PROGRAMI I PARTNERËVE

Jeni partner?

Maksimizoni suksesin dhe përfitoni akses në përmbajtjen dhe mjetet më të fundit që ju duhen për të rritur biznesin tuaj.
Aksesi në Canon Partner Portal
Jeni partner

Jeni partner?

PËRMBLEDHJE

Faleminderit që jeni pjesë e familjes së Canon.

Partner Programme është këtu për t'u siguruar që të merrni shpërblimet dhe mbështetjen për të rritur biznesin tuaj Canon.

Lidhuni me Canon Partner Portal

Partner Portal ynë është menaxhuesi virtual i llogarisë që mund ta hapni 24/7. Ka të gjitha asetet dhe mjetet e Canon që ju duhen për të rritur biznesin tuaj.

Lidhuni me Canon Partner Portal

Përfitimet e Canon Partner Portal

Orientioni suksesin tuaj me Canon Partner Portal.

 • Përditësohuni

  Përditësohuni

  Fitoni akses në lajmet dhe burimet më të fundit.

 • një imazh punonjësish që punojnë bashkë rreth një tryeze të madhe

  Njihni konkurrencën

  Përfitoni njohuri mbi konkurrencën

 • Mësoni dhe zhvillohuni

  Mësoni dhe zhvillohuni

  Merrni trajnimin që ju duhet për të ecur përpara

 • Partneriteti

  Përparoni

  Gjurmoni ecurinë tuaj, planifikoni hapin e radhës.

një imazh i një burri që punon në laptop ndërsa flet në telefon

Canon Partner Portal

Gati për të filluar me Partner Programme? Njihuni me Partner Portal.

EKSPLORONI MË TEJ

Keni ndonjë pyetje për Canon Partner Portal?