Canon’s Purchase to Pay for better purchasing, spend control and cashflow visibility

Blini për të paguar

Blerje, kontroll dhe shikueshmëri më e mirë e lëvizjes së parave.

Bërja e blerjeve dhe pagimi i furnitorëve nuk është gjithmonë aq e efektshme, e kontrolluar ose fitimprurëse sa duhej të ishte.

Proceset e paefektshme me letra nuk të japin shikueshmërinë që të duhet për të administruar shpenzimet dhe për t'i mbajtur paratë nën kontroll.

Dobitë e Canon Purchase to Pay

Benefits Benefits

Merrni kontrollin

Mbani një sy në gjithçka, nga kërkesa deri te pagesa.

Benefits Benefits

Rritni shikueshmërisë

Mbajini të dhënat dhe analizat kyçe P2P para syve.

Benefits Benefits

Ulni shpenzimet

Bëni më të efektshme blerjet dhe metodat e punës Llogari të Pagueshme

Benefits Benefits

Rritni pajtueshmërinë

Pakësoni rreziqet përmes kontrolleve të automatizuara dhe proceseve dixhitale

Ndihmojmë një biznes të transformohet

Canon’s Purchase to pay helps a business to transform
Nga marrja e mallrave deri në pagimin e faturave, nuk ka asnjë dyshim se kjo zgjidhje e bën gjithçka shumë më të lehtë.

Merete Buerstad

Shefi i Financave, Protector Forsikring

Sfida

Kompania norvegjeze e siguracioneve Protector Forsikring po rritej shpejt dhe donte të përmirësonte procesin e saj të blerjes për të paguar i cili ishte i ngadaltë dhe joefikas. I duhej një zgjidhje që mund të jepte një tablo të qartë të shpenzimeve dhe të ndihmonte zgjerimin e kompanisë pa ngadalësuar veprimtaritë e saj.

Canon’s Purchase to pay helps a business to transform
Canon transformed its processes by adopting a digital Purchase to Pay automation solution

Zgjidhja

Ne ndihmuam Protector Forsikring të transformonte biznesin e tij duke adoptuar një zgjidhje automatike digjitale Purchase-to-Pay e cila përfiton nga metodat digjitale të punës në çdo fazë të procesit.

Dobitë

Ky transformim digjital e bëri Purchase to Pay më të shpejtë duke përmirësuar rendimentin e stafit dhe duke e përshpejtuar biznesin në tërësi. Zgjidhja jonë që mund të përmirësohet, me monitorim në kohë reale dhe analitikë të detajuar i dha gjithashtu mundësi kompanisë të bënte kursime strategjike dhe të arrinte planet e saj për rritje.

Our scalable solution improved staff productivity and accelerated the business as a whole

Transformoni biznesin tuaj me Purchase to Pay më të shpejtë, më inteligjent.


FLISNI ME STAFIN TONË

Si funksionon

Përmirësoni shpenzimet dhe administrimin e parave me Canon.

Zgjidhje të përafërta