Hero Image

Canon PIXMA MG3650S

Lidhuni me pajisjet inteligjente dhe renë kompjuterike duke përdorur këtë pajisje kompakte të-gjitha-në-një me Wi-Fi dhe me kosto të pranueshme. Shijoni printimin, kopjimin dhe skanimin e shpejtë dhe me cilësi të lartë me kutitë opsionale të bojës XL.

Galeria

Një printer të-gjitha-në-një me Wi-Fi dhe kosto të pranueshme për printime të shpejta dhe me cilësi

Kompakt dhe me kosto të pranueshme, ky printer të-gjitha-në-një siguron fotografi të mrekullueshme pa bordura dhe dokumente shumë të qarta. Lidhjet pa ndërprerje me renë kompjuterike dhe pajisjet inteligjente sigurojnë lidhje me lehtësi ndërkohë që kutitë opsionale të bojës XL dhe printimi automatik në 2 anë kursen para dhe kohë.

Shikoni specifikimet e plota

Intro Image

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

Icon 01

Përdorni dhe ndani me lidhjen pa tela

Icon 02

Bojëra opsionale me rendiment të lartë XL

Icon 03

Printimi i fotografive pa bordura dhe me cilësi të lartë

Icon 04

Aplikacioni Canon PRINT

Icon 01

PIXMA Cloud Link*

Icon 02

Kutia e bojës FINE

Icon 01

Printim automatik në 2 anë

Icon 02

Furnizimi i letrës përpara

Shikoni specifikimet e plota

Specification-Icons - Header Image
* Skano në re dhe skanoni në email vetëm në dispozicion për përdoruesit e bojës së vërtetë Canon

What's In The Box

Çfarë ka në kuti

Printer të-gjitha-në-një - PIXMA MG3650S

2 kuti boje FINE

Kordoni elektrik

Disku CD-ROM i konfigurimit

Manualet dhe dokumentet e tjera

Produktet e Canon nxjerrin më të mirën nga njëri-tjetri

Përdorimi i bojërave dhe letrave të Canon me printerin tuaj Canon siguron rezultate të jashtëzakonshme me cilësi laboratori në çdo rast.

Produktet e lidhura