PIXMA G1410

Canon PIXMA G1410

Printer kompakt me rimbushje me bojëra të rendimentit të lartë për printime të përditshme në shtëpi me kosto të ulët të fotove të ndezura dhe dokumenteve të mprehta.

Galeria

Printer i përditshëm kompakt dhe me kosto të ulët me rendimente të larta faqesh

Printoni dokumente të cilësisë së lartë me tekst të mprehtë dhe foto të ndezura pa bordura deri në A4 me kosto të ulët për faqe duke përdorur këtë printer kompakt me rimbushje me shishe boje të rendimentit të lartë, me lidhje të thjeshtë me USB dhe me fortësinë për të trajtuar volume të mëdha faqesh.

Shikoni specifikimet e plota

PIXMA G1410

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

High Page Yield

Rendiment i lartë i faqeve

Integrated ink tanks

Kuti boje të integruara

Hybrid ink system

Sistem boje hibride

Borderless printing

Printimi pa bordura

Auto power On

Ndezje automatike

Sharp black text

Tekst i zi i mprehtë

Rear paper feeding

Furnizuesi i pasmë i letrave

1.2” LCD

Kopshti im i fotove

Shikoni specifikimet e plota

PIXMA G1410
WITB

Çfarë ka në kuti

Gjithçka që ju duhet për printime të thjeshta me kosto të ulët në shtëpi - thjesht vendosni letër dhe materiale fotografike.

Printer me funksion të thjeshtë - PIXMA G1410

4 shishe boje me rendiment të lartë

Kordoni elektrik

Disku CD-ROM i konfigurimit

Manualet dhe dokumentet e tjera

Produktet që kanë lidhje

*Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të Canon për testimin duke përdorur grafikun ISO/IEC 24712 dhe simulimin e printimit të vazhdueshëm me shishet zëvendësuese të bojës pas konfigurimit fillestar. Rendimentet e faqeve nuk duhet të kombinohen