Seria Canon imageRUNNER ADVANCE 525/615/715 II

Printerë të besueshëm, kompaktë dhe të shpejtë që janë projektuar për zyrat e korporatave. Përfshijnë veçori kryesore të qëndrueshmërisë dhe të kontrollit

Kërkoni informacione

imageRUNNER ADVANCE 525/615/715 series

Maksimizoni produktivitetin me serinë e shpejtë dhe të gjithanshme të printimit

E optimizuar për mjediset e korporatave, kjo seri ndërthur printerë të fuqishëm me një skaner të integruar dhe një element opsional për procesin e përfundimit. Parametrat inteligjente të personalizimit dhe të sigurisë kontrollohen nga një ekran intuitiv me prekje

Fleta e të dhënave

Canon imageRUNNER ADVANCE 525i II

I krijuar për mjediset sfiduese të korporatave, printeri super i shpejtë dhe i besueshëm mund të realizojë deri në 52 faqe në minutë. Ai përfshin opsione të përparuara të personalizimit dhe të sigurisë. I lehtë në përdorim, ai kontrollohet nga një ekran 10 inç intuitiv me prekje

Specifikimet

Printime në minutë

52

Kapaciteti i hyrjes së letrës

3200

Ekrani

Ekrani LCD 10 inç

Skanime në minutë

Deri në 100

Veçoritë e energjisë

Modaliteti inteligjent i gjumit

Madhësitë e letrës

A4 dhe A5

Lidhshmëria

LAN pa tel/smartfon

Karakteristikat e sigurisë

Siguria e zyrës në 360 gradë

Shikoni specifikimet e plota

Specification-Icons - Header Image

Canon imageRUNNER ADVANCE 525iZ II me elementin e përfundimit

I projektuar për të shkëlqyer në mjediset e korporatave, printeri mund të realizojë deri në 52 faqe në minutë. Ai përfshin opsione të përparuara të personalizimit dhe sigurisë, kontrollohet nga një ekran 1- inç dhe intuitiv me prekje dhe përfshin opsionet e procesit të përfundimit me një cilësi të lartë

Specifikimet

Printime në minutë

52

Kapaciteti i hyrjes së letrës

3200

Ekrani

Ekrani LCD 10 inç

Skanime në minutë

Deri në 100

Veçoritë e energjisë

Modaliteti inteligjent i gjumit

Madhësitë e letrës

A4 dhe A5

Lidhshmëria

LAN pa tel/smartfon

Karakteristikat e sigurisë

Siguria e zyrës në 360 gradë

Shikoni specifikimet e plota

Specification-Icons - Header Image

Canon imageRUNNER ADVANCE 615i II

I optimizuar për të rritur produktivitetin në mjediset e korporatave, printeri mund të realizojë deri në 61 faqe në minutë dhe përfshin opsione të përparuara të personalizimit dhe të sigurisë. I lehtë në përdorim, ai kontrollohet nga një ekran 10 inç intuitiv me prekje

Specifikimet

Printime në minutë

61

Kapaciteti i hyrjes së letrës

3200

Ekrani

Ekrani LCD 10 inç

Skanime në minutë

Deri në 100

Veçoritë e energjisë

Modaliteti inteligjent i gjumit

Madhësitë e letrës

A4 dhe A5

Lidhshmëria

LAN pa tel/smartfon

Karakteristikat e sigurisë

Siguria e zyrës në 360 gradë

Shikoni specifikimet e plota

Specification-Icons - Header Image

Canon imageRUNNER ADVANCE 615iZ II me elementin e përfundimit

I optimizuar për të rritur produktivitetin në mjediset e korporatave, printeri super i shpejtë mund të realizojë deri në 61 faqe në minutë. Ai kontrollohet nga një ekran 1- inç dhe intuitiv me prekje dhe përfshin opsionet e procesit të përfundimit me një cilësi të lartë

Specifikimet

Printime në minutë

61

Kapaciteti i hyrjes së letrës

3200

Ekrani

Ekrani LCD 10 inç

Skanime në minutë

Deri në 100

Veçoritë e energjisë

Modaliteti inteligjent i gjumit

Madhësitë e letrës

A4 dhe A5

Lidhshmëria

LAN pa tel/smartfon

Karakteristikat e sigurisë

Siguria e zyrës në 360 gradë

Shikoni specifikimet e plota

Specification-Icons - Header Image

Canon imageRUNNER ADVANCE 715i II

I projektuar të shkëlqejë në mjediset e korporatave, printeri është më i shpejti në gamën e tij - duke realizuar deri në 71 faqe në minutë. Ai përfshin opsione të përparuara të personalizimit dhe të sigurisë, është i lehtë në përdorim dhe kontrollohet nga një ekran intuitiv me prekje

Specifikimet

Printime në minutë

71

Kapaciteti i hyrjes së letrës

3200

Ekrani

Ekrani LCD 10 inç

Skanime në minutë

Deri në 100

Veçoritë e energjisë

Modaliteti inteligjent i gjumit

Madhësitë e letrës

A4 dhe A5

Lidhshmëria

LAN pa tel/smartfon

Karakteristikat e sigurisë

Siguria e zyrës në 360 gradë

Shikoni specifikimet e plota

Specification-Icons - Header Image

Canon imageRUNNER ADVANCE 715iZ II me elementin e përfundimit

I projektuar të shkëlqejë në mjediset e korporatave, printeri është më i shpejti në gamën e tij - duke realizuar deri në 71 faqe në minutë. Ai kontrollohet nga një ekran 1- inç dhe intuitiv me prekje dhe përfshin opsionet e procesit të përfundimit me një cilësi të lartë

Specifikimet

Printime në minutë

71

Kapaciteti i hyrjes së letrës

3200

Ekrani

Ekrani LCD 10 inç

Skanime në minutë

Deri në 100

Veçoritë e energjisë

Modaliteti inteligjent i gjumit

Madhësitë e letrës

A4 dhe A5

Lidhshmëria

LAN pa tel/smartfon

Karakteristikat e sigurisë

Siguria e zyrës në 360 gradë

Shikoni specifikimet e plota

Specification-Icons - Header Image