Printera të fotografive profesionale

Canon PIXMA PRO-100S

Cilësi profesionale, lidhje me renë kompjuterike, 8 bojëra, printer A3+ - ideal për çdo fotoentuziast.

Përfitimet

 • Sistem me bazë pigmenti 8 bojëra për printime me cilësi profesionale

 • Printoni direkt nga shërbimet fotografike me bazë cloud dhe shërbimet e memorieve

 • Printim Wireless nga PC, tableti dhe smartfoni juaj

 • Integrim i lehtë me softuer përpunimi profesional

 • Gamë e gjerë e mbështetur e letrave Canon dhe letrave të tjera specialiste

Specifikimet

 • Ndryshoni vetëm bojën që mbarohet

 • Fotografi me cilësi të lartë me jetë të gjatë

 • Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

 • Aplikacioni Canon PRINT

 • Printo plug-in për software foto

 • Printim dhe skanim në cloud

 • Printoni drejtpërdrejt në disk

Çfarë ka në kuti

 • PIXMA PRO-100S A3+ printer

 • Kabllo të Energjisë

 • Koha e printimit

 • 8 kuti boje të veçanta

 • Sirtar për printim CD

 • CD-ROM konfigurimi (CD vetëm për Windows – drajverat Mac gjenden online)

 • Udhëzime përdorimi

*Të gjitha drajverat dhe aplikacionet portative janë të disponueshme online në http://www.canon.com/ijsetup