Printerë shumëfunksionalë, bardhezi, për zyra

Canon i-SENSYS MF267dw II

Specifikimet

Specifikimet në detaje

Specifikimet e përgjithshëm

 • Lloji i pajisjes
  Printer laseri
 • Funksionet e disponueshme
  Printim, fotokopjim, skanim faks

Specifikimet e printimit

 • Shpejtësia e printimit
  28ppm
 • Metoda e printimit
  Printim monokromatik me rreze lazer
 • Rezolucioni i printimit
  1200 x 1200 dpi
 • Koha e ngrohjes
  Afro 15 sekonda e poshtë
 • Koha e nxjerrjes së printimit të parë
  5.2 sekonda e poshtë
 • Gjuhët e printerit
  UFRII-LT, PCL 5e1, PCL6
 • Fontet
  45 fonte PCL
 • Kufijtë e printimit
  5mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas. 10mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas (zarf)
 • Modalitet kursimi të tonerit
  Po
 • Funksionet e përparuara të printimit
  iOS: Airprint, programe Canon PRINT Business. Android; certifikuar nga Mopria, Canon Print Service Plug-in, program Canon PRINT Business. Mbështetje për Microsoft Universal Print

Specifikimet e fotokopjimit

 • Shpejtësia e kopjimit
  28ppm
 • Koha e kopjimit të parë
  Afro 8,2 sekonda e poshtë
 • Rezolucioni i kopjimit
  Deri në 600x 600 dpi
 • Modalitetet e kopjimit
  Tekst/foto, tekst/foto (shpejtësi e lartë), foto, tekst
 • Kopjimi dyanësh
  1-anëshe në 2-anëshe (automatike)
 • Kopje të shumëfishta
  Deri në 999 kopje
 • Zvogëlimi / Zmadhimi
  25-400% në rritje me nga 1%
 • Veçori të tjera
  Renditja e kopjeve, 2 në 1, 4 në 1, fotokopjim letërnjoftimi

Specifikimet e skanimit

 • Lloji standard
  Ngjyra
 • Rezolucioni i skanimit
  Optike: Deri në 600 x 600 dpi E përmirësuar: Deri në 9600 x 9600 dpi
 • Shpejtësia e skanimit
  Njëanëshe mono: 20ipm (300 x 600 dpi) Njëanëshe me ngjyra 15ipm (300 x 600dpi)
 • Thellësia e ngjyrës së skanimit
  24 bit/24 bit (hyrje/dalje)
 • Shkallë gri
  256 nivele
 • Pajtueshmëria
  TWAIN, WIA, ICA
 • Gjerësia maksimale e skanimit
  215,9mm
 • Skanim në Email
  TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte
 • Skanimi te kompjuteri
  Tiff/JPEG/PDF/PDF kompakte/PDF e kërkueshme2
 • Skanim drejt memorieve USB
  N/A
 • Skanimi në FTP
  N/A
 • Skanimi në renë kompjuterike
  Tiff/JPEG/PDF/PNG3
 • iFAX
  N/A

Specifikimet e faksit

 • Shpejtësia e modemit
  33.6 kbps (deri në 3 sekonda/faqe4)
 • Modaliteti i marrjes
  Vetëm faks, çelës auto. faks/tel., model përgjigjeje, manual, DRPD: zgjedhje faksi
 • Rezolucioni i faksit
  Normal: 300x100 dpi, Imët: 200 x 100 dpi, Superimët: 200 x 400 dpi
 • Kujtesa e Faksit
  Deri në 256 faqe5
 • Numrat e shpejtë
  Deri në 104 numra të shpejtë
 • Thirrjet në grup/Destinacionet
  Maks. 104 numra/Maks. 50 destinacione në një grup
 • Transmetimi i njëpasnjëshëm
  Maks. 114 destinacione
 • Rezerva e memories
  Kopje e përhershme rezervë e memories së faksit (kopje rezervë me memorie Flash)
 • Faks dyanësh
  Po (transmetim dhe marrje)
 • Veçori të tjera
  Përcjellje faksi, hyrje dyshe, marrje në distancë, faks kompjuteri (vetëm dërgim) , DRPD, ECM, vetërithirrje, raporte aktiviteti faksi, raporte rezultati aktiviteti faksi, raporte menaxhimi aktiviteti faksi

Përdorimi i materialit

 • Lloji i skanerit
  Me shtrat të sheshtë dhe me ushqyes automatik të dokumentit (ADF)
 • Futja e letrës (standarde)
  Kasetë 250-fletëshe, sirtar shumëfunksional 1-fletësh, ADF 35-fletëshe
 • Futja e letrës (opsionale)
  N/A
 • Kapaciteti maksimal i futjes së letrës
  N/A
 • Dalja e letrës
  50-fletëshe
 • Lloji i materialit
  Letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër me ngjitje, etiketë, zarf
 • Madhësia e materialit
  Kaseta :
  A4, A5, A5 (horizontale), B5, A6, Legal, Letter, Executive, Statement, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, zarf (COM10, DL, C5), Përmasa të posaçme: Min. 76,0 x 127 mm Maks. 216.0 x 356.0 mm

  Sirtari shumëfunksional:
  A4, A5, A5 (horizontale), B5, A6, Legal, Letter, Executive, Statement, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, skedë, zarf (COM10, Monarch, DL, C5), madhësi të posaçme: Min. 76.0 x 127 mm Maks. 216.0 x 356.0 mm

  ADF:
  A4, A5, B5, B6, Legal, Letter, madhësi të posaçme (gj-l): Min. 105 x 148 mm Maks. 216 x 356 mm
 • Pesha e materialit
  Kaseta: 60 deri 163 g/m²
  Sirtari shumëfunksional: 60 deri 163 g/m²
  ADF: 50 deri në 105 g/m²
 • Printimi në dy anë
  Automatik
  A4, Legal, Letter, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, Foolscap
  60 deri në 105 g/m²

Ndërfaqja dhe Programi kompjuterik

 • Lloji i ndërfaqes
  USB 2.0 me shpejtësi të lartë, 10BASE-T/100BASE-TX, Pa tel 802.11b/g/n, Lidhja e drejtpërdrejtë pa tel
 • Pajtueshmëria me sistemin operativ
  Windows® 11 / Windows® 10 / Windows® 8.1 / Server® 2022 / Server® 2019 / Server® 2016 / Server® 2012R2 / Server® 2012
  Mac OS X version 10.12 e lart
  Linux6
 • Protokolli i rrjetit
  Printo:
  TCP/IP (LPD/Port9100/IPP/IPPS/WSD)

  Skano:
  Skanim me dhënie: SMB3.0 (TCP/IP)
  E-mail/I-Fax: SMTP (dërgim)
  Skanim me marrje: TCP/IP, USB

  Menaxhimi:
  SNMPv1, SNMPv3 (IPv4,IPv6)

  Siguria:
  TLS1.3, filtrim me adresa IP, IEEE802.1X, SNMPv3, SSL (HTTPS, IPPS)
  Siguria (me valë):
  Modaliteti i infrastrukturës:
  WEP(64/128 bit), WPA-PSK(TKIP/AES), WPA2-PSK(TKIP/AES), WPA-EAP(AES), WPA2-EAP(AES)
  Modaliteti i pikëhyrjes:
  WPA2-PSK(AES)
 • Administrimi i printerit dhe softuerët
  Shërbimi i skanimit MF,
  Ndërfaqe Përdorimi në Distancë (RUI),
  Mjeti i statusit të tonerit

Softueri dhe menaxhimi i printerit

 • Gjurmimi dhe raportimi
  N/A
 • Mjetet e menaxhimit në largësi
  N/A
 • Softueri i skanimit
  N/A
 • Mjetet e optimizimit
  N/A
 • Platforma
  N/A
 • Botimi i dokumentit
  N/A

Funksione të përgjithshme

 • Vëllimi i printimit i rekomanduar në muaj
  250-2,500 faqe në muaj
 • Cikli i punës
  Maks. 30,000 faqe në muaj7
 • Shpejtësia e procesorit
  1200 MHz
 • Memoria
  256MB
 • Memoria
  N/A
 • Paneli i kontrollit
  Ekran me Prekje LCD me 6 rreshta B&Z
 • Përmasat me sirtarë (gj-th-l)
  390 mm x 405 mm x 375 mm
 • Hapësira e instalimit (Gj x Th x L)
  435 mm x 620 mm x 645 mm
 • Pesha
  Afro 12,9 Kg
 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)
  Lagështira: 20 deri 80% RH (pa kondensim)
 • Energjia
  220-240V(±10%) 50/60Hz (±2Hz)
 • Konsumi i energjisë
  Maksimumi: afro 1240W
  Printim aktiv: afro 500W
  Në Pritje: Afërsisht 4,7W
  Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 0,7 W
  Konsumi tipik i korrentit (TEC): XX kWh/javë
  Për informacion të detajuar në lidhje me rregulloren Lot26, shihni: http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx
 • Nivelet e zhurmës
  Presioni i tingullit8:
  Aktiv: 51 dB në printim bardhë e zi
  Në pritje: I padëgjueshëm

  Fuqia zanore9:
  Aktiv: 69.1 dB e poshtë në printim bardhezi
  Në gatishmëri: Nuk ka në dispozicion

Pjesët e konsumit

 • Fishekë boje
  Fishek toneri 051 (1,700 faqe 10)11
  Fishek toneri 051H me të (4,100 faqe12)13
  Fishek tamburi 051 (23,000 faqe14)15

Aksesorë dhe opsione

 • Artikujt
  TEL 6 KIT (Kufje telefoni)
 1. Nuk ofrohet drejtues Canon PCL5e, por mbështeten komandat PCL5e në pajisje.
 2. Skanimi me Mjetin e skanimit MF
 3. Skanimi me Mjetin e skanimit MF ose aplikacionin Canon PRINT Business
 4. Sipas nr. të grafikut standard ITU-T. 1
 5. Sipas nr. të grafikut standard ITU-T. 1
 6. Linux mbështet edhe printimin, edhe skanimin
 7. Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të pakësojë jetën e produktit
 8. I padëgjueshëm do të thotë se niveli i fuqisë së emetimit të zërit për një person në afërsi është më i ulët se standardi absolut për zhurmën në sfond sipas ISO 7779
 9. I padëgjueshëm do të thotë se niveli i fuqisë së emetimit të zërit për një person në afërsi është më i ulët se standardi absolut për zhurmën në sfond sipas ISO 7779
 10. Bazuar në ISO/IEC 19752
 11. Printeri dërgohet me fishek toneri 051 (1700 faqe), fishek tamburi 051 (23 000 faqe)
 12. Bazuar në ISO/IEC 19752
 13. Printeri dërgohet me fishek toneri 051 (1700 faqe), fishek tamburi 051 (23 000 faqe)
 14. Bazuar në ISO/IEC 19752
 15. Printeri dërgohet me fishek toneri 051 (1700 faqe), fishek tamburi 051 (23 000 faqe)