Canon PIXMA TS3350 Series

Seria PIXMA TS3350

Ekonomik, me stil dhe funksional, ky printer shumëfunksional është pajisja e duhur për dokumente të qarta dhe foto pa bordura deri në 5×7 in.

Galeria

Më shumë se thjesht pajisje shumëfunksionale

Kompakt, ekonomik dhe i gjithanshëm, Seria PIXMA TS3350 vjen me mundësi praktike lidhjeje, një ekran të drejtpërdrejtë 1,5 in mono LCD dhe fishekë FINE me opsione XL për dokumente me tekst të qartë dhe foto të ndezura e pa bordura deri në 5×7 in.

Shikoni specifikimet e plota

Canon PIXMA TS3350 Series

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

FINE cartridge

Cilësi ekonomike

Fishekë FINE me opsione XL

Wirless printing

Lidhja me lehtësi

Aplikacioni "Canon PRINT", "AirPrint (iOS)" dhe "Mopria (Android)"

Pixma cloud link

Lidhje me renë kompjuterike

"PIXMA Cloud Link" përmes aplikacionit "Canon PRINT"*

Rear paper feed

Mbushje më se e lehtë

Mbushje e letrës nga mbrapa

1.5” LCD

Statusi me një sy të shpejtë

LCD 1,5 in

Auto power on

Kursimi i Energjisë

Funksion ndezjeje/fikjeje automatike

Sharp black text

Qartë e pastër

Tekst i mprehtë dokumentesh

Borderless photos

Foto pa bordura

Foto pa bordura deri në 5×7 in

Shikoni specifikimet e plota

Canon PIXMA TS3350 Series
PIXMA TS3340

Çfarë ka në kuti

Gjithçka që ju nevojitet për një konfigurim të shpejtë:

Printer shumëfunksional - seria "PIXMA TS3350"

Fishekë FINE

Kordoni elektrik

CD-ROM i instalimit (CD vetëm për "Windows")

Manualet dhe dokumentet e tjera

Regjistrohuni dhe përfitoni edhe më shumë nga printeri juaj!

Merreni bojën pikërisht në derën tuaj atëherë kur ju duhet…

Regjistrohuni tani për të zbuluar më shumë.

Print Rewards & Easy Ink Delivery Reminders

Produktet e Canon nxjerrin më të mirën nga njëri-tjetri

Përdorimi i bojërave dhe letrave të Canon me printerin tuaj Canon siguron rezultate të jashtëzakonshme me cilësi laboratori në çdo rast.

Produktet e lidhura