Printerë për shtëpi

Canon PIXMA MX535

Specifikimet

Specifikimet

 • Convenient and easy to replace

 • Use and share wirelessly

 • Printing from cloud services

 • Tablet and smartphone ready

 • Automatic double sided printing

 • Automatic multipage copying

 • Scan to USB memory

 • FAX function

Specifikimet në detaje

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

 • Rezolucioni i printimit

  Deri në 4800¹ x 1200 dpi

 • Teknologjia e Printimit

  2 fishekë boje FINE (BK, CL)


  Sistem Inkjet me 2pl (min.) masë e derdhjes të bojës


  Bojëra ChromaLife100

 • Shpejtësia e printimit të dokumentit mono

  Rreth 9,7 inm¹

 • Shpejtësia e printimit të dokumentit me ngjyra

  Rreth 5,5 ipm¹

 • Shpejtësia e prinimit të fotografisë

  Pa bordurë 10x15cm: Përafër. 46 sekonda¹

 • Printimi pa Bordura

  Po (A4, LTR, 20x25cm, 13x18cm, 10x15cm)

 • Printim nga të Dyja Anët

  Automatik

SPECIFIKIMET E SKANERIT

 • Lloji i skanerit

  Shtrat i sheshtë, skaner me ngjyra ADF dhe CIS

 • Rezolucioni i Skanerit (Optik)

  Deri në 1200 x 2400 dpi¹

 • Shpejtësia e skanimit A4

  Rreth 15 sekonda¹

 • Madhësia Maksimale e Dokumentit

  Shtrat i sheshtë: A4, LTR (216x297mm)


  ADF: A4, LTR, LGL

 • OCR

  Po

 • Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)

  Ngjyra: 48 bit / 24 bit


  Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit

SPECIFIKIMET E MAKINËS FOTOKOPJUESE

 • Shpejtësia e kopjimit të dokumentit me ngjyra

  sFCOT: Afërsisht 24 sekonda¹


  sESAT: Afërsisht 4.7 inm¹


  sESAT ADF: Afërsisht 4,3 inm¹

 • Kopjimi i shumëfishtë

  1 deri 99 faqe

 • Zmadhim fotokopjimi

  25-400%

 • Funksionet e fotokopjimit

  Kopjimi Dokumenti, Kopjim Fotografish, Kopjim Përshtat-në-Faqe, Kopjim pa Kufij Anësorë

 • Cilësimet e cilësisë të fotokopjimit

  Shpejt, Standard, I lartë

SPECIFIKIMET E FAKSIT

 • Lloji i Faksit

  Super G3 / Ngjyra

 • Rezolucioni i faksit

  Mono: deri në 300 x 300dpi


  Ngjyra: 200 x 200 dpi

 • Shpejtësia e Faksit

  Mono: Afërsisht 3 sek (33.6kbps)¹


  Ngjyra: Afërsisht 1 min. (33.6kbps)¹

 • Kujtesa e Faksit

  Deri në 50 faqe

BOJËRAT E PAJTUESHME

 • Fishekët standardë të bojës

  PG-540 (Pigment i zi)


  CL-541 (Ngjyrë)

 • Fishekë Opsionalë Boje XL

  PG-540XL (Pigment i zi XL)


  CL-541XL (Ngjyra XL)

RENDIMENTET E BOJËS

 • BK (Pigment i zi)

  Standard: 180 faqe dokumentesh ose 2.465* foto*


  Opsional XL: 600 faqe dokumentesh ose 7.560 foto*

 • CL (ngjyrë - CMY)

  Standard: 180 faqe dokumentesh ose 69* foto


  Opsional XL: 400 faqe dokumentesh ose 150 foto

 • Standardet e testimit

  ISO/IEC 24711 për faqe dokumentesh A4 me ngjyra


  ISO/IEC 29102 për foto 10x15cm me ngjyra pa kufij


  Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm


  * *Rezultati Suplementar i Përafërt

NDIHMA PËR LETRËN

 • Llojet e letrës

  Letër e Zakonshme


  Zarfa: (DL, COM10)


  Canon Pro Platinum (PT-101)


  Canon Pro Luster (LU-101)


  Canon Plus Glossy II (PP-201)


  Canon Plus Semi-gloss (SG-201)


  Canon Glossy Përdorim i Përditshëm (GP-501)


  Canon Matte (MP-101)


  Canon High Resolution Paper (HR-101N)


  Canon Photo Stickers (PS-101)


  Canon Transferim Bluze TR-301,

 • Prodhimi maksimal i letrës

  Maks. 100 fletë letër e zakonshme


  Maks. 20 fletë letër fotografike

 • Madhësitë e letrës

  A4, A5, B5, LTR, LGL, 20x25cm, 13x18cm, 10x15cm

 • Pesha e Letrës

  Letër e zakonshme: 64 - 105 g/m²


  Canon letër fotografie deri në 300 g/m² (PT-101)

NDËRFAQJA

LIDHSHMËRIA

 • Lidhje me Kabllo

  USB me shpejtësi të lartë


  Portë për memorie flesh USB

 • Lidhje pa Kabllo

  Wi-Fi IEEE802.11 b/g/n¹


  Metodë për Access Point


  Bluetooth v 2.0 (adaptor opsional USB)


  Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz

 • Mbështetje Aplikacionesh

  Aplikacioni Canon PRINT¹


  PIXMA Cloud Link²


  Apple AirPrint


  Printimi me Google Cloud

PROGRAMI KOMPJUTERIK

 • Sistemet e shfrytëzimit që mbështeten

  Windows 10 (32 dhe 64-bit)


  Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista SP1 & SP2 / XP SP3 32-bit


  Mac OS X v10.6.8 ose më i ri

 • Sistemet Mobile të Suportuara

  iOS (aplikacioni Canon PRINT, AirPrint)


  Android (aplikacioni Canon PRINT)


  Windows RT

 • Kërkesat Minimale të Sistemit

  Windows: Internet Explorer 8, lidhje interneti ose CD-ROM


  Mac: Safari 5 dhe lidhje interneti


  Ekrani: 1024 x 768 XGA

 • Programi kompjuterik i Përfshirë

  Drajver MP me Utilitetin e Skanimit


  Menyja e shpejtë


  My Image Garden


  Easy-WebPrint EX (plug-in për IE8 ose më i lartë)

TIPARET FIZIKE

 • Lloji & Madhësia e ekranit

  Ekrani i plotë LCD me pika

 • Gjuhët e ekranit

  Anglisht, Gjermanisht, Frëngjisht, Italisht, Spanjisht, Holandisht, Portugalisht, Norvegjisht, Suedisht, Danisht, Finlandisht, Rusisht, Çekisht, Hungarisht, Polonisht, Sllovenisht, Turqisht, Greqisht, Sllovakisht, Estonisht, Letonisht, Lituanisht, Ukrainisht, Rumanisht, Bullgarisht, Kroacisht, Japonisht, Kinezisht e Thjeshtuar, Kinezisht Tradicionale, Koreanisht, Indonezisht

 • Furnizues Automatik i Dokumenteve

  Deri në 30 fletë

 • Përmasat (Gj x Th x L)

  458 x 385 x 200 mm

 • Pesha

  8.5kg

 • Burimi i Energjisë

  AC 100-240V, 50/60Hz

 • Konsumi i energjisë

  Fikur: Afërsisht 0,3 W


  Në gatishmëri (lidhja Wi-Fi me kompjuterin): afro 1,1 W (llampa e skanimit e fikur)


  Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 1,8 W (llamba e skanimit e fikur)


  Koha për të kaluar në modalitetin e gatishmërisë: 7 minuta


  Kopjimi: Afërsisht 18 W ¹

 • Nivelet e Zhurmës Akustike

  Rreth 43.0 dB(A)¹

Operating Humidity

 • Mjedisi i Rekomanduar i Punimit

  Temperatura: 15-30°C


  Lagështia: 10-80%RH (pa kondensim)

 • Cikli i punës

  deri në 3,000 faqe / muaj

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e kopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për më shumë informacione shikoni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

 1. ¹ Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimal prej 1/4800 inç.

 2. ¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

 3. ¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

 4. ¹ Shpejtësia e printimit të fotografisë mbështetet në cilësimin fillestar të drajvërit duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 në Letër Fotografie Plus me Shkëlqim II Canon dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin e individit.

 5. ¹ Rezolucioni optik është një masë e matjes së rezolucionit maksimal të harduerit mbështetur në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa e skanimit është e kufizuar.

 6. ¹ Shpejtësia e skanimit të dokumentit me ngjyra matet me Grafikun A të Provës, Shtojca C e ISO/IEC 24735. Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur ndërmjet shtypjes së butonit të skanimit të drajvërit të skanerit dhe fikjes së ekranit që tregon statusin..

 7. ¹ Shpejtësia e kopjimit të dokumentit me ngjyra matet mbështetur në mesataret e sFCOT dhe sESAT në Provën e Rendimentit të standardit ISO/IEC 29183.

 8. ¹ Shpejtësia e transmetimit të faksit bazohet në cilësimin standard duke përdorur ITU-T grafikun Nr.1 për mono dhe Canon Colour Fax Test Sheet për ngjyra. ¹ Shpejtësia e transmetimi real mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, cilësimeve të faksit në skajin e marrjes, kushteve të linjës, etj.

 9. ¹ Banda e frekuencës Wi-Fi: 2,4GHz, Wi-Fi Security: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalim administrimi.

 10. ¹ Aplikacioni Canon PRINT është një aplikacion falas i Canon për smartfonë dhe tabletë. Jo i disponueshëm në disa vende ose rajone.


  ² PIXMA Cloud Link mund të përdoret vetëm me anë të aplikacionit Canon PRINT për smartfonë dhe tabletë.

 11. ¹ Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri) në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur cilësimet fillestare.

 12. ¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në 10x15cm Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II duke përdorur cilësimet fillestare.