Canon Plockmatic BLM5000 series booklet maker.

Plockmatic BLM5000 Series

Një lloj i ri i sistemit të krijimit të broshurave që kombinon rendiment robust e të besueshëm me një larmi zbatimesh, duke përfshirë formatin e gjerë e më tej.

 • 50 fletë

  Broshura profesionale të kapura ose të qepura dhe të palosura katrore deri në 50 fletë prej 80 gsm

 • 200 faqe

  Krijoni broshura deri në 200 faqe

 • 10 mm

  Trashësia maksimale përfundimtare e librit

 • Prodhuesit broshurash produksioni

  BLM5000 Series është një gamë plotësisht e rikonceptuar e sistemeve të krijimit të broshurave nga Plockmatic Group krijuar për të përfituar plotësisht nga zbatimet dhe mundësitë e reja të krijuara nga kapaciteti dyanësh tashmë për fletët e gjata.

  Produksion me kapëse ose qepje

  Prodhuesi i broshurave BLM5000 Series vjen në tri versione - BLM5050 dhe BLM5035 me dy koka kapëse pa mirëmbajtje dhe BLM5035s me dy koka qepëse.

  Mbushëse praktike (opsionale)

  Një mbushëse opsionale praktike ofrohet me kapacitet deri në 800 fletë. Ai mund të mbushë kopertina të paraprintuara ose mund t'i kthejë grupet e renditura e të paraprintuara në broshura ndërsa printeri kryen një punë tjetër.

  Canon Plockmatic BLM5000 series production booklet makers.

  Moduli i finitorit – Tani si standard

  Moduli i finitorit tani i përmbledh të dyja aftësitë Squarefolding dhe Face Trim në një modul të vetëm – dhe vjen si standard. Ai shton notën përfundimtare me një skaj palosjeje katrore dhe shpinë të printueshme. Jepuni broshurave pamjen profesionale të një libri të lidhur perfekt.

  Ndërfaqe grafike me ngjyra

  Operatorët orientohen përmes konfigurimit të punës me grafikë të detajuar që mund të ofrojnë udhëzime hap pas hapi. Marrja e rezultateve profesionale nuk ka qenë kurrë më e lehtë.

  Canon Plockmatic BLM5000 series finishing module.

  Produkte dhe zgjidhje të ngjashme

  JU DUHET NDIHMË?

  Dëshironi të dini më shumë rreth këtij produkti?