Seria PIXMA TS6050

Printer, skaner dhe fotokopje kompakte për në tavolinë me shumë mundësi lidhjesh. Printim i shpejtë i fotografive dhe dokumenteve me cilësi të lartë, plus një ekran me prekje intuitiv 7.5 cm (3”) LCD.

Ngjyra

Canon PIXMA TS6050 Series

Printer kompakt me ekran me prekje gjithçka-në-një për printim të shpejtë të dokumenteve dhe fotografive në shtëpi.

Shikoni të dhënat e plota

PIXMA TS6050 Series

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

icon

Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

Smartphone-and-tablet

Aplikacioni Canon PRINT

icon

Fotografi 10x15 cm (4”x6”) vetëm në 39 sekonda

icon

Futni njëkohësisht letër të zakonshme dhe letër fotografie

Optional

Bojëra Fakultativ të lartë të jepnin

PIXMA_Cloud_Link

Printimi nga reja kompjuterike dhe skanimi tek ajo*

3.0InchTFT

Ekran me prekje shumë i shpejtë

Square media

Printoni fotografi katrore 13x13 cm (5”x5”)

5_Single_inks

Ndryshoni vetëm bojën që mbaron

icon
PIXMA TS6050 Series BLACK WITB

Çfarë ka në kuti

Printer gjithçka-në-një – Canon seria PIXMA TS6050

Montimi i kutive të bojës

Kabllo të Energjisë

CD-ROM instalimi dhe manualet

Produktet që kanë lidhje

Aksesorët

Klikoni tek unë

Canon PIXMA TS5050 Series
PIXMA TS6050 Series Thumbnail

*Skanimi në renë kompjuterike, skanimi në email dhe CREATIVE PARK PREMIUM janë të disponueshme vetëm për përdoruesit e bojërave origjinale Canon.
**Krahasimi i vëllimit me modelin pararendës të serisë MG6800 me kasetën e përparme të letrës, tabakanë e pasme dhe tabakanë e daljes të tërhequra në trupin e printerit. Kur ngarkohet letër e madhësisë A4/LTR në kasetën e përparme të letrës, një pjesë e kasetës do të dalë nga paneli i përdorimit (44 mm - seria PIXMA TS6050)