Folder Professional series

Folder Professional series

Projektuar në mënyrë të përsosur për prodhimin e printimeve CAD dhe GIS, kjo seri siguron qëndrueshmëri të plotë, saktësi dhe efikasitet.

Kërkoni informacione

Saktësi e plotë e palosjes me efikasitet me shpejtësi të lartë

Siguroni efikasitet operativ me serinë Folder Professional. Palosni printime teknike të formatit të gjerë pa një manovrim manual me deri në 18 m/min (16 fletë A1 të palosura/min)* dhe integrojini me printerët e zgjedhur për një fluks pune të shpejtë nga fillimi deri në fund.

Folder Professional 6011

Ideal për prodhimin e printimeve CAD dhe GIS, printeri 6011 është mjeti i përsosur për procesin e përfundimit për palosje të cilësisë maksimale dhe me shpejtësi të lartë. Nuk kërkohet manovrimi manual dhe keni 99 programe të redaktueshme të palosjes për t'iu përshtatur çdo porosie printimi.

Specifikimet

18 m/min (16 fletë A1 të palosura/min)*

Procesi i palosjes së plotë në linjë, i shpejtë dhe i automatizuar

Teknologjia e rulave prerës Es-Te

Efikasitet superior i palosjes

Nga fillimi në fund

Integrimi me printerët nga Canon

Rendimenti

Palosja e përmirësuar si kryq dhe erashkë

Express WebTools

Programet e personalizuara të palosjes

Palosje e gjatë

Licenca opsionale e palosjes së gjatë

Palosja e hartave

Licenca opsionale e palosjes së hartave

I sigurt

Plotësisht i besueshëm

Shikoni specifikimet e plota

 Folder Professional 6011

Folder Professional 6013

Printoni dhe palosni me saktësi falë printerit 6013. Administroni vizatimet teknike të formatit të madh me deri në 914 mm (36 inç) gjerësi pa ndërhyrje manuale dhe përfitoni nga skedat opsionale dhe shiritat përforcues për një prodhim vërtet të jashtëzakonshëm.

Specifikimet

18 m/min (16 fletë A1 të palosura/min)*

Procesi i plotë i palosjes me shpejtësi të lartë

Teknologjia e rulave prerës Es-Te

Rezultate të cilësisë më të lartë për palosjen

Nga fillimi në fund

Integrimi me printerët nga Canon

Rendimenti

Palosja e përmirësuar si kryq dhe erashkë

Express WebTools

Programet e personalizuara të palosjes

Palosje e gjatë

Licenca opsionale e palosjes së gjatë

Palosja e hartave

Licenca opsionale e palosjes së hartave

Skedat dhe përforcimi

Aplikoni skedat dhe shiritat e përforcuar

Shikoni specifikimet e plota

 Folder Professional 6013

* Folder Professional 6011/6013, në ndërthurje me printerin ColorWave 9000, ofron një dalje me deri në 16 fletë të palosura A1/min (fluksi i punës me ColorWave 9000 kërkon një Licencë të palosjes me shpejtësi të lartë). Shpejtësia e zakonshme e palosjes është 2,5-10 m/min.