP në ueb:
Një shërbim në ueb si alternativë për MEAP që lejon që aplikacionet MFP të zhvillohen dhe të shpërndahen nëpërmjet shërbimeve të uebit

Botimi i dokumentit

iW DESKTOP:
Një softuer i fuqishëm i printimit për botim që kombinon me lehtësi dokumente nga burime dhe formate të ndryshme skedarësh, që zbaton procesin e përfundimit me shikimin paraprak dhe me shabllonë për të krijuar dokumente me pamje profesionale. Përfshin aftësitë e krijimit, shënimit dhe ngjeshje së skedarit PDF për flukse pune dixhitale të thjeshta, si korrigjimi dhe autorizimi.

Opsionet e furnizimit të letrës

CASSETTE FEEDING UNIT-AR1

Madhësia e letrës: A4, A5, A5R, A6, B5, madhësi e përshtatur: 99 x 148 mm deri në 215,9 x 355,6 mm
Tipi i letrës: E hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e trashë, me ngjyra, etiketa, me ngjitje, me shpim paraprak
Pesha e letrës: 60 deri në 135 gm2
Kapaciteti i letrës: 550 fletë (80 g/m2)
Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore
Përmasat (Gje x The x La): 642 x 657 x 479 mm (lidhur me njësinë kryesore)
Pesha: Rreth 19 kg

HIGH CAPACITY CASSETTE FEEDING UNIT-D1

Kaseta e sipërme:
Madhësia e letrës: A4, A5, A5R, A6, B5, madhësi e përshtatur: 99 x 148 mm deri në 215,9 x 355,6 mm
Tipi i letrës: E hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e trashë, me ngjyra, etiketa, me ngjitje, me shpim paraprak
Pesha e letrës: 60 deri në 135 gm2
Kapaciteti i letrës: 550 fletë (80 g/m2)
Kaseta e poshtme:
Madhësia e letrës: A4
Tipi i letrës: E hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e trashë, me ngjyra, me ngjitje, me shpim paraprak
Pesha e letrës: 60 deri në 135 gm2
Kapaciteti i letrës: 2.000 fletë (80 g/m2)
Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore
Përmasat (Gje x The x La): 642 x 657 x 479 mm (lidhur me njësinë kryesore)
Pesha: Rreth 25 kg

CASSETTE MODULE-AG1

Madhësia e letrës: A4, A5, A5R, A6, B5, madhësi e përshtatur: 99 x 148 mm deri në 215,9 x 355,6 mm
Tipi i letrës: E hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e trashë, me ngjyra, etiketa, me ngjitje, me shpim paraprak
Pesha e letrës: 60 deri në 135 gm2
Kapaciteti i letrës: 550 fletë (80 g/m2)
Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore
Përmasat (Gje x The x La): 484 x 450 x 150 mm (lidhur me njësinë kryesore) Pesha: Afro 7 kg

ENVELOPE CASSETTE MODULE-A1

Madhësia e zarfit: COM10 (No.10), Monarch, DL, ISO-C5
Pesha e letrës: 80 deri në 100 gm2
Kapaciteti i letrës: 75 fletë (zarf)
Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore
Përmasat (Gje x The x La): 484 x 450 x 150 mm (lidhur me njësinë kryesore)
Pesha: Rreth 7 kg

Veçoritë e daljes

Modeli i përfunduesit (iR-ADV 715iZ II/615iZ II/525iZ II)

Numri i sirtarëve të brendshëm: 2
Kapaciteti i sirtarit të sipërm: A4, A5R, B5, madhësi e përshtatur (148 x 210 mm deri në 215,9 në 355,6 mm): 400 fletë
Kapaciteti i sirtarit të poshtëm: A4, A5R, B5, madhësi e përshtatur (148 x 210 mm deri në 215,9 në 355,6 mm): 100 fletë
Tipi i letrës: E hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e trashë, me ngjyra, me ngjitje
Pesha e letrës për kapësen: 60 deri në 120 gm2
Pozicioni i Kapëses: Cep
Kapaciteti i kapëses: 30 fletë (60-89 gm2), 20 fletë (90-120 gm2)

Aksesorët harduerë

Lexuesit e kartave

Lexuesi i kartës për kopjimin - F1
Copy Card Reader Attachment-B5

Opsionet e sigurisë

Vërtetimi

Picture Login-A1

Opsionet e sistemit dhe të kontrolluesit

Aksesorët e printimit

PCL International Font Set-A1

Opsionet e dërgimit

Universal Send Trace & Smooth PDF Kit-A1
Universal Send Digital User Signature Kit-C1

Printimi i barkodeve

Barcode Printing Kit-D1

Aksesorët e sistemit

Copy Control Interface Kit-A1
NFC Kit-C1
Connection Kit-A1 për Bluetooth LE

Aksesorët e faksit

Super G3 FAX Board-AY1
Remote Fax Kit-A1
IP FAX Expansion Kit-B1

Veçori të tjera

Aksesorët e aksesit

ADF Access Handle-A1

Fisheku i kapëses

Staple-P1

 1. Kaseta e letrës 550 + sirtari me shumë funksione 100 + Njësia e furnizimit të kasetës me kapacitet të lartë 2550
 2. Standarde 500 + sirtari i sipërm i përfunduesit 400 + sirtari i poshtëm i përfunduesit 100 fletë
 3. në dispozicion me sirtarin e sipërm
 4. Koha nga ndezja e pajisjes, deri kur kopjimi është gati (pa rezervimin e printimit)
 5. Koha nga ndezja e pajisjes deri kur ikona e kopjimit shfaqet në menynë kryesore të panelit me prekje
 6. Mbështetet vetëm printimi i skedarëve PDF nga sajtet e uebit.
 7. Kërkon PCL INTERNATIONAL FONT SET-A1 opsional
 8. Kërkon aksesorin opsional BARCODE PRINTING KIT-D1
 9. A6R: 52 gm2 deri në 128 gm2/64 deri në 128 gm2 (BW/CL)
 10. Sipas nr. të grafikut standard ITU-T
 11. Modaliteti i fjetjes 0,44 vat mund të mos jetë i mundshëm në të gjitha rrethanat. Disa konfigurime dhe opsione të rrjetit mund të parandalojnë që pajisja të hyjë në modalitetin e gjumit të thellë. Ju lutemi referojuni manualit të përdoruesit për më shumë informacion.
 12. Vlera e konsumit tipik të elektricitetit (TEC) përfaqëson konsumin tipik të elektricitetit të konsumuar nga një produkt brenda 1 jave, të matur në kilovat-orë (kWh).
 13. Certifikimi Blue Angel - aplikimi është dorëzuar dhe pritet konfirmimi deri në nëntor 2018.
 14. Qëllimi i këtij standardi ndërkombëtar është standardizimi i një metode për matjen e rendimentit për një model printeri të dhënë monokromatik elektrofotografik.