Printerë "MegaTank"

Canon PIXMA G5040

Specifikimet

Funksionet
Wi-Fi, Ethernet, printim
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera

Specifikimet

 • Notification Image

  Kuti boje të integruara

  4 kuti boje me rimbushje të rendimentit të lartë

 • Notification Image

  Rendiment i lartë i faqeve

  Deri në 18 000 faqe nga 3 shishe të zeza ose 7700 faqe nga një komplet me bojëra me ngjyra*.

 • Notification Image

  Kapacitet 350-fletësh

  Kapacitet i madh për letër të thjeshtë

 • Notification Image

  Mundësi të plota lidhjeje

  Ethernet dhe Wi-Fi

 • Notification Image

  Gati për celularë

  Merreni në kontroll të plotë me aplikacionin "Canon PRINT" (në "iOS" dhe "Android")

 • Notification Image

  Cilësi maksimale, shpejtësi e lartë

  Printoni teksti të zi, të qartë dhe foto pa marzhe deri në madhësi A4

 • Notification Image

  Komandim i thjeshtë

  Gëzoni përdorim dhe komandim të lehtë përmes LCD mono me 2 rreshta

 • Notification Image

  Printim automatik 2-anësh

  Kurseni kohë me printim dyanësh automatik

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

 • Funksionet
  Wi-Fi, Ethernet, printim

Specifikimet e printerit

 • Rezolucioni i printimit
  Deri në 4800 1 x 1200 dpi
 • Teknologjia e printimit
  2 Fishekë FINE (e zezë dhe ngjyra)
  Printer me kuti boje me rimbushje
 • Shpejtësia e Printimit Mono
  Afro 13,0 ipm 2
 • Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë
  Afro 6,8 ipm 3
 • Shpejtësia e prinimit të fotografisë
  Pa bordura 10x15cm: Afërsisht 45 sekonda 4
 • Printimi pa Bordura
  Po A4, LTR, 4×6 in, 5×7 in, 7×10 in, 8×10 in, Katror (5×5 in, 4×4 in, 89×89 mm)
 • Printim nga të Dyja Anët
  Printimi automatik në dy anë (A4, A5, B5, Letter - letër e zakonshme)

Fishekët e bojës dhe rendimentet

 • Fishekët standardë të bojës
  GI-40 <PGBK>
  GI-40 <C>
  GI-40 <M>
  GI-40 <Y>
 • Rendimenti për fishek (letër e thjeshtë)
  Printimi i dokumenteve me ngjyra në A4 5
  E zezë: 6000 faqe*
  Ngjyra: 7700 faqe
  * *Rezultati Suplementar i Përafërt
 • Rendimenti për fishek (foto)
  Printimi i fotografive me ngjyra 10x15cm 6
  Ngjyra: 2200 foto 
  * *Rezultati Suplementar i Përafërt

Mbështetja për letrën

 • Llojet e letrës
  Letër e Zakonshme
  Letër me Rezolucion të Lartë (HR-101N)
  Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II (PP-201)
  Letër Fotografike Pro Platinum (PT-101)
  Letër Fotografike Pro me Llustër (LU-101)
  Letra Fotografike Plus me Gjysmë Shkëlqim (SG-201)
  Letër Fotografike me Shkëlqim “Përdorimi i Përditshëm” (GP-501)
  Letër Fotografike Mat (MP-101)
  Zarf
  Ngjitëse të heqshme të fotografive (RP-101)
  Letër fotografike magnetike (MG-101)
 • Hyrja maksimale e letrës
  Sirtari i pasëm: Maks. 20 fletë (letër fotografike) ose maksimumi 100 fletë (letër e zakonshme)
  Kasetë: Maks. 250 fletë (letër e zakonshme)
 • Madhësitë e letrës
  Sirtari i pasmë: A4, A5, B5, LTR, LGL, 4"x6", 5"x7", 7"x10", 8"x10",
  Zarfe (DL, COM10), katror (5" x 5", 4"x4",89x89mm), madhësia e kartës (91 x 55mm)
  [Madhësi e personalizuar] gjerësia 55mm - 215,9 mm, gjatësia 89mm - 676mm

  Kaseta: A4, A5, B5, LTR
  [Madhësi e personalizuar] gjerësia 148,0 mm - 215,9 mm, gjatësia 210mm - 297mm
 • Pesha e Letrës
  Sirtari i pasmë: letër e thjeshtë: 64 - 105 g/m²
  Letër fotografike e "Canon": deri në 300 g/m² (letër fotografike "Pro Platinum PT-101")

  Kasetë: letër e thjeshtë: 64 deri në 105 g/m²

Ndërfaqja

 • Lloji & Madhësia e ekranit
  Ekrani LCD me pika të plota
 • Gjuhët e ekranit
  33 gjuhë të mundshme: Japonisht/Anglisht (mm & inç)/gjermanisht/frëngjisht/italisht/spanjisht/holandisht/portugalisht/norvegjisht/suedisht/danisht/finlandisht/rusisht/çekisht/hungarisht/polonisht/sllovenisht/turqisht/greqisht/kineze e thjeshtuar/kineze tradicionale/koreane/indonezisht/sllovakisht/estonisht/letonisht/lituanisht/ukrainisht/rumanisht/bullgarisht/kroatisht/vietnamisht

Lidhshmëria

 • Ndërfaqe standarde
  USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)
  Ethernet: 10/100Mbps (i kalueshëm automatikisht)
  Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n
  Siguria Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalimi i administratës
  Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz
 • Aplikacionet për celularë
  Aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY
  Easy-PhotoPrint Editor
  Aplikacioni Message In Print
  PIXMA Cloud Link
  Plugin Canon Print Service (Android)
  Apple AirPrint
  Wireless Direct
  Metodë e Access Point
  LAN/WLAN PictBridge
  Mopria (Android)

Softueri

 • Sistemet e Operuese që mbështeten
  Chrome OS

  Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 SP1

  Funksionimi mund të garantohet vetëm në një kompjuter me Windows 7 ose një version të mëvonshëm të instaluar paraprakisht.

  Softueri drejtues i printerit dhe IJ Network Device Setup Utility janë të disponueshëm me sistemin operativ të mëposhtëm.
  Windows Server 2008 R2 SP1、Windows Server 2012 R2、Windows Server 2016

  OS X 10.10.5~OS X 10.11 、macOS 10.12~macOS 10.14
 • Sistemet Mobile të mbështetura
  iOS, Android, Windows 10 Mobile
 • Kërkesat minimale për sistemin
  Windows: 2.0 GB ose më shumë
  Mac: 1.0 GB ose më shumë
  Shënim: për instalimin e softuerit të ardhur. Kërkohet sasia e nevojshme e hapësirës në disk i ngurtë.
  Ekrani: 1024 x 768 XGA
 • Softueri i përfshirë
  Programi drejtues i printerit
  IJ Printer Assistant Tool
  Easy-PhotoPrint Editor (shkarko)

Karakteristikat fizike

 • Pesha
  afro 6.5 kg
 • Përmasat (Gj x Th x L)
  afro 403×369×166 mm
 • Nivelet e Zhurmës Akustike
  afro 50,5 dB(A)7
 • Energjia
  AC 100-240V, 50/60Hz
 • Konsumi i energjisë
  Fikur: Afërsisht 0.3W
  Në gatishmëri (i lidhur me kompjuterin me USB): afro 0,8 W
  Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 1,6 W
  Koha për të kaluar në modalitet pritjeje: 11 min 10 sek
  Printimi (lidhja me USB me kompjuterin): rreth 21W 8
 • Konsumi tipik i energjisë
  0,13 kWh 9

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

* Rendimenti i faqeve për shishen e bojës të përdorur për konfigurimin fillestar është më i ulët se shishja zëvendësuese, pasi një sasi e caktuar e bojës konsumohet për të mbushur kokën e printimit gjatë konfigurimit. Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të provës së "Canon" duke përdorur grafikun e ngjyrave ISO/IEC 24712 dhe simulimin e printimit të vazhduar me shishet zëvendësuese të bojës pas konfigurimit fillestar.

Rendimentet e faqeve me bojë të bardhë dhe me ngjyra nuk duhet të kombinohen.

Rendimenti i faqeve varion shumë në varësi të përmbajtjeve të printuara dhe faktorëve të tjerë.

** Matur me standardet ndërkombëtare, në modalitetin standard. Gjatë printimeve pasuese, printeri mund të ngadalësojë përdorimin për të parandaluar rritjen e temperaturës së brendshme.

 1. Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/4800 inç
 2. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 3. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 4. Shpejtësia e printimit të fotografive është bazuar në konfigurimin standard duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 mbi letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk merr parasysh kohën për përpunimin e të dhënave në kompjuterin host.
 5. * Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të provës së "Canon" duke përdorur grafikun ISO/IEC 24712 dhe simulimin e printimit të vazhduar me shishet zëvendësuese të bojës pas konfigurimit fillestar.
 6. * Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të provës së "Canon" duke përdorur grafikun ISO/IEC 29103 dhe simulimin e printimit të vazhduar me shishet zëvendësuese të bojës pas konfigurimit fillestar.
 7. Letër e thjeshtë (A4, B/W). Zhurma akustike matet sipas standardit ISO7779.
 8. Printimi: kur printoni ISO/JIS-SCID N2 në letër të thjeshtë me madhësi A4 duke përdorur cilësimet standarde.
 9. Vlera e konsumit tipik të energjisë elektrike (TEC): Vlera TEC është llogaritur duke supozuar se njësia do të ndryshojë vazhdimisht mes modalitetit të punës, modalitetit të gjumit dhe modalitetit të fikjes për 5 ditë, dhe se do të jetë në modalitetin e gjumit ose të fikjes për 2 ditët e mbetura në të njëjtën javë. Vlera TEC e këtij produkti është llogaritur nga Canon sipas marrëveshjes së tyre duke përdorur procedurën e matjes TEC në programin ndërkombëtar të ENERGY STAR.