Printerë për shtëpi

Canon Seria PIXMA TS3350

Specifikimet

Funksionet
Wi-Fi, Printim, Fotokopje, Skanim, Cloud
 PIXMA TS3350 Series BK FRA

Specifikimet

 • Cilësi ekonomike

  Fishekë FINE me opsione XL

 • Lidhja me lehtësi

  Aplikacioni "Canon PRINT", "AirPrint (iOS)" dhe "Mopria (Android)"

 • Lidhje me renë kompjuterike

  "PIXMA Cloud Link" përmes aplikacionit "Canon PRINT"*

 • Mbushje më se e lehtë

  Mbushje e letrës nga mbrapa

 • Statusi me një sy të shpejtë

  LCD 1,5 in

 • Kursimi i Energjisë

  Funksion ndezjeje/fikjeje automatike

 • Qartë e pastër

  Tekst i mprehtë dokumentesh

 • Foto pa bordura

  Foto pa bordura deri në 5x7 in

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

 • Funksionet
  Wi-Fi, Printim, Fotokopje, Skanim, Cloud

Specifikimet e printerit

 • Rezolucioni i printimit
  Deri në 4800 1 x 1200 dpi
 • Teknologjia e printimit
  2 Fishekë FINE (e zezë dhe ngjyra)
 • Shpejtësia e Printimit Mono
  Afro 7,7 in/min2
 • Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë
  Afro 4,0 ipm 3
 • Shpejtësia e prinimit të fotografisë
  Pa bordura 10x15cm: Afërsisht 65 sekonda4
 • Printimi pa Bordura
  Po (13x18cm, 10x15cm, 13x13cm)
 • Printim nga të Dyja Anët
  Përdorimi Manual

Fishekët e bojës dhe rendimentet

 • Fishekët standardë të bojës
  PG-545 (E zezë)
  CL-546 (Ngjyra)
 • Fishekë Opsionalë Boje XL
  PG-545XL (E zezë)
  CL-546XL (Ngjyra)
 • Rendimenti për fishek (letër e thjeshtë)
  Printimi i dokumenteve me ngjyra në A4 5
  I zi: 180 faqe
  I zi XL: 400 faqe
  Ngjyrë: 180 faqe
  Ngjyrë XL: 300 faqe
 • Rendimenti për fishek (foto)
  Fotografi 10x15cm 6
  I zi: 1445* fotografi
  I zi XL: 3520* fotografi
  Ngjyra: 55 fotografi
  Ngjyra XL: 90 fotografi
  * *Rezultati Suplementar i Përafërt

Mbështetja për letrën

 • Llojet e letrës
  Letër e Zakonshme
  Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II (PP-201)
  Letër fotografike me shkëlqim "përdorimi të përditshëm" (GP-501)
  Ngjitëse të heqshme të fotografive (RP-101)
  Letër fotografike magnetike (MG-101)
 • Hyrja maksimale e letrës
  Sirtari i pasëm: Maks. 60 fletë (letër e zakonshme)
 • Madhësitë e letrës
  Letër e zakonshme: A4, A5, B5, Letter, Legal
  Letër fotografike: 13×18 cm, 10×15 cm, 13×13 cm

  [Përmasa të posaçme]
  gjerësia 89–215,9 mm, gjatësia 127–676 mm
 • Pesha e Letrës
  Letër e zakonshme: 64 - 105 g/m²
  Canon letër fotografie: deri në 275 g/m²

Specifikimet e skanerit

 • Lloji i skanerit
  Skaner CIS me shtrat të sheshtë për fotografi dhe dokumente
 • Rezolucioni i Skanerit (Optik)
  600×1200 dpi7
 • Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)
  Me ngjyra: RGB secila 16 bitë/8 bitë
  Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit
 • Madhësia Maksimale e Dokumentit
  216 x 297 mm

Specifikimet e fotokopjes

 • Shpejtësia e kopjimit
  sFCOT: Afërsisht 27 sek8
  sESAT: Afërsisht 3 in/min9
 • Kopjimi i shumëfishtë
  20 kopje (maks.)
 • Funksionet e Fotokopjimit
  Kopjimi i dokumenteve, kopjimi pa bordurë
 • Zmadhim Fotokopjimi
  Sipas faqes10
 • Madhësia e dokumentit
  216 x 297 mm

Ndërfaqja

 • Lloji & Madhësia e ekranit
  LCD 3,8 cm mono me segment

Lidhshmëria

 • Ndërfaqe standarde
  USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)
  Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n
  Siguria Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalimi i administratës
  Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz
 • Aplikacionet për celularë
  Aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY
  Easy-PhotoPrint Editor
  Aplikacioni Message In Print
  PIXMA Cloud Link
  Plugin Canon Print Service (Android)
  Apple AirPrint
  Metodë e Access Point
  WLAN PictBridge
  Mopria (Android)

Softueri

 • Sistemet e Operuese që mbështeten
  Chrome OS

  Windows 10、Windows 8.1、Windows 7 SP1

  Funksionimi mund të garantohet vetëm në një kompjuter me Windows 7 ose një version të mëvonshëm të instaluar paraprakisht.

  OS X 10.11.6 、macOS 10.12~macOS 10.14
 • Sistemet Mobile të mbështetura
  iOS, Android, Windows 10 Mobile
 • Kërkesat minimale për sistemin
  Windows: 2.0 GB ose më shumë
  Mac: 1.0 GB ose më shumë
  Shënim: për instalimin e softuerit të ardhur. Kërkohet sasia e nevojshme e hapësirës në disk i ngurtë.
  Ekrani: 1024 x 768 XGA
 • Softueri i përfshirë
  Drajvër MP përfshirë Veglën e Skanimit
  Easy-PhotoPrint Editor (shkarko)

Karakteristikat fizike

 • Pesha
  afro 3,9 kg
 • Përmasat (Gj x Th x L)
  afro 435 x 316 x 145 mm
 • Nivelet e Zhurmës Akustike
  afro 53,5 dB(A) 11
 • Mjedisi i rekomanduar i punimit
  Temperatura: 15-30°C
  Lagështia: 10-80%RH (pa kondensim)
 • Energjia
  AC 100-240V, 50/60Hz
 • Konsumi i energjisë
  Fikur: Afërsisht 0.3W
  Në gatishmëri (i lidhur me kompjuterin me USB): afro 1,7W (llamba e skanimit e fikur)
  Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 1,7W (llamba e skanimit është e fikur)
  Koha për të kaluar në modalitet pritjeje: 10 min 38 sek
  Kopjimi: Afërsisht 11 W12

Mospranimet standarde

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacionin e rendimentit, shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e fotokopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të fotokopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

 1. Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/4800 inç
 2. Shpejtësitë e printimit të dokumenteve janë mesataret e ESAT në testin e kategorisë për zyra për metodën standarde në njërën anë të faqes, ISO/IEC 24734. Shpejtësia e printimit të fotografisë bazohet në parametrat standarde duke përdorur ISO/JIS-SCID N2 në letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin host.
 3. Shpejtësitë e printimit të dokumenteve janë mesataret e ESAT në testin e kategorisë për zyra për metodën standarde në njërën anë të faqes, ISO/IEC 24734. Shpejtësia e printimit të fotografisë bazohet në parametrat standarde duke përdorur ISO/JIS-SCID N2 në letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin host.
 4. Shpejtësitë e printimit të dokumenteve janë mesataret e ESAT në testin e kategorisë për zyra për metodën standarde në njërën anë të faqes, ISO/IEC 24734. Shpejtësia e printimit të fotografisë bazohet në parametrat standarde duke përdorur ISO/JIS-SCID N2 në letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin host.
 5. Vlerat e deklaruara të rendimentit janë sipas standardit ISO/IEC 24711. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.
 6. Vlerat e deklaruara të rendimentit janë sipas ISO/IEC 29102. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.
 7. Rezolucioni optik është një matje e rezolucionit model maksimal të harduerit bazuar në standardin ISO 14473.
 8. Shpejtësitë e kopjimit janë mesatare për sFCOT dhe sESAT, ISO/IEC 29183. Shpejtësia e fotokopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të fotokopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.
 9. Shpejtësitë e kopjimit janë mesatare për sFCOT dhe sESAT, ISO/IEC 29183. Shpejtësia e fotokopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të fotokopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.
 10. Ofrohet vetëm për L/4x6/2L/5x7/5x5 katrore
 11. Zhurma akustike matet sipas standardit ISO7779 (printim me ngjyra) me konfigurimin bazë.
 12. Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (të printuar me printer inkjet) në madhësi letre të zakonshme A4 duke përdorur konfigurimet standarde.