Printerë për shtëpi

Canon PIXMA TR7550

Specifikimet

Specifikimet

 • Përdorni dhe ndani me lidhjen pa tela

 • Aplikacioni Canon PRINT

 • Bluetooth

 • 5 bojëra unike

 • Ekrani me prekje 7,5 cm

 • PIXMA Cloud Link

 • Furnizuesi i dyfishtë i letrës

 • ADF me 20 fletë

Specifikimet në detaje

Specifikimet e printerit

 • Rezolucioni i printimit

  Deri në 48001×1200 dpi

 • Teknologjia e printimit
  5 Bojëra të Veçanta (PGBK, BK, C, M, Y)
  Kokë printimi "Inkjet FINE" 
  Bojëra ChromaLife100
 • Shpejtësia e Printimit Mono

  Afro 15,0 in/min2

  Afro 3,0 ipm 3

 • Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë
  Afro 10,0 ipm 4
  Standard: 180 faqe dokumentesh ose 69* fotografi
  Boja opsionale XL: 500 faqe dokumentesh ose 195 fotografi*
  Boja opsionale XXL: 800 faqe dokumentesh ose 320* fotografi
 • Shpejtësia e prinimit të fotografisë
  Pa bordurë 10x15cm: Përafër. 37 sekonda5
 • Printimi pa Bordura
  Po (A4, LTR, 20x25 cm, 13x18 cm, 10x15 cm)
 • Printim nga të Dyja Anët
  Automatik
 • Ushqyesi automatik i dokumentit (ADF)
  Deri në 20 fletë (1 anë)

Fishekët e bojës dhe rendimentet

 • Fishekët standardë të bojës
  PGI-580PGBK (e zezë me pigment)
  CLI-581BK (e zezë)
  CLI-581C (cian)
  CLI-581M (magenta)
  CLI-581Y (e verdhë)
 • Fishekë Opsionalë Boje XL
  PGI-580PGBK XL (e zezë me pigment)
  CLI-581BK XL (e zezë)
  CLI-581C XL (cian)
  CLI-581M XL (magenta)
  CLI-581Y XL (e verdhë)
 • Kuti boje opsionale XXL
  PGI-580PGBK XXL (e zezë me pigment)
  CLI-581BK XXL (e zezë)
  CLI-581C XXL (cian)
  CLI-581M XXL (magenta)
  CLI-581Y XXL (e verdhë)
 • Rendimenti për fishek (letër e thjeshtë)
  Dokument A4 me ngjyra
  E zezë me pigment: 200 faqe
  E zezë me pigment XL: 400 faqe
  E zezë me pigment XXL: 600 faqe
  E zezë: 1505* faqe
  E zezë XL: 3120* faqe
  E zezë XXL: 6360* faqe
  Cian: 256 faqe
  Cian XL: 515 faqe
  Cian XXL: 820 faqe
  Rozë: 237 faqe
  Magenta XL: 474 faqe
  Magenta XXL: 760 faqe
  E verdhë: 257 faqe
  E verdhë XL: 514 faqe
  E verdhë XXL: 824 faqe
  * *Rezultati Suplementar i Përafërt
 • Rendimenti për fishek (foto)
  Foto 10x15cm
  E zezë me pigment: 1448* fotografi
  E zezë me pigment XL: 3373* fotografi
  E zezë me pigment XXL: 5500* fotografi
  E zezë: 231* fotografi
  E zezë XL: 520* foto
  E zezë XXL: 858* foto
  Cian: 83 fotografi
  Cian XL: 170 fotografi
  Cian XXL: 282 fotografi
  Magenta: 108 fotografi
  Magenta XL: 225 fotografi
  Magenta XXL: 367 fotografi
  E verdhë: 99 fotografi
  E verdhë XL: 199 fotografi
  E verdhë XXL: 322 fotografi
  * *Rezultati Suplementar i Përafërt

Mbështetja për letrën

 • Llojet e letrës
  Letër e Zakonshme
  Letër Fotografike Pro Platinum (PT-101)
  Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II (PP-201/PP-301)
  Letër Fotografike Pro me Llustër (LU-101)
  Letra Fotografike Plus me Gjysmë Shkëlqim (SG-201)
  Letër Fotografike me Shkëlqim “Përdorimi i Përditshëm” (GP-501)
  Letër Fotografike Mat (MP-101)
 • Hyrja maksimale e letrës
  Sirtari i pasëm: Maks. 100 fletë letër e zakonshme
  Kaseta përpara: Maks. 100 fletë letër e zakonshme
 • Madhësitë e letrës
  Sirtari i pasmë: A4, A5, B5, LTR, LGL, 20×25 cm, 13×18 cm, 10×15 cm, 13×13 cm, zarfe (DL, COM10)
  Kaseta përpara: A4, A5, B5, LTR
 • Pesha e Letrës
  Letër e zakonshme: 64 - 105 g/m²
  Canon letër fotografie deri në 300 g/m² (PT-101)

Specifikimet e skanerit

 • Lloji i skanerit
  Shtrat i sheshtë, skaner me ngjyra ADF dhe CIS
 • Shpejtësia e skanimit
  Afro 15 sek 6
 • Rezolucioni i Skanerit (Optik)
  Deri në 1200 x 2400 dpi 7
 • Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)
  Ngjyra: 48 bit / 24 bit
  Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit
 • Madhësia Maksimale e Dokumentit
  Shtrat i sheshtë: A4, LTR (216x297 mm)
  ADF: A4, LTR, LGL

Specifikimet e fotokopjes

 • Shpejtësia e kopjimit
  sFCOT: Afërsisht 19 sekonda8
  sESAT: Afërsisht 6,5 sekonda9
  sESAT ADF i thjeshtë: Afro 8,0 in/min10
 • Kopjimi i shumëfishtë
  1 deri 99 faqe
 • Funksionet e Fotokopjimit
  Kopjimi Dokumenti, Kopjim Fotografish, Kopjim Përshtat-në-Faqe, Kopjim pa Kufij Anësorë
 • Zmadhim Fotokopjimi
  25 - 400% (në rritje 1%)
  Vendosja në faqe
  A5 deri në A4, B5 deri në A4, A4 deri në A5 dhe A4 deri në B5

Specifikimet e faksit

 • Lloji i Faksit
  Super G3 / Ngjyra
 • Rezolucioni i faksit
  Mono: deri në 300 x 300dpi
  Ngjyra: 200 x 200 dpi
 • Shpejtësia e Faksit

  Mono: Afërsisht 3 sek (33,6kbps) 11
  Me ngjyra: afro 1 min. (33,6kbps) 12

 • Kujtesa e Faksit
  Deri në 250 faqe
 • Telefonim i Shpejtë i Koduar
  Maks. 100 vendndodhje
 • Kontrolli i Grupit
  Maks. 99 vendndodhje

Ndërfaqja

 • Lloji & Madhësia e ekranit
  LCD (3,0 inç / 7,5 cm TFT me ngjyra/prekje)
 • Gjuhët e ekranit
  33 gjuhë të mundshme: japonisht/anglisht/gjermanisht/frëngjisht/italisht/spanjisht/holandisht/portugalisht/norvegjisht/suedisht/danisht/finlandisht/rusisht/çekisht/hungarisht/polonisht/sllovenisht/turqisht/greqisht/kineze e thjeshtuar/kineze tradicionale/koreane/indonezisht/sllovakisht/estonisht/letonisht/
  lituanisht/ukrainisht/rumanisht/
  bullgarisht/tajlandisht/kroatisht/vietnamisht

Lidhshmëria

 • LAN me kabllo
  USB me shpejtësi të lartë
 • LAN pa tel
  Wi-Fi IEEE802.11 b/g/n 13
  Frekuenca: 2,4GHz
  Bluetooth (BLE)
  Wireless Direct

Softueri

 • Sistemet e Operuese që mbështeten
  Chrome OS
  Windows
  Mac OS
 • Sistemet Mobile të mbështetura
  iOS
  Android
  Windows Mobile
 • Kërkesat minimale për sistemin
  Windows: Windows 10 , Windows 8.1, Windows 7 SP1
  *Funksionimi mund të garantohet vetëm në një kompjuter me Windows 7 ose një version të mëvonshëm të instaluar paraprakisht.
  Kërkohet .NET Framework 4.5.2 ose 4.6
  Mac: OS X 10.10.5~OS X 10.11, Mac OS 10.12
  Ekrani: XGA 1024 x 768
 • Softueri i përfshirë
  Drajvër MP përfshirë Veglën e Skanimit
  My Image Garden
  Menyja e shpejtë
  Easy-WebPrint EX (shkarkim)

Karakteristikat fizike

 • Pesha
  afro 8,0 kg
 • Përmasat (Gj x Th x L)
  438×350×190
 • Nivelet e Zhurmës Akustike
  Afro 43,0(A) 14
 • Energjia
  AC 100-240 V 50/60 Hz
 • Konsumi i energjisë
  Joaktive : 0,3 W
  Në gatishmëri (llamba e skanimit e fikur): afro 1,3 W
  Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura, llamba e skanimit e fikur) : rreth 1,7 W
  Koha për të kaluar në gatishmëri: rreth 11 min 18 sek
  Kopjimi: afro 14 W 15
 • Konsumi tipik i energjisë
  0.25kWh

Të githa specifikimet mund të ndryshohen pa njoftim.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e kopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për më shumë informacione shikoni www.canon-europe.com/ink/yield.

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

 1. Pikëzat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale 1/4800 inç.
 2. Shpejtësitë e printimit të dokumenteve janë mesataret e ESAT në testin e kategorisë për zyra për metodën standarde në njërën anë të faqes, ISO/IEC 24734.
 3. Shpejtësitë e printimit të dokumenteve janë mesataret e ESAT në testin e kategorisë për zyra për metodën standarde në njërën anë të faqes, ISO/IEC 24734.
 4. Shpejtësitë e printimit të dokumenteve janë mesataret e ESAT në testin e kategorisë për zyra për metodën standarde në njërën anë të faqes, ISO/IEC 24734.
 5. Shpejtësia e printimit të fotografisë bazohet në parametrat standarde duke përdorur ISO/JIS-SCID N2 në letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin host.
 6. Shpejtësia e skanimit të dokumenteve me ngjyra është matur me ISO/IEC 29735 Target A. Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur ndërmjet shtypjes së butonit të skanimit të drajvërit të skanerit dhe fikjes së ekranit që tregon statusin.. Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.
 7. Rezolucioni optik është një matje e rezolucionit model maksimal të harduerit bazuar në standardin ISO 14473. Skanimi me rezolucion optik është i disponueshëm vetëm kur përdorni drajverin TWAIN.
 8. Shpejtësitë e kopjimit janë mesatare për sFCOT dhe sESAT, ISO/IEC 29183.
 9. Shpejtësitë e kopjimit janë mesatare për sFCOT dhe sESAT, ISO/IEC 29183.
 10. Shpejtësitë e kopjimit janë mesatare për sFCOT dhe sESAT, ISO/IEC 29183.
 11. Shpejtësia e transmetimit të faksit bazohet në parametrin standard duke përdorur ITU-T grafikun Nr.1 për mono dhe Canon Colour Fax Test Sheet për ngjyra. ¹ Shpejtësia e transmetimi real mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, cilësimeve të faksit në skajin e marrjes, kushteve të linjës, etj.
 12. Shpejtësia e transmetimit të faksit bazohet në parametrin standard duke përdorur ITU-T grafikun Nr.1 për mono dhe Canon Colour Fax Test Sheet për ngjyra. ¹ Shpejtësia e transmetimi real mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, cilësimeve të faksit në skajin e marrjes, kushteve të linjës, etj.
 13. Banda e frekuencës Wi-Fi: 2,4GHz, Siguria e Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalimi i administrimit
 14. Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në Letër Fotografie Plus me Shkëlqim II 10x15cm duke përdorur cilësimet fillestare.
 15. Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (të printuar me printer inkjet) në madhësi letre të zakonshme A4 duke përdorur konfigurimet standarde.