Printerë shumëfunksionalë, bardhezi, për zyra

Canon imageRUNNER 2945i

Specifikimet

Specifikimet në detaje

Njësia kryesore

 • Lloji i pajisjes
  Shumëfunksionale, laser, njëngjyrëshe, formati A3
 • Funksionet kryesore
  Printim, fotokopjim, skanim, dërgim dhe faks opsional
 • Shpejtësia e procesorit
  Procesor dybërthamësh 1.6GHz
 • Paneli i kontrollit
  Standard: panel me prekje, me ngjyra, 7 inçë TFT LCD WVGA
 • Memoria
  Standard: 2.0GB RAM
 • Memoria
  Standard: 64GB eMMC
  Opsionale: 256GB SSD
 • Lidhja e ndërfaqes
  Standarde për RRJETIN:
  1000Base-T/100Base-TX/10-Base-T, LAN me valë (IEEE 802.11 b/g/n), lidhje direkte Wi-Fi

  Standarde TË TJERA:
  USB 2.0 (pritësi) x2, USB 2.0 (pajisja) x1
 • Futja e letrës (standarde)
  Futja e letrës (standarde)
 • Kapaciteti i mbushjes së letrës (A4, 80 g/m²)
  Standarde: 1.200 fletë
  Maksimumi: 2300 fletë (me Cassette Feeding Unit-AW1)
 • Kapaciteti i daljes së letrës (A4, 80 g/m²)
  Standarde: 250 fletë
  Maksimumi: 645 fletë (me Inner Finisher-L1 dhe Copy Tray-T2)
 • Kapaciteti i finicionit
  Collate, Group, Offset, Staple, Hole Punch, Eco Staple, Staple On Demand1
 • Llojet e mbështetura të materialit
  Kaseta e trupit kryesor (sipër/poshtë):
  E hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, e rëndë, me shpim paraprak, me kokë, kartolinë

  Sirtari shumëfunksional:
  E hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, e rëndë2, me lidhje, me shpim paraprak, me kokë, kartolinë, etiketa, me veshje, kalk
 • Përmasat e mbështetura të materialit
  Kaseta e sipërme: Përmasat standarde: A4, A5, A5R, A6R, B5
  Përmasa të posaçme: 105,0×148,0 mm deri në 297,0×215,9 mm

  Kaseta e poshtme: Madhësi standarde: A3, A4, A4R, A5, A5R, A6R, B4, B5, B5R, COM 10 No. 10*, Monarch*, DL*
  Përmasa të posaçme: 105 x 148 mm deri 304.8 x 457.2 mm


  * Nevojitet Envelope Attachment A (std)
 • Peshat e mbështetura të materialit
  Kaseta e trupit kryesor (lart/poshtë): 52 deri 256 gsm Sirtari shumëfunksional: 523 deri 300 gsm Dyanësh: 52 deri 220 gsm
 • Koha e ngrohjes
  4 sekonda e poshtë4 Nga modaliteti i fjetjes: 10 sekonda e poshtë

  Nga ndezja: 10 sekonda e poshtë5
 • Përmasat (gjer.×thell.×lar.)
  565 x 687 x 891 mm
 • Hapësira e instalimit (gjer.×thell.)
  1,286 x 1,116 mm (me DADF-BA1+ sirtarin e Inner Finisher të hapur deri në fund + Copy Tray-T2 të hapur deri në fund + kasetën e letrës të hapur)
 • Pesha
  Afro 66 kg

Specifikimet e printimit

 • Shpejtësia e printimit
  Deri në 45 fq/min (A4, A5, A5R, A6R), deri në 22 fq/min (A3), deri në 32 fq/min (A4R)
 • Rezolucioni i printimit (dpi)
  Deri në 1200 x 1200
 • Gjuhët e faqeve të përshkrimit
  Standard: UFRII, PCL6,
  Opsionale: Adobe® PostScript®3TM
 • Printimi në dy anë
  Po
 • Direct Print
  PDF, EPS, TIFF/JPEG, XPS
 • Printimi në pajisje celulare dhe renë kompjuterike
  AirPrint, Mopria, Canon PRINT Business, uniFLOW Online dhe Universal Print by Microsoft6
 • Fontet
  Fontet PS: 136 Roman
  Fontet PCL: 93 Roman, 10 fonte Bitmap, 2 fonte OCR, Andalé Mono WT J/K/S/T71 (japonisht, koreanisht, kinezishte e thjeshtuar dhe tradicionale), fontet e barkodit82
 • Veçoritë e printimit
  Printim i siguruar, filigran i sigurt, ballinë/fundfaqe, strukturë faqeje, printim dyanësh, përmasa/orientime letre të kombinuar, reduktim toneri, printim afishesh, printim me mbajtje të detyruar, datë printimi, printim me orar, printim me printer virtual
 • Sistemet e përdorimit
  UFRII: Windows® 10/11/Server2012/Server2012 R2/Server2016/Server2019/Server2022, Mac OS X (10.13 e lart)
  PCL: Windows® 10/11/Server2012/Server2012 R2/Server2016/Server2019/Server2022
  PS: Windows® 10/11/Server2012/Server2012 R2/Server2016/Server2019/Server2022, Mac OS X (10.13 e lart)
  PPD: Windows® 10/11, Mac OS X (10.13 e lart)

Specifikimet e fotokopjimit

 • Shpejtësia e kopjimit
  Deri në 45 fq/min (A4, A5, A5R, A6R), deri në 22 fq/min (A3), deri në 32 fq/min (A4R)
 • Koha e kopjimit të parë
  5,3 sekonda
 • Rezolucioni i fotokopjimit (dpi)
  600×600
 • Kopje të shumëfishta
  deri 999 kopje
 • Dendësia e kopjimit
  Automatik ose manual (9 nivele)
 • Zmadhimi
  25% - 400% (me hapa rritës 1%)
 • Zvogëlimet e paracaktuara
  25%, 50%, 70%, 100% (1:1), 141%, 200%, 400%
 • Rritjet e paracaktuara
  25%, 50%, 70%, 100% (1:1), 141%, 200%, 400%
 • Veçoritë bazë të kopjimit
  Norma R/E sipas sipërfaqes, dyanëshe, rregullim dendësie, zgjedhje lloji origjinal, modalitet ndërprerjeje, libër në dy faqe, origjinal dyanësh, renditje, variant pune, N në 1, origjinale të përmasave të ndryshme, qartësi, fshirje kuadri, fotokopjim letërnjoftimi, anashkalim faqesh bosh, origjinal me përmasa të lira, modalitet ngjyrash, fotokopjim mbrapsht, shembull fotokopjimi

Specifikimet e skanimit

 • Tipi
  Skaner me ngjyra
 • Specifikimet e tërheqjes së skanimit
  ScanGear2 me ngjyra në rrjet Për TWAIN dhe WIA mbështetet sistemi operativ: Windows® 10/11/Server2012/Server2012 R2/Server 2016/Server 2019/Server2022
 • Rezolucioni i skanimit (dpi)
  Skanim për fotokopjim: 600×600
  Skanim për dërgim: (dhënie) 600×600 (SMB/FTP/WebDAV/IFAX), (marrje) 600×600
  Skanim për faks: 600×600
 • Kapaciteti i letrës së mbushëses (80 g/m2)
  deri në 100 fletë
 • Origjinalet e pranueshme/peshat
  Pllakë: fletë, libër, sende 3-përmasore
  Pesha e materialit të fletës së vetëmbushëses:
  Skanimi në 1 anë: 38 deri në 128 gm2 (BW), 64 deri në 128 gm2 (CL)
  Skanimi 2-anësh: 50-128 g/m2 (bardhezi), 64-128 g/m2 (ngjyra)
 • Përmasat e mbështetura të materialit
  Xhami: madhësia maks. e skanimit: 297.0 x 431.8 mm
  DADF: A3, A4, A4R, A5, A5R, B4, B5, B5R, B6,
  Përmasa të posaçme: 139.7 x 128.0 mm deri 297.0 x 431.8 mm
 • Metoda e skanimit
  Skanim me dhënie, skanim me marrje, skanim në rrjet, skanim në memorie USB, skanim në pajisje celulare, skanim në shërbimet e resë kompjuterike (uniFLOW Online)
 • Shpejtësia e skanimit
  Skanimi 1-anësh: 70/70 (300×300 dpi, dërgim), 51/51 (600×600 dpi, fotokopjim)
  Skanim 2-anësh: 35/35 (300 x 300 dpi, dërgim), 25.5 /25.5 (600 x 600 dpi, fotokopjim)
 • Skanim dyanësh
  Po

Specifikimet e dërgimit

 • Opsional/Standard
  Standard
 • Destinacioni
  Standard: Email/Internet FAX (SMTP), SMB3.1.1, FTP, WebDAV,
  Opsionale: Super G3 FAX
 • Libri i adresave / Thirrjet e shpejta
  LDAP (2,000)/ Lokale (1,600) / Formim i shpejtë (200)
 • Rezolucioni i dërgimit (dpi)
  Dhënie: deri në 600×600
  Marrje: deri në 600×600
 • Protokolli i komunikimit
  FTP (TCP/IP), SMB3.1.1 (TCP/IP), WebDAV
  Email/iFax: SMTP(dërgim), POP3(marrje)
 • Formati i skedarit
  Standarde: TIFF (MMR), JPEG 9, PDF (kompakte, e kërkueshme, PDF/A-1b, e enkriptuar), XPS (kompakte, e kërkueshme), PDF/XPS (nënshkrim pajisjeje), Office Open XML (PowerPoint, Word): PDF (Trace & Smooth), PDF/XPS (User Signature)
 • Veçoritë universale të dërgimit
  Zgjedhje e llojit të origjinalit, origjinal në dy anë, libër në dy faqe, origjinale të përmasave të ndryshme, rregullim i dendësisë, qartësi, spastrim i kornizës, version pune, dërgim i vonuar, shqyrtim, njoftim përfundimi pune, emri i skedarit, subjekti/mesazhi, përgjigje për, përparësi e emailit, raport TX, orientim i përmbajtjes së origjinalit

Specifikimet e faksit

 • Opsional/Standard
  Opsional
 • Numri maksimal i linjave të lidhjes
  1
 • Shpejtësia e modemit
  Super G3: 33.6 kbps
  G3: 14,4 kbps
 • Metoda e ngjeshjes
  MH, MR, MMR, JBIG
 • Rezolucioni (dpi)
  200x100dpi (Standard), 200x200dpi (Fine), 200x400 dpi (Super Fine), 400x400 dpi (Ultra Fine)
 • Madhësia në dërgim/marrje
  Dërgim: A3, A4, A4R, A5*1, A5R*1, B4, B5*2, B5R*1
  Marrje: A3, A4, A4R, A5R, B4, B5, B5R

  *1 Dërguar si A4.
  *2 Dërguar si B4 e shkurtër.
 • Memoria FAX
  Deri në 30 000 faqe (2000 punë)
 • Numrat e shpejtë
  Maks. 200
 • Thirrjet në grup/Destinacionet
  Maks. 199 formime numri
 • Transmetimi i njëpasnjëshëm
  Maks. 256 adresa
 • Rezerva e memories
  Po
 • Veçoritë e faksit
  Emri i dërguesit (TTI), zgjedhja e linjës telefonike (kur dërgohet faksi), dërgim i drejtpërdrejtë, dërgim i vonuar, shqyrtim, njoftim përfundimi pune, raport TX, ndërprerje transmetimi, transmetim i njëpasnjëshëm, dërgim fjalëkalimi/nënadrese, kuti konfidenciale emaili

Specifikimet e ruajtjes

 • Mjetet ruajtëse
  Standarde: Memoria USB

Specifikimet e sigurisë

 • Autentikimi dhe kontrolli i hyrjes
  Autentikim përdoruesi (autentikim me figurë, autentikim me figurë dhe PIN, autentikim me emër përdoruesi dhe fjalëkalim, autentikim në nivel funksioni, autentikim me celular), autentikim me kod reparti (identifikim me kod reparti dhe PIN, identifikim në nivel funksioni), uniFLOW Online (identifikim me PIN, identifikim me figurë, identifikim me figurë dhe PIN, identifikim me kartë, identifikim me kartë dhe PIN, identifikim me emër përdoruesi dhe fjalëkalim, identifikim me kod reparti dhe PIN, identifikim në nivel funksioni), sistem për menaxhimin e hyrjes (kontrolli i hyrjes)
 • Siguria e rrjetit
  TLS 1.3, IPSec, autentikim IEEE802.1X, SNMP V3.0, funksion muri mbrojtës (filtrim adresash IP/MAC), mbështetje për WPA3 (Wi-Fi), mbështetje për rrjete dyshe (LAN tel-valë, LAN tel-tel), aktivizim/çaktivizim (i protokolleve/aplikacioneve të rrjetit, ndërfaqes në distancë, ndërfaqes USB), ndarje e FAKSIT G3 nga LAN, ndarje e folesë USB nga LAN, skanim-dërgim - kujdes ndaj viruseve për marrjen e emaileve
 • Siguria e dokumenteve
  Siguri printimi (printim i siguruar, printim i siguruar me enkriptim, printim me mbajtje të detyruar, printim i siguruar "uniFLOW"101), siguri në marrjen e të dhënave (përcjellje automatike e dokumenteve të marra në kutinë konfidenciale të fakseve), siguri skanimi (PDF të enkriptuara, PDF/XPS me nënshkrim pajisjeje, PDF/XPS112), siguri në dërgimin e të dhënave (cilësim për kërkimin e vendosjes së fjalëkalimit për transmetim, funksione të kufizuara dërgimi emailesh/skedarësh, konfirmim i numrit FAKSIT, lejim/kufizim i transmetimeve për drejtuesin e softuerit të faksit, lejim/kufizim për dërgimin nga historiku, mbështetje për S/MIME)
 • Siguria e pajisjes
  Aktivizim standard i hapësirës ruajtëse, funksion fshehjeje evidence pune, kontroll integriteti softueri MFP (verifikim sistemi në nisje, rikuperim automatik, pikasje intruzioni në ekzekutim)
 • Menaxhimi dhe auditimi i pajisjes
  Fjalëkalim administratori, administrim kodesh dhe certifikate digjitale, evidencë auditi, bashkëpunim me sistem të jashtëm auditi sigurie (informacion sigurie dhe administrim rastesh), cilësim politike sigurie, autentikim dyfaktorësh administrimi në distancë

Specifikimet e mjedisit

 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 10 deri 30 °C (50 deri 86 °F)
  Lagështia: 20 deri në 80 % RH (lagështia relative)
 • Energjia
  EUR: 220-240V 50/60Hz 10A
 • Konsumi i energjisë
  Maksimumi: afro 1.500W

  Fotokopjimi (me skanimin e vazhduar të vetëmbushëses së dokumenteve): afro 666W (220-240V)*1
  Në gatishmëri: afro 28.1W (220-240V)*1
  Modaliteti i fjetjes: Afro 0,8 W*2

  * 0.8W nuk ofrohet në të gjitha rrethanat për shkak të cilësimeve të caktuara.

  *1 Vlera e referencës: një njësi e matur
  *2 0,8W nuk është i disponueshëm në të gjitha rrethanat për shkak të parametrave të caktuar.

  Konsumi tipik i korrentit (TEC): 0,48 kw/o*

  * Sipas ENERGY STAR Version 3.0

  Për informacion të detajuar në lidhje me rregulloren Lot26, shihni: https://www.canon-europe.com/for_work/lot26/
 • Nivelet e zhurmës
  Niveli i fuqisë së zërit (LWA,m)
  Aktiv (BW)(1-anësh): 6.4B, Kv 0.3B

  Trysnia e tingullit (LpAm)
  Pozicioni në afërsi: TBD

  * Vlera referencë: matur vetëm një njësi me ISO7779, përshkruar me ISO9296 (2017)

  *Vlera referencë: matur vetëm një njësi me ISO7779, përshkruar me ISO9296 (2017)
  Aktiv (BW/CL)(1-anësh): TBD
 • Standardet
  Blue Angel

Softueri dhe menaxhimi i printerit

 • Gjurmimi dhe raportimi
  uniFLOW Online
 • Mjetet e menaxhimit në largësi
  iW Enterprise Management Console
  eMaintenance
  Content Delivery System
 • Softueri i skanimit
  ScanGear i rrjetit
 • Mjetet e optimizimit
  Mjet i Konfigurimit të Drajverit Canon

Pjesët e konsumit

 • Kutia/kutitë e bojës
  Toner C-EXV 67 Black
 • Rendimenti i vlerësuar i tonerit
  33,000 faqe (A4)
  (Vlerësuar në 6% mbulim)

Opsionet e furnizimit të letrës

 • Njësia e Furnizimit të Kasetës
  Njësia e furnizimit të kasetës AW1:

  Kapaciteti i letrës: 550 fletë x 2 (1100 fletë) (80 gm2)
  Lloji i letrës: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, e rëndë, me lidhje, transparencë, me shpim paraprak, me kokë
  Përmasat e letrës: A3, A4, A4R, A5, A5R, A6R, B4, B5, B5R,
  Përmasa të posaçme: 105,0×148,0 mm deri në 304,8×457,2 mm
  Pesha e letrës: 52 deri në 256 gsm
  Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore
  Përmasat (gj-th-l): 565 x 635 x 248 mm
  Pesha: Rreth 16,0 kg

Opsionet e daljes

 • Sirtari i kopjimit
  Kontrolli për produkte të prekura.
 • Seti i sirtarit të kopjes 1
  Inner 2way Tray-M1:

  Kapaciteti i sirtarit (me letër 80 g/m²):
  Sirtari i sipërm: SRA3, A3, A4, A4R, A5, A5R, A6R, B4, B5, B5R: 100 fletë
  Sirtari i poshtëm (sirtar standard): A4, A5, A5R, A6R, B5, B5R: deri në 250 fletë
  SRA3, A3, A4R, B4: deri 100 fletë Pesha e letrës: 52 deri 300 gsm
  Përmasat (gj-th-l): 428×405×88 mm
  Pesha: Rreth 0,7 kg
 • Tabakaja e brendshme me 2 drejtime
  Copy Tray-T2:

  Kapaciteti (letër 80gsm):
  A4, A5R, B5, B5R: 100 fletë
  A3, A4R, B4: 65 fletë
  Përmasat (Gje x The x La): 444 × 373 × 176 mm (lidhur me njësinë kryesore, kur sirtari i zgjerueshëm është i tërhequr)
  Pesha: 0,5 kg
 • Përfunduesi i brendshëm
  Inner Finisher-L1:

  Sirtari i sipërm: SRA3, A3, A4, A4R, A5, A5R, A6R, B4, B5, B5R: afro 45 fletë
  Sirtari i poshtëm: A4, A5, A5R, B5: afro 500 fletë
  SRA3, A3, A4R, B4, B5R: 250 fletë
  A6R: 30 fletë
  Zarf: 10 fletë
  Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2
  Pozicioni i kapëses: këndor, dysh
  Kapaciteti i kapëses: A4, B5: 50 fletë (52 deri 90 gsm)
  A4R: 40 fletë (52 deri në 90 g/m2)
  A3, B4: 30 fletë (52-90 gsm)
  Kapësja ekologjike me tela: A3, A4, B4, B5: 10 fletë (52 deri 64 gsm)/8 fletë (65 deri 81.4 gsm)/6 fletë (82 deri 105 gsm)
  Kapëse sipas kërkesës: afro 40 fletë (80 g/m2)
  Përmasat (gj-th-l): 727×525×225 mm (lidhur me njësinë kryesore, kur sirtari zgjatues është i zgjatur)
  Pesha: Rreth 9,1 kg
 • Shpuesi i vrimave
  1 produkt për t'u migruar.

  Inner 2/4 Hole Puncher-D1:

  (Kërkon Inner Finisher-L1)
  Dy ose katër vrima
  Pesha e pranueshme e letrës së shpimit: 52 deri në 300 gsm
  Madhësia e pranueshme e letrës së shpuar:
  Dy vrima: A3, A4, A4R, A5, B4, B5, B5R,
  4 vrima: A3, A4

  Inner 4 Hole Puncher-D1:

  (Kërkon Inner Finisher-L1)
  Pesha e pranueshme e letrës së shpimit: 52 deri në 300 gsm
  Madhësia e pranueshme e letrës së shpuar:
  A3, A4, A4R, A5, B4, B5, B5R

Aksesorët harduerikë

 • Lexuesit e kartave
  IC Card Reader Attachment-B4
  Attachment kit for Reader-A2

Opsionet e sigurisë

 • Sigurua e të dhënave
  Picture Login-A1

Opsionet e sistemit dhe të kontrollorit

 • Aksesorët e printimit
  PCL International Font Set-A
  PS Printer Kit-BT1
 • Opsionet e dërgimit
  Universal Send Trace & Smooth PDF Kit-A1
  Universal Send Digital User Signature Kit-C1
 • Printimi i barkodeve
  Barcode Printing Kit-D1
 • Aksesorët e sistemit
  Copy Control Interface Kit-D1
 • Aksesorët e faksit
  Super G3 FAX BD-BN1 EU
  Remote Fax Kit-A1

Opsione të tjera

 • Fisheku i kapëses
  Staple-P1
 • Aksesorët e aksesit
  ADF Access Handle-A1
 1. Mundësitë e finicionit ndryshojnë në varësi të opsioneve të lidhura
 2. SRA3 nuk mbështetet për letër të veshur (257-300gsm) dhe të rëndë (257-300gsm)
 3. Pesha e mbështetur e letrës me Media Adjustment Kit-A1: 60-300 gsm
 4. Koha nga ndezja e pajisjes deri kur shfaqet ikona e fotokopjimit dhe aktivizohet për veprime në ekranin me prekje
 5. Koha nga ndezja e pajisjes, deri kur kopjimi është gati (pa rezervimin e printimit)
 6. Një sërë zgjidhjesh softuerike ofrohen për printim nga pajisjet portative dhe shërbimet me bazë reje kompjuterike, në varësi të kërkesave tuaja. Kontaktoni përfaqësuesin e shitjeve për më shumë informacion..
 7. Nevojitet PCL International Font Set-A1 opsional.
 8. Nevojitet Barcode Printing Kit-D1 opsional.
 9. Vetëm faqe njëshe
 10. Nevojitet uniFLOW Online / uniFLOW opsional
 11. Nevojitet si opsion Universal Send Digital User Signature Kit-C1