Printerë për shtëpi

Canon PIXMA MX725

Një pajisje të-gjitha-në-një e nivelit të lartë me 5 bojëra dhe lidhjen pa tela, me furnizuesin ADF në dy anë me 35 fletë si dhe me lidhjen ethernet.

Përfitimet

 • Gjithçka-Në-Një Premium me 5-bojëra: printim, fotokopje, skanim dhe faks

 • Kasetë letre produktive me 250-fletë dhe ADF 2-anëshe me 35 fletë

 • Ndani me lehtësi rreth zyrës me lidhshmërinë Wi-Fi dhe Ethernet

 • Printoni nga, dhe skanoni në pajisjet portative me aplikacionin PIXMA Printing Solutions

Veçoritë e detajuara

 • Gjithçka-Në-Një Premium

  Ky Gjithçka-Në-Një premium elegant dhe produktiv për zyra ofron cilësi të jashtëzakonshme printimi, fotokopje, skanim dhe faks dhe është ideal për të ndarë midis disa kompjuterëve duke përdorur qoftë lidhje pa kabllo ose Ethernet. Kasetat e parme dyshe me kapacitet 250-fletësh plus një Furnizues Automatik Dokumentesh plotësisht i integruar me 35 fletë me 2-anë sigurojnë produktivitet maksimal.

 • Printim nga pajisje smart dhe cloud

  Shkarkoni aplikacionin PIXMA Printing Solutions dhe gëzoni printimin dhe skanimin nga pajisjet tuaja smart me anë të rrjetit Wi-Fi. Drejtpërdrejt nga ekrani i printerit tuaj mund të shfletoni dhe të printoni fotografi, si dhe kalendarë, artikuj kancelarie dhe modele të tjera nga PIXMA Cloud. Google Cloud Print dhe Apple AirPrint janë gjithashtu të suportuara.

 • Printim i shpejtë me cilësi superiore

  Me sistemin me 5 bojëra të veçanta ju duhet vetëm të ndërroni ngjyrën që ka mbaruar - duke e bërë printimin më efikas. Teknologjia FINE e Canon me rezolucion printimi deri në 9600dpi siguron tekste dhe figura ultra të mprehta me nivele të jashtëzakonshme detajesh. Gëzonji shpejtësitë e printimit të dokumenteve A4 prej 15 ipm mono dhe 10 ipm me ngjyra dhe një fotografi 10x15cm pa kufij në afërsisht 21 sekonda.

 • Kurseni para në bojë dhe letër

  Printoni më shumë për më pak. Bojërat opsionale XL dhe XXL ofrojnë ndjeshëm më shumë faqe (deri në 1000 me bojën e zezë XXL) dhe zgjatin më shumë midis ndërrimeve të bojës - ideale nëse printoni shpesh - duke iu ofruar kursime deri në 30% për faqe në krahasim me ekuivalentët e tyre standardë. Printimi automatik 2-anësh pakëson përdorimin e letrës dhe krijon dokumente profesionale me dy anë.

Specifikimet

 • Ndryshoni vetëm bojën që mbarohet

 • Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

 • Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

 • Paneli i lundrimit i lehtë për t'u përdorur

 • Ekran me ngjyra i lehtë për përdoruesin

 • Bojëra Fakultativ të lartë të jepnin

 • Kopjim automatik i shumë faqeve

 • Trajtim produktiv i letrës

Çfarë ka në kuti

 • Printer Gjithçka-në-Një – PIXMA MX725

 • 5 Depozita Boje të Veçanta (PBK, BK, C, M, Y)

 • Kabllo të Energjisë

 • Konfigurimi CD-ROM

 • Manualet dhe dokumentat tjera