PROGRAMI I PARTNERËVE

LIDHNI PARTNERITET ME NE

Mësoni se si mund të ndihmojmë në rritjen e biznesit tuaj dhe për të realizuar efikasitete të reja.
REGJISTROHUNI TANI
Lidhni partneritet me ne

LIDHNI PARTNERITET ME NE

PËRMBLEDHJE

MISIONI YNË

Të punojmë së bashku duke transformuar bizneset

Zgjidhni Partner Programme që është i duhur për biznesin tuaj

Nuk ka dy biznese njësoj. Partner Programme ynë i personalizuar e ka të qartë se çdo lloj partneri shet zgjidhje të ndryshme, ka klientë me pritshmëritë e tyre të veçanta dhe kërkon mbështetje të posaçme
 • Shitësit e pajisjeve të zyrës

  Shitësit e pajisjeve të zyrës

  Rishitësit e regjistruar specializohen kryesisht në shërbime zyre dhe disa herë në shërbime printimi profesional si p.sh. produksion dhe printim formati të madh.

 • Ofrues të specializuar printimi

  Ofrues të specializuar printimi

  Ofrojini sektorit të printimit mundësi tregtare për segmentin e brendshëm/vertikal dhe shërbime e produkte të specializuara.

 • Rishitësit e IT

  Rishitësit e IT

  Rishitësit që blejnë pajisje, programe, pjesë periferike, furnizime, shërbime nga prodhuesit, shitësit me shumicë dhe distributorët.

 • Distributorët

  Distributorët

  Agjentët, faqet e internetit dhe bizneset që shkojnë mes partnerëve të kanalit dhe prodhuesve të pajisjeve origjinale.

 • Integruesit e sistemeve

  Integruesit e sistemeve

  Ofroni zgjidhje dhe mbështetje IT të shkallës së gjerë për klientët korporativë

PARIMET TONA BAZË

Fryma e partneritetit stimulon risitë tona. Programi i partnerëve është një mënyrë për të ndarë njohuritë tona dhe për t'ju ndihmuar të arrini suksesin së bashku

 • RISI

  RISI

  Shisni teknologjinë e fundit, qëndroni në krye të zhvillimeve me produkte dhe shërbime që kryesojnë tregun, jini thelbësorë në rritjen e klientëve tuaj, sot dhe në të ardhmen.

 • ZHVILLIM

  ZHVILLIM

  Ne punojmë me partnerët tanë për të forcuar bizneset e tyre dhe për të zhvilluar propozimet e tyre - sot dhe në të ardhmen.

 • MBËSHTETJE

  MBËSHTETJE

  Zgjeroni marrëdhëniet tuaja përtej shitjeve, duke ofruar shërbime të brendshme cilësore.

PROPOZIMI YNË I VLERËS

Ne jemi duke kontribuar të gjithë në suksesin e markës sonë dhe duke krijuar një organizatë më të gjerë dhe të fortë shitjesh dhe shërbimi. Ne ndihmojmë partnerët tanë të:

 • DILJANI MBANË ME RRITJEN

  DILJANI MBANË ME RRITJEN

  Rrisni aktivitetet tuaja të marketingut dhe të shitjeve

 • REALIZONI EFIKASITETIN

  REALIZONI EFIKASITETIN

  Qëndroni të fokusuar në arritjen e objektivave tuaja

 • RRISNI MUNDËSINË E FITIMEVE

  RRISNI MUNDËSINË E FITIMEVE

  Përfitoni nga mundësitë e reja të biznesit

NIVELET E PARTNERËVE

Nivele të ndryshme për t'ju shpënë në nivelin e duhur të mbështetjes dhe për të pasur çdo mundësi për të zhvilluar njerëzit tuaj, për të rritur shitjet tuaja dhe për t'u zhvilluar me Canon.

 • Logoja e partnerit të Canon

  PARTNERI

  Arrini kërkesat e të ardhurave vjetore me planin tonë të përbashkët të biznesit dhe aspironi për zhvillim të mëtejshëm

 • Logoja e Canon Silver Partner

  ARGJEND

  Kërkon një rritje të shëndoshë dhe të vazhdueshme çdo vit, si dhe investime për burimet e trajnimeve të bazuara te kompetencat.

 • Logoja e Canon Gold Partner

  AR

  Kërkon rritje të shëndetshme dhe të vazhdueshme, dhe një nivel të lartë ekspertize

 • Logoja e Canon Platinum Partner

  PLATIN

  Kërkon përkushtim të jashtëzakonshëm, nivel të lartë ekspertize, stabilitet dhe fokus

UDHËZUESI I PARTNER PROGRAMME TË CANON

Jeni të interesuar? Shikoni se si mund të përfitojë biznesi juaj me udhëzuesin tonë për Programin e partnerëve të Canon në EMEA.

Përmbledhje e Partner Programme

EKSPLORONI MË TEJ

REGJISTROHUNI

Gati për t'u bërë partner i Canon?