Printerë për shtëpi

Canon PIXMA TS6050 Series

Specifikimet

Numrat e modeleve
PIXMA TS6050 (E ZEZË)
PIXMA TS6052 (GRI)
PIXMA TS6051 (E BARDHË)
Funksionet
Lidhje me valë, printim, fotokopje, skanim, Cloud Link
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera

Specifikimet

 • Notification Image

  Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

 • Notification Image

  Aplikacioni Canon PRINT

 • Notification Image

  Fotografi 10x15 cm (4”x6”) vetëm në 39 sekonda

 • Notification Image

  Futni njëkohësisht letër të zakonshme dhe letër fotografie

 • Notification Image

  Bojëra Fakultativ të lartë të jepnin

 • Notification Image

  Printimi nga reja kompjuterike dhe skanimi tek ajo*

 • Notification Image

  Ekran me prekje shumë i shpejtë

 • Notification Image

  Printoni fotografi katrore 13x13 cm (5”x5”)

 • Notification Image

  Ndryshoni vetëm bojën që mbaron

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

 • Numrat e modeleve
  PIXMA TS6050 (E ZEZË)
  PIXMA TS6052 (GRI)
  PIXMA TS6051 (E BARDHË)1
 • Funksionet
  Lidhje me valë, printim, fotokopje, skanim, Cloud Link

Specifikimet e printerit

 • Rezolucioni i printimit
  Deri në 48002 x 1200 dpi
 • Teknologjia e printimit
  5 Depozita Boje të Veçanta (PGBK, BK, C, M, Y)
  Bojëra ChromaLife100
 • Shpejtësia e Printimit Mono
  Approx. 15.0 ipm3
 • Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë
  Approx. 10.0 ipm4
 • Shpejtësia e prinimit të fotografisë
  Pa bordura 10x15cm: Afërsisht 39 sekonda5
 • Printimi pa Bordura
  Po (A4, Letër, 20x25cm, 13x18cm, 10x15cm, 13x13cm)
 • Printim nga të Dyja Anët
  Printim Auto Duplex (A4, A5, B5, Letter - letër e zakonshme)

Fishekët e bojës dhe rendimentet

 • Fishekët standardë të bojës
  5 rezervuarë individualë boje
  PGI-570PGBK (Pigment i zi)
  CLI-571BK (E zezë)
  CLI-571C (Cianike)
  CLI-571M (E purpurt)
  CLI-571Y (E verdhë)
 • Fishekë Opsionalë Boje XL
  Rezervuarë boje XL me prodhim të lartë
  PGI-550PGBK XL (Pigment i zi)
  CLI-571BK XL (E zezë)
  CLI-571C XL (Cianike)
  CLI-571M XL (E purpurt)
  CLI-571Y XL (E verdhë)
 • Rendimenti për fishek (letër e thjeshtë)
  Dokument A4 me ngjyra6
  Pigment i zi: 300 faqe
  Pigment i zi XL:  500 faqe
  E zezë:  1795* faqe
  E zezë XL:  5565* faqe
  Cianike:  345 faqe
  Cianike XL:  715 faqe
  E purpurt:  306 faqe
  E purpurt XL:  645 faqe
  E verdhë:  347 faqe
  E verdhë XL:  715 faqe
  * *Rezultati Suplementar i Përafërt
 • Rendimenti për fishek (foto)
  Foto 10x15cm7
  Pigment i zi: 2305* foto
  Pigment i zi XL: 4310* foto
  I zi: 376* fotografi
  I Zi XL: 810* fotografi
  Cianik: 121 fotografi
  Cianike XL: 257 foto
  E purpurt: 136 fotografi
  E purpurt XL: 339 foto
  I verdhë: 127 foto
  E verdhë XL: 295 foto
  * *Rezultati Suplementar i Përafërt

Mbështetja për letrën

 • Llojet e letrës
  Letër e Zakonshme
  Zarfa
  Canon Pro Platinum (PT-101)
  Canon Pro Luster (LU-101)
  Canon Plus Glossy II (PP-201)
  Canon Plus Semi-gloss (SG-201)
  Canon "Përdorim i Përditshëm" (GP-501)
  Canon Matte (MP-101)
  Canon High Resolution Paper (HR-101N)
 • Hyrja maksimale e letrës
  Sirtari i pasëm: Maks. 20 fletë (letër fotografike)
  Kaseta përpara: Maks. 100 fletë (letër e zakonshme)
 • Madhësitë e letrës
  Sirtari mbrapa: A4/A5/B5/LTR/LGL/20x25cm/13x18cm/10x15cm/Zarfe(DL, COM10)/Katrore (13x 13cm)
  Kaseta përpara: A4, A5, B5, LTR
 • Pesha e Letrës
  Sirtari i pasmë: Letër e zakonshme 64 - 105 g/m², letër fotografike Canon deri në 300 g/m²
  Kaseta përpara: Letër e zakonshme: 64-105 g/m²

Specifikimet e skanerit

 • Lloji i skanerit
  Skaner CIS me shtrat të sheshtë për fotografi dhe dokumente
 • Shpejtësia e skanimit
  Approx. 19 sek8
 • Rezolucioni i Skanerit (Optik)
  1200 x 2400 dpi9
 • Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)
  Ngjyra: 48 bit / 24 bit
  Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit
 • Madhësia Maksimale e Dokumentit
  216 x 297 mm

Specifikimet e fotokopjes

 • Shpejtësia e kopjimit
  sFCOT: Afërsisht 19 sek10
  sESAT: Afërsisht 6.5 ipm11
 • Kopjimi i shumëfishtë
  99 kopje maks.
 • Funksionet e Fotokopjimit
  Fotokopje dokumentesh, fotokopje fotografish, fotokopje pa bordura, fotokopje në 2 anë, fotokopje 2-në-1 dhe 4-në-1, fotokopje me fshirje të kornizës, fotokopje ID
 • Zmadhim Fotokopjimi
  25 - 400% (në rritje 1%)
  Vendosja në faqe
  A5 deri në A4, B5 deri në A4, A4 deri në A5 dhe A4 deri në B5

Ndërfaqja

 • Lloji & Madhësia e ekranit
  7.5cm LCD (TFT ngjyra/Prekje)
 • Gjuhët e ekranit
  33 gjuhë të mundshme: Japonisht/Anglisht (mm & inç)/gjermanisht/frëngjisht/italisht/spanjisht/holandisht/portugalisht/norvegjisht/suedisht/danisht/finlandisht/rusisht/çekisht/hungarisht/polonisht/sllovenisht/turqisht/greqisht/kineze e thjeshtuar/kineze tradicionale/koreane/indonezisht/sllovakisht/estonisht/letonisht/lituanisht/ukrainisht/rumanisht/bullgarisht/tajlandisht/kroatisht/vietnameze

Lidhshmëria

 • Ndërfaqe standarde
  USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)
  Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n
  Siguria Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalimi i administratës
  Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz
 • Aplikacionet për celularë
  PIXMA Cloud Link
  Aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY
  Plugin Canon Print Service (Android)
  Printimi me Re i Google
  Apple AirPrint
  Wi-Fi Direct
  Metodë për Pikë Aksesi
  WLAN PictBridge
  Mopria (Android)

Softueri

 • Sistemet e Operuese që mbështeten
  Windows 10
  Windows 8.1 (përfshirë Windows 8.1 Update), Windows 8
  Windows 7, Windows 7 SP1
  Windows Vista SP2
  Shënim: Për Windows, kërkohet .NET Framework 4.5.2 ose 4.6
  Mac OS X v10.8.5 - OS X v10.11
 • Sistemet Mobile të mbështetura
  iOS,Android,Windows RT,Windows 10 Mobile
 • Kërkesat minimale për sistemin
  Windows: hapësira e diskut 3,1 GB, Internet Explorer 8
  Mac: lidhje Interneti, hapësirë disku 1,5GB, Safari 5
  Ekrani: 1024 x 768 XGA
 • Softueri i përfshirë
  Drajvër MP përfshirë Veglën e Skanimit
  My Image Garden me Full HD Movie Print12
  Menyja e shpejtë
  Easy-WebPrint EX (shkarko)13

Karakteristikat fizike

 • Pesha
  afro 6,2 kg
 • Përmasat (Gj x Th x L)
  afro 372 x 315 x 139 mm
 • Nivelet e Zhurmës Akustike
  afro 47.0dB(A)14
 • Mjedisi i rekomanduar i punimit
  Temperatura: 15-30°C
  Lagështia: 10-80%RH (pa kondensim)
 • Energjia
  AC 100-240V, 50/60Hz
 • Konsumi i energjisë
  Fikur: Rreth 0,2W  
  Në gatishmëri (i lidhur me kompjuterin me USB): afro 0.7W (llamba e skanimit e fikur)
  Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 1.4W (llamba e skanimit është e fikur) 
  Koha për të kaluar në metodën në pritje: 12 minuta
  Kopjimi: Afërsisht 13W15

Të githa specifikimet mund të ndryshohen pa njoftim.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

 1. Disa ngjyra mund të mos jenë të disponueshme në zonën tuaj.
 2. Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimal prej 1/4800 inç
 3. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 4. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 5. Shpejtësia e printimit të fotografive është bazuar në konfigurimin standard duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 mbi letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk merr parasysh kohën për përpunimin e të dhënave në kompjuterin host.
 6. Vlerat e deklaruara të rendimentit janë sipas standardit ISO/IEC 24711. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.
 7. Vlerat e deklaruara të rendimentit janë sipas ISO/IEC 29102. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.
 8. Shpejtësia e skanimit të dokumenteve me ngjyra është matur me ISO/IEC 29183 Target A. Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur ndërmjet shtypjes së butonit të skanimit të drajvërit të skanerit dhe fikjes së ekranit që tregon statusin.. Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.
 9. Rezolucioni optik është një matje e rezolucionit model maksimal të harduerit bazuar në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa maksimale e skanimit është e kufizuar.
 10. Shpejtësia e fotokopjes së dokumenteve me ngjyra është matur bazuar në mesataren e sFCOT dhe sEAT në Testin e Performancës të standardit ISO/IEC 29183.
 11. Shpejtësia e fotokopjes së dokumenteve me ngjyra është matur bazuar në mesataren e sFCOT dhe sEAT në Testin e Performancës të standardit ISO/IEC 29183.
 12. Full HD Movie Print është i disponueshëm për skedat e filmave MOV dhe MP4 të krijuara nga kamera dixhitale dhe videokamera të caktuara Canon. Kërkon instalimin e programit kompjuterik të lidhur me videokamerën ose kamerën digjitale të Canon, nga e cila u rregjistrua filmi. Skedarët MOV kërkojnë: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (versioni 6,5 ose më i ri), skedarët MP4 kërkojnë: ImageBrowser EX (versioni 1,0 ose më i ri).
 13. Easy-WebPrint EX kërkon Internet Explorer 8 ose më të ri
 14. Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në Letër Fotografie Plus me Shkëlqim II 10x15cm duke përdorur cilësimet fillestare.
 15. Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (të printuar me printer inkjet) në madhësi letre të zakonshme A4 duke përdorur konfigurimet standarde.