PIXMA_TS_8050 home environment design

Seria PIXMA TS8050

Prezantimi i brezit të ri të printerëve fotografikë të-gjitha-në-një. Shijoni cilësinë e jashtëzakonshme, lidhjen pa tela dhe një ekran madh me prekje me një ndërfaqe të përshtatshme për përdoruesin

Çdo kujtim me një cilësi mahnitëse

Shijoni cilësinë e jashtëzakonshme të printimit me teknologjinë e përmirësuar të kokës së printimit të serisë PIXMA TS8050. Një sistem me 6 bojëra unike - përfshirë grinë - përmirëson hijet, zvogëlon kokrrizimin dhe siguron fotografi me ngjyra të pasura dhe dokumente me tekste mjaft të qarta në printime.

Photo memory wall
PIXMA_TS_8050 product lifestyle video

I bukur dhe kompakt, me lidhje të jashtëzakonshme.

Shikoni videon


Madhësi e vogël. Rendiment i lartë

Teknologjia e fuqishme e printimit është e fshehur në një trup të përshtatshëm për tavolinat e punës - afro 29% më i vogël se modelet e mëparshme*. Me një sipërfaqe pasqyruese dhe cepa elegantë të rrumbullakosur, printeri i serisë PIXMA TS8050 është një printer po aq i bukur sa edhe imazhet që krijon.

PIXMA_TS_8050 integration into the home

Qëndroni të lidhur

Lidhuni dhe ndani imazhet dhe dokumentet tuaja me mbështetjen e printimit Wi-Fi dhe në celularë për Android, iOS dhe Windows 10 Mobile. Printoni drejtpërdrejt nga kartat SD ose shijoni printimin dhe skanimin me trokitje dhe prekje nga aplikacioni Canon PRINT.

PIXMA_TS_8050 mobile device connection lifestyle home


Zbuloni printerin e ri PIXMA

Nga ekrani me prekje me anim automatik e deri te printimi në mediat sociale, zbuloni më shumë mbi veçoritë e reja dhe të përmirësuara të serisë PIXMA TS8050.

PIXMA_TS_5050 product lifestyle video

Specifikimet

PIXMA_TS_8040 close up of front panel

Wi-Fi

Përdorin dhe të ndajnë me valë

PIXMA_TS_8040 close up of front panel

Printimi nga smartfoni dhe tableti

Aplikacioni Canon PRINT

PIXMA_TS_8040 close up of front panel

Ekrani i madh me prekje 10,8cm

Funksione të printerit me lehtësi navigimi

PIXMA_TS_8040 close up of front panel

Printim pa bordura

Fotografi 10x15 cm (4”x6”) në vetëm 21 sekonda

PIXMA_TS_8040 close up of front panel

Furnizuesi i dyfishtë i letrës

Futni njëkohësisht letër të zakonshme dhe letër fotografike

PIXMA_TS_8040 close up of front panel

6 bojëra unike

Ndryshoni vetëm bojën që mbaron

PIXMA_TS_8040 close up of front panel

PIXMA Cloud Link

Printim dhe skanim në cloud

PIXMA_TS_8040 close up of front panel

Karta SD

Printoni nga kartat e memories SD

Shikoni specifikimet e plota

PIXMA_TS_8050 close up of front panel
PIXMA_TS_8050 whats in the box

Çfarë ka në kuti

Printimi dhe skanimi i shpejtë në shtëpi për fotografitë dhe dokumentet tuaja

• Printer të-gjitha-në-një - seria Canon PIXMA TS8050

• Konfiguroni depozitat e bojës

• Kordoni elektrik

• Disku CD-ROM i konfigurimit dhe manualet

Produktet që kanë lidhje

Aksesorët

Merrni më shumë nga printeri juaj Canon.

Nga media sociale dhe printimi në renë kompjuterike e deri tek albumet e kolazheve dhe kartolinat me reliev. Eksploroni krijimtarinë tuaj me aplikacionin Canon Print dhe softuerin Creative Park.

*Krahasimi i vëllimit me modelin pararendës të serisë MG7700 me kasetën e përparme të letrës, tabakanë e pasme dhe tabakanë e daljes të tërhequra në trupin e printerit. Kur ngarkohet letër e madhësisë A4/LTR në kasetën e përparme të letrës, një pjesë e kasetës do të dalë nga paneli i përdorimit (35 mm - seria PIXMA TS8050)