Folder Professional series
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Folder Professional 6011/6013

Shpejtësia e palosjes

deri në 18 m/min në ndërthurje me ColorWave 9000 duke përfshirë licencën e shpejtësisë së lartë, shpejtësinë e zakonshme të palosjes 2,5 - 10 m/min; 89,4 - 393,7 in/min

Kapaciteti i sirtarit për palosjen kryq

150 dokumente të përziera në 80 gr/m2; 20 lbs

Kapaciteti i sirtarit për palosjen erashkë

5 dokumente në varësi të stilit të palosjes dhe gjatësisë së dokumenteve

Kapaciteti i sirtarit të sipërm

100 dokumente me letër të thjeshtë ose 10 dokumente me letër me shkëlqim

Gjatësia maksimale e dokumenteve vetëm për palosjen erashkë

28 shtresa me 80 gm2; letra 20 lbs. gjatësia absolute e dokumentit varet nga gjerësia e panelit (afro 28 x gjerësia e panelit). gjatësia mund të jetë e pakufizuar si opsion

Gjatësia maksimale e dokumenteve për palosjen kryq dhe erashkë

13 shtresa me 80 gm2; letra 20 lbs. gjatësia absolute e dokumentit varet nga gjerësia e panelit. (afro 13 x gjerësia e panelit)

Gjerësia minimale e dokumenteve

279 mm; 11 in

Gjerësia maksimale e dokumenteve

914 mm; 36 in

Gama e peshës së letrës

60 - 110 g/m²; 16 - 30 lbs

Gama e peshës së preferuar të letrës

75 - 80 g/m²; 20 -24 lbs

Gjerësia e panelit për palosjen erashkë

170 - 230 mm; 7 - 12,00 in (opsionale: 4 in - 12,00 in)

Gjerësia e panelit për palosjen kryq

250 - 320 mm; 8 - 12,00 in

Margjina

0 - 40 mm; 0 - 2 in

Programet e palosjes

255 - e redaktueshme

Temperatura e përdorimit

15 -35 °C; 59 - 95 °F

Lagështira e përdorimit

20 - 80 %

Presioni akustik i tingullit

61 dB(A)

Kërkesat për energjinë

100 - 120 V - 50/60 Hz | 200 - 240 V - 50/60 Hz

Siguresa kryesore

10 A

Konsumi i energjisë

Në gatishmëri: 30 W Maks.: 300 W

Pesha për Folder Professional

Folder Professional 6011: 303 kg; 668 lbs
Folder Professional 6013 (me aplikuesin e skedave): 345 kg; 761 lbs

Përmasat për Folder Professional (GjexThexLa)

Folder Professional 6011: 1634 x 1837 x 1227 mm; 64,3 x 72,3 x 48,3 in
Folder Professional 6013 (me aplikuesin e skedave): 1634 x 2157 x 1227 mm; 64,3 x 84,9 x 48,3 in

Pesha e transportit për Folder Professional

Folder Professional 6011: 353 kg / 779 lbs
Folder Professional 6013 (me aplikuesin e skedave): 395 kg; 871 lb

Përmasat e transportit për Folder Professional (GjexThexLa)

Folder Professional 6011: 1070 x 1850 x 1430 mm; 42,1 x 72,8 x 56,3 in
Folder Professional 6013 (me aplikuesin e skedave): 1070 x 2180 x 1430 mm; 42,1 x 85,8 x 56,3 in