Printerë shumëfunksionalë, bardhezi, për zyra

Canon i-SENSYS MF272dw

Specifikimet

Specifikimet në detaje

Specifikimet e përgjithshëm

 • Lloji i pajisjes
  Laser njëngjyrësh
 • Funksionet e disponueshme
  Printim, kopjim, skanim

Specifikimet e printimit

 • Shpejtësia e printimit
  Njëanshëm: deri 29 ppm (A4)
  Dyanshëm: deri 18.5 ipm (A4)
 • Metoda e printimit
  Printim monokromatik me rreze lazer
 • Rezolucioni i printimit
  Deri ekuivalente 2400 x 600 dpi
 • Koha e ngrohjes
  Afro 7,5 sekonda e poshtë nga ndezja
 • Koha e nxjerrjes së printimit të parë
  Afro: 5.4 sekonda e poshtë (400dpi)
  Afro: 7.1 sekonda e poshtë (600dpi)
 • Gjuhët e printerit
  UFRII
 • Kufijtë e printimit
  5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas
 • Modalitet kursimi të tonerit
  Po
 • Funksionet e përparuara të printimit
  iOS: AirPrint, aplikacion Canon PRINT Business
  Android; i certifikuar për Mopria, Shtesa e shërbimit të printimit nga Canon, aplikacioni Canon PRINT Business
  Mbështetje për Microsoft Universal Print

Specifikimet e fotokopjimit

 • Shpejtësia e kopjimit
  Njëanshëm: deri 29 ppm (A4)
  Dyanshëm: deri 18.5 ipm (A4)
 • Koha e kopjimit të parë
  7.6 sekonda e poshtë
 • Rezolucioni i kopjimit
  Deri në 600 x 600 dpi
 • Modalitetet e kopjimit
  Tekst/fotografi, tekst/fotografi (shpejtësi e lartë), fotografi, tekst
 • Kopjimi dyanësh
  Nga 1 anë në 2 anë (automatik)
 • Kopje të shumëfishta
  Deri në 999 kopje
 • Zvogëlimi / Zmadhimi
  25-400% në rritje 1%
 • Veçori të tjera
  Renditja e kopjeve, 2 në 1, 4 në 1, kopjim letërnjoftimi, kopjim pasaporte

Specifikimet e skanimit

 • Lloji standard
  Ngjyra
 • Rezolucioni i skanimit
  Optik: Deri në 600 x 600 dpi
  I përmirësuar: Deri në 9600 x 9600 dpi
 • Shpejtësia e skanimit
  Pllaka:
  Mono njëanëshe: 2.7 sek/faqe (300x600dpi)
  Ngjyra njëanëshe: 3.5 sek/faqe (300x300dpi)
 • Thellësia e ngjyrës së skanimit
  24 bit/24 bit (hyrje/dalje)
 • Shkallë gri
  256 nivele
 • Pajtueshmëria
  TWAIN , WIA
 • Gjerësia maksimale e skanimit
  216mm
 • Skanimi te kompjuteri
  JPEG (vetëm njëfaqëshe)
 • Skanimi në renë kompjuterike
  TIFF/JPEG/PDF/PNG1

Përdorimi i materialit

 • Lloji i skanerit
  Shtrat i sheshtë
 • Futja e letrës (standarde)
  Kaseta me 150 fletë
  Sirtar me shumë funksione me 1 fletë
 • Kapaciteti maksimal i futjes së letrës
  151 fletë
 • Dalja e letrës
  50-fletëshe
 • Lloji i materialit
  Letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër e hollë, letër lidhjeje, etiketë, kartolinë, zarf
 • Madhësia e materialit
  Kaseta :
  A4, A5, B5, A6, Legal, Letter, Executive, Statement, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, zarf (COM10, Monarch, DL, C5), Përmasa të posaçme: Min. 76.0 x 127 mm Maks. 216.0 x 356.0 mm
 • Pesha e materialit
  Kaseta: 60 deri 163 g/m²
 • Printimi në dy anë
  Automatik
  A4, Legal, Letter, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, Foolscap
  Madhësi e posaçme - min. 210 x 279 mm maks. 216 x 356 mm
  60 deri 105 g/m2

Ndërfaqja dhe Programi kompjuterik

 • Lloji i ndërfaqes
  USB 2.0 me shpejtësi të lartë, 10BASE-T/100BASE-TX, Pa tel 802.11b/g/n, Lidhja e drejtpërdrejtë pa tel
 • Pajtueshmëria me sistemin operativ
  Windows® 11 / Windows® 10 / Windows® 8.1 / Server® 2022 / Server® 2019 / Server® 2016 / Server® 2012R2 / Server® 2012
  Mac OS X version 10.12 e lart
  Linux3
 • Protokolli i rrjetit
  Printo:
  TCP/IP (LPD/Port9100/WSD)
  Skanim me marrje: TCP/IP, USB

  Menaxhimi:
  SNMPv1, SNMPv3 (IPv4,IPv6)

  Siguria:
  TLS1.3, filtrim me adresa IP, IEEE802.1X, SNMPv3, SSL (HTTPS, IPPS)
  Siguria (me valë): IEEE802.1x
  Modaliteti i infrastrukturës:
  WEP(64/128 bit), WPA-PSK(TKIP/AES), WPA2-PSK(TKIP/AES), WPA-EAP(AES), WPA2-EAP(AES)
  Modaliteti i pikëhyrjes:
  WPA2-PSK(AES)
 • Administrimi i printerit dhe softuerët
  Shërbimi i skanimit MF,
  Ndërfaqja e përdoruesit në largësi (RUI),
  Mjeti i statusit të tonerit

Softueri dhe menaxhimi i printerit

 • Gjurmimi dhe raportimi
  Shërbimi i skanimit MF,
  Ndërfaqja e përdoruesit në largësi (RUI),
  Mjeti i statusit të tonerit

Funksione të përgjithshme

 • Vëllimi i printimit i rekomanduar në muaj
  150 - 2,000 faqe në muaj
 • Cikli i punës
  Maks. 20,000 faqe në muaj4
 • Shpejtësia e procesorit
  1200 MHz
 • Memoria
  256MB
 • Paneli i kontrollit
  LCD B&Z 5 rreshta
 • Përmasat me sirtarë (gj-th-l)
  372mm x 320mm x 271mm
 • Hapësira e instalimit (Gj x Th x L)
  372mm x 598mm x 526mm
 • Pesha
  Afro 11.6 Kg
 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)
  Lagështira: 20 deri 80% RH (pa kondensim)
 • Energjia
  220-240V(±10%) 50/60Hz (±2Hz)
 • Konsumi i energjisë
  Maksimumi: afro 1300 W
  Printim aktiv: afro 530W
  Në gatishmëri: afro 4,8 W
  Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 1,0 W
  Konsumi tipik i korrentit (TEC): 0.23 kWh/javë5
  Për informacion të detajuar në lidhje me rregulloren Lot26, shihni: http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx
 • Nivelet e zhurmës
  Presioni i tingullit6:
  Aktiv: njëanësh 50 dB
  Dyanësh 51 dB
  Pasiv: I padëgjueshëm7

  Fuqia zanore8:
  Aktive: 69.3 dB e poshtë
  Në gatishmëri: Nuk ka në dispozicion

Pjesët e konsumit

 • Fishekë boje
  Fisheku 071 (1,200 faqe 9)10
  Fisheku 071H (2,500 faqe 11)12
 1. Scan Scan by MF Scan Utility ose Canon PRINT Business appMF Scan Utility ose Canon PRINT Business app
 2. Sipas nr. të grafikut standard ITU-T. 1
 3. Mbështetje për Linux me printim dhe skanim vetëm për shpërndarje në internet. Printimi dhe skanimi me mbështetje në Linux
 4. Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të shkurtojë jetën e produktit
 5. Sipas US ENERGY STAR® versioni 3.0.
 6. I padëgjueshëm do të thotë se niveli i fuqisë së emetimit të zërit për një person në afërsi është më i ulët se standardi absolut për zhurmën në sfond sipas ISO 7779
 7. I padëgjueshëm do të thotë se niveli i fuqisë së emetimit të zërit për një person në afërsi është më i ulët se standardi absolut për zhurmën në sfond sipas ISO 7779
 8. I padëgjueshëm do të thotë se niveli i fuqisë së emetimit të zërit për një person në afërsi është më i ulët se standardi absolut për zhurmën në sfond sipas ISO 7779
 9. Bazuar në ISO/IEC 19752
 10. Printeri dërgohet me fishekun fillestar (700 faqe)
 11. Bazuar në ISO/IEC 19752
 12. Printeri dërgohet me fishekun fillestar (700 faqe)