Printerë shumëfunksionalë, bardhezi, për zyra

Canon imageRUNNER ADVANCE 4545i ES

Specifikimet

Specifikimet

 • Paneli i kontrollit

  Panel i sheshtë me ngjyra, 10.1" TFT LCD WSVGA

 • Memoria

  320GB HDD

 • Shpejtësia e printimit/skanimit

  45ppm/70ipm (A4)

 • Rezolucioni i printimit

  1200×1200 dpi

 • Printimi në pajisje celulare dhe renë kompjuterike

  AirPrint, Mopria, Canon PRINT Business App dhe uniFLOW Online opsional

 • Lidhshmëria

  Lidhje rrjeti, Wi-Fi, USB dhe kod QR

 • Kapaciteti i futjes së letrës

  2.285 fletë

 • Opsionet e përfundimit

  Kapëse ekologjike, kapëse dhe perforim

Specifikimet në detaje

Njësia kryesore

 • Lloji i pajisjes
  Pajisje shumëfunksionale monokrom laser
 • Funksionet kryesore
  Printim, fotokopje, skaner, dërgim, ruajtje dhe faks opsional
 • Shpejtësia e procesorit
  Canon Dual Custom Processor (Shared) 1.75 Ghz
 • Paneli i kontrollit
  Paneli me prekje me ngjyra WSVGA LCD TFT 25,6 cm (10,1")
 • Memoria
  Standarde: 3,0 GB RAM
 • Memoria
  Standard: 250 GB
 • Lidhja e ndërfaqes
  RRJETI
  Standarde: 1000Base-T/100Base-TX/10Base-T, LAN pa tela (IEEE 802.11 b/g/n)

  TË TJERA
  Standarde: USB 2.0 (pritësi) x2, USB 3.0 (pritësi) x1, USB 2.0 (pajisja) x1
 • Kapaciteti i mbushjes së letrës (A4, 80 g/m²)
  Standard: 2,285 fletë
  4 kaseta 550-fletëshe (80 gsm)
  Tabakaja me shumë përdorime me 85 fletë (80 gsm)
 • Kapaciteti i daljes së letrës (A4, 80 g/m²)
  Standarde: 250 fletë
  Maksimumi: 545 fletë (me Inner Finisher)
 • Kapaciteti i finicionit
  Sistemim, grupim
  Me përfunduesin e brendshëm: Sistemim, grupim, zhvendosje, kapëse, kapje pa kapëse, kapëse sipas kërkesës
 • Llojet e mbështetura të materialit
  Kasetat:
  Letër e hollë, letër e zakonshme, letër e ricikluar, letër me ngjyra, letër me vrima paraprakisht, letër e trashë

  Sirtari shumëfunksional:
  Letër e hollë, letër e zakonshme, letër e ricikluar, letër me ngjyra, letër me vrima paraprakisht, letër e trashë, letër e lidhur, fletë transparente, etiketa, letër e tejdukshme, zarfe
 • Përmasat e mbështetura të materialit
  Kaseta e sipërme 1:
  Madhësi standarde: A4, A4R, B4, B5, B5R, A5R
  Përmasat e posaçme: Min. 139.7 mm x 182 mm deri 297 mm x 390 mm

  Kasetat e poshtme 2/3/4:
  Madhësi standarde: A4, A4R, A3, B4, B5, B5R, A5R
  Përmasat e posaçme: Min. 139.7 mm x 182 mm deri 297 mm x 431,8 mm

  Sirtari shumëfunksional:
  Madhësi standarde: A4, A4R, A3, B4, B5, B5R, A5, A5R, zarfe (Nr. 10(COM 10), Monarch, ISO-C5, DL)
  Përmasa të lira: Min. 98 mm x 148 mm deri 297 mm x 431.8 mm
 • Peshat e mbështetura të materialit
  Kasetat: 60 deri në 128 gsm
  Sirtari shumëfunksional: 52 deri në 220 g/m²
  Dyanëshe: 60­105 g/m2
 • Koha e ngrohjes
  Nga ndezja: 24 sekonda ose më pak1
  Nga modaliteti i gjumit: 10 sekonda ose më pak
  Modaliteti i nisjes së shpejtë: 4 sekonda
 • Përmasat (gjer.×thell.×lar.)
  587 mm x 750 mm x 926 mm
 • Hapësira e instalimit (gjer.×thell.)
  889 mm x 1,181.9 mm (me sirtarin shumëfunksional të hapur)
 • Pesha
  Afro 80,7 kg përfshirë tonerin

Specifikimet e printimit

 • Metoda e printimit
  Printim monokromatik me rreze lazer
 • Shpejtësia e printimit
  45 faqe/min (A4), 22 faqe/min (A3), 32 faqe/min (A4R), 18 faqe/min (A5R)
 • Rezolucioni i printimit (dpi)
  1200 dpi x 1200 dpi
 • Gjuhët e faqeve të përshkrimit
  UFR II, PCL 6 (Standard)
 • Printimi në dy anë
  Automatik (standard)
 • Direct Print
  Llojet e mbështetura të skedarëve2: TIFF, JPEG, PDF, EPS dhe XPS
 • Printimi në pajisje celulare dhe renë kompjuterike
  Një sërë programesh kompjuterike dhe zgjidhje të mbështetura në MEAP është e disponueshme për të siguruar printim nga pajisje të lëvizshme ose pajisje të lidhura me internetin e pajisje të mbështetura në re në varësi të kërkesave tuaja.
  Kontaktoni me përfaqësuesin tuaj të shitjeve për informacione të mëtejshme.
 • Printim standard nga sistemi operativ
  Android, Windows® 10/11, Chrome OS,
  macOS (11.2.2 e lart), iOS (15.2 e lart), iPadOS
 • Fontet
  Fontet PCL: 93 Roman, 10 fonte Bitmap, 2 fonte OCR, Andalé Mono WT J/K/S/T* (japonisht, koreanisht, kinezishte e thjeshtuar dhe tradicionale), fontet e barkodit**
  Fontet PS: 136 Roman

  *Kërkon PCL INTERNATIONAL FONT SET-A1 opsional
  **Kërkon paketën opsionale BARCODE PRINTING KIT-D1
 • Veçoritë e printimit
  Ndërprerja e printimit të pezulluar, përfundimi i nënserisë (vetëm PS), parametrat e profilit, printimi i sigurt, filigran, bordura e faqes, koka/fundi i faqes, struktura e faqes, printimi dyanësh, ngjitja, printimi i broshurës, grupimi, orientimet/madhësitë e përziera të letrës, ofseti, printimi në fletë transparente, kapakët e përparmë/e pasmë, zvogëlimi i nivelit të tonerit, printimi i posterit, printimi me mbajtje pune
 • Sistemet e përdorimit
  UFRII: Windows® 8.1/10/11/Server2012/Server2012 R2/
  Server2016/Server2019/Server2022,
  Mac OS X (10.11 e lart)
  PCL: Windows® 8.1/10/11/Server2012/Server2012 R2/
  Server2016/Server2019/Server2022
  PS: Windows® 8.1/10/11/Server2012/Server2012 R2/
  Server2016/Server2019/Server2022,
  Mac OS X (10.11 e lart)
  PPD: Windows® 8,1/10/11, Mac OS X (10.11 e lart)

Specifikimet e fotokopjimit

 • Shpejtësia e kopjimit
  45 faqe/min (A4), 22 faqe/min (A3), 32 faqe/min (A4R), 18 faqe/min (A5R)
 • Koha e kopjimit të parë
  Afro 3,8 sekonda ose më pak
 • Rezolucioni i fotokopjimit (dpi)
  Leximi: 600×600 dpi
  Printimi: Deri në 1,200 dpi x 1,200 dpi
 • Kopje të shumëfishta
  Deri në 999 kopje
 • Dendësia e kopjimit
  Automatik ose manual (9 nivele)
 • Zmadhimi
  Zmadhim i ndryshueshëm: 25-400% (rritje 1%)
  Profile zvogëlimi/zmadhimi: 25%, 50%, 70%, 100% (1:1), 141%, 200%, 400%
 • Veçoritë bazë të kopjimit
  Raportet e paracaktuara R/E sipas zonës, përcaktimi i letrës, përcaktimi i mëparshëm, përcaktimi i preferuar, përfundimi, në dy anë, rregullimi i dendësisë, rregullimi i ekspozimit, zgjedhja e llojit të origjinalit, modaliteti i ndërprerjes, konfirmimi/anulimi i përcaktimit
 • Veçoritë speciale të kopjimit
  Libri në dy faqe, origjinali në dy anë, përfundimi, broshurë, krijimi i detyrës, nr. në 1, shtimi i kapakut, futja e fletëve, origjinale në madhësi të ndryshme, rregullimi i dendësisë, zgjedhja e llojit të origjinalit, fletët transparente të kapakut, numërimi i faqeve, numërimi i serisë së kopjimit, qartësia, spastrimi i kornizës, filigran i sigurt, printimi i datës, zhvendosja, marzhi i brendshëm, printimi dhe kontrolli, negativi/pozitivi, përsëritja e imazheve, blloqet e shkrirjes së punëve, njoftimi i punës së kryer, imazhi i pasqyruar, printimi në skedë, ruajtja në kutinë postare, mbivendosja e imazhit, kopjimi rrjedhimor, kopjimi i kartës së identitetit, origjinali me madhësi të lirë

Specifikimet e skanimit

 • Tipi
  Standard: Vetëmbushëse dyanëshe dokumentesh (DADF)
 • Specifikimet e tërheqjes së skanimit
  ScanGear2 me ngjyra në rrjet Për TWAIN dhe për WIA
  Sistemi i mbështetur operativ: Windows® 8.1/10/11/Server2012/
  Server2012 R2/Server 2016/Server 2019/Server 2022
 • Rezolucioni i skanimit (dpi)
  100 x 100 dpi, 150 x 150 dpi, 200 x 100 dpi, 200 x 200 dpi, 200 x 400 dpi, 300 x 300 dpi, 400 x 400 dpi, 600 x 600 dpi
 • Kapaciteti i letrës së mbushëses (80 g/m2)
  100 fletë
 • Origjinalet e pranueshme/peshat
  Skanimi në 1 anë: 38 deri në 128 gm2/64 deri në 128 gm2 (BW/CL)
  Skanimi në 2 anë: 50 deri në 128 gm2/64 deri në 128 gm2 (BW/CL)
 • Përmasat e mbështetura të materialit
  A4, A4R, A3, B4, B5, B5R, A5, A5R, B6
 • Metoda e skanimit
  Funksioni i dërgimit ofrohet në të gjitha modelet
  Skanimi në njësinë e memories USB: i disponueshëm në të gjitha modelet
  Skanim në pajisje të lëvizshme ose pajisje të lidhura me internetin: Një sferë zgjidhjesh është e disponueshme për të siguruar skanim në pajisje të lëvizshme ose pajisje të lidhura me internetin në varësi të kërkesave tuaja. Kontaktoni me përfaqësuesin tuaj të shitjeve për informacione të mëtejshme.
  Skanimi në shërbimet e mbështetura në renë kompjuterike: Një sërë zgjidhjesh janë të disponueshme për të siguruar skanim në shërbimet e mbështetura në renë kompjuterike në varësi të kërkesave tuaja. Kontaktoni përfaqësuesin e shitjeve për më shumë informacion..
  Tërheqja e skanimit TWAIN/WIA e disponueshme në të gjitha modelet
 • Shpejtësia e skanimit
  Skanimi në një anë (bardhë e zi): 70 ipm (300 dpi) / 51 ipm (600 dpi)
  Skanimi në një anë (me ngjyra): 70 ipm (300 dpi) / 51 ipm (600 dpi)
  Skanimi në dy anë (bardhë e zi): 35 ipm (300 dpi) / 25,5 ipm (600 dpi)
  Skanimi në dy anë (me ngjyra): 35 ipm (300 dpi) / 25,5 ipm (600 dpi)
 • Skanim dyanësh
  2-anësh në 2-anësh (automatik)

Specifikimet e dërgimit

 • Opsional/Standard
  Standard
 • Destinacioni
  Email/Internet FAX (SMTP), SMB, FTP, WebDAV, Mail Box, Super G3 FAX (opsional), IP Fax (opsional)
 • Modaliteti i ngjyrave
  Zgjedhja automatike e ngjyrave (ngjyra të plota, shkalla gri)
  Zgjedhja automatike e ngjyrave (ngjyra të plota, bardhë-e-zi)
  Ngjyra të plota, shkalla gri dhe bardhë-e-zi
 • Libri i adresave / Thirrjet e shpejta
  LDAP (2,000)/Lokale (1600)/Formimi i shpejtë (200)
 • Rezolucioni i dërgimit (dpi)
  Dhënie: deri në 600×600
  Marrje: deri në 600×600
 • Protokolli i komunikimit
  Skedari: FTP, SMB v3.0, WebDAV
  Email/faks në internet: SMTP, POP3, I-Fax (i thjeshtë, i plotë)
 • Formati i skedarit
  Standarde: TIFF, JPEG, PDF (Kompakt, I kërkueshëm, Apliko politikën, Optimizo për ueb, PDF A/1-b, Enkriptuar), XPS (Kompakt, I kërkueshëm), Office Open XML (PowerPoint, Word), PDF/XPS (Nënshkrimi dixhital)
  Opsional: PDF (Gjurmimi dhe zbutja)
 • Veçoritë universale të dërgimit
  Zgjedhja e llojit të origjinalit, origjinal dyanësh, libri në dy faqe, origjinale me madhësi të ndryshme, rregullimi i dendësisë, qartësia, raporti i kopjimit, spastrimi i kornizës, krijimi i detyrës, emri i dërguesit (TTI), zgjedhja e linjës, dërgimi i drejtpërdrejtë, dërgimi i vonuar, pamja paraprake, vula e përfundimit, njoftimi i punës së kryer, emri i skedarit, subjekti/mesazhi, përgjigje për, përparësia e emailit, raporti TX, orientimi i përmbajtjes së origjinalit, shmangia e origjinaleve boshe.

Specifikimet e faksit

 • Opsional/Standard
  Opsional
 • Numri maksimal i linjave të lidhjes
  2
 • Shpejtësia e modemit
  Super G3: 33.6 kbps
  G3: 14,4 kbps
 • Metoda e ngjeshjes
  MH, MR, MMR, JBIG
 • Rezolucioni (dpi)
  400 x 400 dpi, 200 x 400 dpi, 200 x 200 dpi, 200 x 100 dpi
 • Madhësia në dërgim/marrje
  A5* dhe A5R* deri në A3
  * Dërguar si A4
 • Memoria FAX
  Deri në 30 000 faqe
 • Numrat e shpejtë
  Maks. 200
 • Thirrjet në grup/Destinacionet
  Maks. 199 formime numri
 • Transmetimi i njëpasnjëshëm
  Maks. 256 adresa
 • Rezerva e memories
  Po
 • Veçoritë e faksit
  Zgjedhja e llojit të origjinalit, origjinali në dy anë, libri në dy faqe, origjinale me madhësi të ndryshme, dendësia për skanimin, qartësia, raporti i kopjimit, spastrimi i kornizës, krijimi i detyrës, specifikimi i emrit të dërguesit (kur dërgoni faks), emri i dërguesit (TTI), zgjedhja e linjës së telefonit (kur dërgoni faks), dërgimi i drejtpërdrejtë, dërgimi i vonuar, pamja paraprake, vula e përfundimit, njoftimi i punës së kryer, raporti TX

Specifikimet e ruajtjes

 • Kuti postare
  100 kuti hyrëse përdoruesish, 1 kuti hyrëse Memory RX,
  50 kuti hyrëse për faks konfidenciale
  Maksimumi 30,000 faqe të ruajtura
 • Hapësira e përparuar
  Protokolli i komunikimit: SMB ose WebDAV
  Kompjuteri klient i mbështetur: Windows (Windows Vista/7/8/8.1/10)
  Lidhjet e njëkohshme (maks..): SMB: 64, WebDAV: 3 (sesionet aktive)
 • Hapësira e avancuara - Hapësira e lirë e diskut
  Standarde: rreth 16 GB
 • Veçoritë e hapësirës së përparuar
  Çaktivizimi i hapësirës së përparuar, filtrimi i ruajtjes, vërtetimi për lidhjen në hapësirën e përparuar, funksioni i kërkimit, funksioni i renditjes, printimi i një skedari PDF me një fjalëkalim, mbështetja e menaxherit të auditit të sigurt të imageWARE
 • Mjetet ruajtëse
  Standarde: Memoria USB

Specifikimet e sigurisë

 • Autentikimi dhe kontrolli i hyrjes
  Standard: Autentikim përdoruesi (autentikim me figurë, autentikim me figurë dhe PIN, autentikim me kartë*, autentikim me emër-fjalëkalim, autentikim në nivel funksioni, autentikim me celular), autentikim me kod reparti (identifikim me kod reparti dhe PIN, identifikim në nivel funksioni), uniFLOW Online Express (identifikim me PIN, identifikim me figurë, identifikim me figurë dhe PIN, identifikim me kartë, identifikim me kartë dhe PIN, identifikim me emër-fjalëkalim, identifikim me kod reparti dhe PIN, identifikim në nivel funksioni), sistem për administrimin e hyrjes (kontroll i hyrjes)
  * Lexuesit e kartave janë opsionalë, shihni “Aksesorët harduerikë” Kërkohet aktivizim

  Opsionale: printim i sigurt me "My Print Anywhere"
  * Nevojitet uniFLOW Online/uniFLOW
 • Siguria e rrjetit
  Standard: Filtrim adresa IP/Mac, IPSEC, komunikim i enkriptuar TLS 1.3, SNMP V3.0, IEEE 802.1X, IPv6, autentikim SMTP, autentikim POP para SMTP, S/MIME
 • Siguria e dokumenteve
  Standard: printim i sigurt, integrim i Adobe LiveCycle® Rights Management ES2.5, PDF e enkriptuar, printim i sigurt i enkriptuar, nënshkrim i pajisjes, filigran i sigurt uniFLOW Secure Print*
  Opsionale: Nënshkrimi i përdoruesit, bllokimi i skanimit nga pëdoruesi

  * Nevojitet uniFLOW Online/uniFLOW
 • Siguria e pajisjes
  Standarde: Moduli i platformës së besuar (TPM), Kyçi me fjalëkalim i diskut të ngurtë, Spastrimi i njësisë së diskut të ngurtë, Mbrojtja me fjalëkalim e kutisë postare, Enkriptimi i diskut të ngurtë (me vërtetimin AES-256bit/CBC, FIPS140-2), Certifikimi me kriteret e përbashkëta (DIN ISO 15408)
  Opsionale: Parandalim për humbjen e të dhënave*

  * Nevojitet uniFLOW Online/uniFLOW
 • Menaxhimi dhe auditimi i pajisjes
  Fjalëkalim administratori, certifikatë digjitale dhe menaxhim çelësash, evidencë auditimi, regjistrim të dhënash imazherike, cilësim për politikën e sigurisë

Specifikimet e mjedisit

 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)
  Lagështia: 20 deri në 80 % RH (lagështia relative)
 • Energjia
  220-240 V (±10 %), 50/60 Hz (±2 Hz), 5,2 Amp
 • Konsumi i energjisë
  Maksimumi: afro 1,5 kw
  Printim: 862 Wh e poshtë3
  Në gatishmëri: afro 37 Wh
  Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 0,9 W4
  Moduli joaktiv: rreth 0,3W5
  Vlerat e konsumit tipik të korrentit (TEC)6 0.64 kWh

  Për informacion të detajuar në lidhje me rregulloren Erp:Lot6/26, shihni:
  https://www.canon-europe.com/for_work/lot26/
 • Nivelet e zhurmës
  Niveli i fuqisë të tingullit (LwAd)7
  Aktiv (BW): 74.8 dB e poshtë5, Pasiv: 53 dB e poshtë8

  Presioni i tingullit (LpAm)9
  Pozicioni në afërsi:
  Aktiv (BW): 51 dB e poshtë5, Pasiv: 21 dB e poshtë10

Softueri dhe menaxhimi i printerit

 • Gjurmimi dhe raportimi
  Standard: Universal Login Manager (ULM), uniFLOW Online Express*
  Opsional: uniFLOW Online*
  *Për më shumë informacion, shihni: uniFLOW Online Express, uniFLOW Online
 • Mjetet e menaxhimit në largësi
  iWEMC
  eMaintenance
  Content Delivery System
 • Softueri i skanimit
  ScanGear i rrjetit
 • Mjetet e optimizimit
  Mjet i Konfigurimit të Drajverit Canon
 • Platforma
  MEAP (Multifunctional Embedded Application Platform)
 • Botimi i dokumentit
  Opsionale: Therefore™, Kofax Power PDF Advanced

Pjesët e konsumit

 • Kutia/kutitë e bojës
  TONERI BARDHË-E-ZI C-EXV 53
 • Rendimenti i vlerësuar i tonerit
  TONERI BARDHË-E-Zi C-EXV 53: 42 100 faqe

Opsionet e daljes

 • Përfunduesi i brendshëm
  Emri: INNER FINISHER-J1 ES
  Numri i sirtarëve: 2
  Kapaciteti i sirtarit A (sipër): A4, B5, A5R 45 fletë, A4R, A3, B4, B5R 45 fletë
  Kapaciteti i sirtarit B (poshtë): A4, B5, A5R 500 fletë, A4R, A3, B4, B5R 250 fletë
  Pesha e letrës: 52 deri në 220 g/m2
  Pozicioni i kapëses: këndor, dysh
  Kapaciteti i kapëses: kapje e dyfishtë dhe në kënde:
  A4/B5: 50 fletë (52 deri në 90 g/m2)
  A4R/A3/B4: 30 fletë (52 deri në 90 g/m2)
  Kapësja ekonomike:
  A4/A3/B4/B5: 
  5 fletë (52 deri në 64 gm2)

  4 fletë (65 deri në 81,4 gm2)

  3 fletë (81,5 deri në 105 gm2)
  Kapësja sipas kërkesës:
  40 fletë (80 g/m2)
  Dimensionet (Gj x Th x L): 604 mm x 535 mm x 205 mm (kur sirtari i tërheqjes është i tërhequr)
  Pesha: Rreth 7,2 kg

Aksesorët harduerikë

 • Lexuesit e kartave
  Ka disa lexues kartash p.sh. "MiCard Plus".
  Për më shumë, kontaktoni me zyrën vendore të Canon.

Opsionet e sistemit dhe të kontrollorit

 • Aksesorët e printimit
  PCL INTERNATIONAL FONT SET-A1 - shton mbështetjen PCL për Andalé Mono WT J/K/S/T (japonisht / koreanisht / kinezishte e thjeshtuar / kinezishte tradicionale).
 • Opsionet e dërgimit
  UNIVERSAL SEND DIGITAL USER SIGNATURE KIT-C1 - siguron vërtetësinë e një skedari PDF/XPS duke identifikuar përdoruesin që e ka dërguar dokumentin nëpërmjet një nënshkrimi dixhital të dukshëm dhe/ose të padukshëm.
 • Printimi i barkodeve
  UNIVERSAL SEND TRACE & SMOOTH PDF KIT-A1 - bën të mundur që pajisja të krijojë dhe të dërgojë skedarë PDF me gjurmim dhe zbutje
 • Printim direkt
  BARCODE PRINTING KIT-D1 - ofron aftësinë për të printuar barkode 1D dhe 2D në dalje me anë të teknologjisë së kapsulave me hedhje.

Opsione të tjera

 • Fisheku i kapëses
  STAPLE-P1 - Për kapëse (2 x 5000 copë)
  STAPLE CARTRIDGE-Y1 - Për qepje (2 x 2,000 copë)
 • Të tjera
  Membranë antimikrobiale - Fletë të ndryshme të krijuara për t'u përshtatur me pikat më të zakonshme të prekjes të pajisjeve*.
  * Rekomandohet vendosje nga një teknik shërbimi
 1. Koha midis ndezjes të pajisjes dhe kur aktivizohet butoni e nisjes. Modaliteti i nisjes së shpejtë AKTIV
 2. Mbështetet vetëm printimi i skedarëve PDF nga sajtet e uebit
 3. Të dhënat e marra nga Shënimet e përdoruesit të certifikimit Blue Angel
 4. Modaliteti i gjumit 0,9W nuk është i disponueshëm në të gjitha rrethanat për shkak të parametrave të caktuara.
 5. Të dhënat e marra nga Shënimet e përdoruesit të certifikimit Blue Angel
 6. Sipas US ENERGY STAR versioni 3.0
 7. Emetimi i zhurmës i deklaruar në përputhje me ISO 7779
 8. Të dhënat e marra nga deklarata ECO
 9. Emetimi i zhurmës i deklaruar në përputhje me ISO 7779
 10. Të dhënat e marra nga deklarata ECO