Printera të fotografive profesionale

Canon PIXMA PRO-100S

Specifikimet

Specifikimet

 • Ndryshoni vetëm bojën që mbarohet

 • Fotografi me cilësi të lartë me jetë të gjatë

 • Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

 • Aplikacioni Canon PRINT

 • Printo plug-in për software foto

 • Printim dhe skanim në cloud

 • Printoni drejtpërdrejt në disk

Specifikimet në detaje

FUNKSIONET E PRINTERIT

 • Rezolucioni i printimit

  Deri në 4800¹ x 2400 dpi

 • Motorri i Printimit

  Inkjet, 8 Bojra të Vetme, sistemi i bojës ChromaLife100+ me madhësinë e pikëzës së bojës prej 3pl & koka e printimit E IMËT.

 • Shpejtësi e Cilësisë së Laboratorit Fotografik

  A3+: Afërsisht 1m 30s (PT-101, PP-201, SG-201, LU-101)¹

 • Konfigurimi i Kutisë së Bojës

  8 rezervuarë boje të ndarë:


  CLI-42BK (I zi)


  CLI-42GY (Gri)


  CLI-42LGY (Gri e hapur)


  CLI-42C (Cianik)


  CLI-42M (I purpurtë)


  CLI-42Y (I verdhë)


  CLI-42PC (Cianik për fotografi)


  CLI-42PM (Cianik për fotografi)

 • Jeta e rezervuarëve të bojës

  E zezë: 810 foto*


  Gri: 452 foto*


  Gri e çelët: 855 foto*


  Cianike: 484 foto*


  E purpurt: 410 foto*


  E verdhë: 279 foto*


  Foto cianike: 269 foto*


  Foto e purpurt: 206 foto*


  A3+ fotografi²


  E zezë: 62 foto*


  Gri: 66 foto*


  Gri e çelët: 142 foto*


  Cianike: 53 foto*


  E purpurt: 49 foto*


  E verdhë: 52 foto*


  Foto cianike: 59 foto*


  Foto e purpurt: 38 foto*


  *Rezultati Suplementar i Përafërt

 • Lloji i Medias

  Letër normale, Letër arti dekorativ "Gravurë muzeu" (FA-ME1), Letër fotografike Pro Platinum (PT-101), Letër fotografike Plus me shkëlqim II (PP-201), Letër fotografike Pro me llustër (LU-101), Premium Mat (PM-101) Letër fotografike plus me gjysmë shkëlqim (SG-201), Letër fotografike mat (MP-101), Ngjitësa fotografikë (PS-101), Letra të tjera të artit dekorativ / Letra fotografike me shkëlqim dhe Letër kanavacë¹

 • Futja e Mediave

  Sirtari i pasëm: Maks. 150 fletë


  Ushqyesi manual: 1 fletë


  Sirtari i printimit drejtpërdrejt në disk: 1 disk CD, DVD ose Blu-Ray i printueshëm

 • Madhësia e Mediave

  Sirtari i pasmë: A3+, A3, A4, A5, B4, B5, Letter, Legal, Zarf, 25x30cm (10x12"), 20x25cm (8x10"), 13x18cm (5x7"), 10x15cm (4x6")


  Ushqyesi manual: A3+, A3, A4, Letër , 36x43cm (14x17"), 25x30cm (10x12"), 20x25cm (8x10")

 • Pesha e Mediave

  Sirtari i pasmë: Letër normale (64 deri në 105 g/m²), Letër fotografike deri në përafër. 300 g/m² (letër speciale e Canon)


  Ushqyesi manual: Mediat speciale Canon deri në përafër. 350g/m² dhe 0,6mm

 • Printimi pa Bordura

  Po (A3+, A3, A4, Letter, madhësitë 36x43cm, 25x30cm, 20x25cm, 13x18cm, & 10x15cm)¹

NDËRFAQJA DHE PROGRAMI KOMPJUTERIK

 • Lloji i Ndërfaqes - Kompjuter

  USB me shpejtësi të lartë 2,0 (porta B)


  Ethernet: 10/100Mbps (i kalueshëm automatikisht)


  Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n


  Siguria Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalimi i administratës


  Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz

 • Lloji i Ndërfaqes - Tjetër

  PIXMA Clould Link (PRINT)


  Aplikacion PRO Gallery Print


  Aplikacioni Canon PRINT¹


  Android Print Plugin


  Apple AirPrint


  PictBridge (USB)

 • Sistemi Operativ & Kërkesat

  Windows 10,Windows 8.1*,Windows 8,Windows 7,Windows 7 SP1,Windows Vista SP1,Windows Vista SP2,Windows XP SP3 vetëm 32-bitësh


  Kërkohet .NET Framework 4 ose 4.5


  Kërkohet Windows XP:XPS Essentials Pack


  Shfletuesi: Internet Explorer 8


  Hapësira e hard diskut: 3.0 GB


  Ekrani: XGA 1024 x 768


  Mac OS X v10.7.5 ose më i ri


  Hard Disku duhet të jetë i formatuar si Mac OS Extended (Journaled) ose Mac OS Extended.


  Shfletuesi: Safari 5


  Hapësira e hard diskut: 1.5GB


  Ekrani: XGA 1024 x 768

 • Tiparet e Drajvërit

  Printimi pa bordura, Fotografi bardhë e zi, Rregullimi manual i ngjyrave, Sistemimi, Printimi i shumë faqeve për fletë, Printimi i broshurave, Printimi i posterave, Printimi i shkallëzuar (20-400%), Printimi i përshtatur me faqen, Modaliteti i qetë, Fikja automatike¹

 • Programi kompjuterik i Përfshirë

  PrintStudioPro¹, Colour Management Tool Pro (shkarkim), My Image Garden me Printimin e Filmit me HD të Plotë², Easy-WebPrint EX (shkarkim)³ dhe Menyja e shpejtë

VEÇORI TË PËRGJITHSHME

 • Burimi i Energjisë

  AC 100-240V, 50 / 60Hz

 • Konsumi i energjisë

  Fikur: Afërsisht 0,4 W


  Gatishmëri (Lidhje Wi-Fi me PC): Rreth 2.1 W (llamba e skanimit e fikur)


  Gatishmëri (të gjitha portat të lidhura): Rreth 2.6 W (llamba e skanimit e fikur)


  Koha për të hyrë në metodën e Gatishmërisë: 3 minuta


  Printim: Afërsisht. 19 W¹

 • Sfera e Temperaturës

  Mjedisi i përdorimit: 5° - 35° C

 • Lagështira

  Lagështira e përdorimit: 10 - 90%RH (pa kondensim)

 • Nivelet e Zhurmës Akustike

  Rreth 38,5 dB(A) ¹

 • Përmasat (Gj x Th x L)

  689 x 385 x 215 mm

 • Pesha

  Rreth 19,7 kg

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

 1. ¹ Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimal prej 1/4800 inç

 2. Shpejtësitë e printimit të dokumentit janë mesataret e ESAT në Testimin e Kategorisë së Zyrës për metodën standarde simplex, ISO/IEC 24734. Shpejtësia e printimit të fotografisë bazohet në parametrat standarde duke përdorur ISO/JIS-SCID N2 në letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin host.

 3. ¹ Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me ISO/IEC 29102. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.


  ² Kur printohet modeli ISO/JIS-SCID N2 në madhësinë 11"x14" vazhdimisht në Letër Fotografike Pro Platinum (PT-101) A3+, me cilësimet standarde duke përdorur drajverin e printimit të Windows 7 dhe Photoshop CS4.

 4. ¹ Ndihmë për një sferë të letrave jo të Canon. Profilet ICC dhe manuali i udhëzimeve të Printimit në letër dekorative mund të shkarkohet nga http://software.canon-europe.com/

 5. ¹ Kur printohet në Letër të artit dekorativ kufijtë e sipërm dhe të poshtëm të printimit janë minimumi 30mm

 6. ¹ Kërkon lidhje përmes rrjetit Wi-Fi dhe instalimin e aplikacionit falas të Canon: Android dhe iEPP iOS. Jo i disponueshëm në disa vende ose rajone.

 7. ¹ Disa tiparë të disponueshëm vetëm në drajvërin e Windows.

 8. ¹ PrintStudioPro është një aplikacion i programit kompjuterik të printimit për Canon Digital Photo Professional (3,12 ose më i ri), Adobe Photoshop (CS4 ose më i ri), Adobe Photoshop Elements (8 ose më i ri), Adobe Photoshop Lightroom (2,7 ose më i ri)


  ¹ Printimi i Filmit me HD të Plotë është i disponueshëm për skedarët e filmit MOV dhe MP4 të krijuar nga kamera digitale dhe videokamera të Canon. Kërkon instalimin e programit kompjuterik të lidhur me videokamerën ose kamerën digjitale të Canon, nga e cila u rregjistrua filmi. Skedarët MOV kërkojnë: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (versioni 6,5 ose më i ri), skedarët MP4 kërkojnë: ImageBrowser EX (versioni 1,0 ose më i ri).


  ² Easy-WebPrint EX kërkon Internet Explorer 7 ose më i ri

 9. ¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në madhësinë A3 të letrës së zakonshme duke përdorur cilësimet fillestare.

 10. ¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në Letër fotografike Pro Platinium 4"x6" duke përdorur parametrat standarde.