Printerë "MegaTank"

Canon PIXMA GM2040

Specifikimet

Funksionet
Wi-Fi, Ethernet, printim bardhezi
PIXMA GM2040

Specifikimet

 • Kuti boje të integruara

  Bojë e zezë e rendimentit të lartë në kosto të ulëta operative.

 • Rendiment i lartë i faqeve

  Deri në 18 000 faqe nga 3 shishe me bojë të zezë*.

 • Kapacitet 350-fletësh

  Kapacitet i madh për letër të thjeshtë

 • Mundësi të plota lidhjeje

  Ethernet dhe Wi-Fi

 • Gati për smartfonë

  Merreni në kontroll të plotë me aplikacionin "Canon PRINT" (në "iOS" dhe "Android")

 • Tekst i zi i mprehtë

  Bojë e zezë e dedikuar me pigment, për printim dokumentesh të pastra, të qarta dhe profesionale.

 • Shpejtësi të larta

  Shpejtësi printimi deri në 13 ipm mono**.

 • Printim automatik 2-anësh

  Kurseni kohë me printim dyanësh automatik

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

 • Funksionet
  Wi-Fi, Ethernet, printim bardhezi

Specifikimet e printerit

 • Rezolucioni i printimit
  Deri në 6001×1200 dpi
 • Teknologjia e printimit
  1 fishek FINE (e zezë) me fishek opsional ngjyrash 2
  Printer me kuti boje me rimbushje
 • Shpejtësia e Printimit Mono
  Afro 13,0 ipm 3
 • Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë
  Afro 6,8 ipm 4
 • Printim nga të Dyja Anët
  Printimi automatik në dy anë (A4, A5, B5, Letter - letër e zakonshme)

Fishekët e bojës dhe rendimentet

 • Fishekët standardë të bojës
  GI-40
 • Fishekë Opsionalë Boje XL
  CL-441 5
  CL-441XL 6
 • Rendimenti për fishek (letër e thjeshtë)
  Printimi i dokumenteve njëngjyrëshe në A4 7
  E zezë: 6000 faqe*

  Ngjyra (CL-441): 180 faqe 8
  Ngjyra (CL-441XL): 400 faqe 9
  * *Rezultati Suplementar i Përafërt

Mbështetja për letrën

 • Llojet e letrës
  Letër e Zakonshme
  Letër me Rezolucion të Lartë (HR-101N)
  Zarf
 • Hyrja maksimale e letrës
  Sirtari i pasmë: Maks. 100 fletë (letër e zakonshme)
  Kasetë: Maks. 250 fletë (letër e zakonshme)
 • Madhësitë e letrës
  Letër e zakonshme: A4, A5, B5, LTR, LGL
  Zarfe (DL, COM10), Madhësi karte (91×55 mm)
  [Madhësi e personalizuar] gjerësia 55mm - 215,9 mm, gjatësia 89mm - 676mm

  Kaseta: A4, A5, B5, LTR
  [Madhësi e personalizuar] gjerësia 148,0 mm - 215,9 mm, gjatësia 210mm - 297mm
 • Pesha e Letrës
  Sirtari i pasmë/kaseta: letër e thjeshtë: 64-105 g/m²

Lidhshmëria

 • Ndërfaqe standarde
  USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)
  Ethernet: 10/100Mbps (i kalueshëm automatikisht)
  Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n
  Siguria Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalimi i administratës
  Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz
 • Aplikacionet për celularë
  PIXMA Cloud Link
  Aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY
  Plugin Canon Print Service (Android)
  Wireless Direct
  Metodë e Access Point

Softueri

 • Sistemet e Operuese që mbështeten
  Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 SP1

  Funksionimi mund të garantohet vetëm në një kompjuter me Windows 7 ose një version të mëvonshëm të instaluar paraprakisht.

  Softueri drejtues i printerit dhe IJ Network Device Setup Utility janë të disponueshëm me sistemin operativ të mëposhtëm.
  Windows Server 2008 R2 SP1、Windows Server 2012 R2、Windows Server 2016
 • Sistemet Mobile të mbështetura
  iOS, Android (përmes "Canon PRINT Inkjet"/aplikacionit SELPHY)
 • Kërkesat minimale për sistemin
  Windows: 2.0 GB ose më shumë
  Shënim: për instalimin e softuerit të ardhur. Kërkohet sasia e nevojshme e hapësirës në disk i ngurtë.
  Ekrani: 1024 x 768 XGA
 • Softueri i përfshirë
  Programi drejtues i printerit
  IJ Printer Assistant Tool

Karakteristikat fizike

 • Pesha
  afro 6,0kg
 • Përmasat (Gj x Th x L)
  afro 403×369×166 mm
 • Nivelet e Zhurmës Akustike
  afro 52,0 dB(A) 10
 • Energjia
  AC 100-240V, 50/60Hz
 • Konsumi i energjisë
  Fikur: Afërsisht 0.3W
  Në gatishmëri (i lidhur me kompjuterin me USB): afro 0,8 W
  Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 1,6 W
  Koha për të kaluar në modalitetin e pritjes: 1 min 29 sek
  Printimi (lidhja me USB me kompjuterin): rreth 13W 11
 • Konsumi tipik i energjisë
  0,12 kWh 12

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacionin e rendimentit, shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të provës nga "Canon" duke përdorur grafikun njëngjyrësh ISO/IEC 19752 dhe simulimin e printimit të vazhduar me bojën zëvendësuese pas konfigurimit fillestar.

Rendimenti i faqeve varion shumë në varësi të përmbajtjeve të printuara dhe faktorëve të tjerë.

** Matur me standardet ndërkombëtare, në modalitetin standard. Gjatë printimeve pasuese, printeri mund të ngadalësojë përdorimin për të parandaluar rritjen e temperaturës së brendshme.

 1. Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/4800 inç
 2. Printoni dokumente me ngjyra me fishekun opsional me ngjyra. Ky produkt është printer me bojë, njëngjyrësh. Ndonëse printimi i ngjyrave mund të kryhet duke blerë një fishek të përshtatshëm me ngjyra, rekomandohet që të përdoret me shpejtësi boja në fishekun e instaluar. Pasi fisheku i instaluar i ngjyrave të bëhet bosh, zëvendësojeni me një mbrojtës kontaktesh ose një fishek të ri boje.
 3. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 4. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 5. Printoni dokumente me ngjyra me fishekun opsional me ngjyra. Ky produkt është printer me bojë, njëngjyrësh. Ndonëse printimi i ngjyrave mund të kryhet duke blerë një fishek të përshtatshëm me ngjyra, rekomandohet që të përdoret me shpejtësi boja në fishekun e instaluar. Pasi fisheku i instaluar i ngjyrave të bëhet bosh, zëvendësojeni me një mbrojtës kontaktesh ose një fishek të ri boje.
 6. Printoni dokumente me ngjyra me fishekun opsional me ngjyra. Ky produkt është printer me bojë, njëngjyrësh. Ndonëse printimi i ngjyrave mund të kryhet duke blerë një fishek të përshtatshëm me ngjyra, rekomandohet që të përdoret me shpejtësi boja në fishekun e instaluar. Pasi fisheku i instaluar i ngjyrave të bëhet bosh, zëvendësojeni me një mbrojtës kontaktesh ose një fishek të ri boje.
 7. Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të provës nga "Canon" duke përdorur grafikun njëngjyrësh ISO/IEC 19752 dhe simulimin e printimit të vazhdueshëm me bojën zëvendësuese pas konfigurimit fillestar.
 8. Printoni dokumente me ngjyra me fishekun opsional me ngjyra. Ky produkt është printer me bojë, njëngjyrësh. Ndonëse printimi i ngjyrave mund të kryhet duke blerë një fishek të përshtatshëm me ngjyra, rekomandohet që të përdoret me shpejtësi boja në fishekun e instaluar. Pasi fisheku i instaluar i ngjyrave të bëhet bosh, zëvendësojeni me një mbrojtës kontaktesh ose një fishek të ri boje.
 9. Printoni dokumente me ngjyra me fishekun opsional me ngjyra. Ky produkt është printer me bojë, njëngjyrësh. Ndonëse printimi i ngjyrave mund të kryhet duke blerë një fishek të përshtatshëm me ngjyra, rekomandohet që të përdoret me shpejtësi boja në fishekun e instaluar. Pasi fisheku i instaluar i ngjyrave të bëhet bosh, zëvendësojeni me një mbrojtës kontaktesh ose një fishek të ri boje.
 10. Letër e thjeshtë (A4, B/W). Zhurma akustike matet sipas standardit ISO7779.
 11. Printimi: Kur printoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri inkjet) në letër të zakonshme me përmasë A4 duke përdorur parametrat standarde.
 12. Vlera e konsumit tipik të energjisë elektrike (TEC): Vlera TEC është llogaritur duke supozuar se njësia do të ndryshojë vazhdimisht mes modalitetit të punës, modalitetit të gjumit dhe modalitetit të fikjes për 5 ditë, dhe se do të jetë në modalitetin e gjumit ose të fikjes për 2 ditët e mbetura në të njëjtën javë. Vlera TEC e këtij produkti është llogaritur nga Canon sipas marrëveshjes së tyre duke përdorur procedurën e matjes TEC në programin ndërkombëtar të ENERGY STAR.