Printerë për shtëpi

Canon PIXMA MX535

Një pajisje të-gjitha-në-një e aktivizuar për renë kompjuterike me funksionet e printimit, fotokopjimit, skanimit dhe faksit

Përfitimet

 • Gjithçka-Në-Një me Cloud me funksione printimi, fotokopjimi, skanimi dhe faksi

 • Furnizues Automatik Dokumentesh plotësisht i integruar me 30 fletë

 • Ndani me lehtësi rreth zyrës me lidhshmërinë Wi-Fi

 • Printoni nga pajisjet celulare dhe skanoni tek ato me aplikacionin Canon PRINT

 • Mbështetje e PIXMA Cloud Link, Google Cloud Print dhe Apple AirPrint

Veçoritë e detajuara

 • Të-gjithë-në-një e përparuar me Wi-Fi

  Silleni produktivitetin në zyrën e shtëpisë tuaj me këtë Gjithçka-Në-Një elegant me cloud i cili ofron funksione me cilësi të jashtëzakonshme printimi, fotokopjimi, skanimi dhe faksi. Ndarja e funksioneve midis disa kompjuterëve është e lehtë duke përdorur lidhjen wireless. Dizajni kompakt FastFront lehtëson ngarimin e letrës dhe zëvendësimin e bojës.

 • Printim nga pajisje smart dhe cloud

  Me PIXMA Cloud Link mund të printoni fotografi dhe dokumente nga shërbimet e resë kompjuterike si Evernote dhe Dropbox duke përdorur thjesht pajisjen tuaj inteligjente dhe aplikacionin Canon PRINT. I njëjti aplikacion ju lejon të gëzoni printimin nga pajisjet smart dhe të skanoni në pajisjet smart kudo shtëpi ose në zyrë. Ofrohet gjithashtu mbështetja e Apple AirPrint dhe Google Cloud Print.

 • Cilësi e lartë, shpejt

  Teknologjia FINE e Canon siguron cilësi printimi superiore të shpejtë në çdo kohë - nga grafiket e gjalla dhe me shkëlqim deri në dokumentet e biznesit me qartësi mahnitëse. Shijoni shpejtësitë e printimit të dokumenteve në A4 me 9,7 inç/min në mono ose 5,5 inç/min me ngjyra, një fotokopjim të faqeve me ngjyra në A4 në afro 24 sekonda dhe një fotografi pa bordura 10x15cm në afro 46 sekonda.

 • Kurseni në bojë dhe letër

  Printoni më shumë për më pak. Fishekët opsionalë XL japin ndjeshëm më shumë faqe dhe zgjatin më shumë midis ndërrimeve të bojës - ideale nëse printoni shpesh - duke ju ofruar deri në 50% kursime për faqe krahasuar me ekuivalentët e tyre standardë. Printimi automatik 2-anësh zvogëlon sasinë e letrës që përdorni dhe krijon dokumente me pamje profesionale nga të dyja anët.

 • Furnizues Automatik i Dokumenteve

  Për rendimentin maksimal, një Furnizues Automatik i Dokumenteve plotësisht i integruar me 30 fletë e bën skanimin, kopjimin ose dërgimin me faks të dokumenteve të mëdha të shpejtë dhe të thjeshtë. Me portën USB mund t'i ruani dokumentet e skanuara direkt në memorien USB.

 • Metodë për Access Point

  Me metodën e integruar Access Point ky printer mund të krijojë një rrit sipas kërkesës duke ju lejuar të printeroni pa kabllo nga dhe të skanoni në smartfonë ose pajisje tablet direkt në printer pa përdorur një rrjet Wi-Fi të sigurt.

Specifikimet

 • Convenient and easy to replace

 • Use and share wirelessly

 • Printing from cloud services

 • Tablet and smartphone ready

 • Automatic double sided printing

 • Automatic multipage copying

 • Scan to USB memory

 • FAX function

Çfarë ka në kuti

 • All-In-One printer – PIXMA MX535

 • FINE cartridges (colour, black)

 • Power cord

 • Setup CD-ROM

 • Manuals and other documents