Printerë për shtëpi

Canon PIXMA MX725

Specifikimet

Specifikimet

 • Ndryshoni vetëm bojën që mbarohet

 • Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

 • Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

 • Paneli i lundrimit i lehtë për t'u përdorur

 • Ekran me ngjyra i lehtë për përdoruesin

 • Bojëra Fakultativ të lartë të jepnin

 • Kopjim automatik i shumë faqeve

 • Trajtim produktiv i letrës

Specifikimet në detaje

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

 • Rezolucioni i printimit

  Deri në 9600¹ x 2400 dpi

 • Teknologjia e Printimit

  5 Bojëra të Veçanta (PGBK, BK, C, M, Y)


  Kokë printimi Inkjet FINE me 1pl (min.) masë e derdhjes të bojës


  Bojëra ChromaLife100+

 • Shpejtësia e printimit të dokumentit mono

  Rreth 15.0 inm¹

 • Shpejtësia e printimit të dokumentit me ngjyra

  Rreth 10.0 inm¹

 • Shpejtësia e prinimit të fotografisë

  Pa bordurë 10x15cm: Përafër. 21 sekonda¹

 • Printimi pa Bordura

  Po (A4, LTR, 20x25cm, 13x18cm, 10x15cm)

 • Printim nga të Dyja Anët

  Automatik

SPECIFIKIMET E SKANERIT

 • Lloji i skanerit

  Shtrat i sheshtë, skaner me ngjyra ADF dhe CIS

 • Rezolucioni i Skanerit (Optik)

  Deri në 2400 x 4800 dpi¹

 • Shpejtësia e skanimit A4

  Rreth 14 sekonda¹

 • Madhësia Maksimale e Dokumentit

  Shtrat i sheshtë: A4, LTR (216x297mm)


  ADF: A4, LTR, LGL

 • OCR

  Po

 • Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)

  Ngjyra: 48 bit / 24 bit


  Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit

SPECIFIKIMET E MAKINËS FOTOKOPJUESE

 • Shpejtësia e kopjimit të dokumentit me ngjyra

  sFCOT: Afërsisht 12 sekonda¹


  sESAT: Afërsisht 8.4 inm¹


  sESAT ADF: Afërsisht 8,0 ipm¹

 • Kopjimi i shumëfishtë

  1 deri 99 faqe

 • Zmadhim fotokopjimi

  25-400%

 • Funksionet e fotokopjimit

  Kopjimi Dokumenti, Kopjim Fotografish, Kopjim Përshtat-në-Faqe, Kopjim pa Kufij Anësorë

 • Cilësimet e cilësisë të fotokopjimit

  Shpejt, Standard, I lartë

SPECIFIKIMET E FAKSIT

 • Lloji i Faksit

  Super G3 / Ngjyra

 • Rezolucioni i faksit

  Mono: deri në 300 x 300dpi


  Ngjyra: 200 x 200 dpi

 • Shpejtësia e Faksit

  Mono: Afërsisht 3 sek (33.6kbps)¹


  Ngjyra: Afërsisht 1 min. (33.6kbps)¹

 • Kujtesa e Faksit

  Deri në 250 faqe

 • Thirrje e Shpejtë e Koduar

  Maks. 100 vendnodhje

 • Kontrolli i Grupit

  Maks. 99 vende

BOJËRAT E PAJTUESHME

 • Fishekët standardë të bojës

  PGI-550PGBK (Pigment i zi)


  CLI-551BK (I zi)


  CLI-551C (Cianik)


  CLI-551M (I purpurtë)


  CLI-551Y (I verdhë)

 • Fishekë Opsionalë Boje XL

  PGI-555PGBK XXL (Pigment i zi)


  PGI-550PGBK XL (Pigment i zi)


  CLI-551BK XL (I zi)


  CLI-551C XL (Cianik)


  CLI-551M XL (I purpurtë)


  CLI-551Y XL (I verdhë)

RENDIMENTET E BOJËS

 • PBK (Pigment i zi)

  Standard: 375 faqe dokumentesh ose 2,300* foto


  Opsional XL: 620 faqe dokumentesh ose 4,600* foto


  Opsional XL: 1,000 faqe dokumentesh ose 7,500* foto

 • BK (E zezë)

  Standard: 1,645 faqe dokumentesh ose 421* foto


  Opsional XL: 5,000 faqe dokumentesh ose 1,130 foto

 • C (Cianike)

  Standard: 332 faqe dokumentesh ose 121 foto


  Opsional XL: 700 faqe dokumentesh ose 270 foto

 • M (E purpurt)

  Standard: 333 faqe dokumentesh ose 140 foto


  Opsional XL: 670 faqe dokumentesh ose 313 foto

 • Y (E verdhë)

  Standard: 329 faqe dokumentesh ose 120* foto


  Opsional XL: 700 faqe dokumentesh ose 271 foto

 • E përzier (CMY mesatare)

  Standard CMY: 331 faqe dokumentesh ose 126 foto


  Opsional XL CMY: 690 faqe dokumentesh ose 283 foto

 • Standardet e testimit

  ISO/IEC 24711 për faqe dokumentesh A4 me ngjyra


  ISO/IEC 29102 për foto 10x15cm me ngjyra pa kufij


  Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm


  * *Rezultati Suplementar i Përafërt

NDIHMA PËR LETRËN

 • Llojet e letrës

  Letër e Zakonshme


  Zarfa: (DL, COM10)


  Canon Pro Platinum (PT-101)


  Canon Pro Luster (LU-101)


  Canon Plus Glossy II (PP-201)


  Canon Plus Semi-gloss (SG-201)


  Canon Glossy Përdorim i Përditshëm (GP-501)


  Canon Matte (MP-101)


  Canon High Resolution Paper (HR-101N)


  Canon Photo Stickers (PS-101)


  Canon Transferim Bluze TR-301,

 • Prodhimi maksimal i letrës

  Kaseta e poshtme: Maks. 250 fletë prej letre të zakonshme


  Kaseta e sipërme: Maks. 20 fletë letër fotografike

 • Madhësitë e letrës

  Kaseta e poshtme: A4, A5, B5, LTR, LGL, 20x25cm


  Kaseta e sipërme: 10x15cm, 13x18cm

 • Pesha e Letrës

  Letër e zakonshme: 64 - 105 g/m²


  Canon letër fotografie deri në 300 g/m² (PT-101)

NDËRFAQJA

LIDHSHMËRIA

 • Lidhje me Kabllo

  USB me shpejtësi të lartë


  Ethernet 10/100Mbps (i kalueshëm automatikisht)


  Portë për memorie flesh USB

 • Lidhje pa Kabllo

  Wi-Fi IEEE802.11 b/g/n¹


  Bluetooth v 2.0 (adaptor opsional USB)


  Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz

 • Mbështetje Aplikacionesh

  Aplikacion PIXMA Printing Solutions¹


  Apple AirPrint


  Printimi me Google Cloud


  Wireless PictBridge


  Printo nga Email

PROGRAMI KOMPJUTERIK

 • Sistemet e shfrytëzimit që mbështeten

  Windows 10 (32 dhe 64-bit)


  Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista SP1 & SP2 / XP SP3 32-bit


  Mac OS X v10.6.8 ose më i ri

 • Sistemet Mobile të Suportuara

  iOS (aplikacion PIXMA Printing Solutions, AirPrint)


  Android (aplikacion PIXMA Printing Solutions)


  Windows RT

 • Kërkesat Minimale të Sistemit

  Windows: Internet Explorer 8, lidhje interneti ose CD-ROM


  Mac: Safari 5 dhe lidhje interneti


  Ekrani: 1024 x 768 XGA

 • Programi kompjuterik i Përfshirë

  Drajver MP me Utilitetin e Skanimit


  Menyja e shpejtë


  My Image Garden


  Easy-WebPrint EX (plug-in për IE8 ose më i lartë)

TIPARET FIZIKE

 • Lloji & Madhësia e ekranit

  Ekranin TFT me ngjyra 6.2cm me Panelin e funksionit të dyfishtë

 • Gjuhët e ekranit

  Anglisht, Gjermanisht, Frëngjisht, Italisht, Spanjisht, Holandisht, Portugalisht, Norvegjisht, Suedisht


  Danisht, Finlandisht, Rusisht, Çekisht, Hungarisht, Polonisht, Sllovenisht, Turqisht, Greqisht,


  Sllovakisht, Estonisht, Letonisht, Lituanisht, Ukrainisht, Rumanisht, Bullgarisht, Japonisht,


  Kinezisht e Thjeshtuar, Kinezisht Tradicionale, Koreanisht, Indonezianisht

 • Furnizues Automatik i Dokumenteve

  Deri në 35-fletë, Automatik 2-anë

 • Përmasat (Gj x Th x L)

  491 x 396 x 231mm

 • Pesha

  11.7kg

 • Burimi i Energjisë

  AC 100-240V, 50/60Hz

 • Konsumi i energjisë

  Fikur: Afërsisht 0,4 W


  Në gatishmëri (lidhja USB me kompjuterin): afro 1,0 W (llampa e skanimit e fikur)


  Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 2,7 W (llamba e skanimit e fikur)


  Koha për të kaluar në modalitetin e gatishmërisë: 7 minuta


  Kopjimi: Afërsisht 17 W¹

 • Nivelet e Zhurmës Akustike

  Rreth 44,0 dB(A)¹

 • Operating Temperature

  15-30°C

Operating Humidity

 • Mjedisi i Rekomanduar i Punimit

  5-95%RH (pa kondensim të ujit)

 • Cikli i punës

  deri në 12,000 faqe / muaj

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e kopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për më shumë informacione shikoni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e kopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për më shumë informacione shikoni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

 1. ¹ Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/9600 inç.

 2. ¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

 3. ¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

 4. ¹ Shpejtësia e printimit të fotografisë mbështetet në cilësimin fillestar të drajvërit duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 në Letër Fotografie Plus me Shkëlqim II Canon dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin e individit.

 5. ¹ Rezolucioni optik është një masë e matjes së rezolucionit maksimal të harduerit mbështetur në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa e skanimit është e kufizuar.

 6. ¹ Shpejtësia e skanimit të dokumentit me ngjyra matet me Grafikun A të Provës, Shtojca C e ISO/IEC 24735. Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur ndërmjet shtypjes së butonit të skanimit të drajvërit të skanerit dhe fikjes së ekranit që tregon statusin..

 7. ¹ Shpejtësia e kopjimit të dokumentit me ngjyra matet mbështetur në mesataret e sFCOT dhe sESAT në Provën e Rendimentit të standardit ISO/IEC 29183.

 8. ¹ Shpejtësia e transmetimit të faksit bazohet në cilësimin standard duke përdorur ITU-T grafikun Nr.1 për mono dhe Canon Colour Fax Test Sheet për ngjyra. ¹ Shpejtësia e transmetimi real mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, cilësimeve të faksit në skajin e marrjes, kushteve të linjës, etj.

 9. ¹ Banda e frekuencës Wi-Fi: 2,4GHz, Wi-Fi Security: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalim administrimi.

 10. ¹ PIXMA Printing Solutions është një aplikacion falas i Canon për smartfonë dhe tabletë. Jo i disponueshëm në disa vende ose rajone.

 11. ¹ Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri) në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur cilësimet fillestare.

 12. ¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në 10x15cm Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II duke përdorur cilësimet fillestare.

 13. ¹ Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/9600 inç.

 14. ¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

 15. ¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

 16. ¹ Shpejtësia e printimit të fotografisë mbështetet në cilësimin fillestar të drajvërit duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 në Letër Fotografie Plus me Shkëlqim II Canon dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin e individit.

 17. ¹ Rezolucioni optik është një masë e matjes së rezolucionit maksimal të harduerit mbështetur në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa e skanimit është e kufizuar.

 18. ¹ Shpejtësia e skanimit të dokumentit me ngjyra matet me Grafikun A të Provës, Shtojca C e ISO/IEC 24735. Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur ndërmjet shtypjes së butonit të skanimit të drajvërit të skanerit dhe fikjes së ekranit që tregon statusin..

 19. ¹ Shpejtësia e kopjimit të dokumentit me ngjyra matet mbështetur në mesataret e sFCOT dhe sESAT në Provën e Rendimentit të standardit ISO/IEC 29183.

 20. ¹ Shpejtësia e transmetimit të faksit bazohet në cilësimin standard duke përdorur ITU-T grafikun Nr.1 për mono dhe Canon Colour Fax Test Sheet për ngjyra. ¹ Shpejtësia e transmetimi real mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, cilësimeve të faksit në skajin e marrjes, kushteve të linjës, etj.

 21. ¹ Banda e frekuencës Wi-Fi: 2,4GHz, Wi-Fi Security: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalim administrimi.

 22. ¹ PIXMA Printing Solutions është një aplikacion falas i Canon për smartfonë dhe tabletë. Jo i disponueshëm në disa vende ose rajone.

 23. ¹ Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri) në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur cilësimet fillestare.

 24. ¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në 10x15cm Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II duke përdorur cilësimet fillestare.