Ngjyra të vërtet, printuar në perfeksion

Ajo që shikoni nga objektivi ju merr jetë në letër falë sistemit të ri të bojës me bazë ngjyruesish me 8 bojëra të Canon PIXMA PRO-200 dhe riprodhimit të jashtëzakonshëm, çdo herë.

Të fortët e plotngjyrëshit

Fotografja e ushqimeve me banim në Londër, Natasha Alipour-Faridani, krijon pamje që shprehin shumë. Përplot me ngjyra shkëlqyese a intoksikuese, mbushur me dritë, është e qartë se kontrasti dhe fortësia janë pjesë jetike e fotografisë së saj. Cilido qoftë subjekti, sfondi apo konfigurimi juaj i ndriçimit, është e rëndësishme të dini se ajo që shkrepni me objektiv dhe e modifikoni në vijim në studio, do të konsiderohet si punë e juaj pasi të printohet. Disa printerë i zhgënjejnë vërtet fotografët, duke mos arritur të kapin vibrancën e të kaltrave të ndezura, të zezat e pasura dhe të kuqet e forta. Por Canon PIXMA PRO-200 ka një as nën mëngë.

Fotografja kontrollon madhësitë e ndryshme të printimeve me ngjyra vibrante nga "PIXMA PRO-200"

Magjia e tetës

Ky printer kujdeset për ngjyrat. Sistemi i tij superior me 8 bojëra me bazë ngjyruesish realizon një gamë të zgjeruar ngjyrash, që do të thotë foto të cilësisë së lartë të pasura me një spektër tonalitetesh dhe nuancash. Bojërat e hirta dhe të hirta të çelëta e bëjnë gjithashtu më se të lehtë edhe printimin njëngjyrësh. Alipour-Faridani është impresionuar nga riprodhimi i jashtëzakonshëm i ngjyrave nga Canon PIXMA PRO-200 që kur nisi ta përdorë. "Ka qenë fantastike të shohësh se si m'i ka nxjerrë punimet," - thotë ajo, - "dhe më ka bërë të ndihem se mund t'i jap edhe ca më tej e të shprehem edhe më fort me ngjyrat e mia."

“Sistemi i bojës me 8 ngjyrues e ruan vibrancën e ngjyrave.”

Fotografja kontrollon foto të ndryshme të cilësisë së lartë me një spektër tonalitetesh dhe ngjyrimesh nga "PIXMA PRO-200"

Artikujt e lidhur

  • PIXMA PRO-200

    Printimi fleksibël i bërë më i lehtë

    Kjo zgjidhje e vogël e kompakte ofron opsione të mëdha printimi dhe vjen me softuer më se të lehtë, që të keni më shumë vend në tryezë – si dhe në vizion – për të hapur flatrat e krijimtarisë.

  • PIXMA PRO-200

    PIXMA PRO-200 - Printime të mëdha pa bordura

    Provoni printimin e fotove pa bordurë me anë të "Canon PIXMA PRO-200". Mësoni për funksionet e tij, si p.sh. printimi panoramik dhe administrimi praktik i materialeve.