Printerë shumëfunksionalë, bardhezi, për zyra

Canon imageRUNNER 1643iF II

Specifikimet

Specifikimet në detaje

Njësia kryesore

 • Lloji i pajisjes
  Pajisje shumëfunksionale monokrom laser
 • Funksionet kryesore
  Printim, fotokopjim, skanim, dërgim dhe faks
 • Shpejtësia e procesorit
  Cortex-A9MPCore 800MHz×2
 • Paneli i kontrollit
  Panel me prekje, me ngjyra, 12.7cm (5 inçë) TFT LCD WVGA
 • Memoria
  Standard: 1.0GB RAM
 • Memoria
  2GB (eMMC)
 • Lidhja e ndërfaqes
  Standarde për RRJETIN:
  1000Base-T/100Base-TX/10-Base-T, LAN me valë (IEEE 802.11 b/g/n), lidhje direkte Wi-Fi

  Standarde TË TJERA:
  USB 2.0 (pritësi) x2, USB 2.0 (pajisja) x1
 • Kapaciteti i mbushjes së letrës (A4, 80 g/m²)
  Standarde: 650 fletë
  Kasetë letre: 550-fletëshe
  Sirtari shumëfunksional: 100-fletësh
  Maksimumi: 2,300 fletë (me PAPER FEEDER PF-C1x3)
 • Kapaciteti i daljes së letrës (A4, 80 g/m²)
  150 fletë
 • Kapaciteti i finicionit
  Sistemim, grupim
 • Llojet e mbështetura të materialit
  Kaseta e sipërme 1:
  E hollë, e thjeshtë, e trashë, me ngjyra, e ricikluar, me lidhje

  Sirtari shumëfunksional:
  E hollë, e thjeshtë, e trashë, me ngjyra, e ricikluar, me lidhje, etiketë, zarf
 • Përmasat e mbështetura të materialit
  Kaseta e sipërme 1:
  Përmasat standarde: A4, B5, A5, A5R, A6
  Përmasa të posaçme: Min. 105.0 x 148.0 mm deri 216.0 x 355.6 mm

  Sirtari shumëfunksional:
  Përmasat standarde: A4, B5, A5, A5R, A6
  Skedë, zarfe [No. 10 (COM 10), Monarch, ISO-C5, DL]
  Përmasa të posaçme: Min. 76.2 x 127.0 mm deri në 216.0 x 355.6 mm
 • Peshat e mbështetura të materialit
  Përmasa të posaçme: Min. 76.2 x 127.0 mm deri në 216.0 x 355.6 mm
  Kaseta e sipërme 1: 60 deri në 120 g/m2
  Sirtari shumëfunksional: 60-199 g/m2
  Dyanëshe: 60 deri në 120 g/m2
 • Koha e ngrohjes
  Nga ndezja: 14 sekonda e poshtë*

  * Koha nga ndezja e pajisjes, deri kur kopjimi është gati (pa rezervimin e printimit)

  Nga modaliteti i gjumit: 4 sekonda e poshtë
 • Përmasat (gjer.×thell.×lar.)
  480 x 464 x 452 mm
 • Hapësira e instalimit (gjer.×thell.)
  480 x 905 mm (me kasetën të hapur)
 • Pesha
  Afro 19.0 kg (pa tonerin)

Specifikimet e printimit

 • Shpejtësia e printimit
  1-anësh:
  Deri 43/43 ppm (A4)

  2-anësh:
  Deri 36/36 ppm (A4)
 • Rezolucioni i printimit (dpi)
  Deri në 1200 x 1200
 • Gjuhët e faqeve të përshkrimit
  Standarde: UFR II, PCL6, PCL5, Adobe® PostScript3
 • Direct Print
  Printimi i drejtpërdrejtë ofrohet nga memoria USB, LPR Formatet e mbështetura të skedarëve: TIFF, JPEG, PDF dhe XPS (vetëm LPR)
 • Printimi në pajisje celulare dhe renë kompjuterike
  Apple AirPrint, Canon PRINT Business, Mopria, Canon Print Service, Dropbox, GoogleDrive, OneDrive dhe uniFLOW Online

  Një sërë softuerësh janë të disponueshëm për të siguruar printimin nga pajisje të lëvizshme ose pajisje të lidhura në internet dhe pajisje të bazuara në renë kompjuterike në varësi të kërkesave tuaja.
 • Fontet
  Fontet PCL: 93 Roman, 10 fonte Bitmap, 2 fonte OCR, fonte barkodi
  Fontet PS: 136 Roman
 • Veçoritë e printimit
  Filigran, koka/fundi i faqes, struktura e faqes, printim dyanësh, përmasa letre të përzier/orientime, reduktim i tonerit, printim posterësh, datë printimi
 • Sistemet e përdorimit
  UFRII: Windows® 8.1/10/11/Server 2012/Server 2012 R2/Server 2016/Server 2019, MAC OS X (10.11 e lart)
  PCL: Windows® 8.1/10/11/Server 2012/Server 2012 R2/Server 2016/Server 2019
  PS: Windows® 8.1/10/11/Server 2012/Server 2012 R2/Server 2016/Server 2019, MAC OS X (10.11 e lart)
  PPD: Windows® 8.1/1011, MAC OS X (10.11 e lart)

Specifikimet e fotokopjimit

 • Shpejtësia e kopjimit
  1-anësh:
  Deri 43/43 ppm (A4)

  2-anësh:
  Deri 36/36 ppm (A4)
 • Koha e kopjimit të parë
  Xhami: rreth 6,3 sekonda ose më pak
  Vetëmbushësja: rreth 6,4 sekonda ose më pak
 • Rezolucioni i fotokopjimit (dpi)
  600×600
 • Kopje të shumëfishta
  deri 999 kopje
 • Dendësia e kopjimit
  Automatik ose manual (9 nivele)
 • Zmadhimi
  25% - 400% (me hapa rritës 1%)
 • Zvogëlimet e paracaktuara
  25%, 50%, 70%, 81%, 86%, 100%, 115%, 122%, 141%, 200%, 400%
 • Rritjet e paracaktuara
  25%, 50%, 70%, 81%, 86%, 100%, 115%, 122%, 141%, 200%, 400%
 • Veçoritë bazë të kopjimit
  Raporte të profilizuara R/E sipas zonës, cilësim letre, cilësim preference, dyanëshe, rregullim dendësie, zgjedhje tipi të origjinalit
 • Veçoritë speciale të kopjimit
  origjinal dyanësh, version pune, N në 1, origjinale përmasash të ndryshme, rregullim dendësie, zgjedhje tipi të origjinalit, qartësi, fshirje kornize, njoftim kryerjeje pune, fotokopjim letërnjoftimi, bashkim

Specifikimet e skanimit

 • Tipi
  Standarde: vetëmbushëse dokumentesh njëkalimëshe dhe dyanëshe
 • Specifikimet e tërheqjes së skanimit
  ScanGear MF për TWAIN dhe WIA Windows®8.1 /10/11, Mac OS X (10.11 e lart)
 • Rezolucioni i skanimit (dpi)
  Skanim për fotokopjim: deri në 600×600
  Skanim për dërgim: (dhënie) deri 300 x 600, (marrje) deri 600 x 600
  Skanim për faks: deri 400 x 400
 • Kapaciteti i letrës së mbushëses (80 g/m2)
  deri 50 fletë (A4, 80gsm)
 • Origjinalet e pranueshme/peshat
  Xhami: fletë, libër, objekte tredimensionale (lartësia: deri në 20 mm)
  Pesha e fletëve të materialit të mbushësit të dokumenteve: 1-anëshe/2-anëshe
  Skanim i vazhduar: 50 deri 105 gsm
 • Përmasat e mbështetura të materialit
  Përmasat e materialit të fletës: A4R, B5R, A5R, A6R
  Përmasa të personalizuara: 105×128 mm deri në 215,9×355,6 mm
 • Metoda e skanimit
  Skanim me dhënie, skanim me marrje, skanim në rrjet, skanim në njësinë e memories (memorie USB), skanim në shërbimet e resë kompjuterike (Dropbox, GoogleDrive, OneDrive, uniFLOW Online)
 • Shpejtësia e skanimit
  Dërgim DADF (ipm, A4):
  Skanim 1-anësh (BW/CL): 38/13
  Skanim 2-anësh (BW/CL): 70/26

  Fotokopjim DADF (ipm, A4):
  Skanim 1-anësh: 20
  Skanim 2-anësh: 34

Specifikimet e dërgimit

 • Destinacioni
  Standard: Email/Internet FAX (SMTP), SMB3.0, FTP, WebDAV,
  Opsionale: Super G3 FAX
 • Libri i adresave / Thirrjet e shpejta
  LDAP (50)/Lokal (300)/Numrat e shpejtë (281)
 • Rezolucioni i dërgimit (dpi)
  Dhënie: 196 x 204 (I-FAX) 300 x 300 (email/SMB/FTP)
  Marrje: maks. 9600 x 9600
 • Protokolli i komunikimit
  Skedari: FTP (TCP/IP), SMB 3.0 (TCP/IP)
  Email/iFax: SMTP (dërgim), POP3- (marrje)
 • Formati i skedarit
  Standarde: TIFF, JPEG, PDF (kompakte, e kërkueshme, e enkriptuar, nënshkrim elektronik)
 • Veçoritë universale të dërgimit
  Zgjedhje tipi të origjinalit, origjinal dyanësh, rregullim dendësie, qartësi, emër skedari, subjekt/mesazh, përparësi emaili, raport transmetimi, orientim i përmbajtjes së origjinalit

Specifikimet e faksit

 • Opsional/Standard
  Standard
 • Numri maksimal i linjave të lidhjes
  1
 • Shpejtësia e modemit
  Super G3: 33.6 kbps
  G3: 14,4 kbps
 • Metoda e ngjeshjes
  MH, MR, MMR, JBIG
 • Rezolucioni (dpi)
  400×400 (ultra i imët), 200×400 (super i imët), 200×200 (i imët/foto), 200×100 (normal)
 • Madhësia në dërgim/marrje
  Dërgimi: A4, B5*, A5*, A6*

  * Dërguar si A4

  Marrja: A4, B5, A5
 • Memoria FAX
  Deri në 512 faqe
 • Numrat e shpejtë
  Maks. 281
 • Thirrjet në grup/Destinacionet
  Maks. 299 formime numri
 • Transmetimi i njëpasnjëshëm
  Maks. 310 adresa
 • Rezerva e memories
  Po
 • Veçoritë e faksit
  Emri i dërguesit (TTI), dërgim i drejtpërdrejtë, raport transmetimi, transmetim i njëpasnjëshëm

Specifikimet e ruajtjes

 • Mjetet ruajtëse
  Standarde: Memoria USB

Specifikimet e sigurisë

 • Autentikimi dhe kontrolli i hyrjes
  Autentikim me kod reparti (kod reparti dhe identifikim me PIN, identifikim në nivel funksioni)
  uniFLOW Online (identifikim me PIN, identifikim me kartë, identifikim me kartë dhe me PIN)
 • Siguria e rrjetit
  TLS 1.3, IPSec, autentikim me IEEE802.1X, SNMPv3, funksione muri mbrojtës (filtrim sipas adresës IP/MAC), aktivizim/çaktivizim (programe rrjeti, ndërfaqe në distancë, ndërfaqe USB), veçim G3 FAX nga LAN, veçim foleje USB nga LAN
 • Siguria e dokumenteve
  Siguri printimi (printim i sigurt, uniFLOW Secure Print*), siguri skanimi (PDF të enkriptuara, PDF/XPS me nënshkrim pajisjeje), siguri të dhënash në dërgim (email i kufizuar/funksione dërgimi skedari, numër faksi konfirmimi sigurie, lejim/kufizim transmetimi drejtuesi të faksit, lejim/kufizim dërgimi nga historiku)

  *Nevojitet uniFLOW Online / uniFLOW opsional
 • Siguria e pajisjes
  Aktivizim i hapësirës ruajtëse, funksion fshehjeje evidence pune, integritet mbrojtës softueri MFP, verifikim sistemi në nisje
 • Menaxhimi dhe auditimi i pajisjes
  Fjalëkalim administratori, certifikatë elektronike dhe menaxhim çelësash, konfigurim politike sigurie

Specifikimet e mjedisit

 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 10 deri 30 °C (50 deri 86 °F)
  Lagështia: 20 deri në 80 % RH (lagështia relative)
 • Energjia
  AC 220-240 V: 3,9 A, 50/60 Hz
 • Konsumi i energjisë
  Maksimumi: afro 1420 W e poshtë
  Në gatishmëri: afro 13,6 W
  Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 0,9 W
  Moduli joaktiv: rreth 0,1W e poshtë

  Konsumi tipik i korrentit (TEC)*: 0.41kWh

  * Sipas ENERGY STAR Version 3.0

  Për informacion të detajuar në lidhje me rregulloren Lot26, shihni: https://www.canon-europe.com/for_work/lot26/
 • Nivelet e zhurmës
  Niveli i fuqisë të tingullit (LwAd)
  Aktiv: 72,9 dB e poshtë*1
  Pasiv: LwAm 3,7 B, Kv 0,3 B*2
  Niveli i trysnisë zanore (LpAm)*2

  Pozicioni në afërsi:
  Aktiv: 1-anësh: LpAm 54 dB, 2-anësh: LpAm 53 dB
  Pasiv: 24 dB

  *1 Në përputhje me RAL-UZ205 (2017) (të dhënat e marra nga vlera e standardit "Blue Angel")
  *2 Vlera referencë: matur vetëm një njësi me ISO7779, përshkruar me ISO9296:2017
 • Standardet
  Blue Angel (në pritje të konfirmimit)

Softueri dhe menaxhimi i printerit

 • Gjurmimi dhe raportimi
  uniFLOW Online
 • Mjetet e menaxhimit në largësi
  iW Enterprise Management Console
  eMaintenance
  Content Delivery System
 • Softueri i skanimit
  ScanGear i rrjetit

Pjesët e konsumit

 • Kutia/kutitë e bojës
  Toneri T06 i zi
 • Rendimenti i vlerësuar i tonerit
  20,500 faqe (A4)
  (Vlerësuar në 5% mbulim)
 • Mbushësi i letrës
  Mbushës letre PF-C1
  Kapaciteti i letrës: 550 fletë (80 g/m2)
  Tipi i letrës: e hollë, e thjeshtë, e trashë, me ngjyra, e ricikluar, me lidhje
  Madhësia e letrës: A4,B5,A5,A5R,A6,
  Përmasa të personalizuara: 105,0×148,0mm deri në 216,0×355,6mm
  Pesha e letrës: 60 deri në 120 g/m2
  Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore
  Përmasat (gj-th-l): 480 x 464 x 842mm*

  (* lidhur me njësinë kryesore)

  Pesha: Rreth 4,0 kg

Aksesorët harduerikë

 • Lexuesit e kartave
  MiCard Attachment kit-B1
  Copy Card Reader-F1
  Copy Card Reader Attachment-J1

Opsionet e sistemit dhe të kontrollorit

 • Printimi i barkodeve
  Barcode Print Kit-E1E EU
 • Aksesorët e sistemit
  Control I/F Kit-C1

Opsione të tjera

 • Të tjera
  Tel 6 Kit UK - kordon i gjatë
  Tel 6 Kit EU - kordon i gjatë
  Tel 6 Kit SA - kordon i gjatë