Printerë për shtëpi

Canon Seria PIXMA TS8050

Specifikimet

Numrat e modeleve
PIXMA TS8050 (E ZEZË)
PIXMA TS8053 (KAFE)
PIXMA TS8052 (E KUQE)
PIXMA TS8051 (E BARDHË)
Funksionet
Lidhje me valë, printim, fotokopje, skanim, Cloud Link
Canon Camera

Specifikimet

 • Wi-Fi

  Përdorin dhe të ndajnë me valë

 • Printimi nga smartfoni dhe tableti

  Aplikacioni Canon PRINT

 • Ekrani i madh me prekje 10,8cm

  Funksione të printerit me lehtësi navigimi

 • Printim pa bordura

  Fotografi 10x15 cm (4”x6”) në vetëm 21 sekonda

 • Furnizuesi i dyfishtë i letrës

  Futni njëkohësisht letër të zakonshme dhe letër fotografike

 • 6 bojëra unike

  Ndryshoni vetëm bojën që mbaron

 • PIXMA Cloud Link

  Printim dhe skanim në cloud

 • Karta SD

  Printoni nga kartat e memories SD

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

 • Numrat e modeleve
  PIXMA TS8050 (E ZEZË)
  PIXMA TS8053 (KAFE)
  PIXMA TS8052 (E KUQE)
  PIXMA TS8051 (E BARDHË)1
 • Funksionet
  Lidhje me valë, printim, fotokopje, skanim, Cloud Link

Specifikimet e printerit

 • Rezolucioni i printimit
  Deri në 96002 x 2400 dpi
 • Teknologjia e printimit
  6 Depozita Boje të Veçanta (PGBK, BK, C, M, Y, GY)
  Bojëra ChromaLife100
 • Shpejtësia e Printimit Mono
  Approx. 15.0 ipm3
 • Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë
  Approx. 10.0 ipm4
 • Shpejtësia e prinimit të fotografisë
  Pa bordura 10x15cm: Afërsisht 21 sekonda5
 • Printimi pa Bordura
  Po (A4, Letër, 20x25cm, 13x18cm, 10x15cm, 13x13cm)
 • Printim nga të Dyja Anët
  Printim Auto Duplex (A4, A5, B5, Letter - letër e zakonshme)
 • Printimi drejtpërdrejt në disk
  Po (programi kompjuterik i përfshirë)

Fishekët e bojës dhe rendimentet

 • Fishekët standardë të bojës
  6 rezervuarë individualë bojë
  PGI-570PGBK (Pigment i zi)
  CLI-571BK (E zezë)
  CLI-571C (Cianike)
  CLI-571M (E purpurt)
  CLI-571Y (E verdhë)
  CLI-571GY (Gri)
 • Fishekë Opsionalë Boje XL
  Rezervuarë boje XL me prodhim të lartë
  PGI-550PGBK XL (Pigment i zi)
  CLI-571BK XL (E zezë)
  CLI-571C XL (Cianike)
  CLI-571M XL (E purpurt)
  CLI-571Y XL (E verdhë)
  CLI-571GY XL (Gri)
 • Rendimenti për fishek (letër e thjeshtë)
  Dokument A4 me ngjyra6
  Pigment i zi: 300 faqe
  Pigment i zi XL:  500 faqe
  E zezë:  1105* faqe
  E zezë XL:  4425* faqe
  Cianike:  311 faqe
  Cianike XL:  680 faqe
  E purpurt:  297 faqe
  E purpurt XL:  650 faqe
  E verdhë:  323 faqe
  E verdhë XL:  680 faqe
  Gri: 780* faqe
  Gri XL: 3350* faqe
  * *Rezultati Suplementar i Përafërt
 • Rendimenti për fishek (foto)
  Foto 10x15cm7
  Pigment i zi: 2390* foto
  Pigment i zi XL: 3900* fotografi
  E zezë: 317* foto
  E zezë XL: 830* foto
  Cianike: 120 foto
  Cianike XL: 309 foto
  E purpurt: 142 foto
  E purpurt XL: 383 foto
  E verdhë: 142 foto
  E verdhë XL: 333 foto
  Gri: 199 foto
  Gri XL: 423 foto
  * *Rezultati Suplementar i Përafërt

Mbështetja për letrën

 • Llojet e letrës
  Letër e Zakonshme
  Zarfa
  Canon Pro Platinum (PT-101)
  Canon Pro Luster (LU-101)
  Canon Plus Glossy II (PP-201)
  Canon Plus Semi-gloss (SG-201)
  Canon "Përdorim i Përditshëm" (GP-501)
  Canon Matte (MP-101)
  Canon High Resolution Paper (HR-101N)
  Letra të tjera artistike
  Disqe të Printueshme
 • Hyrja maksimale e letrës
  Sirtari i pasëm: Maks. 20 fletë (letër fotografike)
  Kaseta përpara: Maks. 100 fletë (letër e zakonshme)
  Sirtari i printimit drejtpërdrejt në disk: 1 disk CD, DVD ose Blu-Ray i printueshëm
 • Madhësitë e letrës
  Sirtari mbrapa: A4/A5/B5/LTR/LGL/20x25cm/13x18cm/10x15cm/Zarfe(DL, COM10)/Katrore (13x 13cm)
  Kaseta përpara: A4, A5, B5, LTR
 • Pesha e Letrës
  Sirtari i pasmë: Letër e zakonshme 64 - 105 g/m², letër fotografike Canon deri në 300 g/m²
  Kaseta përpara: Letër e zakonshme: 64-105 g/m²

Specifikimet e skanerit

 • Lloji i skanerit
  Skaner CIS me shtrat të sheshtë për fotografi dhe dokumente
 • Shpejtësia e skanimit
  Approx. 14 sek8
 • Rezolucioni i Skanerit (Optik)
  2400 x 4800 dpi9
 • Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)
  Ngjyra: 48 bit / 24 bit
  Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit
 • Madhësia Maksimale e Dokumentit
  216 x 297 mm

Specifikimet e fotokopjes

 • Shpejtësia e kopjimit
  sFCOT: Afërsisht 19 sek10
  sESAT: Afërsisht 6.5 ipm11
 • Kopjimi i shumëfishtë
  99 kopje maks.
 • Funksionet e Fotokopjimit
  Fotokopje dokumentesh, fotokopje fotografish, fotokopje pa bordura, fotokopje në 2 anë, fotokopje 2-në-1 dhe 4-në-1, fotokopje me fshirje të kornizës, fotokopje e etiketës së diskut, fotokopje ID
 • Zmadhim Fotokopjimi
  25 - 400% (në rritje 1%)
  Vendosja në faqe
  A5 deri në A4, B5 deri në A4, A4 deri në A5 dhe A4 deri në B5

Ndërfaqja

 • Lloji & Madhësia e ekranit
  10.8cm LCD (TFT me ngjyra/prekje)
 • Gjuhët e ekranit
  33 gjuhë të mundshme: Japonisht/Anglisht (mm & inç)/gjermanisht/frëngjisht/italisht/spanjisht/holandisht/portugalisht/norvegjisht/suedisht/danisht/finlandisht/rusisht/çekisht/hungarisht/polonisht/sllovenisht/turqisht/greqisht/kineze e thjeshtuar/kineze tradicionale/koreane/indonezisht/sllovakisht/estonisht/letonisht/lituanisht/ukrainisht/rumanisht/bullgarisht/tajlandisht/kroatisht/vietnameze

Lidhshmëria

 • Ndërfaqe standarde
  USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)
  Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n
  Siguria Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalimi i administratës
  Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz
 • Aplikacionet për celularë
  PIXMA Touch & Print (NFC)
  PIXMA Cloud Link
  Aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY
  Plugin Canon Print Service (Android)
  Printimi me Re i Google
  Apple AirPrint
  Wi-Fi Direct
  Metodë për Pikë Aksesi
  WLAN PictBridge
  Slota për kartën e memories
  Mopria (Android)
 • Kartat e kujtesës të përdorshme
  Kartë SD, kartë SDHC, kartë miniSD*, kartë micro SD*, kartë mini SDHC*, kartë micro SDHC*
  *Duke përdorur përshtatësin e rekomanduar - jo i përfshirë

Softueri

 • Sistemet e Operuese që mbështeten
  Windows 10
  Windows 8.1 (përfshirë Windows 8.1 Update), Windows 8
  Windows 7, Windows 7 SP1
  Windows Vista SP2
  Shënim: Për Windows, kërkohet .NET Framework 4.5.2 ose 4.6
  Mac OS X v10.8.5 - OS X v10.11
 • Sistemet Mobile të mbështetura
  iOS,Android,Windows RT,Windows 10 Mobile
 • Kërkesat minimale për sistemin
  Windows: hapësira e diskut 3,1 GB, Internet Explorer 8
  Mac: lidhje Interneti, hapësirë disku 1,5GB, Safari 5
  Ekrani: 1024 x 768 XGA
 • Softueri i përfshirë
  Drajvër MP përfshirë Veglën e Skanimit
  My Image Garden me Full HD Movie Print12
  Menyja e shpejtë
  Easy-WebPrint EX (shkarko)13

Karakteristikat fizike

 • Pesha
  afro 6.5 kg
 • Përmasat (Gj x Th x L)
  afro 372 x 324 x 139 mm
 • Nivelet e Zhurmës Akustike
  afro 49.0dB(A)14
 • Mjedisi i rekomanduar i punimit
  Temperatura: 15-30°C
  Lagështia: 10-80%RH (pa kondensim)
 • Energjia
  AC 100-240V, 50/60Hz
 • Konsumi i energjisë
  Fikur: Rreth 0.3W  
  Në gatishmëri (i lidhur me kompjuterin me USB): afro 1.0W (llamba e skanimit e fikur)
  Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 1.8W (llamba e skanimit është e fikur) 
  Koha për të kaluar në metodën në pritje: 12 minuta
  Kopjimi: Afërsisht 16W15

Të githa specifikimet mund të ndryshohen pa njoftim.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

 1. Disa ngjyra mund të mos jenë të disponueshme në zonën tuaj.
 2. Pikat e bojës mund të vendosen me një nivel minimal prej 1/9600 inç
 3. Shpejtësitë e printimit të dokumenteve janë mesataret e ESAT në testin e kategorisë për zyra për metodën standarde në njërën anë të faqes, ISO/IEC 24734.
 4. Shpejtësitë e printimit të dokumenteve janë mesataret e ESAT në testin e kategorisë për zyra për metodën standarde në njërën anë të faqes, ISO/IEC 24734.
 5. Shpejtësia e printimit të fotografisë bazohet në parametrat standarde duke përdorur ISO/JIS-SCID N2 në letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin host.
 6. Vlerat e deklaruara të rendimentit janë sipas standardit ISO/IEC 24711. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.
 7. Vlerat e deklaruara të rendimentit janë sipas ISO/IEC 29102. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.
 8. Shpejtësia e skanimit të dokumenteve me ngjyra është matur me ISO/IEC 29183 Target A. Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur ndërmjet shtypjes së butonit të skanimit të drajvërit të skanerit dhe fikjes së ekranit që tregon statusin.. Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.
 9. Rezolucioni optik është një matje e rezolucionit model maksimal të harduerit bazuar në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa maksimale e skanimit është e kufizuar.
 10. Shpejtësia e fotokopjes së dokumenteve me ngjyra është matur bazuar në mesataren e sFCOT dhe sEAT në Testin e Performancës të standardit ISO/IEC 29183.
 11. Shpejtësia e fotokopjes së dokumenteve me ngjyra është matur bazuar në mesataren e sFCOT dhe sEAT në Testin e Performancës të standardit ISO/IEC 29183.
 12. Full HD Movie Print është i disponueshëm për skedat e filmave MOV dhe MP4 të krijuara nga kamera dixhitale dhe videokamera të caktuara Canon. Kërkon instalimin e programit kompjuterik të lidhur me videokamerën ose kamerën digjitale të Canon, nga e cila u rregjistrua filmi. Skedarët MOV kërkojnë: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (versioni 6,5 ose më i ri), skedarët MP4 kërkojnë: ImageBrowser EX (versioni 1,0 ose më i ri).
 13. Easy-WebPrint EX kërkon Internet Explorer 8 ose më të ri
 14. Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në Letër Fotografie Plus me Shkëlqim II 10x15cm duke përdorur cilësimet fillestare.
 15. Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (të printuar me printer inkjet) në madhësi letre të zakonshme A4 duke përdorur konfigurimet standarde.