Canon PIXMA TS5150 Series

Canon PIXMA TR7550

Një pajisje 4-në-një me 5 bojëra, e vogël dhe kompakte, me lidhjet inteligjente të rrjetit celular dhe të resë kompjuterike për printime, kopjime, skanime dhe fakse produktive në zyrat e vogla dhe në shtëpi

Galeria

Pajisja 4-në-një me Wi-Fi, e vogël, inteligjente dhe produktive

Me lidhjet inteligjente me shumë pajisje, kontrollin me prekje si në smartfonë dhe një model të ri katror që kursen hapësirën, kjo pajisje 4-në-një me 5 bojëra, e thjeshtë dhe e gjithanshme, është ideale për printime, skanime, kopjime dhe fakse produktive për zyrat në shtëpi.

Shikoni specifikimet e plota

Forssa-EU

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

Wi-Fi printing

Përdorni dhe ndani me lidhjen pa tela

Canon PRINT app

Aplikacioni Canon PRINT

Bluetooth

Bluetooth

XL inks

5 bojëra unike

6.2 cm LCD screen

Ekrani me prekje 7,5 cm

 PIXMA cloud link

PIXMA Cloud Link

Dual paper feeder

Furnizuesi i dyfishtë i letrës

Auto 2-sided print

ADF me 20 fletë

Shikoni specifikimet e plota

icon
Forssa EUR BLACK WITB

Çfarë ka në kuti

Gjithçka që ju duhet për të përmirësuar produktivitetin e zyrës tuaj në shtëpi - thjesht shtoni letër dhe materiale fotografike.

Printer 4-në-një - PIXMA TR7550

Montimi i kutive të bojës

Kordoni elektrik

Disku CD-ROM i konfigurimit

Manualet

Regjistrohuni dhe përfitoni edhe më shumë nga printeri juaj!

Fitoni pikë dhe merrni shpërblime ndërsa printoni me bojërat origjinale të Canon. Merreni bojën pikërisht në derën tuaj atëherë kur ju duhet…

Regjistrohuni tani për të zbuluar më shumë.

Print Rewards & Easy Ink Delivery Reminders

Produktet e Canon nxjerrin më të mirën nga njëri-tjetri

Përdorimi i bojërave dhe letrave të Canon me printerin tuaj Canon siguron rezultate të jashtëzakonshme me cilësi laboratori në çdo rast.

Produktet që kanë lidhje

*E pajisur me teknologjinë Bluetooth® me energji të ulët. (Printimi dhe skanimi me Bluetooth janë të disponueshëm vetëm në pajisjet Android). Funksionet e disponueshme me komunikimin Bluetooth dhe aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY nuk janë të garantuara në të gjithë smartfonët Android. Fjala dhe logot Bluetooth® janë marka tregtare të regjistruara që zotërohen nga Bluetooth SIG, Inc. dhe çdo përdorim i këtyre markave nga Canon Inc. bëhet me licencë. Markat tregtare dhe emrat tregtarë të tjerë janë të pronarëve të tyre përkatës.
**Skanimi në renë kompjuterike është i disponueshëm vetëm për përdoruesit e bojërave origjinale të Canon.