Hero Image

Canon PIXMA GM2040

Printer me kuti boje me rimbushje, maksimizoni produktivitetin me një zgjidhje me kosto të ulët operative

Galeria

Printim me bojë bardhezi të rendimentit të lartë me kosto të ulët për faqe

Realizoni printim me kosto efikase në volume të larta. Rimbushni me lehtësi me anë të shisheve pa shtrydhje dhe pa telashe, dhe përfitoni nga rendimentet e larta të deri në 18 000 faqeve të zeza nga 3 shishe boje të zezë* për prodhim të shtruar, cilësi pa kompromis dhe kosto të ulëta për faqe.

Shikoni specifikimet e plota

Specification Intro

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet kryesore

Icon 01

Kuti boje të integruara

Bojë e zezë e rendimentit të lartë në kosto të ulëta operative.

Icon 02

Rendiment i lartë i faqeve

Deri në 18 000 faqe nga 3 shishe me bojë të zezë*.

Icon 03

Kapacitet 350-fletësh

Kapacitet i madh për letër të thjeshtë

Icon 04

Mundësi të plota lidhjeje

Ethernet dhe Wi-Fi

Icon 01

Gati për smartfonë

Merreni në kontroll të plotë me aplikacionin "Canon PRINT" (në "iOS" dhe "Android")

Icon 02

Tekst i zi i mprehtë

Bojë e zezë e dedikuar me pigment, për printim dokumentesh të pastra, të qarta dhe profesionale.

Icon 01

Shpejtësi të larta

Shpejtësi printimi deri në 13 ipm mono**.

auto-2-sided-printing

Printim automatik 2-anësh

Kurseni kohë me printim dyanësh automatik

Shikoni specifikimet e plota

Specification-Icons - Header Image

* Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të provës nga "Canon" duke përdorur grafikun njëngjyrësh ISO/IEC 19752 dhe simulimin e printimit të vazhduar me bojën zëvendësuese pas konfigurimit fillestar.
Rendimenti i faqeve varion shumë në varësi të përmbajtjeve të printuara dhe faktorëve të tjerë.

** Matur me standardin ndërkombëtar, në modalitetin standard. Gjatë printimeve pasuese, printeri mund të ngadalësojë përdorimin për të parandaluar rritjen e temperaturës së brendshme.

Studime rastesh

What's In The Box

Çfarë ka në kuti

Të gjitha mjetet që ju duhen për të filluar printimin e volumeve të larta bardhezi me kosto të ulët pune.

Printer me kuti boje me rimbushje, bardhezi, me një funksion – PIXMA GM2040

3 shishe boje me rendiment të lartë (3x të zeza)

Kordoni elektrik

Disku CD-ROM i konfigurimit

Manualet dhe dokumentet e tjera

Produktet e Canon nxjerrin më të mirën nga njëri-tjetri

Përdorimi i bojërave dhe letrave të Canon me printerin tuaj Canon siguron rezultate të jashtëzakonshme me cilësi laboratori në çdo rast.

Produktet e lidhura