Printerë shumëfunksionalë, bardhezi, për zyra

Canon i-SENSYS MF275dw

Specifikimet

Specifikimet në detaje

Specifikimet e përgjithshëm

 • Lloji i pajisjes
  Laser njëngjyrësh
 • Funksionet e disponueshme
  Printim, fotokopjim, skanim faks

Specifikimet e printimit

 • Shpejtësia e printimit
  Njëanshëm: deri 29 ppm (A4)
  Dyanshëm: deri 18.5 ipm (A4)
 • Metoda e printimit
  Printim monokromatik me rreze lazer
 • Rezolucioni i printimit
  Deri ekuivalente 2400 x 600 dpi
 • Koha e ngrohjes
  Afro 7,5 sekonda e poshtë nga ndezja
 • Koha e nxjerrjes së printimit të parë
  Afro: 5.4 sekonda e poshtë (400dpi)
  Afro: 7.1 sekonda e poshtë (600dpi)
 • Gjuhët e printerit
  UFRII
 • Kufijtë e printimit
  5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas
 • Modalitet kursimi të tonerit
  Po
 • Funksionet e përparuara të printimit
  iOS: AirPrint, aplikacion Canon PRINT Business
  Android; i certifikuar për Mopria, Shtesa e shërbimit të printimit nga Canon, aplikacioni Canon PRINT Business
  Mbështetje për Microsoft Universal Print

Specifikimet e fotokopjimit

 • Shpejtësia e kopjimit
  Njëanshëm: deri 29 ppm (A4)
  Dyanshëm: deri 18.5 ipm (A4)
 • Koha e kopjimit të parë
  ADF (A4):
  8.9 sekonda e poshtë
  Xhami (A4):
  7.6 sekonda e poshtë
 • Rezolucioni i kopjimit
  Deri në 600 x 600 dpi
 • Modalitetet e kopjimit
  Tekst/fotografi, tekst/fotografi (shpejtësi e lartë), fotografi, tekst
 • Kopjimi dyanësh
  Nga 1 anë në 2 anë (automatik)
 • Kopje të shumëfishta
  Deri në 999 kopje
 • Zvogëlimi / Zmadhimi
  25-400% në rritje 1%
 • Veçori të tjera
  Renditja e kopjeve, 2 në 1, 4 në 1, kopjim letërnjoftimi, kopjim pasaporte

Specifikimet e skanimit

 • Lloji standard
  Ngjyra
 • Rezolucioni i skanimit
  Optik: Deri në 600 x 600 dpi
  I përmirësuar: Deri në 9600 x 9600 dpi
 • Shpejtësia e skanimit
  Pllaka:
  Mono njëanëshe: 2.7 sek/faqe (300x600dpi)
  Ngjyra njëanëshe: 3.5 sek/faqe (300x300dpi)

  ADF:
  Në një anë mono: 20 inç/m (300x600dpi)
  Në një anë me ngjyra: 15 ipm (300x300 dpi)
 • Thellësia e ngjyrës së skanimit
  24 bit/24 bit (hyrje/dalje)
 • Shkallë gri
  256 nivele
 • Pajtueshmëria
  TWAIN , WIA
 • Gjerësia maksimale e skanimit
  216mm
 • Skanimi te kompjuteri
  JPEG (vetëm njëfaqëshe)
 • Skanimi në renë kompjuterike
  TIFF/JPEG/PDF/PNG1

Specifikimet e faksit

 • Shpejtësia e modemit
  33,6 kbps (deri në 3 sekonda/faqe2))
 • Modaliteti i marrjes
  Vetëm Faks, Faks/Telefon me Zgjedhje Automatike, Mënyrë Përgjigjeje, Manual
 • Rezolucioni i faksit
  Normal: 200 x 100 dpi
  E mirë: 200 x 200 dpi
  Fotografi: 200 x 200 dpi
  E shkëlqyeshme: 200 x 400 dpi
 • Kujtesa e Faksit
  Deri në 256 faqe3
 • Numrat e shpejtë
  Deri në 104 numra të shpejtë
 • Thirrjet në grup/Destinacionet
  Maks. 50 destinacione në një grup
 • Transmetimi i njëpasnjëshëm
  Maks. 114 destinacione
 • Rezerva e memories
  Rikuperim i përhershëm i memorjes të faksit (Rikupero me memorjen flesh)
 • Faks dyanësh
  Po (Transmeto dhe Merr)
 • Veçori të tjera
  Emri i dërguesit (TTI), dërgim i drejtpërdrejtë, raport transmetimi, transmetim sekuencial

Përdorimi i materialit

 • Lloji i skanerit
  Me shtrat të sheshtë dhe me ushqyes automatik të dokumentit (ADF)
 • Futja e letrës (standarde)
  Kaseta me 150 fletë
  Sirtar me shumë funksione me 1 fletë
  ADF me 35 fletë
 • Kapaciteti maksimal i futjes së letrës
  186 fletë
 • Dalja e letrës
  50-fletëshe
 • Lloji i materialit
  Letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër e hollë, letër lidhjeje, etiketë, kartolinë, zarf
 • Madhësia e materialit
  Kaseta :
  A4, A5, B5, A6, Legal, Letter, Executive, Statement, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, zarf (COM10, Monarch, DL, C5), Përmasa të posaçme: Min. 76.0 x 127 mm Maks. 216.0 x 356.0 mm

  ADF:
  A4, A5, A6*, B5, B6, Legal, Letter, Përmasa të posaçme: Min. 105 x 148 mm Maks. 216 x 356 mm
  * Nevojitet bashkëngjitje
 • Pesha e materialit
  Kaseta: 60 deri 163 g/m²
  ADF: 105 deri 128 g/m² (një fletë)
  50 deri 105 g/m² (shumë fletë)
 • Printimi në dy anë
  Automatik
  A4, Legal, Letter, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, Foolscap
  Madhësi e posaçme - min. 210 x 279 mm maks. 216 x 356 mm
  60 deri në 105 g/m²

Ndërfaqja dhe Programi kompjuterik

 • Lloji i ndërfaqes
  USB 2.0 me shpejtësi të lartë, 10BASE-T/100BASE-TX, Pa tel 802.11b/g/n, Lidhja e drejtpërdrejtë pa tel
 • Pajtueshmëria me sistemin operativ
  Windows® 11 / Windows® 10 / Windows® 8.1 / Server® 2022 / Server® 2019 / Server® 2016 / Server® 2012R2 / Server® 2012
  Mac OS X version 10.12 e lart
  Linux4
 • Protokolli i rrjetit
  Printo:
  TCP/IP (LPD/Port9100/WSD)
  Skanim me marrje: TCP/IP, USB

  Menaxhimi:
  SNMPv1, SNMPv3 (IPv4,IPv6)

  Siguria:
  TLS1.3, filtrim me adresa IP, IEEE802.1X, SNMPv3, SSL (HTTPS, IPPS)
  Siguria (me valë): IEEE802.1x
  Modaliteti i infrastrukturës:
  WEP(64/128 bit), WPA-PSK(TKIP/AES), WPA2-PSK(TKIP/AES), WPA-EAP(AES), WPA2-EAP(AES)
  Modaliteti i pikëhyrjes:
  WPA2-PSK(AES)
 • Administrimi i printerit dhe softuerët
  MF Scan Utility, Remote User Interface (RUI), Toner Status Tool

Softueri dhe menaxhimi i printerit

 • Gjurmimi dhe raportimi
  MF Scan Utility, Remote User Interface (RUI), Toner Status Tool

Funksione të përgjithshme

 • Vëllimi i printimit i rekomanduar në muaj
  150 - 2,000 faqe në muaj
 • Cikli i punës
  Maks. 20,000 faqe në muaj4
 • Shpejtësia e procesorit
  1200 MHz
 • Memoria
  256MB
 • Përmasat me sirtarë (gj-th-l)
  Ekran me Prekje LCD me 6 rreshta B&Z
 • Hapësira e instalimit (Gj x Th x L)
  390mm x 374mm x 368mm
 • Pesha
  Afro 11,4 Kg
 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)
  Lagështira: 20 deri 80% RH (pa kondensim)
 • Energjia
  220-240V(±10%) 50/60Hz (±2Hz)
 • Konsumi i energjisë
  Maksimumi: afro 1300 W
  Printim aktiv: afro 530W
  Në gatishmëri: afro 4,8 W
  Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 1,0 W
  Konsumi tipik i korrentit (TEC): 0.23 kWh/javë5
  Për informacion të detajuar në lidhje me rregulloren Lot26, shihni: http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx
 • Nivelet e zhurmës
  Presioni i tingullit6:
  Aktiv: njëanësh 50 dB
  Dyanësh 51 dB
  Pasiv: I padëgjueshëm7

  Fuqia zanore8:
  Aktive: 69.3 dB e poshtë
  Në gatishmëri: Nuk ka në dispozicion

Pjesët e konsumit

 • Fishekë boje
  Fisheku 071 (1,200 faqe 9)10
  Fisheku 071H (2,500 faqe 11)12

Aksesorë dhe opsione

 • Artikujt
  TEL 6 KIT (Kufje telefoni)
 1. Skanimi me Mjetin e skanimit MF ose aplikacionin Canon PRINT Business
 2. Sipas nr. të grafikut standard ITU-T. 1
 3. Sipas nr. të grafikut standard ITU-T. 1
 4. Mbështetje për Linux me printim dhe skanim vetëm për shpërndarje në internet. Printimi dhe skanimi me mbështetje në Linux
 5. Sipas US ENERGY STAR® versioni 3.0.
 6. I padëgjueshëm do të thotë se niveli i fuqisë së emetimit të zërit për një person në afërsi është më i ulët se standardi absolut për zhurmën në sfond sipas ISO 7779
 7. I padëgjueshëm do të thotë se niveli i fuqisë së emetimit të zërit për një person në afërsi është më i ulët se standardi absolut për zhurmën në sfond sipas ISO 7779
 8. I padëgjueshëm do të thotë se niveli i fuqisë së emetimit të zërit për një person në afërsi është më i ulët se standardi absolut për zhurmën në sfond sipas ISO 7779
 9. Bazuar në ISO/IEC 19752
 10. Printeri dërgohet me fishekun fillestar (700 faqe)
 11. Bazuar në ISO/IEC 19752
 12. Printeri dërgohet me fishekun fillestar (700 faqe)