Printerë për shtëpi

Canon PIXMA MG7550

Specifikimet

Specifikimet

 • Ndryshoni vetëm bojën që mbarohet

 • Bojëra Fakultativ të lartë të jepnin

 • Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

 • Printim dhe skanim në cloud

 • Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

 • Paneli me prekje i lehtë për t'u përdorur

 • Ekran i madh me prekje

 • Lidhuni shpejt me ndihmën e NFC

Specifikimet në detaje

SPECIFIKIMET E PËRGJITHSHME

 • Funksionet

  Wireless / Ethernet, Printim, Fotokopje, Skanim, Cloud Link

PËRMBLEDHJE

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

 • Rezolucioni i printimit

  Deri në 9600¹ x 2400 dpi

 • Teknologjia e Printimit

  6 Depozita Boje të Veçanta (PGBK, BK, C, M, Y, GY)


  Kokë printimi Inkjet FINE me 1pl (min.) masë e derdhjes të bojës


  Bojëra ChromaLife100+

 • Shpejtësia e Printimit Mono

  Rreth 15.0 inm¹

 • Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë

  Rreth 10.0 inm¹

 • Shpejtësia e prinimit të fotografisë

  Pa bordura 10x15cm: Afërsisht 21 sekonda¹

 • Printimi pa Bordura

  Po (A4, Letër, 20x25cm, 13x18cm, 10x15cm)

 • Printim nga të Dyja Anët

  Printim Auto Duplex (A4, A5, B5, Letter - letër e zakonshme)

 • Printimi drejtpërdrejt në disk

  Po (programi kompjuterik i përfshirë)

BOJËRAT DHE RENDIMENTET

 • Fishekët standardë të bojës

  6 rezervuarë individualë bojë


  PGI-550PGBK (Pigment i zi)


  CLI-551BK (I zi)


  CLI-551C (Cianik)


  CLI-551M (I purpurtë)


  CLI-551Y (I verdhë)


  CLI-551GY (Gri)

 • Fishekë Opsionalë Boje XL

  Rezervuarë boje XL me prodhim të lartë


  PGI-550PGBK XL (Pigment i zi)


  CLI-551BK XL (I zi)


  CLI-551C XL (Cianik)


  CLI-551M XL (I purpurtë)


  CLI-551Y XL (I verdhë)


  CLI-551GY XL (Gri)

 • Prodhimi i Depozitave të Bojës (Letër e Zakonshme)

  Dokument me ngjyra A4¹


  Pigment i zi: 300 faqe


  Pigment i Zi XL: 500 faqe


  I Zi: 1105* faqe


  I Zi XL: 4425* faqe


  Cianik: 304 faqe


  Cianik XL: 665 faqe


  I Purpurt: 298 faqe


  I Purpurt XL: 660 faqe


  I verdhë: 330 faqe


  I verdhë XL: 685 faqe


  Gri: 780* faqe


  Gri XL: 3350* faqe


  * *Rezultati Suplementar i Përafërt

 • Prodhimi i Depozitave të Bojës (Printim fotografie)

  Fotografi 10x15cm¹


  Pigment i zi: 3050* fotografi


  Pigment i zi XL: 3900* fotografi


  I zi: 495* fotografi


  I zi XL: 1125* fotografi


  Cianik: 168 fotografi


  Cianik XL: 369 fotografi


  I purpurtë: 168 fotografi


  I purpurtë XL: 369 fotografi


  I verdhë: 168 fotografi


  I verdhë XL: 359 fotografi


  Gri: 125 fotografi


  Gri XL: 275 fotografi


  * *Rezultati Suplementar i Përafërt

NDIHMA PËR LETRËN

 • Llojet e letrës

  Letër e Zakonshme


  Zarfa


  Canon Pro Platinum (PT-101)


  Canon Pro Luster (LU-101)


  Canon Plus Glossy II (PP-201)


  Canon Plus Semi-gloss (SG-201)


  Canon "Përdorim i Përditshëm" (GP-501)


  Canon Matte (MP-101)


  Canon High Resolution Paper (HR-101N)


  Canon Photo Stickers (PS-101)


  Canon Transferim Bluze TR-301,


  Letra të tjera artistike


  Disqe të Printueshme

 • Prodhimi maksimal i letrës

  Kaseta e poshtme: Maks. 125 fletë (letër e zakonshme)


  Kaseta e sipërme: Maks. 20 fletë (letër fotografike)


  Sirtari i printimit drejtpërdrejt në disk: 1 disk CD, DVD ose Blu-Ray i printueshëm

 • Madhësitë e letrës

  Kaseta e poshtme: A4, A5, B5, Letter, Legal, Zarfa (madhësia DL ose tregtare 10), 20x25cm


  Kaseta e sipërme: 10x15cm, 13x18cm

 • Pesha e Letrës

  Kaseta e poshtme: Letër e zakonshme 64 - 105 g/m², letër fotografie Canon deri në 300 g/m²


  Kaseta e sipërme: letër fotografie Canon deri në 300 g/m²

LIDHSHMËRIA

DRAJVERA DHE PROGRAM KOMPJUTERIK

VEÇORI TË PËRGJITHSHME

SPECIFIKIMET E SKANERIT

 • Lloji i skanerit

  Skaner CIS me shtrat të sheshtë për fotografi dhe dokumente

 • Rezolucioni i Skanerit (Optik)

  2400 x 4800 dpi¹

 • Shpejtësia e skanimit A4

  Rreth 14 sek¹

 • Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)

  Ngjyra: 48 bit / 24 bit


  Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit

 • Madhësia Maksimale e Dokumentit

  216 x 297 mm

SPECIFIKIMET E MAKINËS FOTOKOPJUESE

 • Shpejtësia e kopjimit

  sFCOT: Afërsisht 19 sek¹


  sESAT: Afërsisht 7,7 inm¹

 • Kopjimi i shumëfishtë

  1-99 kopje

 • Funksionet e Fotokopjimit

  Fotokopjim dokumenti, fotokopjim fotografie, fotokopjim pa bordura, fotokopje nga të dyja anët, fotokopje 2 në 1 dhe 4 në 1, fotokopje me fshirjen e kornizës, fotokopjim i etiketës të diskut

 • Zmadhim Fotokopjimi

  25 - 400% (në rritje 1%)


  Vendosja në faqe


  A5 deri në A4, B5 deri në A4, A4 deri në A5 dhe A4 deri në B5

NDËRFAQJA

 • Lloji & Madhësia e ekranit

  Ekran me prekje 8,8cm me panel Intelligent Touch System

 • Gjuhët e ekranit

  30 Gjuhë të Disponueshme:


  Anglisht, Gjermanisht, Frëngjisht, Italisht, Spanjisht, Holandisht, Portugalisht, Norvegjisht, Suedisht, Danisht, Finlandisht, Rusisht, Çekisht, Hungarisht, Polonisht, Sllovenisht, Turqisht, Greqisht, Sllovakisht, Estonisht, Letonisht, Lituanisht, Ukrainisht, Rumanisht, Bullgarisht, Japonisht, Kinezçe e Thjeshtuar, Kinezçe Tradicionale, Koreanisht, Indonezisht

 • Lloji i ndërfaqes - PC / Mac

  USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)


  Ethernet: 10/100Mbps (i kalueshëm automatikisht)


  Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n


  Siguria Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalimi i administratës

 • Lloji i Ndërfaqes - Tjetër

  PIXMA Touch & Print (NFC - Active Tag)


  Lidhja me Re PIXMA


  Aplikacion PIXMA Printing Solutions


  Plugin Canon Print Service (Android)


  Printimi me Google Cloud


  Apple AirPrint


  Printo nga Email


  Metodë për pikë aksesi


  WLAN PictBridge


  Slote Kartash Memorjeje

 • Kartat e kujtesës të përdorshme

  SD Card, SDHC Card, Memory Stick Duo, Memory Stick PRO Duo, Memory Stick Micro*, mini SD Card*, micro SD Card*, mini SDHC Card*, micro SDHC Card*


  *Duke përdorur përshtatësin e rekomanduar - jo i përfshirë

PROGRAMI KOMPJUTERIK

 • Sistemet e shfrytëzimit që mbështeten

  Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista SP1 & SP2 / XP SP3 32 bitë


  Mac OS X v10.6.8 ose më i ri

 • Sistemet Mobile të Suportuara

  iOS


  Android


  Windows RT

 • Kërkesat Minimale të Sistemit

  Windows: hapësirë disku 3GB, Internet Explorer 8


  Mac: lidhje Interneti, hapësirë disku 1,5GB, Safari 5


  Ekrani: 1024 x 768 XGA

 • Programi kompjuterik i Përfshirë

  Drajvër MP përfshirë Veglën e Skanimit


  My Image Garden me Full HD Movie Print¹


  Menyja e shpejtë


  Easy-WebPrint EX (shkarkim)²

TIPARET FIZIKE

 • Pesha

  Rreth 7,9 kg

 • Përmasat (Gj x Th x L)

  435 x 370 x 148 mm

 • Nivelet e Zhurmës Akustike

  Rreth 44,0 dB¹

 • Mjedisi i Rekomanduar i Punimit

  Temperatura: 15-30°C


  Lagështia: 10-80%RH (pa kondensim)

 • Burimi i Energjisë

  AC 100-240V, 50/60Hz

 • Konsumi i energjisë

  Fikur: Afërsisht 0,2 W


  Në gatishmëri (i lidhur me kompjuterin me USB): afro 1,0 W (llampa e skanimit e fikur)


  Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 1,9 W (llamba e skanimit e fikur)


  Koha për të kaluar në modalitetin e gatishmërisë: 7 minuta


  Kopjimi: Afërsisht 17 W¹

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

 1. ¹ Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/9600 inç

 2. Shpejtësitë e printimit të dokumentit janë mesataret e ESAT në Testimin e Kategorisë së Zyrës për metodën standarde simplex, ISO/IEC 24734.

 3. Shpejtësitë e printimit të dokumentit janë mesataret e ESAT në Testimin e Kategorisë së Zyrës për metodën standarde simplex, ISO/IEC 24734.

 4. ¹ Shpejtësia e printimit të fotografisë bazohet në parametrat standarde duke përdorur ISO/JIS-SCID N2 në letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin host.

 5. ¹ Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me standardin ISO/IEC 24711. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.

 6. ¹ Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me ISO/IEC 29102. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.

 7. ¹ Rezolucioni optik është një masë e matjes së rezolucionit maksimal të harduerit mbështetur në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa maksimale e skanimit është e kufizuar.

 8. ¹ Shpejtësia e skanimit të dokumentit me ngjyra matet me Grafikun A të Provës, Shtojca C e ISO/IEC 24735. Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur ndërmjet shtypjes së butonit të skanimit të drajvërit të skanerit dhe fikjes së ekranit që tregon statusin..

 9. ¹ Shpejtësia e kopjimit të dokumentit me ngjyra matet mbështetur në mesataret e sFCOT dhe sESAT në Provën e Rendimentit të standardit ISO/IEC 29183.

 10. ¹ Printimi i Filmit me HD të Plotë është i disponueshëm për skedarët e filmit MOV dhe MP4 të krijuar nga kamera digitale dhe videokamera të caktuara të Canon. Kërkon instalimin e programit kompjuterik të lidhur me videokamerën ose kamerën digjitale të Canon, nga e cila u rregjistrua filmi. Skedarët MOV kërkojnë: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (versioni 6,5 ose më i ri), skedarët MP4 kërkojnë: ImageBrowser EX (versioni 1,0 ose më i ri).


  ² Easy-WebPrint EX kërkon Internet Explorer 8 ose më të ri

 11. ¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në 10x15cm Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II duke përdorur cilësimet fillestare.

 12. ¹ Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri) në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur cilësimet fillestare.

 13. ¹ Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/9600 inç

 14. Shpejtësitë e printimit të dokumentit janë mesataret e ESAT në Testimin e Kategorisë së Zyrës për metodën standarde simplex, ISO/IEC 24734.

 15. Shpejtësitë e printimit të dokumentit janë mesataret e ESAT në Testimin e Kategorisë së Zyrës për metodën standarde simplex, ISO/IEC 24734.

 16. ¹ Shpejtësia e printimit të fotografisë bazohet në parametrat standarde duke përdorur ISO/JIS-SCID N2 në letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin host.

 17. ¹ Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me standardin ISO/IEC 24711. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.

 18. ¹ Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me ISO/IEC 29102. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.

 19. ¹ Rezolucioni optik është një masë e matjes së rezolucionit maksimal të harduerit mbështetur në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa maksimale e skanimit është e kufizuar.

 20. ¹ Shpejtësia e skanimit të dokumentit me ngjyra matet me Grafikun A të Provës, Shtojca C e ISO/IEC 24735. Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur ndërmjet shtypjes së butonit të skanimit të drajvërit të skanerit dhe fikjes së ekranit që tregon statusin..

 21. ¹ Shpejtësia e kopjimit të dokumentit me ngjyra matet mbështetur në mesataret e sFCOT dhe sESAT në Provën e Rendimentit të standardit ISO/IEC 29183.

 22. ¹ Printimi i Filmit me HD të Plotë është i disponueshëm për skedarët e filmit MOV dhe MP4 të krijuar nga kamera digitale dhe videokamera të caktuara të Canon. Kërkon instalimin e programit kompjuterik të lidhur me videokamerën ose kamerën digjitale të Canon, nga e cila u rregjistrua filmi. Skedarët MOV kërkojnë: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (versioni 6,5 ose më i ri), skedarët MP4 kërkojnë: ImageBrowser EX (versioni 1,0 ose më i ri).


  ² Easy-WebPrint EX kërkon Internet Explorer 8 ose më të ri

 23. ¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në 10x15cm Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II duke përdorur cilësimet fillestare.

 24. ¹ Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri) në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur cilësimet fillestare.