Printerë për shtëpi

Canon Seria PIXMA MG6800

Specifikimet

Specifikimet

 • Ndryshoni vetëm bojën që mbarohet

 • Ekran i madh me prekje

 • Bojëra Fakultativ të lartë të jepnin

 • Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

 • Printim dhe skanim në cloud

 • Lexuesi i kartës i integruar

 • Aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY

 • Printim automatik nga të dyja anët

Specifikimet në detaje

SPECIFIKIMET E PËRGJITHSHME

 • Numrat e modeleve

  MG6850 (I ZI)


  MG6851 (I BARDHË)¹


  MG6852 (ARGJENDI/I ZI)¹


  MG6853 (ARGJENDI/I BARDHË)¹

 • Funksionet

  Printim, Fotokopjim, Skanim Wireless, Cloud Link

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

 • Rezolucioni i printimit

  Deri në 4800¹ x 1200 dpi

 • Teknologjia e Printimit

  5 Depozita Boje të Veçanta (PGBK, BK, C, M, Y)


  Kokë printimi Inkjet FINE me 2pl (min.) masë e derdhjes të bojës


  Bojëra ChromaLife100

 • Shpejtësia e Printimit Mono

  Rreth 15.0 inm¹

 • Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë

  Rreth 9,7 inm¹

 • Shpejtësia e prinimit të fotografisë

  Pa bordura 10x15cm: Afërsisht 41 sekonda¹

 • Printimi pa Bordura

  Po (A4, Letër, 20x25cm, 13x18cm, 10x15cm)

 • Printim nga të Dyja Anët

  Printim Auto Duplex (A4, Letter - letër e zakonshme)

FISHEKËT DHE PRODHIMI

 • Fishekët standardë të bojës

  5 rezervuarë individualë boje


  PGI-570PGBK (Pigment i zi)


  CLI-571BK (E zezë)


  CLI-571C (Cianike)


  CLI-571M (E purpurt)


  CLI-571Y (E verdhë)

 • Fishekë Opsionalë Boje XL

  Rezervuarë boje XL me prodhim të lartë


  PGI-550PGBK XL (Pigment i zi)


  CLI-571BK XL (E zezë)


  CLI-571C XL (Cianike)


  CLI-571M XL (E purpurt)


  CLI-571Y XL (E verdhë)

 • Prodhimi i Fishekëve (Letër e Zakonshme)

  Dokument me ngjyra A4¹


  Pigment i zi: 300 faqe


  Pigment i Zi XL: 500 faqe


  I Zi: 1795* faqe


  I Zi XL: 5565* faqe


  Cianik: 345 faqe


  Cianik XL: 715 faqe


  I Purpurt: 306 faqe


  I Purpurt XL: 645 faqe


  I verdhë: 347 faqe


  I verdhë XL: 715 faqe


  * *Rezultati Suplementar i Përafërt

 • Prodhimi i Fishekëve (Printim Fotografish)

  Fotografi 10x15cm¹


  Pigment i zi: 2405* fotografi


  Pigment i zi XL: 4945* fotografi


  I zi: 376* fotografi


  I Zi XL: 810* fotografi


  Cianik: 121 fotografi


  Cianik XL: 267 fotografi


  E purpurt: 136 fotografi


  E purpurt XL: 340 fotografi


  I verdhë: 127 foto


  I verdhë XL: 282 fotografi


  * *Rezultati Suplementar i Përafërt

NDIHMA PËR LETRËN

 • Llojet e letrës

  Letër e Zakonshme


  Letër me Rezolucion të Lartë (HR-101N)


  Letër Fotografike Pro Platinum (PT-101)


  Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II (PP-201)


  Letër Fotografike Pro me Llustër (LU-101)


  Letra Fotografike Plus me Gjysmë Shkëlqim (SG-201)


  Letër Fotografike me Shkëlqim “Përdorimi i Përditshëm” (GP-501)


  Letër Fotografike Mat (MP-101)


  Zarf

 • Prodhimi maksimal i letrës

  Sirtari i përparmë: Maks. 100 fletë (letër e zakonshme)

 • Madhësitë e letrës

  A4, A5, B5, 10x15cm, 13x18cm, 20x25cm, Zarfa (DL, COM10), Letër, Ligjore

 • Pesha e Letrës

  Letër e zakonshme: 64 - 105 g/m²


  Canon letër fotografie: deri në 300 g/m²

SPECIFIKIMET E SKANERIT

 • Lloji i skanerit

  Skaner CIS me shtrat të sheshtë për fotografi dhe dokumente

 • Rezolucioni i Skanerit (Optik)

  1200 x 2400 dpi¹

 • Shpejtësia e skanimit A4

  Rreth 19 sek¹

 • Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)

  Ngjyra: 48 bit / 24 bit


  Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit

 • Madhësia Maksimale e Dokumentit

  216 x 297 mm

SPECIFIKIMET E MAKINËS FOTOKOPJUESE

 • Shpejtësia e kopjimit

  sFCOT: Afërsisht 18 sek¹


  sESAT: Afërsisht 7,7 inm¹

 • Kopjimi i shumëfishtë

  99 kopje maks.

 • Funksionet e Fotokopjimit

  Fotokopjim dokumenti, fotokopjim fotografie, fotokopjim pa bordura, fotokopje nga të dyja anët, fotokopje 2 në 1 dhe 4 në 1, fotokopje me fshirjen e kornizës

 • Zmadhim Fotokopjimi

  25 - 400% (në rritje 1%)


  Vendosja në faqe


  A5 deri në A4, B5 deri në A4, A4 deri në A5 dhe A4 deri në B5

NDËRFAQJA

 • Lloji & Madhësia e ekranit

  7.5cm LCD (TFT ngjyra/Prekje)

 • Gjuhët e ekranit

  33 gjuhë mund të zgjidhen: Japonisht, Anglisht (mm & inç), Gjermanisht, Frëngjisht, Italisht, Spanjisht, Holandisht, Portugalisht, Norvegjisht, Suedisht, Danisht ,Finlandisht, Rusisht, Çekisht, Hungarisht, Polonisht, Sllovenisht, Turqisht, Greqisht, Kineze e Thjeshtuar, Kineze Tradicionale, Koreane, Indonezisht, Sllovakisht, Estonisht, Letonisht, Lituanisht, Ukraniase, Rumanisht, Bullgarisht, Tajlandisht, Koratisht, Vietnameze

 • Lloji i ndërfaqes - PC / Mac

  USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)


  Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n


  Siguria Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalimi i administratës


  Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz

 • Lloji i Ndërfaqes - Tjetër

  Lidhja me Re PIXMA


  Aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY


  Plugin Canon Print Service (Android)


  Printimi me Google Cloud


  Apple AirPrint


  Wi-Fi Direct


  Metodë për Access Point


  WLAN PictBridge


  Slota për kartë memorieje/ Card Direct


  Mopria (Android)

 • Kartat e kujtesës të përdorshme

  SD Card、SDHC Card、Memory Stick Duo、Memory Stick PRO Duo


  Memory Stick Micro*、mini SD Card*、micro SD Card*


  mini SDHC Card*、micro SDHC Card*. *Duke përdorur përshtatësin e rekomanduar - jo i përfshirë

PROGRAMI KOMPJUTERIK

 • Sistemet e Operuese që mbështeten

  Windows 10


  Windows 8.1 (përfshirë Windows 8.1 Update), Windows 8


  Windows 7, Windows 7 SP1


  Windows Vista SP2


  Windows XP SP3 (vetëm 32 bit)


  Shënim: Për Windows, kërkohet .NET Framework 4 ose .NET Framework 4.5.


  Për Windows XP, kërkohet XPS Essentials Pack.


  Mac OS X v10.7.5 deri në Mac OS X v10.10

 • Sistemet Mobile të Suportuara

  iOS


  Android

 • Kërkesat Minimale të Sistemit

  Windows: hapësira e diskut 3,1 GB, Internet Explorer 8


  Mac: lidhje Interneti, hapësirë disku 1,5GB, Safari 5


  Ekrani: 1024 x 768 XGA

 • Programi kompjuterik i Përfshirë

  Drajvër MP përfshirë Veglën e Skanimit


  My Image Garden me Full HD Movie Print¹


  Menyja e shpejtë


  Easy-WebPrint EX (shkarkim)²

TIPARET FIZIKE

 • Pesha

  përafër. 6,4 kg

 • Përmasat (Gj x Th x L)

  përafër. 455 x 369 x 148 mm

 • Nivelet e Zhurmës Akustike

  përafër. 42.5dB(A)¹

 • Mjedisi i Rekomanduar i Punimit

  Temperatura: 15-30°C


  Lagështia: 10-80%RH (pa kondensim)

 • Burimi i Energjisë

  AC 100-240V, 50/60Hz

 • Konsumi i energjisë

  Fikur: Afërsisht 0,2 W


  Në gatishmëri (i lidhur me kompjuterin me USB): afro 0,8 W (llamba e skanimit e fikur)


  Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 1,5 W (llamba e skanimit e fikur)


  Koha për të kaluar në modalitetin e gatishmërisë: 7 minuta


  Kopjimi: Afërsisht 12 W¹

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

 1. ¹ Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimal prej 1/4800 inç

 2. ¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit A4 në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

 3. ¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit A4 në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

 4. ¹ Shpejtësia e printimit të fotografisë mbështetet në cilësimin fillestar të drajvërit duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 në Letër Fotografie Plus me Shkëlqim II Canon dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin e individit.

 5. ¹ Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me standardin ISO/IEC 24711. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.

 6. ¹ Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me ISO/IEC 29102. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.

 7. ¹ Rezolucioni optik është një masë e matjes së rezolucionit maksimal të harduerit mbështetur në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa maksimale e skanimit është e kufizuar.

 8. ¹ Shpejtësia e skanimit të dokumentit me ngjyra matet me Grafikun A të Provës, Shtojca C e ISO/IEC 24735. Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur ndërmjet shtypjes së butonit të skanimit të drajvërit të skanerit dhe fikjes së ekranit që tregon statusin..

 9. ¹ Shpejtësia e kopjimit të dokumentit me ngjyra matet mbështetur në mesataret e sFCOT dhe sESAT në Provën e Rendimentit të standardit ISO/IEC 29183.

 10. ¹ Printimi i Filmit me HD të Plotë është i disponueshëm për skedarët e filmit MOV dhe MP4 të krijuar nga kamera digitale dhe videokamera të caktuara të Canon. Kërkon instalimin e programit kompjuterik të lidhur me videokamerën ose kamerën digjitale të Canon, nga e cila u rregjistrua filmi. Skedarët MOV kërkojnë: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (versioni 6,5 ose më i ri), skedarët MP4 kërkojnë: ImageBrowser EX (versioni 1,0 ose më i ri).


  ² Easy-WebPrint EX kërkon Internet Explorer 8 ose më të ri

 11. ¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në 10x15cm Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II duke përdorur cilësimet fillestare.

 12. ¹ Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri) në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur cilësimet fillestare.

 13. ¹ Disa ngjyra mund të mos jenë të disponueshme në rajonin tuaj.