Printerë për shtëpi

Canon PIXMA MG3650S

Specifikimet

Funksionet
Lidhje me valë, printim, fotokopje, skanim, Cloud Link

Specifikimet

 • Përdorni dhe ndani me lidhjen pa tela

 • Bojëra opsionale me rendiment të lartë XL

 • Printimi i fotografive pa bordura dhe me cilësi të lartë

 • Aplikacioni Canon PRINT

 • PIXMA Cloud Link*

 • Kutia e bojës FINE

 • Printim automatik në 2 anë

 • Furnizimi i letrës përpara

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

 • Funksionet
  Lidhje me valë, printim, fotokopje, skanim, Cloud Link

Specifikimet e printerit

 • Rezolucioni i printimit
  Deri në 4800 1 x 1200 dpi
 • Teknologjia e printimit

  2 Fishekë FINE (e zezë dhe ngjyra)

  Sistem Inkjet me 2pl (min.) masë e derdhjes të bojës

  Bojëra ChromaLife100

 • Shpejtësia e Printimit Mono
  Afro 9,9 ipm 2
 • Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë
  Afro 5,7 ipm [2]
 • Shpejtësia e prinimit të fotografisë
  Pa bordura 10x15cm: Afërsisht 44 sekonda 3
 • Printimi pa Bordura
  Po (A4, Letër, 20x25cm, 13x18cm, 10x15cm)
 • Printim nga të Dyja Anët
  Printimi automatik nga të dyja anët (A4, Letër)

Fishekët e bojës dhe rendimentet

 • Fishekët standardë të bojës

  PG-540 (I zi)

  CL-541 (Ngjyrë)

 • Fishekë Opsionalë Boje XL

  PG-540XL (I zi)

  CL-541XL (Ngjyrë)

 • Rendimenti për fishek (letër e thjeshtë)

  Printimi i dokumenteve me ngjyra në A4 4

  I zi: 180 faqe

  I zi XL: 600 faqe

  Ngjyrë: 180 faqe

  Ngjyrë XL: 400 faqe

 • Rendimenti për fishek (foto)

  Printimi i fotografive me ngjyra 10x15cm 5

  I zi: 2465* fotografi

  I zi XL: 7560* fotografi

  Ngjyrë: 69 fotografi

  Ngjyrë XL: 150 fotografi

  * *Rezultati Suplementar i Përafërt

Mbështetja për letrën

 • Llojet e letrës

  "Letër e thjeshtë

  Letër me Rezolucion të Lartë (HR-101N)

  Letër Fotografike Pro Platinum (PT-101)

  Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II (PP-201)

  Letër Fotografike Pro me Llustër (LU-101)

  Letra Fotografike Plus me Gjysmë Shkëlqim (SG-201)

  Letër Fotografike me Shkëlqim "“Përdorim i përditshëm"” (GP-501)

  Letër Fotografike Mat (MP-101)

  Transferimi në bluzë

  Zarf

 • Hyrja maksimale e letrës
  Sirtari i përparmë: Maks. 100 fletë (letër e zakonshme)
 • Madhësitë e letrës
  A4, A5, B5, 10x15cm, 13x18cm, 20x25cm, Zarfa (DL, COM10), Letër, Ligjore
 • Pesha e Letrës

  Letër e zakonshme: 64 - 105 g/m²

  Letër fotografike Canon: deri në 300 g/m²

Specifikimet e skanerit

 • Lloji i skanerit
  Skaner CIS me shtrat të sheshtë për fotografi dhe dokumente
 • Shpejtësia e skanimit
  Afro afro 14 sek 6
 • Rezolucioni i Skanerit (Optik)
  1200 x 2400 dpi 7
 • Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)

  Ngjyra: 48 bit / 24 bit

  Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit

 • Madhësia Maksimale e Dokumentit
  216 x 297 mm

Specifikimet e fotokopjes

 • Shpejtësia e kopjimit

  sFCOT: Afërsisht 22 sek 8

  sESAT: Afërsisht 2,7 ipm [8]

 • Kopjimi i shumëfishtë
  21 kopje (maks.)
 • Funksionet e Fotokopjimit
  Fotokopjim dokumenti (letër e zakonshme), Fotokopjim pa Kufij
 • Zmadhim Fotokopjimi
  Vendosja në faqe

Lidhshmëria

 • Ndërfaqe standarde

  USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)

  Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n

  Siguria Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalimi i administratës

 • Aplikacionet për celularë

  PIXMA Cloud Link

  Aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY

  Plugin Canon Print Service (Android)

  Metodë për pikë aksesi

  WLAN PictBridge

  Apple AirPrint

  Mopria (Android)

Softueri

 • Sistemet e Operuese që mbështeten
  Chrome OS
  Windows 10, Windows 8.1 (përfshin Windows 8.1 Update), Windows 8, Windows 7, Windows 7 SP1, Windows Vista SP2, Windows XP SP3 vetëm 32 bitë
  Përdorimi mund të garantohet vetëm në një kompjuter me Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows Vista ose Windows XP të instaluar paraprakisht. 
  Kërkohet .NET Framework 4 ose 4.5
  Kërkohet Windows XP:XPS Essentials Pack
  OS X v10.7.5 - OS X 10.11 、macOS 10.12~macOS 10.13
 • Sistemet Mobile të mbështetura

  iOS

  Android

  Windows RT
 • Kërkesat minimale për sistemin

  Windows: hapësira e diskut 3,1 GB, Internet Explorer 8

  Mac: lidhje Interneti, hapësirë disku 1,5GB, Safari 5

  Ekrani: 1024 x 768 XGA

 • Softueri i përfshirë

  Drajvër MP përfshirë Veglën e Skanimit

  My Image Garden me Full HD Movie Print 9

  Menyja e shpejtë

  Easy-WebPrint EX (shkarkim) 10

Karakteristikat fizike

 • Pesha
  afro 5,4 kg
 • Përmasat (Gj x Th x L)
  afro 449 x 304 x 152 mm
 • Nivelet e Zhurmës Akustike
  afro 43,5 dB(A)11
 • Energjia
  AC 100-240V, 50/60Hz
 • Konsumi i energjisë

  Fikur: Afërsisht 0,1 W

  Në gatishmëri (i lidhur me kompjuterin me USB): afro 1,4 W (llamba e skanimit e fikur)

  Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 1,4 W (llamba e skanimit e fikur)

  Koha për të kaluar në modalitetin e gatishmërisë: 7 minuta

  Kopjimi: Afërsisht 16 W 12

Mospranimet standarde

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

 1. Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/4800 inç
 2. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 3. Shpejtësia e printimit të fotografive është bazuar në konfigurimin standard duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 mbi letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk merr parasysh kohën për përpunimin e të dhënave në kompjuterin host.
 4. Vlerat e deklaruara të rendimentit janë sipas standardit ISO/IEC 24711. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.
 5. Vlerat e deklaruara të rendimentit janë sipas ISO/IEC 29102. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.
 6. Shpejtësia e skanimit të dokumentit me ngjyra matet me Grafikun A të Provës, Shtojca C e ISO/IEC 24735. Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur ndërmjet shtypjes së butonit të skanimit të drajvërit të skanerit dhe fikjes së ekranit që tregon statusin..
 7. Rezolucioni optik është një matje e rezolucionit model maksimal të harduerit bazuar në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa maksimale e skanimit është e kufizuar.
 8. Shpejtësia e fotokopjimit të dokumentit me ngjyra matet në bazë të mesatareve sFCOT dhe sESAT në provën e rendimentit sipas standardit ISO/IEC 29183.
 9. Full HD Movie Print është i disponueshëm për skedat e filmave MOV dhe MP4 të krijuara nga kamera dixhitale dhe videokamera të caktuara Canon. Kërkon instalimin e programit kompjuterik të lidhur me videokamerën ose kamerën digjitale të Canon, nga e cila u rregjistrua filmi. Skedarët MOV kërkojnë: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (versioni 6,5 ose më i ri), skedarët MP4 kërkojnë: ImageBrowser EX (versioni 1,0 ose më i ri).
 10. Easy-WebPrint EX kërkon Internet Explorer 8 ose më të ri
 11. Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në Letër Fotografie Plus me Shkëlqim II 10x15cm duke përdorur cilësimet fillestare.
 12. Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (të printuar me printer inkjet) në madhësi letre të zakonshme A4 duke përdorur konfigurimet standarde.