Printerë shumëfunksionalë, bardhezi, për zyra

Canon i-SENSYS MF465dw

Specifikimet

Specifikimet në detaje

Specifikimet e përgjithshëm

 • Lloji i pajisjes
  Mono Lazer gjithçka-në-një
 • Funksionet e disponueshme
  Printim, kopjim, skanim dhe faks

Specifikimet e printimit

 • Shpejtësia e printimit
  Njëanëshe: deri në 40 fq/min (A4); deri në 65,4 fq/min (A5-horizontale)
  Dyanëshe: Deri në 33.6 ipm (A4)
 • Metoda e printimit
  Printim monokromatik me rreze lazer
 • Rezolucioni i printimit
  Deri në 1200×1200 dpi
 • Koha e ngrohjes
  Afro 14 sekonda ose më pak nga ndezja
 • Koha e nxjerrjes së printimit të parë
  Afro: 5.0 sekonda e poshtë
 • Gjuhët e printerit
  UFRII, PCL 5e1, PCL6, Adobe® PostScript3
 • Fontet
  45 fonte PCL
  136 fonte PostScript
 • Kufijtë e printimit
  5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas
  10 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas (Zarf)
 • Modalitet kursimi të tonerit
  Po
 • Funksionet e përparuara të printimit
  Encrypted Secure Print
  Printim i Sigurt
  Printoni nga pajisja e memories USB (JPEG/TIFF/PDF)
  Printim nga reja kompjuterike (Dropbox, GoogleDrive, OneDrive) (PDF/JPEG)
  Microsoft Universal Print
  iOS: AirPrint, aplikacion Canon PRINT Business
  Android; i certifikuar për Mopria, program Canon PRINT Business, modul Canon Print Service2

Specifikimet e fotokopjimit

 • Shpejtësia e kopjimit
  Njëanëshe (A4): Deri në 40 ppm
  Dyanëshe (A4): Deri në 33.6 ipm
 • Koha e kopjimit të parë
  Afro 6.1 sekonda e poshtë
 • Rezolucioni i kopjimit
  Deri në 600 x 600 dpi
 • Modalitetet e kopjimit
  Tekst, tekst/foto (standarde), tekst/foto (cilësi e lartë), foto
 • Kopjimi dyanësh
  2-anësh në 2-anësh (automatik)
 • Kopje të shumëfishta
  Deri në 999 kopje
 • Zvogëlimi / Zmadhimi
  25-400% në rritje 1%
 • Veçori të tjera
  Heqja e Kornizës, Ngjitje, 2 në 1, 4 në 1, Kopjimi i kartës së ID

Specifikimet e skanimit

 • Lloji standard
  Ngjyra
 • Rezolucioni i skanimit
  Optik: Deri në 600 x 600 dpi
  I përmirësuar: Deri në 9600 x 9600 dpi
 • Shpejtësia e skanimit
  Mono njëanëshe: 50ipm (300x300dpi)
  Me ngjyra dyanëshe: 40ipm (300x300dpi)
  Dyanëshe mono: 100ipm (300x300dpi)
  Me ngjyra dyanëshe: 80ipm (300x300dpi)
  Mono njëanëshe: 40ipm (300x600dpi)
  Me ngjyra dyanëshe: 20ipm (300x600dpi)
  Dyanëshe mono: 80ipm (300x600dpi)
  Me ngjyra dyanëshe: 40ipm (300x600dpi)
 • Thellësia e ngjyrës së skanimit
  24 bit/24 bit (hyrje/dalje)
 • Shkallë gri
  256 nivele
 • Pajtueshmëria
  TWAIN , WIA, ICA
 • Gjerësia maksimale e skanimit
  216mm
 • Skanim në Email
  TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte/PDF e kërkueshme
 • Skanimi te kompjuteri
  TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte/PDF e kërkueshme
 • Skanim drejt memorieve USB
  TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte/PDF e kërkueshme
 • Skanimi në FTP
  TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte/PDF e kërkueshme
 • Skanimi në renë kompjuterike
  TIFF/JPEG/PDF/PNG3
 • iFAX
  ITU-T.37

Specifikimet e faksit

 • Shpejtësia e modemit
  33.6 Kbps (deri 3 sekonda/faqe)
 • Modaliteti i marrjes
  Vetëm Faks, Faks/Telefon me Zgjedhje Automatike, Mënyrë Përgjigjeje, Manual
 • Rezolucioni i faksit
  Standard: 200 x 100 dpi
  E mirë: 200 x 200 dpi
  E shkëlqyeshme: 200 x 400 dpi
  Jashtëzakonisht e mirë: 400 x 400 dpi
 • Kujtesa e Faksit
  Deri në 512 faqe
 • Numrat e shpejtë
  Dero në 281 çelësa
 • Thirrjet në grup/Destinacionet
  Maks. 299 formime numri / maks. 299 destinacione
 • Transmetimi i njëpasnjëshëm
  Maks. 310 destinacione
 • Rezerva e memories
  Rikuperim i përhershëm i memorjes të faksit (Rikupero me memorjen flesh)
 • Faks dyanësh
  Po (Transmeto dhe Merr)
 • Veçori të tjera
  Emri i dërguesit (TTI), dërgim i drejtpërdrejtë, raport transmetimi, transmetim sekuencial

Përdorimi i materialit

 • Lloji i skanerit
  Platen, ADF me 2 anë (një kalim i vetëm)
 • Futja e letrës (standarde)
  Kasetë me 250 fletë
  Sirtar me shumë funksione me 100 - fletë
  ADF me 50 fletë
 • Futja e letrës (opsionale)
  Kasetë me 550 fletë
 • Kapaciteti maksimal i futjes së letrës
  900 fletë
 • Dalja e letrës
  150 fletë
 • Lloji i materialit
  Letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër e hollë, etiketë, kartolinë, zarf
 • Madhësia e materialit
  Kaseta (Standarde dhe opsionale):
  A4, A5, A5 (horizontal), A6, B5, Legal, Letter, Executive, Statement, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, madhësi të posaçme: min. 105 x 148 mm maks. 216.0 x 355.6 mm.

  Sirtari shumëfunksional:
  A4, A5, A5 (horizontal), A6, B5, Legal, Letter, Executive, Statement, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, skedë, zarf (COM10, Monarch, C5, DL), madhësi të posaçme: min. 76.2 x 127 mm maks. 216.0 x 355.6 mm.

  ADF:
  A4, A5, A6, B5, Legal, Letter, Statement, të posaçme: min. 48 x 85,0 mm maks. 216 x 355.6 mm
 • Pesha e materialit
  Kaseta (standarde dhe opsionale): 60 deri në 120 g/m²
  Sirtar shumë funksional: 60 deri në 199 g/m²
  ADF: 60 deri 120 g/m²
 • Printimi në dy anë
  A4, Legal, Letter, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLGL, Foolscap
  Madhësi e posaçme - min. 210 x 279.4 mm maks. 216.0 x 355.6 mm
  60 deri 120 g/m²

Ndërfaqja dhe Programi kompjuterik

 • Lloji i ndërfaqes
  USB 2.0 Hi-Speed, 10BASE-T/100BASE-TX/1000Base-T, Wireless 802.11b/g/n, Wireless Direct Connection
 • Pajtueshmëria me sistemin operativ
  Windows® 11 / Windows® 10 / Server® 2022 / Server® 2019 / Server® 2016 / Server® 2012R2 / Server® 2012
  Mac OS X version 10.13 e lart
  Linux4
 • Protokolli i rrjetit
  Printo:
  TCP/IP (LPD/Port9100/IPP/IPPS/WSD)
  Skano:
  Skanim me dhënie: Skedar: FTP (TCP/IP), SMB3.0 (TCP/IP)
  Email/Faks interneti: SMTP (dërgim), POP3 (marrje)
  Skanim me marrje: TCP/IP

  Menaxhimi:
  SNMPv1, SNMPv3 (IPv4,IPv6)

  Siguria:
  TLS1.3, IPSec, filtrim me adresa IP, IEEE802.1X, SNMPv3, SSL (HTTPS, IPPS)
  Siguria (me valë):
  Modaliteti i infrastrukturës:
  WEP(64/128 bit), WPA-PSK(TKIP/AES), WPA2-PSK(TKIP/AES), WPA-EAP(AES), WPA2-EAP(AES)
  Modaliteti i pikëhyrjes:
  WPA2-PSK(AES)
 • Administrimi i printerit dhe softuerët
  Shërbimi i skanimit MF,
  Ndërfaqja e përdoruesit në largësi (RUI),
  Menaxhim ID Departamenti,
  Mjeti i statusit të tonerit,
  iW Enterprise Management Console: program me bazë serveri për menaxhimin e centralizuar të një flote pajisjesh
  eMaintenance: RDS i integruar bën të mundur shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull matjen, menaxhimin e pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimet në distancë
  Katalogu i aplikacioneve

Funksione të përgjithshme

 • Vëllimi i printimit i rekomanduar në muaj
  750 - 4 000 faqe në muaj
 • Cikli i punës
  Maks. 80,000 faqe në muaj5
 • Shpejtësia e procesorit
  1200 MHz
 • Memoria
  1GB
 • Memoria
  4GB eMMC
 • Paneli i kontrollit
  Ekran 12.7 cm LCD me prekje, me ngjyra
 • Përmasat me sirtarë (gj-th-l)
  420mm x 460mm x 375mm
 • Hapësira e instalimit (Gj x Th x L)
  689mm x 1.081mm x 824mm
 • Pesha
  Afro 16.3 Kg
 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)
  Lagështira: 20 deri 80% RH (pa kondensim)
 • Energjia
  220-240V(±10%) 50/60Hz (±2Hz)
 • Konsumi i energjisë
  Maksimumi: afro 1.280 W
  Printim aktiv: afro 480 W
  Në gatishmëri: afro 8 W
  Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 0,9 W
  Konsumi tipik i korrentit (TEC): 0.32 kWh/javë (230V)
  Për informacion të detajuar në lidhje me rregulloren Lot26, shihni: http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx
 • Nivelet e zhurmës
  Presioni i tingullit6:
  Aktiv: 53dB
  Pasiv: I padëgjueshëm7

  Fuqia zanore8:
  Aktiv: dyanëshe 68dB / njëanëshe 67dB
  Pasiv: I padëgjueshëm9

Pjesët e konsumit

 • Fishekë boje
  Fisheku 070 (3,000 faqe 10)11
  Fisheku 070H (10200 faqe 12)13

Aksesorë dhe opsione

 • Artikujt
  CST.Feeding Module-AH1 (kaseta me 550 fletë)
 1. Nuk ofrohet drejtues Canon PCL5e, por mbështeten komandat PCL5e në pajisje.
 2. Nevojitet abonim me shërbim reje kompjuterike pale të tretë dhe sipas kushteve të palës së tyre.
 3. Skanimi me Mjetin e skanimit MF ose Canon PRINT Business
 4. Linux mbështet edhe printimin, edhe skanimin
 5. Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të shkurtojë jetën e produktit
 6. Emetimi i zhurmës i deklaruar në përputhje me ISO 9296
 7. I padëgjueshëm do të thotë se niveli i fuqisë së emetimit të zërit për një person në afërsi është më i ulët se standardi absolut për zhurmën në sfond sipas ISO 7779
 8. Bazuar në ISO/IEC 19752
 9. I padëgjueshëm do të thotë se niveli i fuqisë së emetimit të zërit për një person në afërsi është më i ulët se standardi absolut për zhurmën në sfond sipas ISO 7779
 10. Printeri vjen me fishekun 070 (3,000 faqe)
 11. Sipas US ENERGY STAR® versioni 3.0
 12. Printeri vjen me fishekun 070 (3,000 faqe)
 13. Sipas US ENERGY STAR® versioni 3.0